canım aynı düşünüyoruz,ayakkabı konusunda bende renkli istiyorum ve elimede ona uygun renkli canlı bir çiçek düşünüyorum nasipse...Selam ciğerlerim
Beyaz eşya klonusunda ben de kararsızım fakat yeni evli ve tecrübeli hiçbir arkadaşım gri ve siyah eşyaları tavsiye etmedi.Siyahın çabuk çizildiğini biliyordum o yüzden de gride karar kılmıştım ama onda da ufak bir dokunuşta bile parmak izi oluyormuş,özel şeylerle silinmelymiş,hemen çiziliyormuş ki çok azımız kendi evine oturcak,kirada olacağımız için biraz geniş düşünemmiz şart bence.Bu yüzden ben beyaz eşyayı adı üstünde beyazını almaya karar verdim
Çağlacım prenses modellerini ben çok çok sevmiyorum ama eklediğin gerçekten harikaymış
Ayakkabılardan da en sondakini beğendim de ben ayakkabı konusunda kararsızım yaa,değişiklik olsun pembe falan alayım diyorum,nasıl olsa görünmüyor hiçbir de facede yapay çiçek yapan bir yere üye oldum ordan da pembeli beyazlı çiçek siparişi vermek istiyorum,kombin olarak kafama çok yattı benim ama tabi o zamana ne fikirler değişir bilemiyorum
bu arada bugün kayınvalidem,annem ve ben alışverişe çıktık,çok da içime sinen şeyler aldık ama çok utandım parayı o öderken valla,yarın da çanta almaya gidicez,iç çamaşırı alalım dedi ama utandım değilse beni iç çamaşırını boğsa gıkım çıkmaz
Ben de şimdilik gelişmeler böyleeYarın görüşmek üzere herkese iyi geceler
bizde de tam tersi canım,benim boyum 1.67 nişanlım 1.90.. ben topuklu giymeyi sevmiyorum rahat edemiyorum diye ama giymek zorunda kalacağımmalesef evt tatlım
çokta sewerdim topuklu ayakkabı giymeyi
ama nasip değilmiş
günaydın canlar....
günaydın şekerler....
topuklu ayakkabıyı dert etmeyin yaaaa. eksik olan o olsun
günaydın kızlar nasılsınız bakalım.maalesef bizimde boy sorunumuz var ben 1,65 cm nişanlım ise 1,68 cm boyunda doğal olarak ben çok topuklu giyemiyorum ama nişanlımla tanışmadan önceden beri hep derdim ben converse giycem gelinliğimin altına diye sanırım gerçekleşecek
ama bu gelin ayakkabıları çok cici ki
Eki Görüntüle 283684 Eki Görüntüle 283685 Eki Görüntüle 283686 Eki Görüntüle 283687 Eki Görüntüle 283688
bizim de çok boy farlı var canım :) ben 1.65 im o 1.83 ama gel gör ki topuklu ayakkabı giyemiyorum çok acıtıyor ayaklarımı,önceden çok giyiyordum ama ayağımda baş parmağının yanında kemik büyümesi oldu ve dayanılmaz bir acı oluyor,ne yapıcam bilmiyorum..keşke boylar yakın olsa da converse giyip gitsem :) bu arada GÜ-NAY-DINNNNNNNNNN TÜM KIZÇELERE
Sedoşumm sonuncuya bayıLdımmm nerden buLdunn hangi marka??
Bende önceden asLa topukLu giyemezdim..Bnm boyumda 1.63 nişanLım 1.82 =) NişanLımın çaLıştıgı magazada cok guzeL topukLu ayakkabıLar oLuo..Deneyeyim nası oLur fLn derken bi baktım aLışmışım..bayıLıorum topukLu ayakkabıya doLabım topukLu ayakkabı doLu..İşim gereğide topukLu giyiyorum..Hem boy konusundada işime geLioHerkes şaşırıo düz ayakkabıyLa yürüyomuş gibi topukLuLarLa doLaşabiLiorum bütün gün
saoL cnmm
günaydın kızlarrrrrrrr dün dayanamayıp yine alısveriş yaptım uzun zamandır süpürge arastrıması yapıyordum ve philipsten vazgecip roventa aldım inanılmaz bir cekim gücü var duvara tuttu kız yapıstı kaldı duvarda sok oldumordan modeli test ettim int kamp varmıs dün aldım gectim resmini ekliyorum bakın bakalım begenecekmisiniz Eki Görüntüle 284022
her tür topukluyu rahat mı taşıyorsun peki kuzuşum?ben 7 cm olanlar varya ancak onları giyebiliyorum.yere yakın o rahat geliyor
günaydın kızlarrrrrrrr dün dayanamayıp yine alısveriş yaptım uzun zamandır süpürge arastrıması yapıyordum ve philipsten vazgecip roventa aldım inanılmaz bir cekim gücü var duvara tuttu kız yapıstı kaldı duvarda sok oldumordan modeli test ettim int kamp varmıs dün aldım gectim resmini ekliyorum bakın bakalım begenecekmisiniz Eki Görüntüle 284022
Spor ayakkabı giyer gibi rahat rahat giyip doLaşıorumm =)) Cnm yazın en cok bunLarı giydim o kdr rahat ki..Pembenin mavi kırmızıLısı vardı diğer renkLi aynısı herseyLe rahatca giyiyodum..
Eki Görüntüle 284065 Eki Görüntüle 284066
Bide bunLar var nette buLabiLdiğim
Eki Görüntüle 284067 Eki Görüntüle 284069
GüLe güLe kuLLan canımm..
zevkli ayakkabılarcanım tarzlarımız benziyor,bende mavi ve krem olanın boyunda giyebiliyorum.yazın da hasır topuklu ayakkabı ve babet giyiyorum çok rahat oluyor,,bu arada pembe çok tatlıymış sanki ykm de gördüm ben onu hanlış hatırlamıyorsam,ataköy de olabilir ama çok şirinler hepsi de valla
Daha bir sürü varda resimLerini buLamadım cnm eLLe bunLarın hepsi vardır ama benzer modeLLrden baska yerde :)
hııı baktım canım netten şimdi
ATAKÖY AYAKKABI GİYİM TEKST. LTD. ŞTİ. Adres
154. Sok. No:9/A
Bornova / İZMİR
Telefon
0232) 373 88 87
URL="http://www.atakoyayakkabi.com"]www.atakoyayakkabi.com[/URL] bak bu ataköy ellenin bayisiymiş orda gördüm dimekk[/TD]
[/TR]
BACIMMM GÜLE GÜLE KULLANçok gzelmiş iyi marka..bak benimkide şu Eki Görüntüle 284058 philips in,iyimidir ki torbalı aldım ben tavsiyeler üzerine
Spor ayakkabı giyer gibi rahat rahat giyip doLaşıorumm =)) Cnm yazın en cok bunLarı giydim o kdr rahat ki..Pembenin mavi kırmızıLısı vardı diğer renkLi aynısı herseyLe rahatca giyiyodum..
Bende topuklu olarak birtek bu modelleri kullanabiliyorum hepsi ck güzeller gelinlk altına bu topuklardan olurmu ki acep???
Eki Görüntüle 284065 Eki Görüntüle 284066
GüLe güLe kuLLan canımm..
bayram telaşında çoğu canımm :) bizim de 9 gün tatilmiş cumartesiden itibaren izinliyiz..ayın 14 ünde girebilicem k.k ya
bayram telaşında çoğu canımm :) bizim de 9 gün tatilmiş cumartesiden itibaren izinliyiz..ayın 14 ünde girebilicem k.k ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?