inşallah canım sağolçok sevindim canım zevkinizce bulursunuz inş
nerden ev düşünüyodun
seni anlıyorum ama seni normale döndürecek olan şey işin olacak, meşgale bulman gerekir kendine, ilgilenecek şeyler..yeni kalktım daha kızlar. tüm gece sokaklarda gezdim. sabah onbirde uyudum. şimdi atölyemi aramam lazım, müşterilerimle görüşmem lazım, yeni aldığım iş için çalışmaya başlamam lazım. ama hiç içimden gelmiyo
yeni kalktım daha kızlar. tüm gece sokaklarda gezdim. sabah onbirde uyudum. şimdi atölyemi aramam lazım, müşterilerimle görüşmem lazım, yeni aldığım iş için çalışmaya başlamam lazım. ama hiç içimden gelmiyo
Canım cok sıkıLıyo kızLar =( çıkmama 45 dk kaLdı ama patLiicam..
kıızz sendin dimi yarın gelinlik bakacak olanCanım cok sıkıLıyo kızLar =( çıkmama 45 dk kaLdı ama patLiicam..
kıızz sendin dimi yarın gelinlik bakacak olan
hadi bekliyoruz bakalım, fiyatlar modeller ne alemde
Aynen lilam yaa bende cok sıkıldım iş güc yok oturuyoruz öyleee allahtanyarın calısmıcaz
kıızz sendin dimi yarın gelinlik bakacak olan
hadi bekliyoruz bakalım, fiyatlar modeller ne alemde
Bende burda fincancılar carsısı var yarın oraya gitmeyi planlıyorum tüm züccaciye ürünlerini ordan bulabiliyorsun hemde cok cok ucuz fiyata fiyatını ögrenmek istediğiniz seyler varsa yazın canlarım yarın sorarımm
Bnmde bu araLar işim yok ofiste boş boş oturmaktan sıkıLdım patronda geLmıo 2 gündür :S AsLında ne güzeL diiceksiniz ama inanın boş oturunca sabahtan akşama kdr bunaLıo insan :S
haklısın canım insan yapcak birsey bulamıyo bazen yanlız kalınca onu bende yasıyorum ozaman telefona sarılıyorum direk
Ben çıkıyorum kızLar iş yok ztn aradım patronu çık cnm dedi..nişanLıma uğrayıpp eve geçerim artık karnım da ağrıo pufff..görüşürüz akşam öpüyorum sizi..
hımm git bakalım, biliyorum fincancılar ı bizim orda çok müşterilerimiz vardı :114:
sağol canım şimdilik aklıma gelen bişey yok, olursa yarına kadar yazarım
Ben geldim selamlar güzel bayanlar
Gasommmmmmmmmmmmooo efenim kimleri görüyooruumm
selamlar inşallahh nasılsınız maşallaah iyisiniss inşallahh
selamlar inşallahh nasılsınız maşallaah iyisiniss inşallahh
Gasommmmmmmmmmmmşafağımla uğraşıyorum deli oldum bi fazla sayıyoruz bi eksik kafam iyiden karştı
iyiyiz şekerim hoşgeldin
bi garip insanlar canım yaa...herşeyde tatsızlık çıkartıyorlar..sanki onlar değil biz kız alıyormuşuz gibi..bana değer vermiyorlar beni istemiyormuş gibi davranıyorlar..ben insanları kendim gibi gördğüm için hep iyi niyetli davrandım onlar suistimal ettiler,halen de ediyorlar..duyuyorum millet gelinlerine ne güzel davranıyor..onu göremeyince üzülüyorum..nişan zamanı yapmadıkları kalmadı,,benim nişanıma oğlan tarafından 15 kişi katıldı toplam..bizim taraftan sadece 150 kişiydik..yok onlarda nişanda takı olmazmış,yok nişana kimse gelmezmiş dediler durdular..daha neler neler..nişan günü fotoğraf çekimi bittikten sonra bizim eve gittik bekliyoruz nişan vaktini oğlunu evine çağırdı kadın,evde yemek yedirtmiş 1 saatten fazla bekledim gelmesini,bana 15 dk içinde gelcem dedi,gelmedi ben aç aç dönmesini bekledim meğerse yemek yesin diye çağırmış oğlunu..oğlu da hepsi birlikte akşam 8.30 da geldiler,nişanlım misafir gibi geldi gitti resmen...ailesinin sözünü dinliyor..inşallah üzülmem ilerideoffffffffff offffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?