2012' de yazın evlenecekler

Kendi oturcagın evınmı işleri cnm?
Kolay gelsinnnnnnnnnn sana ozaman.
Bnde napam laptop elımde ole oturuyorum sıkıldımmmm

sende kabarık gelinleri cicili bicili gelinlikleri beğeniyosun liloşum sanırımmm benımde cok hoşuma gıtmıştı

evett canımmm bnm =) kesinLikLe üstü taşLı aLtıda böLe pırıLtıLı tüLLü kabarık bi geLinLik diktiricem kısmetseee akLımda hep böLe bi modeL var aLLah nasip eder inş..öptümmm görüşürükk =)

Nyu hoşgeldn cnmmmm
Hoşbulduk sekerimm

Bende kına içinde masraf yapamıcam onun yerine gelenlere hatıra birseylere para veririm bi orkestra bizim apt altı müsait orda yapmayı planlıyorum bakalım hayırlısı

Cnm çoook begendım bende yaaa geLinLik fotoLarımın arasına koydumm =)

Gasoom tşk ederimmm bu arada hoşgeLdinn
mujjka ojjbuldum canom

yoo büyük de değil aslında evimiz
ama biz bizim apartmanda 4 akraba birlikte oturuyoruz
karşımızda da teyzem var
böyle durumlarda 2 ev açıyoruz karşılıklı
kuzenimin nişanında erkekler üst katta onların evinde, hanımlar da bizim kattaki 2 dairedeydi (haremlik selamlık)
alışığız yani böyle organizasyonlara
aman terlesinler accuk, eve gidince duş alsınlar, ben rahat edeyim de kendi evimde

yok kız, şuanda ailemle yaşadığım evimin :)

Hıı anladım şeker
Ama dediğin gb evde daha samimi sıcak oluyor
Bakalım biz hangi salonu tutucaz masraf çok anacımm

KızLar ben cıkıorum ufaktan toparLaniimm öpüyorum sizi eve gidince görüşmek üzeree
hadi bekliyoruz o vakit baş baş

Eki Görüntüle 282610

bunuda çokkkkkkkkkkkkkkk beğeniyorum kızlar
ay bu çok şııkk, ben bayılırım böyle sade zarif şeyleree

Hoşbulduk sekerimm

Bende kına içinde masraf yapamıcam onun yerine gelenlere hatıra birseylere para veririm bi orkestra bizim apt altı müsait orda yapmayı planlıyorum bakalım hayırlısı
mantıklı düşünmüşsün canım, bizim buralarda hiç öyle boş veya uygun bir yer de yok
ben hem sıcak bir ortam oldğundan, bir de ben şu yüzden evde olsun istiyorum biraz da, ben rahat bir abiye giymek istiyorum, yani askılı veya straplez veya kısa gibi..
ama ben dışarıda giymiyorum bu tarz, o yüzden erkek sineğin giremeyeceği bir yer olması lazım
e dışarıda da böyle mekanlar yok, o yüzden benim ki biraz da konservatif bir kına olmalı, e bu da ancak evde oluyo

hadi hayırlısı canım
valla masraf çok kuzucum yaa, al al harca harca düşün düşün bitmiyo valla

dimi dimi çok zarif cnm
Anladım cnm o zaman evde yaparsınız sizin adetlerde erkek evide gelıyor mu kınaya?

dimi dimi çok zarif cnm
Anladım cnm o zaman evde yaparsınız sizin adetlerde erkek evide gelıyor mu kınaya?

erkek tarafından hanımlar geliyor canım, erkekler olmuyor kınada, damatta yok
yani ben bugüne kadar damadın da olduğu sadece bir kına merasiminde bulundum

Anladım cnm bzım bu taraftada genelde öyle oluyr

hayırlısıyla gelsin de o günler
her yerime yakıcam kınayı , dermişim yok tabi ki, o kargaşada avcuma minicik düzgün bir yuvarlağı nasıl yaktırırım bilmiyorum ama

bu arada kınayı, kızın bir yengesi mi yakardı yoksa erkek tarafından bir yenge mi yakardı? hatırlayamadım :26:

hahahhhhhhhhhhhhhhhh
valla hatrlıyamdm cnm yaaa

Yarın çok işim var kızlar ağdaya gidicem,saçlarımı fönletcem,vesikalık foto çekincem,aöf bürosuna gidicem ohooooooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…