Yarın çok işim var kızlar ağdaya gidicem,saçlarımı fönletcem,vesikalık foto çekincem,aöf bürosuna gidicem ohooooooooooooooo
Yarın çok işim var kızlar ağdaya gidicem,saçlarımı fönletcem,vesikalık foto çekincem,aöf bürosuna gidicem ohooooooooooooooo
hatta evliliği güzel giden, mutlu, herkesin sevdiği saydığı bir yengenin yakması makbuldu galiba yaa, doğruu :114:
oh oh oh kolay gelsin, hakkaten çokmuş işin
selam, hoşgeldin tospaaaselam kızlarrr
görüşmeyeli nasılsınız?
yaaa ben hiç gidemedim temizlik için kuaföree, aslında çok büyük kolaylık ama utanırım ben yaaaoff kolay gelsin çağlacım :) ben geçen hafta sonu hallettim ağda işimi,küçük bi sir makinesi aldım kolaylıkla hallediyorum ama zaman konusunda sıkıntım olursa bende gidiyorum nur ablayaaa
evet canım hatta ayrılık yaşamamış olması gerekiyodu sanırsam :)
selam, hoşgeldin tospaaa
yaaa ben hiç gidemedim temizlik için kuaföree, aslında çok büyük kolaylık ama utanırım ben yaaa
off kolay gelsin çağlacım :) ben geçen hafta sonu hallettim ağda işimi,küçük bi sir makinesi aldım kolaylıkla hallediyorum ama zaman konusunda sıkıntım olursa bende gidiyorum nur ablayaaa
tabi tabi, ayrılık yaşamamış ve evliliği de çok mutlu olan bir yenge yaksın ki gelinin de mutlu bir yuvası olsun derlerdi:114:
selam, hoşgeldin tospaaa
yaaa ben hiç gidemedim temizlik için kuaföree, aslında çok büyük kolaylık ama utanırım ben yaaa
iyi akşamlaarrrbende çok utanıyordum gasocum ama tek bi yere alıştım hem çok iyi biyer hemde çok tatlı kişiler..bu arada bacılar paydos verildi ben çıkıyorum hepinizi öptümmmm kucumannnngörüşürüz yarın sabahtan
tabi kız ayıpsın, çözeriz her türlüevet evet :) çözdük bu işi biz yaa
selam, hoşgeldin tospaaa
hb kuzum :)
nabr nasılsın
nolsun cnm devam asker beklemeye
sen naslsn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?