hımmm evet canım ya çok faydalı kk. bende senin gibi fikir olsun diye birkaç kare kaydettim. en azından oluşmaya başlamış fikirlerimizin tamamlayıcısı veya fikir oluşmasına yardımcı oluyorve google amcada ne aratsam kk. çıkıyor aşkımla karar verdik her odamıza isim vereceğiz
hoşgeldin güzel gözlü hatuncanımcım ben satın alacağım aslında kiralamak isterdim yer konusunda sıkıntı çıkartır diye. ama erkenden alacağım fiyatlar tavan yapmadan.
Kesin karar vermedim ama kira olabılır cnm çok uçuk bir fiyat olursa eğer.
Çok uçuk bir fiyatsa bende kira düşünüyorum cnm
o da mantıklı gasommmmmm bakarsın arada gıyersınsatın alıcam canım ben, gelinliğim ben de kalsın isterim,
ha bir daha işime yarayacak mı, yoo, ama olsun veremem geri yaaa , benim olsun beniimm
hımmm evet canım ya çok faydalı kk. bende senin gibi fikir olsun diye birkaç kare kaydettim. en azından oluşmaya başlamış fikirlerimizin tamamlayıcısı veya fikir oluşmasına yardımcı oluyorve google amcada ne aratsam kk. çıkıyor aşkımla karar verdik her odamıza isim vereceğiz
hoşgeldin güzel gözlü hatuncanımcım ben satın alacağım aslında kiralamak isterdim yer konusunda sıkıntı çıkartır diye. ama erkenden alacağım fiyatlar tavan yapmadan.
yavrum sedaamm, naber? nasıl gidiyor kurs dersler hazırlık falan? rayına girmiştir heralde dimi artık?ben kiralık olarak alacağım canım...dolapta boşuna yer kaplamasın diye...
hoşbulduk fıstıklaaaar...
yorgunum kurstan geldim öle iştecime,siz nasılsınız?
ay ay ne koycaksınız kız, belli mi, var mı örnek isimler falan?hımmm evet canım ya çok faydalı kk. bende senin gibi fikir olsun diye birkaç kare kaydettim. en azından oluşmaya başlamış fikirlerimizin tamamlayıcısı veya fikir oluşmasına yardımcı oluyorve google amcada ne aratsam kk. çıkıyor aşkımla karar verdik her odamıza isim vereceğiz
oyy senin odalarını yerim beeeen,isimleri ne olcak kız pembe saray,mavi göl falan mı
canım kira ve satılık arasında sadece 200 lira oynuyor o kadar çok fazla uçurum yok aralarında...
o da mantıklı gasommmmmm bakarsın arada gıyersın
O senin gözlerinin güzellliği balım
hoşbuldum. Siz o gün sedoşla buluşmuşsunuz ne güzel yahu
Satın almayla kira arasında çok çok fark oynuyormu gelinlik beğenmişsiniz foto koyun da bakalım yaffffffff
o da mantıklı gasommmmmm bakarsın arada gıyersın
O senin gözlerinin güzellliği balım
hoşbuldum. Siz o gün sedoşla buluşmuşsunuz ne güzel yahu
Satın almayla kira arasında çok çok fark oynuyormu gelinlik beğenmişsiniz foto koyun da bakalım yaffffffff
canım bazı hatunlar giyiyolar zaten sonradan, güzel bir masa hazırlayıp mumlar yakıp kocalar için tekrar giyiyolar gelinliği, ilk gece fantazisi yapmak için veya o geceyi yad etmek için
canım bazı hatunlar giyiyolar zaten sonradan, güzel bir masa hazırlayıp mumlar yakıp kocalar için tekrar giyiyolar gelinliği, ilk gece fantazisi yapmak için veya o geceyi yad etmek için
vaaay çok romantik huzur odası...güselmişmesela bir odamızın adı "huzur"odası olacak. yerlere minder atacağız. duvarlara taş döşeyeceğiz veya ahşap... hiç kablo olmayacak. belki ses sistemi olabilir. tamamen mum olacak. şimdilik aklımıza gelen bu bitanem. zaman geçtikçe hayallerde artıyor veya biraz daha netleşiyor. Bu arada tatlım benim gelinlik işi de şubata kaldı. gelince beraber bakarız dedi
yok kız bak balım peteğimde söylesin,her gelinlikçi aynı şeyi dedi..zaten kiralık olsa da ilk sen giyiyorsun ve senin bedenine göre dikiliyor o nedenle satın ve kiralık arasında çok fark yok,ama ben hiç satın almayı düşünmedim,dolabımda boşuna yer tutacak..Allah bir daha da giydirmesin,napıcam ki sonra ben onu?Çok az bi miktar sedoş:26:
Belki gelinlikten gelinliğe değişir
Evet bitanem buluştuk sedoşumla. gelinli baktık canım çok fazla fark yok. 200 tl filan oynuyor satılıkla kiralık arasında. ama indirim olmasına rağmen fiyatlar yüksek. ben bir gelinlik giydim çok hoşuma gitmişti hatta bayılmıştım. ama resmi maalesef yok. narin moda diye. çok güzel gelinlikleri var.
benim bir arkadaşım ilk 3 ay yapmış (her ay) sonrada baymış
Ouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuw
giymesi bir dert çıkartması iki dert ama hiç sorun değil dimi gasom
benim bir arkadaşım ilk 3 ay yapmış (her ay) sonrada baymış
vaaay çok romantik huzur odası...güselmiş
hayırlısı olsun kuzum,hem sende kafanda tam bir model oturtursun belki...gerçi o gelinlik çok güseldi,olmadı yine onu alırsın başka bir model gönlünü çelmezse...
yok kız bak balım peteğimde söylesin,her gelinlikçi aynı şeyi dedi..zaten kiralık olsa da ilk sen giyiyorsun ve senin bedenine göre dikiliyor o nedenle satın ve kiralık arasında çok fark yok,ama ben hiç satın almayı düşünmedim,dolabımda boşuna yer tutacak..Allah bir daha da giydirmesin,napıcam ki sonra ben onu?
3 ay mı
ayy valla ne biliim hiç bana göre değilhem de her ay hahahhaa...fantezide sınır yok kim hem,hep aynı şey yapılmaz ki pilav gibi ısıt kaldır gene indir gene kaldır hahahha
selam veren de yok anacım ne muhabbetmiş kimse görmüyo bizi burda.
muhabbetin ortasına dalcam ama alabiliyosanız gelinliğinizi almayı tercih edin. çünkü çevremde almayanlar hep pişman oldular sonra. almanızı tavsiye ederim imkanınız varsa
selam veren de yok anacım ne muhabbetmiş kimse görmüyo bizi burda.
muhabbetin ortasına dalcam ama alabiliyosanız gelinliğinizi almayı tercih edin. çünkü çevremde almayanlar hep pişman oldular sonra. almanızı tavsiye ederim imkanınız varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?