2012' de yazın evlenecekler

ayy havincim yaa hoşgeldin valla kaptırmışız kendimizi
ya niye pişmanlar ki,ben de aldığına pişman olan gördüm de almadığına pişman olan görmedim valla:26::26:

Anladım cnm bende almıycam ama bellide olmaz
benim bir arkadaşım ilk 3 ay yapmış (her ay) sonrada baymış

maşallahhhhhh

gelinlik fantazisi yapmayan başka fantaziler düşünür artık

işte bu elbise kızlar kına için böyle birşey olabilir diye düşünmüştüm indirime girmiş bana kısa geldi nişanlıma daha bi kısa gelir
zaten kınaya var daha cok begenırım ama düşünenlere fikir olabılır.

ayy havincim yaa hoşgeldin valla kaptırmışız kendimizi
ya niye pişmanlar ki,ben de aldığına pişman olan gördüm de almadığına pişman olan görmedim valla:26::26:

valla ben üç gelinlik giycem. üçü de kalacak. kızımla yeğenim giyeceklermiş ilerde gerçi ben daha güzellerini yaparım onlara ama takmışlar işte

hımm bakarken resimlere görmüştüm bunu, güzel ve ben severim de bu tarz elbiseleri ama benim bacaklar bu elbise için kalın biraz

valla ben üç gelinlik giycem. üçü de kalacak. kızımla yeğenim giyeceklermiş ilerde gerçi ben daha güzellerini yaparım onlara ama takmışlar işte

bilmiyorum valla dolabı doldurcak fuzuli,tamam anı hatıra da çıkarıp ona mı bakıcam,resimlere bakarım...senin evin büyük yavrukuşum bizimki kutu gibi olur herhalde,nereye koyarım ben onu

bilmiyorum valla dolabı doldurcak fuzuli,tamam anı hatıra da çıkarıp ona mı bakıcam,resimlere bakarım...senin evin büyük yavrukuşum bizimki kutu gibi olur herhalde,nereye koyarım ben onu

ben gerek yok diyodum ama herkes hemen aaaaaa olmaz kalsın dediler. benim niyetim isteyen olursa vermekti açıkçası. ben de bişey diyemedim büyüklerin hepsi aynı lafı edince peki kalsın deyiverdim

Sedoş senin fırfırlı iç çamaşırın varya o çok hoşuma gitdi gecenlerde alıcaktım ama beğendiğim rengi yoktu crsmba yıne cıkıcam bakarım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…