2012' de yazın evlenecekler

yeni kalktım daha kızlar. tüm gece sokaklarda gezdim. sabah onbirde uyudum. şimdi atölyemi aramam lazım, müşterilerimle görüşmem lazım, yeni aldığım iş için çalışmaya başlamam lazım. ama hiç içimden gelmiyo

çok sevindim canım zevkinizce bulursunuz inş
nerden ev düşünüyodun
inşallah canım sağol
üsküdar-altunizade-bağlarbaşı-çamlıca, normalde buralarda arıyoruz :114:
ama bu haftasonu gideceğimiz arkadaşının binaları ümraniyeye yakın sanırım.

seni anlıyorum ama seni normale döndürecek olan şey işin olacak, meşgale bulman gerekir kendine, ilgilenecek şeyler..
kaldı ki zaten ilgilenmen gereken de bir işin varmış, kolay gelsin Allah yardımcın olsun şimdiden

Canım yazdıklarını okudum inan cok üzüldüm neler hissettiğini anlayabiliyorum bukadar da üzme kendini hersey biz insanlar için mekanı cennet olsun inş.nur içinde yatsın

kıızz sendin dimi yarın gelinlik bakacak olan
hadi bekliyoruz bakalım, fiyatlar modeller ne alemde

Bende burda fincancılar carsısı var yarın oraya gitmeyi planlıyorum tüm züccaciye ürünlerini ordan bulabiliyorsun hemde cok cok ucuz fiyata fiyatını ögrenmek istediğiniz seyler varsa yazın canlarım yarın sorarımm

Aynen lilam yaa bende cok sıkıldım iş güc yok oturuyoruz öyleee allahtanyarın calısmıcaz

Bnmde bu araLar işim yok ofiste boş boş oturmaktan sıkıLdım patronda geLmıo 2 gündür :S AsLında ne güzeL diiceksiniz ama inanın boş oturunca sabahtan akşama kdr bunaLıo insan :S

kıızz sendin dimi yarın gelinlik bakacak olan
hadi bekliyoruz bakalım, fiyatlar modeller ne alemde

Evet cnmm yrn nişantaşı - osmanbey'de geLinLik bakıcam..Burda payLaşırım zaten fikirLerimi , fiyatLarı fLn

Ben çıkıyorum kızLar iş yok ztn aradım patronu çık cnm dedi..nişanLıma uğrayıpp eve geçerim artık karnım da ağrıo pufff..görüşürüz akşam öpüyorum sizi..

hımm git bakalım, biliyorum fincancılar ı bizim orda çok müşterilerimiz vardı :114:
sağol canım şimdilik aklıma gelen bişey yok, olursa yarına kadar yazarım

Son düzenleme:

selamlar inşallahh nasılsınız maşallaah iyisiniss inşallahh

aayyy rosa hanımm, iyiyiz inşallah, siz nasılsınız maşallah
tavşanla sincap arası acayip müthiş şirin bişiysin sen rosacım maşallah çok şükür inşallah

haayy adnan hoca sen de olmasan

Gasommmmmmmmmmmm şafağımla uğraşıyorum deli oldum bi fazla sayıyoruz bi eksik kafam iyiden karştı

iyiyiz şekerim hoşgeldin

zaaten sultanla senin şafağın mehter marşı gibi iki ileri bir geri

yaklaştıkça daha da netleşir heralde canım ya

cnm çok üzüldüm..nişanda takı bizdede yok geline takılır söz bileziği falan ama damada saat takınır ama gelen misafirler de takı takmaz mesela hediye bile getirmiyorlarmış..bizim burda kaçma işi çok olduğundan doğru dürüst nişan bile yok..ondan yazayım dedim hani sana değer vermediklerinde değilde gerçekten öyledir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…