2012' de yazın evlenecekler

sen beğendiysen ve içine sindiyse önemli değil gerisi canım
bence gezip üstüne dene bikaç şey daha sonra karar ver

muhabbet akmış yine kızlar. maşallah. dedem bana broş almış. çok mahcup oldum yine yaaa. doğum günümde görüşemedik ama o almış hediye. bugün verdi. beğenecekmisiniz bakim

Yok yeşil olmaz cnmmmm kına kıyafeti ama petrol mavisi,bordo,mürdüm süper gider
Markası ahu ise bendeki bana cok cok geniş geldi s beden olmasına ragmen kuşum

evet evet ahu,geniş model diye tercih ettim bende zati,çünkü bende genişim ya kuzum ondan giydim valla çokta hoşuma gitti
diyordum ya 15'e buldum babydolllar diye,işte bu bitanesi,başka istediğim renk yoktu..mor ve kırmızı bitmiş ama gelecek dedi,beyaz siyah bordo ve pembe kalmıştı bende pembe aldım

minnacık ve xs bedene sahip biri olarak diyorum ki mükemmel duruyo bunlaaar
sanada tavsiye ederim hatunum loyanın
Bakayım bi ara şekerim bende dün alt çamaşır aldım papatyanın ama bulamıomki foto bi tanesi mor bi tansi beyaz kurdeleli tüllü falan
hg cnm. Ne iyi etmişssin dedecin.

Olsun cnm emınmkı sana cokkkkkkkkkkkkk cici olmştr beni gördun alt var ama bel cok yok

merhabalar havincim...
çok hoşmuş broş ya,güle güle kullan canım...ne kadar düşünceli dedecik ya kıyamam...

çok canım benim,bence sen yine de giy kocişine o bayılır bayılır
ayy bul kız resim,ben her aldığımın resmini çekiyorum hahaha,uygun üst bulup alayım diye daha sonraları,göstertiiim mi size cicişlerimi

göster göster göster

ayyyyyyyyyyy gıyem ozaman
göster cicişlerini sedoşummmmmmmmmmmmm bulamadım ben gecenlerde 2 tane aldım alt ciciş onları buldum gb ama bu dünki aldıklarımı bulamıom pof

çok güzelmiişş, güle güle kullan, dedecin de sağolsun, ne güzel düşünmüş almış

kızlar bende bugün bunun toz pembesini aldım çok şugar duruyor
Eki Görüntüle 281272

aaaayyy kızlaarr, amman sabahlar olmasıınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…