selam kızlar kımse yokmu
Selam tatlım. nerelerdesin sen? gelmiyorsun herhangi bir sıkıntı yok değil mi?
bu arada herkese:44::44::44::44::44: iyi akşamlarr:80::80::80::80::80:
selam canım benım
ıyım ıyım cok sukur annemler turkıyeden geldı gecen haftavakıt bulamıyorumkı annemle otracam dıye
bu arada ayın 22 sınde gelıyorum bıletım alındı
sen ne yapıyorsun nasıl gıdıyor ıs guc?
bende iyiyi bitanem. oooo süper az kaldı o zaman. sevdiğine kavuşacaksın. ankarada yer buldunuz mu peki? yanlış hatırlamıyorsam başbaşa kalacaktınızeee fazla ara verme özletiyorsun ama
gelıyorum da canım benım ama daha henuz bellı bısı yok bıraz acıkcası rahtsız hıssedıyorum kenıdmı bu konuda yanı aynı evde kalma konsunda
babam benı verırken cok zor anlar atlattık gızlı gızlı görsmem bıle babamı cok uzulmustu. sımdı rahtsız hıssedıyorum kendımı evlenmeden beraber kalma konusunda nasıl olsa yaza kadar az kaldı halen dusunme asamasındayım:44: bakalım daha 20 gun var hayırlısı olsun bıraz daha dusunuyum
sen neler yapıyorsun sızın nasıl gıdıyorkasıma da gırdık zaman gecse bı yıl basına gırsek hıc fena olmıcak
AMİN cnm inş. Tabi gayet yakışır varsa fotosunu koy bızde bakalım. gülerekkkkkkk kullan.sayılı gün çabuk geçermiş canım, Allah tez zamanda sağ sağlim kavuştursun sevdiceğini sana
ben derslerle uğraşıyorum bir taraftan çeyiz hazırlıkları devam
bugün çift kişilik battaniye aldım kırmızı çok hoşuma gitti fiyatı da uygundu
yatak başlığım siyah diye kırmızı aldım yakışır sanırım
selam kızlar kımse yokmu
ben de geldim şekertolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu ne şennnn giriş böyle tatlım. hoşgeldin sefa getirdin
Ssedoshhum sende hoşgeldin
iyide bitanem anlamadım sen türkiyeye geliyorsunda ne diye nereye geliyorsun yani ailen seni hangi koşullarda gönderiyor:26: illaki beraber kalmak zorunda değilsiniz tatlım hem zaten sen bu yönde karar alsan bile nişanlın anlayışla karşılar.bende iyiyim canım. geçen pazar ssedoshhumla buluştuk. gelinlikçilere baktık. ben bir tane denedim çok beğendim hatta ama benimkini bekleyeceğim şubatta alacağızonun haricinde çeyiz hazırlıklarına devam.
Kızlarrrrrrrrrrrrr teskere günü bizde bi yerlere kaçma aşamasındayızzzzzzz ama istanbul zor gb gözkuyor uzak ve havalar malum yollar falan kar kış bu tarafa daha yakın yer bakıyoruz.
Şimdi nişanlım gelir gelmez herkes başına üşüşcek kolay degıl 15 aydır asker herkes özledi bi 3,4 güncük baş başa kalalım dmi
Arım balım peteğimmmmmmmmmmmm
Şafağım azalıyır şaka gb
Neşem yerimdeeeeee
canım benım ablam ankarada tek basına oturuyor.
bende onun yanına gıdecem hem benım bu ayın 26 ,27 ehlıyet surus sınavım var yazın turkıyedeyken teorı sınavını gecmıstım ama surus sınavından 4 gun önce buraya geldım 5 sefer hakkım varmıs sonuncu hakkım bu ayın sonunda ben onun ıcın gelıcem
nısanlımla guzel vakıt gecrebılırz dıyordukama ıste sımdı herseyı dusunuyorum sımdı bakalım ıste nısanlımla konusurz daha cok vaktımız var
neeee sedoşlamı bulustunuzsız daha önce tanısıyormuydnuz yaa
owww hadı baklım sen gelınlıgıde begenmıssın özelmı dıktreceksın?
valla az kaldı bitanem. eee 1-2 hafta sonra seni kimse tutamaz tutmasınlar tabiiimutlaka o ortam yaratılır tatlım. ne taraftaydın tam hatırlayamadım ama yakınsan bolu süper olur
hehehe kalbin yansımış fincana
bayıldım çok asil bir gelinlik canım yaa,sana da çok yakışır...
bu ne şennnn giriş böyle tatlım. hoşgeldin sefa getirdin
Ssedoshhum sende hoşgeldin
sedoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş nere gitdinnnnnnnnnn
Ben de geLdiiimm seLammm
Bolu 7 saat falan tatlım burayaaaa ama izin çok zor arkdslrmn oldgu yere gıdeblrm muhtemelen.
1 hafta sonra 2olere düşüyorum artık benı hıc kımse tutamaz
çok özledim çok. Size gelir anlatırım kavışma anını inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?