2012' de yazın evlenecekler

hatta evliliği güzel giden, mutlu, herkesin sevdiği saydığı bir yengenin yakması makbuldu galiba yaa, doğruu :114:

Yarın çok işim var kızlar ağdaya gidicem,saçlarımı fönletcem,vesikalık foto çekincem,aöf bürosuna gidicem ohooooooooooooooo

off kolay gelsin çağlacım :) ben geçen hafta sonu hallettim ağda işimi,küçük bi sir makinesi aldım kolaylıkla hallediyorum ama zaman konusunda sıkıntım olursa bende gidiyorum nur ablayaaa

selam kızlarrr
görüşmeyeli nasılsınız?
selam, hoşgeldin tospaaa

off kolay gelsin çağlacım :) ben geçen hafta sonu hallettim ağda işimi,küçük bi sir makinesi aldım kolaylıkla hallediyorum ama zaman konusunda sıkıntım olursa bende gidiyorum nur ablayaaa
yaaa ben hiç gidemedim temizlik için kuaföree, aslında çok büyük kolaylık ama utanırım ben yaaa

selam, hoşgeldin tospaaa

yaaa ben hiç gidemedim temizlik için kuaföree, aslında çok büyük kolaylık ama utanırım ben yaaa

bende çok utanıyordum gasocum ama tek bi yere alıştım hem çok iyi biyer hemde çok tatlı kişiler..bu arada bacılar paydos verildi ben çıkıyorum hepinizi öptümmmm kucumannnn görüşürüz yarın sabahtan

nolsun cnm devam asker beklemeye
sen naslsn?

sayılı gün çabuk geçermiş canım, Allah tez zamanda sağ sağlim kavuştursun sevdiceğini sana
ben derslerle uğraşıyorum bir taraftan çeyiz hazırlıkları devam
bugün çift kişilik battaniye aldım kırmızı çok hoşuma gitti fiyatı da uygundu
yatak başlığım siyah diye kırmızı aldım yakışır sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…