canlar ben kaçıyom ama fazla kaynatmayın misafir geldi
ayyy aynen canım bayram temizliği yaptık annemle çok yorgunum bendee..kıyafetlerimi ayırdımmnabalım rosacım ya, gelin de iki lafın belini kıralım diye bekliyorum, bugün bayram temizliğine start verdim, yorgunum o yüzden, yarın devam ederim diye bıraktım
sen nabıyon?
KK hatunları dökülmeye başladı hoşgeldinizzzz
ayyy aynen canım bayram temizliği yaptık annemle çok yorgunum bendee..kıyafetlerimi ayırdımmbi yemek yedim çay içicem iştee.
hoşbulduk canım yarın nazilliye gidicemm sana ne getireyim nazilliden söyle bakayımm
eee nerdesiniz yaa? herkes birer bardak çay almaya mı gitti
burdayız tatlım aslında hem benimle dans edermisine hemde face.de gelinlik 21 fotolarına bakıyorumsizde zaten şokella sonracıma çay keyfi ohhhhhhhhhhhhhhhh
sedosum hoşgeldin
oohh iyi yapmışsın, telden mi giriyosun sen yavru?ben yan komşuya geçtim çaya, içtim bitirdim çay olayını sohbet ediyorus bi taraftan geçmişi okuyorum biras kendime geldim
aa ben de gelinlik21 e baktım, bütün olarak değil ama hoşuma giden bikaç detayı kaydettim :114:
oohh iyi yapmışsın, telden mi giriyosun sen yavru?
burdayız tatlım aslında hem benimle dans edermisine hemde face.de gelinlik 21 fotolarına bakıyorumsizde zaten şokella sonracıma çay keyfi ohhhhhhhhhhhhhhhh
sedosum hoşgeldin
hıı evet face ten de ev resimlerine baktım ben defaydalanabiliriz canımcım ev dekorasyonunda da fikir verebilirbende çok detaya inmemiştim fırsat bu fırsat değerlendireyim dedimdi
hahha o da iyiymişöff canımı facee çektiriosunus yaaa merak ediorum olanı biteni resimleriyok tatlımm kucakladım bilgisayarımı geldim
hoşbulduk canım benim...
geçmişi okudum geldim,merhabalaaaaar güsellleeer...
hoşbulduk canım benim...
geçmişi okudum geldim,merhabalaaaaar güsellleeer...
Canikolarımmmmmmmmmmmm gelinliğinizi satınmı alıcaksınız kiramı olucak?
ben kiralık olarak alacağım canım...dolapta boşuna yer kaplamasın diye...Canikolarımmmmmmmmmmmm gelinliğinizi satınmı alıcaksınız kiramı olucak?
sedoscum hoşqeldinnn nasılsııınnn
hoşgeldinnnnnnnn sedoşummmm
hıı evet face ten de ev resimlerine baktım ben de
bn bayılırım gelinlikten çok ev resimleri var benim bilg.da :))
buradaki evim güzel evim başlığından, benim eski çeyiz arkadaşlarım evlendiler onların ev resimlerinden falan hep beğendiklerimin resimlerini kaydettim bana fikir olur diye
hahha o da iyiymiş
Kesin karar vermedim ama kira olabılır cnm çok uçuk bir fiyat olursa eğer.hoşgeldin tatlımalıcamm benn sen kiralamayımı düşünüosun
ben kiralık olarak alacağım canım...dolapta boşuna yer kaplamasın diye...
hoşbulduk fıstıklaaaar...
yorgunum kurstan geldim öle iştecime,siz nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?