2012' de yazın evlenecekler

günaydın kızlar nasılsınız bakalım.maalesef bizimde boy sorunumuz var ben 1,65 cm nişanlım ise 1,68 cm boyunda doğal olarak ben çok topuklu giyemiyorum ama nişanlımla tanışmadan önceden beri hep derdim ben converse giycem gelinliğimin altına diye sanırım gerçekleşecek

canım aynı düşünüyoruz,ayakkabı konusunda bende renkli istiyorum ve elimede ona uygun renkli canlı bir çiçek düşünüyorum nasipse...
bende beyaz eşyalarımı beyaz aldım,çizilme leke tutma sorununu duymuştum ama bu nedenle değil,nişanlım inoxları samimi bulmuyor,sanki otel restaurant mutfağı oluyor beğenmiyorum dedi.o nedenle beyaz aldık..

malesef evt tatlım
çokta sewerdim topuklu ayakkabı giymeyi
ama nasip değilmiş
bizde de tam tersi canım,benim boyum 1.67 nişanlım 1.90.. ben topuklu giymeyi sevmiyorum rahat edemiyorum diye ama giymek zorunda kalacağım
günaydın canlar....

günaydın şekerler....

topuklu ayakkabıyı dert etmeyin yaaaa. eksik olan o olsun

günaydınlaaaaaaaar

Son düzenleme:

Sedoşumm sonuncuya bayıLdımmm nerden buLdunn hangi marka??

Bende önceden asLa topukLu giyemezdim..Bnm boyumda 1.63 nişanLım 1.82 =) NişanLımın çaLıştıgı magazada cok guzeL topukLu ayakkabıLar oLuo..Deneyeyim nası oLur fLn derken bi baktım aLışmışım..bayıLıorum topukLu ayakkabıya doLabım topukLu ayakkabı doLu..İşim gereğide topukLu giyiyorum..Hem boy konusundada işime geLio Herkes şaşırıo düz ayakkabıyLa yürüyomuş gibi topukLuLarLa doLaşabiLiorum bütün gün

şaka gibi yaa maşallah ne diyim

günaydın kızlarrrrrrrr dün dayanamayıp yine alısveriş yaptım uzun zamandır süpürge arastrıması yapıyordum ve philipsten vazgecip roventa aldım inanılmaz bir cekim gücü var duvara tuttu kız yapıstı kaldı duvarda sok oldum ordan modeli test ettim int kamp varmıs dün aldım gectim resmini ekliyorum bakın bakalım begenecekmisiniz

BACIMMM GÜLE GÜLE KULLAN çok gzelmiş iyi marka..bak benimkide şu philips in,iyimidir ki torbalı aldım ben tavsiyeler üzerine

her tür topukluyu rahat mı taşıyorsun peki kuzuşum?ben 7 cm olanlar varya ancak onları giyebiliyorum.yere yakın o rahat geliyor

Spor ayakkabı giyer gibi rahat rahat giyip doLaşıorumm =)) Cnm yazın en cok bunLarı giydim o kdr rahat ki..Pembenin mavi kırmızıLısı vardı diğer renkLi aynısı herseyLe rahatca giyiyodum..

Bide bunLar var nette buLabiLdiğim

GüLe güLe kuLLan canımm..

Eklentiler

• $70710_6_elle-shoes-ayakkabi.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:

zevkli ayakkabılar canım tarzlarımız benziyor,bende mavi ve krem olanın boyunda giyebiliyorum.yazın da hasır topuklu ayakkabı ve babet giyiyorum çok rahat oluyor,,bu arada pembe çok tatlıymış sanki ykm de gördüm ben onu hanlış hatırlamıyorsam,ataköy de olabilir ama çok şirinler hepsi de valla

Daha bir sürü varda resimLerini buLamadım cnm eLLe bunLarın hepsi vardır ama benzer modeLLrden baska yerde :)

Daha bir sürü varda resimLerini buLamadım cnm eLLe bunLarın hepsi vardır ama benzer modeLLrden baska yerde :)

hııı baktım canım netten şimdi
ATAKÖY AYAKKABI GİYİM TEKST. LTD. ŞTİ. Adres
154. Sok. No:9/A
Bornova / İZMİR

Telefon
0232) 373 88 87

URL="http://www.atakoyayakkabi.com"]www.atakoyayakkabi.com[/URL] bak bu ataköy ellenin bayisiymiş orda gördüm dimekk [/TD]
[/TR]

Son düzenleme:

Doğrudur canımm :)

BACIMMM GÜLE GÜLE KULLAN çok gzelmiş iyi marka..bak benimkide şu Eki Görüntüle 284058 philips in,iyimidir ki torbalı aldım ben tavsiyeler üzerine

sagol canım sende güle güle kullan philipste iyidir elektronik esyalar hep sans işi nekadar incelesekte olcak olduksan sonra hepsinde cıkabiliyor sorun iyi ve sorunsuz günlerde kullanmak nasip etsin

Sagol canım

bayram telaşında çoğu canımm :) bizim de 9 gün tatilmiş cumartesiden itibaren izinliyiz..ayın 14 ünde girebilicem k.k ya

Son düzenleme:
idare eder canım özel sektör bizim de,arada sıkıntı oluyor tabi ama yapıcak bişy yok,birde bizim fabrika çok uzak her gün 1 saat yol gidiyorum,2 yıldır çalışıyorum durmak yok yola devam izmirde işçievlerinde oturuyoruz sen nerde oturuyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…