2012' de yazın evlenecekler

Selam tatlım. nerelerdesin sen? gelmiyorsun herhangi bir sıkıntı yok değil mi?
bu arada herkese:44::44::44::44::44: iyi akşamlarr:80::80::80::80::80:

selam canım benım

ıyım ıyım cok sukur annemler turkıyeden geldı gecen hafta vakıt bulamıyorumkı annemle otracam dıye

bu arada ayın 22 sınde gelıyorum bıletım alındı

sen ne yapıyorsun nasıl gıdıyor ıs guc?

bende iyiyim bitanem. oooo süper az kaldı o zaman. sevdiğine kavuşacaksın. ankarada yer buldunuz mu peki? yanlış hatırlamıyorsam başbaşa kalacaktınız eee fazla ara verme özletiyorsun ama

Son düzenleme:
bende iyiyi bitanem. oooo süper az kaldı o zaman. sevdiğine kavuşacaksın. ankarada yer buldunuz mu peki? yanlış hatırlamıyorsam başbaşa kalacaktınız eee fazla ara verme özletiyorsun ama

gelıyorum da canım benım ama daha henuz bellı bısı yok bıraz acıkcası rahtsız hıssedıyorum kenıdmı bu konuda yanı aynı evde kalma konsunda

babam benı verırken cok zor anlar atlattık gızlı gızlı görsmem bıle babamı cok uzulmustu. sımdı rahtsız hıssedıyorum kendımı evlenmeden beraber kalma konusunda nasıl olsa yaza kadar az kaldı halen dusunme asamasındayım:44: bakalım daha 20 gun var hayırlısı olsun bıraz daha dusunuyum

sen neler yapıyorsun sızın nasıl gıdıyor kasıma da gırdık zaman gecse bı yıl basına gırsek hıc fena olmıcak

iyide bitanem anlamadım sen türkiyeye geliyorsunda ne diye nereye geliyorsun yani ailen seni hangi koşullarda gönderiyor:26: illaki beraber kalmak zorunda değilsiniz tatlım hem zaten sen bu yönde karar alsan bile nişanlın anlayışla karşılar.bende iyiyim canım. geçen pazar ssedoshhumla buluştuk. gelinlikçilere baktık. ben bir tane denedim çok beğendim hatta ama benimkini bekleyeceğim şubatta alacağız onun haricinde çeyiz hazırlıklarına devam.

AMİN cnm inş. Tabi gayet yakışır varsa fotosunu koy bızde bakalım. gülerekkkkkkk kullan.
selam kızlar kımse yokmu

selam cnm

Kızlarrrrrrrrrrrrr teskere günü bizde bi yerlere kaçma aşamasındayızzzzzzz ama istanbul zor gb gözkuyor uzak ve havalar malum yollar falan kar kış bu tarafa daha yakın yer bakıyoruz.
Şimdi nişanlım gelir gelmez herkes başına üşüşcek kolay degıl 15 aydır asker herkes özledi bi 3,4 güncük baş başa kalalım dmi

canım benım ablam ankarada tek basına oturuyor.
bende onun yanına gıdecem hem benım bu ayın 26 ,27 ehlıyet surus sınavım var yazın turkıyedeyken teorı sınavını gecmıstım ama surus sınavından 4 gun önce buraya geldım 5 sefer hakkım varmıs sonuncu hakkım bu ayın sonunda ben onun ıcın gelıcem
nısanlımla guzel vakıt gecrebılırz dıyorduk ama ıste sımdı herseyı dusunuyorum sımdı bakalım ıste nısanlımla konusurz daha cok vaktımız var

neeee sedoşlamı bulustunuz sız daha önce tanısıyormuydnuz yaa
owww hadı baklım sen gelınlıgıde begenmıssın özelmı dıktreceksın?

Arım balım peteğimmmmmmmmmmmm
Şafağım azalıyır şaka gb
Neşem yerimdeeeeee

valla az kaldı bitanem. eee 1-2 hafta sonra seni kimse tutamaz tutmasınlar tabiii mutlaka o ortam yaratılır tatlım. ne taraftaydın tam hatırlayamadım ama yakınsan bolu süper olur

hımm bir de sınava gireceksin yani. umarım başarırsın canımcım. evet nişan yapıldıktan yüzükler parmağa geçtikten sonra adımlarımızı atarken bir kez daha düşünür hale geldik değil mi:26: sen en doğru kararı verirsin canım yok Ssedoshhumla tanışmıyorduk tatlım buluşalım dedik bizde başka kimse yanaşmadı dermişim. yok ben alacağım canımcım ama ssedoshhum diktirecek gelinliğiyle beraber hürrem kıyafetini

valla az kaldı bitanem. eee 1-2 hafta sonra seni kimse tutamaz tutmasınlar tabiii mutlaka o ortam yaratılır tatlım. ne taraftaydın tam hatırlayamadım ama yakınsan bolu süper olur

Bolu 7 saat falan tatlım burayaaaa ama izin çok zor arkdslrmn oldgu yere gıdeblrm muhtemelen.
1 hafta sonra 2olere düşüyorum artık benı hıc kımse tutamaz
çok özledim çok. Size gelir anlatırım kavışma anını inşallah

KızLar Ofiste kahve içeyim dedim abLa fincanı bi getirdi şekLe bakın

Eki Görüntüle 282445
hehehe kalbin yansımış fincana
Eki Görüntüle 282610

bunuda çokkkkkkkkkkkkkkk beğeniyorum kızlar
bayıldım çok asil bir gelinlik canım yaa,sana da çok yakışır...
bu ne şennnn giriş böyle tatlım. hoşgeldin sefa getirdin

Ssedoshhum sende hoşgeldin

sedoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş nere gitdinnnnnnnnnn

Ben de geLdiiimm seLammm

selam lilacım,selamlar balım peteğim ve çağlacım...geçmişi okudum anca gelebildimnasılsınız?

İstanbulda olsam kesin buluşurdummmmmm kızlar sizinleeeeeee bakalım gelinlik burda istedım gb bulamassam istanbula geliriz kısmetse baharda siz burdan az çok yardımcı olursunuz bubabur fatih,kadıköy, eminönü buralarda gelinlik istemedıgın kadar demişti.

ay inşallah canım valla heyecan doruklarda bizi de heyecanlandırıyorsun benimkinin de geliş tarihi belli olsa keşke şubat ama kaç şubat:26::26::26::26: bu arada kızlar bende 1 aydır filan sürekli bir duygusallık var. normalde duygusalımdır ama ağlamak . evlenen nişanlanan kimi görsem ağlıyorum ne oluyor bana anlamadım:44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…