2012' de yazın evlenecekler

enişten ve sen fena döktürmüşsünüz canımmm...bu arada elbisen çok yakışmış maşallah yaa

ah anam bende bilmiyom naapcam
tekini kardeşime bırakırım..
bizde evlendiğimizde 5i deviriyos

Son düzenleme:
Fıstıklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar selamlar
SeLam canımm hoşgeLdiinnn...

çok saol tatlım
askerime yolladım elbise resmini bayıldıı
Çok güzeL bi modeL ztn cnm..eğer ben geLinLik de öLe bi modeL seçmeseydim kına da yaptırabiLirdim..

izLedimm yavrumm ohhh izLerken bende oynadımm

hee kardeşin kızsa bırak ona valla 1 tanesini süper olur,kızcağız bir masraftan kurtulur
hadi bakalım hayırlısı kuzum

ahhh anam ah çok heyecanlıyımgelse askerim yanımda olsa hazırlıklar hızlansa
geeeeeeeeeeel 2012 geeeeeeeeeeeel bak bekleyenin çok

cesurumdur o konuda

oo çok sevindim canım, ne güzel ilerliyor herşey senin için, Allah tamamına da erdirsin inş. canımcımm

ooo hepsini güle güle kullan şekeerr, bekliyoruz resimleri

haklısın canımi işte her istediğimiz dilediğimiz anda olmuyor malesef..
iki kişi karar vermek durumunda olunca birşeyleri beklememiz gerekiyor, bizde de oluyor aynı şeyler :114:
bakarız aşkım, ederiz aşkım

selam yavruuş, oohh döktür anacıımm

kaynanayı görünce dahada coşmuşunama enişten daha fena sen onla döktürüyon ablanla seninki size destek
Baya bi destek sağlamşlar hahahah kaynanamı görnce daha bi hareketlenmşm kız cddennn
enişten ve sen fena döktürmüşsünüz canımmm...bu arada elbisen çok yakışmış maşallah yaa
Canım benim çok tşk ederim iyi coşmuşuz valla
SeLam canımm hoşgeLdiinnn...

Çok güzeL bi modeL ztn cnm..eğer ben geLinLik de öLe bi modeL seçmeseydim kına da yaptırabiLirdim..

izLedimm yavrumm ohhh izLerken bende oynadımm

Oh iyi etmişin liloşummmmmmmmmmm

kızlar dün balım peteğimle hürrem kıyafeti için renk seçtik,kumaş kartelasından...petrol mavisini beğendik sizce hürrem kıyafeti için nasıl durur?göğüs kısmında da gümüş renkli işlemeleri olacak?
bu arada kocişime hürrem kıyafeti ve gelinliğin fiyatlarını söyledim...güsel olsun da meleğim parası önemli değil dedi...
annemlerden veto yedim ama kocişimden sınıfı geçtim hadi hayırlısı

Çok guzel olur cnm ama mürdüm de bir harıka durur

kızlar bende bugün bunun toz pembesini aldım çok şugar duruyor
Eki Görüntüle 281272
kııııs korkuyom morkuyom diyon ama adamdan kurtuluşun olmıcak
Baya bi destek sağlamşlar hahahah kaynanamı görnce daha bi hareketlenmşm kız cddennn

Canım benim çok tşk ederim iyi coşmuşuz valla

Oh iyi etmişin liloşummmmmmmmmmm
ablanda durulmuş full destk sağlamışlar sana

ayyy kocişlerimis çok iyiler kıs
nasılki şu hürrem denen şe merak ettm varmı rsmi:26:

evet çok iyidir kocişim ama Allah ödemelerinde de kolaylık verir inşallah,eli çok açık ben dizginlemezsem durulmuyor
ben şöyle istiyordum ama abla bir müşterisine buna benzer fakat işli bir model dikmiş onun resmini gösterecek sonra inşallah...

aynısı mıydı kız,yok valla giydim kaymadı süper durdu çok beğendim ben tontişim yaa doldurdum içini

Yok yeşil olmaz cnmmmm kına kıyafeti ama petrol mavisi,bordo,mürdüm süper gider
Markası ahu ise bendeki bana cok cok geniş geldi s beden olmasına ragmen kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…