Nişanımdan bi video koydum izledınızmı nasıl döktryom
kayınvalidem de nasıl izliyor 1. dkikanın sonunda nşanlımın yanına gelıp izleyen anneciğim yani kayınvalidem kızlaaaaaaaaaaaar hadin artık evlenelim düğündede döktrelımmmmmmm
ohh ohhh süper kız maşallaho kadar ütüyü napacaksın bilmiyorum ama güle güle kullan yine de...bu arada 18 şubat bizim aşkımızın yıldönümü,6.yıla gireceğiz nasipsee ayy çok heyecanlııııı...
SeLam canımm hoşgeLdiinnn...Fıstıklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarselamlar
Çok güzeL bi modeL ztn cnm..eğer ben geLinLik de öLe bi modeL seçmeseydim kına da yaptırabiLirdim..çok saol tatlım
askerime yolladım elbise resmini bayıldıı
Nişanımdan bi video koydum izledınızmı nasıl döktryom
kayınvalidem de nasıl izliyor 1. dkikanın sonunda nşanlımın yanına gelıp izleyen anneciğim yani kayınvalidem kızlaaaaaaaaaaaar hadin artık evlenelim düğündede döktrelımmmmmmm
ah anam bende bilmiyom naapcam
tekini kardeşime bırakırım..
bizde evlendiğimizde 5e giriyos
hee kardeşin kızsa bırak ona valla 1 tanesini süper olur,kızcağız bir masraftan kurtulur
hadi bakalım hayırlısı kuzum
işte buuu 2012 nin en cesur haunu GAZO
kıs alemsin hee
bugün bizde kaynanam kayınbabam ailecek kahvaltıya gittik bayramdan sonraki hafta annem evimizi görcek
Buzdolabı aspratör ve ütü almışlar arçelikten 3 ütüm oldu
tv baktık ama nasıl istersiniz bilemem dedi bende bis bakarıs dedim
bu ay badana bitiyo sonra özel yaptırcak yere gdip mobilyamıza renk secces şubat 18de sözleniyorus
ooo hepsini güle güle kullan şekeerr, bekliyoruz resimleriKızlarrrr nasılsnız bakalım neler kaynattınız ben yokken saclarıma kına yaktım yaklasık 4 saattir kafamda fenalık gecircem az kaldı :2:buarada hafta sonu kendimi kaybettim fincancılar carsısında birsürü sey aldım resimlerini bulduklarımı eklicem simdi biraz gidip gecmişi okuyayım
haklısın canımi işte her istediğimiz dilediğimiz anda olmuyor malesef..canım gelinliğin içinde hiçbirşey belli olmuyor mesela bende de azucukgöbiş var ama gelinlik hiçbirşeyi belli etmedi herşeyi gizledi resmen. bütçe belirlenmesi çok önemli tabi canımcım ayrıca sıkı pazarlık yapan birisinin varlığı. ama dediğim gibi şimdiden belirlenmesinde fayda var datlusu.
he ben belirledim de ne oldu. benimki bildiğiniz üzre yurtdışında bugün konuştuk ballandıra ballandıra anlattım ama ne dedi ben geleyim o zaman bakarız dedi yaaa o zaman fiyatlar artarsa dedim yok yok artmaz dedi. gerekirse izmir.den de bakarız dedi. hem açık birşey istemiyor(dekolte filan) hemde pazarlık yapamazsın sen diyor bana kerataanlayacağınız şubat ayına kaldı benim gelinliğimde
selam yavruuş, oohh döktür anacıımmNişanımdan bi video koydum izledınızmı nasıl döktryom
Fıstıklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarselamlar
cesurumdur o konuda
oo çok sevindim canım, ne güzel ilerliyor herşey senin için, Allah tamamına da erdirsin inş. canımcımm
Baya bi destek sağlamşlar hahahahkaynanayı görünce dahada coşmuşunama enişten daha fena sen onla döktürüyon ablanla seninki size destek
Canım benim çok tşk ederim iyi coşmuşuz vallaenişten ve sen fena döktürmüşsünüz canımmm...bu arada elbisen çok yakışmış maşallah yaa
SeLam canımm hoşgeLdiinnn...
Çok güzeL bi modeL ztn cnm..eğer ben geLinLik de öLe bi modeL seçmeseydim kına da yaptırabiLirdim..
izLedimm yavrumm ohhh izLerken bende oynadımm
kızlar dün balım peteğimle hürrem kıyafeti için renk seçtik,kumaş kartelasından...petrol mavisini beğendik sizce hürrem kıyafeti için nasıl durur?göğüs kısmında da gümüş renkli işlemeleri olacak?
bu arada kocişime hürrem kıyafeti ve gelinliğin fiyatlarını söyledim...güsel olsun da meleğim parası önemli değil dedi...
annemlerden veto yedim ama kocişimden sınıfı geçtim hadi hayırlısı
kızzzzzzzzz sedoş alma dedım ya o gungıydınmı her yerı bı tarafa kayıyor aldım ya ben
kııııs korkuyom morkuyom diyon ama adamdan kurtuluşun olmıcak
ablanda durulmuş full destk sağlamışlar sanaBaya bi destek sağlamşlar hahahahkaynanamı görnce daha bi hareketlenmşm kız cddennn
Canım benim çok tşk ederim iyi coşmuşuz valla
Oh iyi etmişin liloşummmmmmmmmmm
kızlar dün balım peteğimle hürrem kıyafeti için renk seçtik,kumaş kartelasından...petrol mavisini beğendik sizce hürrem kıyafeti için nasıl durur?göğüs kısmında da gümüş renkli işlemeleri olacak?
bu arada kocişime hürrem kıyafeti ve gelinliğin fiyatlarını söyledim...güsel olsun da meleğim parası önemli değil dedi...
annemlerden veto yedim ama kocişimden sınıfı geçtim hadi hayırlısı
Çok guzel olur cnm ama mürdüm de bir harıka durur
kııııs korkuyom morkuyom diyon ama adamdan kurtuluşun olmıcak
ablanda durulmuş full destk sağlamışlar sana
ayyy kocişlerimis çok iyiler kıs
nasılki şu hürrem denen şe merak ettm varmı rsmi:26:
aynısı mıydı kız,yok valla giydim kaymadı süper durdu çok beğendim ben tontişim yaa doldurdum içini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?