napam be güzelim, öğlen mutfakta boyanacak küçük bir yer vardı, orayı boyadım
aslında salaklık ettim, dün mutfağın üst dolaplarını boşaltıp silmiştim, bugün de alt dolapları yapıcaktım, ama önce boyayı yapınca kaldı o iş
kokudan girilmiyor çünkü
e işte alışık olmayınca ev işlerine yavaş oluyo böyle
cuma günü gelicek temizlikçi, o gelmeden kendi yapacağımız ufak tefek işleri hallediyorum işte ben de evde
sen napan gülüm?
sende kabarık gelinleri cicili bicili gelinlikleri beğeniyosun liloşum sanırımmm benımde cok hoşuma gıtmıştı
Hoşbulduk sekerimmNyu hoşgeldn cnmmmm
ben de niyeyse evde çok seviyorum yaa, evet mekan problemi oluyor maalesef ama çok samimi ve sıcak oluyor gibi geliyo
herkes bana nişanı evde yapalım ne gerek var dışarıya dediler, yok dedim misafirlerimi en güzel şekilde ağırlamak isterim dedim, dışarda bi yerde yemekli yaptık şükür
ama ne bileyim kınayı sanki evde yaparmışım gibi geliyo bana
benim misafirler de senin gibi derler mi kız bana, bizi kan ter içinde bıraktın diye
mujjka ojjbuldum canomCnm çoook begendım bende yaaa geLinLik fotoLarımın arasına koydumm =)
Gasoom tşk ederimmm bu arada hoşgeLdinn
Ev genişsse sıkıntı yok ama ne kadar geniş olsada ınsanlar bunalıyor gb cnm. Hatda geçenlerde ufak bi salonda kına oldu yani ufak dediğim yine o kadarda küçük değil ter içinde kaldım oynamadım bıde yani otrdugum yerde
Kendi oturcagın evınmı işleri cnm?
Kolay gelsinnnnnnnnnn sana ozaman.
Bnde napam laptop elımde ole oturuyorum sıkıldımmmm
evett canımmm bnm =) kesinLikLe üstü taşLı aLtıda böLe pırıLtıLı tüLLü kabarık bi geLinLik diktiricem kısmetseee akLımda hep böLe bi modeL var aLLah nasip eder inş..öptümmm görüşürükk =)
yok kız, şuanda ailemle yaşadığım evimin :)
mujjka ojjbuldum canom
yoo büyük de değil aslında evimiz
ama biz bizim apartmanda 4 akraba birlikte oturuyoruz
karşımızda da teyzem var
böyle durumlarda 2 ev açıyoruz karşılıklı
kuzenimin nişanında erkekler üst katta onların evinde, hanımlar da bizim kattaki 2 dairedeydi (haremlik selamlık)
alışığız yani böyle organizasyonlara
aman terlesinler accuk, eve gidince duş alsınlar, ben rahat edeyim de kendi evimde
hadi bekliyoruz o vakit baş başKızLar ben cıkıorum ufaktan toparLaniimm öpüyorum sizi eve gidince görüşmek üzeree
ay bu çok şııkk, ben bayılırım böyle sade zarif şeyleree
mantıklı düşünmüşsün canım, bizim buralarda hiç öyle boş veya uygun bir yer de yokHoşbulduk sekerimm
Bende kına içinde masraf yapamıcam onun yerine gelenlere hatıra birseylere para veririm bi orkestra bizim apt altı müsait orda yapmayı planlıyorum bakalım hayırlısı
Hıı anladım şeker
Ama dediğin gb evde daha samimi sıcak oluyor
Bakalım biz hangi salonu tutucaz masraf çok anacımm
hadi hayırlısı canım
valla masraf çok kuzucum yaa, al al harca harca düşün düşün bitmiyo valla
hadi bekliyoruz o vakit baş baş
ay bu çok şııkk, ben bayılırım böyle sade zarif şeyleree
mantıklı düşünmüşsün canım, bizim buralarda hiç öyle boş veya uygun bir yer de yok
ben hem sıcak bir ortam oldğundan, bir de ben şu yüzden evde olsun istiyorum biraz da, ben rahat bir abiye giymek istiyorum, yani askılı veya straplez veya kısa gibi..
ama ben dışarıda giymiyorum bu tarz, o yüzden erkek sineğin giremeyeceği bir yer olması lazım
e dışarıda da böyle mekanlar yok, o yüzden benim ki biraz da konservatif bir kına olmalı, e bu da ancak evde oluyo
dimi dimi çok zarif cnm
Anladım cnm o zaman evde yaparsınız sizin adetlerde erkek evide gelıyor mu kınaya?
erkek tarafından hanımlar geliyor canım, erkekler olmuyor kınada, damatta yok
yani ben bugüne kadar damadın da olduğu sadece bir kına merasiminde bulundum
Anladım cnm bzım bu taraftada genelde öyle oluyr
hayırlısıyla gelsin de o günler
her yerime yakıcam kınayı , dermişimyok tabi ki, o kargaşada avcuma minicik düzgün bir yuvarlağı nasıl yaktırırım bilmiyorum ama
bu arada kınayı, kızın bir yengesi mi yakardı yoksa erkek tarafından bir yenge mi yakardı? hatırlayamadım :26:
Bugün neden kimsecikler yok kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hımm doğru yaa, sen şimdi böyle söyleyince bana da öyle geldiben erkek tarafından bi yenge diye biliyorum canımmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?