2012' de yazın evlenecekler

nabalım rosacım ya, gelin de iki lafın belini kıralım diye bekliyorum, bugün bayram temizliğine start verdim, yorgunum o yüzden, yarın devam ederim diye bıraktım
sen nabıyon?
ayyy aynen canım bayram temizliği yaptık annemle çok yorgunum bendee..kıyafetlerimi ayırdımm bi yemek yedim çay içicem iştee.
KK hatunları dökülmeye başladı hoşgeldinizzzz

hoşbulduk canım yarın nazilliye gidicemm sana ne getireyim nazilliden söyle bakayımm

aayy çay dedin bak unutmuşuumm, çay alıcaktım
ay hatta ayıptır söylemesi çok sevdiğim bişeyi yapayım, küçük bir parça taze ekmeğin arasına nutella ve taze demlenmiş açık bir çaayyy

burdayız tatlım aslında hem benimle dans edermisine hemde face.de gelinlik 21 fotolarına bakıyorumsizde zaten şokella sonracıma çay keyfi ohhhhhhhhhhhhhhhh
sedosum hoşgeldin

burdayız tatlım aslında hem benimle dans edermisine hemde face.de gelinlik 21 fotolarına bakıyorumsizde zaten şokella sonracıma çay keyfi ohhhhhhhhhhhhhhhh
sedosum hoşgeldin

aa ben de gelinlik21 e baktım, bütün olarak değil ama hoşuma giden bikaç detayı kaydettim :114:

faydalanabiliriz canımcım ev dekorasyonunda da fikir verebilir bende çok detaya inmemiştim fırsat bu fırsat değerlendireyim dedimdi
hıı evet face ten de ev resimlerine baktım ben de
bn bayılırım gelinlikten çok ev resimleri var benim bilg.da :))
buradaki evim güzel evim başlığından, benim eski çeyiz arkadaşlarım evlendiler onların ev resimlerinden falan hep beğendiklerimin resimlerini kaydettim bana fikir olur diye

öff canımı facee çektiriosunus yaaa merak ediorum olanı biteni resimleriyok tatlımm kucakladım bilgisayarımı geldim
hahha o da iyiymiş

Canikolarımmmmmmmmmmmm gelinliğinizi satınmı alıcaksınız kiramı olucak?

satın alıcam canım ben, gelinliğim ben de kalsın isterim,
ha bir daha işime yarayacak mı, yoo, ama olsun veremem geri yaaa , benim olsun beniimm

hımmm evet canım ya çok faydalı kk. bende senin gibi fikir olsun diye birkaç kare kaydettim. en azından oluşmaya başlamış fikirlerimizin tamamlayıcısı veya fikir oluşmasına yardımcı oluyor ve google amcada ne aratsam kk. çıkıyor aşkımla karar verdik her odamıza isim vereceğiz

Canikolarımmmmmmmmmmmm gelinliğinizi satınmı alıcaksınız kiramı olucak?

hoşgeldin güzel gözlü hatun canımcım ben satın alacağım aslında kiralamak isterdim yer konusunda sıkıntı çıkartır diye. ama erkenden alacağım fiyatlar tavan yapmadan.

hoşgeldin tatlımalıcamm benn sen kiralamayımı düşünüosun
Kesin karar vermedim ama kira olabılır cnm çok uçuk bir fiyat olursa eğer.
ben kiralık olarak alacağım canım...dolapta boşuna yer kaplamasın diye...

hoşbulduk fıstıklaaaar...
yorgunum kurstan geldim öle iştecime,siz nasılsınız?

Çok uçuk bir fiyatsa bende kira düşünüyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…