selam veren de yok anacım ne muhabbetmiş kimse görmüyo bizi burda.
muhabbetin ortasına dalcam ama alabiliyosanız gelinliğinizi almayı tercih edin. çünkü çevremde almayanlar hep pişman oldular sonra. almanızı tavsiye ederim imkanınız varsa
Anladım cnm bende almıycam ama bellide olmazvaaay çok romantik huzur odası...güselmiş
hayırlısı olsun kuzum,hem sende kafanda tam bir model oturtursun belki...gerçi o gelinlik çok güseldi,olmadı yine onu alırsın başka bir model gönlünü çelmezse...
yok kız bak balım peteğimde söylesin,her gelinlikçi aynı şeyi dedi..zaten kiralık olsa da ilk sen giyiyorsun ve senin bedenine göre dikiliyor o nedenle satın ve kiralık arasında çok fark yok,ama ben hiç satın almayı düşünmedim,dolabımda boşuna yer tutacak..Allah bir daha da giydirmesin,napıcam ki sonra ben onu?
benim bir arkadaşım ilk 3 ay yapmış (her ay) sonrada baymış
Cnm hoşgeldin gelinlik 21 sitesıne bakıyordum da. Ne yönden pişman oldular?
ayıpsın, ne derdi
ya şaka bi yana, ben yapar mıyım bilmiyorum ama yapan birini tanıyorum yakinen
hatta kızcağız ilk giyip hazırlandığında kayınvalidesi tutturmuştu size gelicem ben oğlumu özledim diye
sinirden ağlayarak çıkarmış gelinliği, masayı toplamış, mumları söndürmüştü, kıyamam yaa çok üzülmüştüm bana da anlattığında
en güzel günün en özel hatırası olacak sonuçta. o yüzden pişman oldular haliyle
gelinlik fantazisi yapmayan başka fantaziler düşünür artık
ayy havincim yaa hoşgeldin valla kaptırmışız kendimizi
ya niye pişmanlar ki,ben de aldığına pişman olan gördüm de almadığına pişman olan görmedim valla:26::26:
kız bulunmaz mı, fantaziden bol ne var şu dünyada
Eki Görüntüle 281922
işte bu elbise kızlar kına için böyle birşey olabilir diye düşünmüştüm indirime girmiş bana kısa geldi nişanlıma daha bi kısa gelir
zaten kınaya var daha cok begenırım ama düşünenlere fikir olabılır.
valla ben üç gelinlik giycem. üçü de kalacak. kızımla yeğenim giyeceklermiş ilerdegerçi ben daha güzellerini yaparım onlara ama takmışlar işte
hımm bakarken resimlere görmüştüm bunu, güzel ve ben severim de bu tarz elbiseleri ama benim bacaklar bu elbise için kalın biraz
bilmiyorum valla dolabı doldurcak fuzuli,tamam anı hatıra da çıkarıp ona mı bakıcam,resimlere bakarım...senin evin büyük yavrukuşum bizimki kutu gibi olur herhalde,nereye koyarım ben onu
kız sen kocişi kalpten götürürsün valla
bişey olmaz kız, canlı tutarım ben onu
yani dolma derken orta incelikte sarılmış yaprak sarması diyelimbacaklar dolma diyosun yaniiiiiiii
hiç snamıyorum emınımkı cok guzel olur
yani dolma derken orta incelikte sarılmış yaprak sarması diyelim
iltifatın için de ayrıca çok tenk yu bebişim
vaaaaaaay. sen bunları kocişe söylüyomusun kız
Gerçekler bunlar hakikatler
ooooooooooooooooooo yaprak dolması sevdiceğinin pek bi hoşuna gıder kesin gasommmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?