Canım valla kafam allak bullak oldu sımdı yapmamız gereken sey ben şimdi ablamların fotosunu begencem ve yorum yapcm cnm sana zahmet yanda haber bandı var zaten bı orayı bırde benım profılımden zaten şu şu kişinin fotosuna yorum yaptı yazıyor orda fotoya tıklarsın gözüküyormu anlarız şimdibelki albüm senin albümün olduğu için duvarına baktığında görebiliyorsundur canım, tüh, ben seni eklemeden önce söyleseydin bunu ben lavantanın duvarına bakardım, anlardık o zaman ben senin arkadaşın değilken bahsettiğin gibi o albümü veya fotoları görebiliyor muyumu ama şimdi anlayamayız heralde :26:
ben geldim kızlaaar nasılsınız bakalım
ayyyy çokk cici ama yaaaaaaaaaaaaabenzer tarzları daha önce gitti gidiyorda görmüştüm canımmm
Canım valla kafam allak bullak oldu sımdı yapmamız gereken sey ben şimdi ablamların fotosunu begencem ve yorum yapcm cnm sana zahmet yanda haber bandı var zaten bı orayı bırde benım profılımden zaten şu şu kişinin fotosuna yorum yaptı yazıyor orda fotoya tıklarsın gözüküyormu anlarız şimdi
hoşgeldin fıstıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
canım şuan duvarına bakıyorum, en son şarkı paylaşmışsın olarak görünüyor
onun haricinde ne duvarında ne sağda ne solda bahsettiğin şekilde yorum yaptı falan gibi bir bildirim görmüyorum ben
sanırım sorun yok :)
İnş cnm ya
Çok sağol
ahhh canım ah bi anlasamiyide tarih olarak çok var ki canımm arasındaa,hadi 1 ay sonra olsa neyse ama niye eylül kiii??:44:
Canım valla kafam allak bullak oldu sımdı yapmamız gereken sey ben şimdi ablamların fotosunu begencem ve yorum yapcm cnm sana zahmet yanda haber bandı var zaten bı orayı bırde benım profılımden zaten şu şu kişinin fotosuna yorum yaptı yazıyor orda fotoya tıklarsın gözüküyormu anlarız şimdi
hoşgeldin fıstıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Bubaburum sen kafana takma askerinle en mantıklı tarıhe kararınızı verırsınz bırazda ınsanlar sıze göre hareket etsin bizim de dğün tarıhı daha tam oturmadı temmuz-agustos-eylül ama hangisi olucak bılemıyoruz kpss ,ramazan,halam yurt dışında bakalım artık nişanlım gelsin artık karar verilir.
oyhhhhhhhhhhhhhh fotolarada bayıldım yanine demek, sana yardımı görev telakki ederim
ahhh canım ah bi anlasam
ayyy bayıldımmm nerden buldun kıs
hoşbulduk tatlımmm
şimdi baktık haziran 17 -18 kandil temmuz ağustos 20sine kadarda ramazan ayyy tarh bulmak bu sene çoook zor
bayramdan sonra annem evimi görücek ya inanılmaz heyecanlıyım beencekmi diye
gazooo sen nie bende ekli deilsin bakalımmmm
Bizde kararsız kaldık cnm ıste temmuz 20 ramazan agustos 2o ramazan bitiyor bayram
eylül 23 kpss ohoooooooooooooooooooooooooo.
Hazirandada düşünmüyoruz bi tatile gıtdık akşamları üşüdük valla resmen birde bi hayli salon pahalı kayınvalıdemlerde haziran düşünmüyor bizde öle.
Ayyyyyyyyyyyyy bakalım artık sabırszlanıyorum
Anneciğin evini emnmki cok begencek
Ben çıkıyorum yavrular gelırım yıne ymek yıycem öpldnzçokca
bilmeeeemmhoşbulduk tatlımmm
şimdi baktık haziran 17 -18 kandil temmuz ağustos 20sine kadarda ramazan ayyy tarh bulmak bu sene çoook zor
bayramdan sonra annem evimi görücek ya inanılmaz heyecanlıyım beencekmi diye
gazooo sen nie bende ekli deilsin bakalımmmm
canımsın, ben de öyleoyhhhhhhhhhhhhhh fotolarada bayıldım yani
gugul amcadaaaaaaaaaaaaaaa şeker
selamlar canlarım napıyosunusss
İyi Akşamlar Güzel Hatunlar
selamlar canlarım napıyosunusss
iyi akşamlar balcım petekcim
KK hatunları dökülmeye başladı hoşgeldinizzzz
Hoşbulduk canlarımneler kaynattınız hatunlarrrrrr yine 20-30 sayfa var kaçırdığım
canlar ben kaçıyom ama fazla kaynatmayın misafir geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?