2012' de yazın evlenecekler

Canım valla kafam allak bullak oldu sımdı yapmamız gereken sey ben şimdi ablamların fotosunu begencem ve yorum yapcm cnm sana zahmet yanda haber bandı var zaten bı orayı bırde benım profılımden zaten şu şu kişinin fotosuna yorum yaptı yazıyor orda fotoya tıklarsın gözüküyormu anlarız şimdi
ben geldim kızlaaar nasılsınız bakalım

hoşgeldin fıstıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

canım şuan duvarına bakıyorum, en son şarkı paylaşmışsın olarak görünüyor
onun haricinde ne duvarında ne sağda ne solda bahsettiğin şekilde yorum yaptı falan gibi bir bildirim görmüyorum ben
sanırım sorun yok :)

Bubaburum sen kafana takma askerinle en mantıklı tarıhe kararınızı verırsınz bırazda ınsanlar sıze göre hareket etsin bizim de dğün tarıhı daha tam oturmadı temmuz-agustos-eylül ama hangisi olucak bılemıyoruz kpss ,ramazan,halam yurt dışında bakalım artık nişanlım gelsin artık karar verilir.

İnş cnm ya
Çok sağol

hoşbulduk tatlımmm
şimdi baktık haziran 17 -18 kandil temmuz ağustos 20sine kadarda ramazan ayyy tarh bulmak bu sene çoook zor
bayramdan sonra annem evimi görücek ya inanılmaz heyecanlıyım beencekmi diye

gazooo sen nie bende ekli deilsin bakalımmmm

Bizde kararsız kaldık cnm ıste temmuz 20 ramazan agustos 2o ramazan bitiyor bayram
eylül 23 kpss ohoooooooooooooooooooooooooo.
Hazirandada düşünmüyoruz bi tatile gıtdık akşamları üşüdük valla resmen birde bi hayli salon pahalı kayınvalıdemlerde haziran düşünmüyor bizde öle.
Ayyyyyyyyyyyyy bakalım artık sabırszlanıyorum
Anneciğin evini emnmki cok begencek
Ben çıkıyorum yavrular gelırım yıne ymek yıycem öpldnz çokca

canım benim öpüyorum görüşürüs sonra

bilmeeeemm

oyhhhhhhhhhhhhhh fotolarada bayıldım yani

gugul amcadaaaaaaaaaaaaaaa şeker
canımsın, ben de öyle

selamlar canlarım napıyosunusss

nabalım rosacım ya, gelin de iki lafın belini kıralım diye bekliyorum, bugün bayram temizliğine start verdim, yorgunum o yüzden, yarın devam ederim diye bıraktım
sen nabıyon?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…