2012' de yazın evlenecekler

inşallah yapabilirsiniz canım. iki gün bile olsa çok iyi gelir.

yapabilseniz güzel olur aslına. ama korkuların varsa farkedilir diyosan yapma tabi. kendini sıkıntıya sokma canım
Bakalım canım planlarımızın içerisinde inş yaparız öyle birşey çok çok iyi gelir.
Gülerek kullan cnm çok güzel
Sağol canımm

İzmir'de oturmayacağım için benimde evim kira olcakk
Ama ben bu buzdolabını istiyorum yaa

Eki Görüntüle 282976
Çok gösterişli cnm güzel ama kullanım açısından zorlukları var:26:

Mürdüm süper cnm

Eki Görüntüle 283562

Ben de bugün bu çamaşır makinasını sordum kızlar 8 Kg kapasiteli ve fiyatı ise 1.700 TL~~
sizce çokmu pahalı? Acaba griyle arasında çok fark varmı genelde 250 falan fark oynar dedı ama beyazlamı grıylemı anlamadımki sormadımda daha belki beyaz esyalarımdan birini kırmızı alırım dıye dusunmustum ama cok fıyat oynarsa asla aldırmam zaten beyaz-gri-ino arasında kararsızım ama gösteriş olarak kesınlıkleino muhtsem duruyrdu baktımda.

selamlar kızlar...
çağlacım gördüm geliyorum hemen facee

bende kararsızım gri ve beyaz arasında bi model gördüm samsungda deri kaplama gibi duruyor beyaz cok hostu ne yapsam ki acaba????:44:

canım biz söylediğinden aldık deri görünümlü olandan hoş gerçekten inşallah kullanırken de aynı şeyleri söylerim,sorun falan çıkarmaz

amin tatlım sizin hazırlıklar ne durumda aynı mutluluktan size de nasip etsin

gayet iyi canım. mesafeler olmasa daha güzel olacak ama yapacak bişey yok

ilki çok güzel bence canım

merhaba kıslaaar saçmı boyadım askerimle konuştum geldimmmm
bugn ayın sonunda evlencek arkadaımdaydım çok kıskandım

bende bugün çeyizime bunu aldım kızlar
muhtemelen mutfağa koyacağım ama rengarenk olacak o zaman mutfağımda
renk gözetmedim çünkü elektroniklerimi alırken:26:ne hoşuma gittiyse işlev olarak onu aldım
buzdolabı ve bulaşık makinem beyaz,narenciye sıkacağı yeşil,tost makinesi ve fritöz gri,blender seti beyaz,çay makinesi beyaz,şarjlı süpürgem kırmızı-gri vs
herşey sararıp solar biz hep rengareeeeenk

ne var ne yok kızlar. ne alemdesiniz
nolsun canım işte sabahtan beri kurstaydım pestilim çıktı,çıktım kurstan mağazaları gezdim,yemek yedim eve geldim ve şimdi netteyim.sen nasılsın?
merhaba kıslaaar saçmı boyadım askerimle konuştum geldimmmm
bugn ayın sonunda evlencek arkadaımdaydım çok kıskandım
aaa ne renge boyadın kız?güle güle kullan...
olsun nasipse bizde evleneceğiz yakında kıskanma

benimde öle canım
biz farkına varmadan tarz yatık

bacılar bakın bunları çok beğendim az önce limangoda gördüm

hele siyaha bayıldım ama daha önce netten hiç iç çamaşırı almadım,pijama aldıydım bi tek..napsam bilemedim

Canım çok güzel görunuyor gule gule kulllan hepsını

Kızlar askerimle konustum geldım pöffffffffffffffffff bu askeriye ne sıkıntılı teskere tarıhımzde bıletler alınıyormuş otobus bıletlerı ve saat vermemyeyım de aksam burda olucak askerim ALLAHIN iznyle bzde o gun arkdsmzn yanına gdelım dıyorduk buraya yakın bir şehir fakattttttttttt otbs saatlerı uyusmadı ole olursa ta gece cıkmak zorunda kalıyoruz yola 2 de falan buda ımkansızzzzzzzz bu iş sanırım yaşlaşıyor İlk gün sanaha kadar uyumyz muhtemelen eltımlerde bırlesırız ertesı gunde bır suru mısafr olr kayınvaldemlerde oluruz artk

o da kötü beee. için gidecek rahat rahat sarılıp öpüp hasret gideremeyeceksiniz. neyse artık. bitsinde askerliği kazasız belasız gelsin önemli olan o. evlendikten sonra bol bol hasret giderirsiniz zaten hatta istemediğiniz kadar bile olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…