Bakalım canım planlarımızın içerisinde inş yaparız öyle birşey çok çok iyi gelir.inşallah yapabilirsiniz canım. iki gün bile olsa çok iyi gelir.
yapabilseniz güzel olur aslına. ama korkuların varsa farkedilir diyosan yapma tabi. kendini sıkıntıya sokma canım
Gülerek kullan cnm çok güzelcanım idareten spottan falan alsan nasıl olur?bide arçelikte buzdolaplarının birkaç modelinde kampanya var bu arada küçük bişey bak istersen sonra kendi evine geçince değiştirirsin Eki Görüntüle 282974 benim dolabım bu, çok pazarlık yaparak 2200 tl den 1800 e düşürdük tanıdıktı..onu alırken indirimli dolabı görmüştüm güzeldi..idareten sdüşünülebilir aslında kuzucum
Çok gösterişli cnm güzel ama kullanım açısından zorlukları var:26:Sağol canımm
İzmir'de oturmayacağım için benimde evim kira olcakk
Ama ben bu buzdolabını istiyorum yaa
Eki Görüntüle 282976
kızlar biz nasipse kendi evimize geçicez,hazır mutfak yaptırıcaz..parlak kapak olarak düşünüyoruz.ben siyah yada mürdüm moru olsun istiyorum başka ne renkler yakışır??Eki Görüntüle 283116 Eki Görüntüle 283117
bende kararsızım gri ve beyaz arasında bi model gördüm samsungda deri kaplama gibi duruyor beyaz cok hostu ne yapsam ki acaba????:44:
amin tatlım sizin hazırlıklar ne durumda aynı mutluluktan size de nasip etsin
kızlar biz nasipse kendi evimize geçicez,hazır mutfak yaptırıcaz..parlak kapak olarak düşünüyoruz.ben siyah yada mürdüm moru olsun istiyorum başka ne renkler yakışır??Eki Görüntüle 283116 Eki Görüntüle 283117
nolsun canım işte sabahtan beri kurstaydım pestilim çıktı,çıktım kurstan mağazaları gezdim,yemek yedim eve geldim ve şimdi netteyim.sen nasılsın?ne var ne yok kızlar. ne alemdesiniz
aaa ne renge boyadın kız?güle güle kullan...merhaba kıslaaar saçmı boyadım askerimle konuştum geldimmmm
bugn ayın sonunda evlencek arkadaımdaydım çok kıskandım
bende bugün çeyizime bunu aldım kızlar Eki Görüntüle 283563
muhtemelen mutfağa koyacağım ama rengarenk olacak o zaman mutfağımda
renk gözetmedim çünkü elektroniklerimi alırken:26:ne hoşuma gittiyse işlev olarak onu aldım
buzdolabı ve bulaşık makinem beyaz,narenciye sıkacağı yeşil,tost makinesi ve fritöz gri,blender seti beyaz,çay makinesi beyaz,şarjlı süpürgem kırmızı-gri vs
herşey sararıp solar biz hep rengareeeeenk
benimde öle canım
biz farkına varmadan tarz yatık
olsun bu da bizim tarzımız kuzum
şükürler olsun ki alabiliyoruz,Allah'ım mahrum bırakmasın,ne istediysem aldım binlerce şükür Rabbime...
valla tüm mahalle düyo senn çeysle 3 gelin çıkar diye
allah razı olsun ailelerimizden
Canım çok güzel görunuyor gule gule kulllan hepsınıbende bugün çeyizime bunu aldım kızlar Eki Görüntüle 283563
muhtemelen mutfağa koyacağım ama rengarenk olacak o zaman mutfağımda
renk gözetmedim çünkü elektroniklerimi alırken:26:ne hoşuma gittiyse işlev olarak onu aldım
buzdolabı ve bulaşık makinem beyaz,narenciye sıkacağı yeşil,tost makinesi ve fritöz gri,blender seti beyaz,çay makinesi beyaz,şarjlı süpürgem kırmızı-gri vs
herşey sararıp solar biz hep rengareeeeenk
bacılar bakın bunları çok beğendim az önce limangoda gördüm
Eki Görüntüle 283578 Eki Görüntüle 283579
hele siyaha bayıldım ama daha önce netten hiç iç çamaşırı almadım,pijama aldıydım bi tek..napsam bilemedim
Kızlar askerimle konustum geldım pöffffffffffffffffff bu askeriye ne sıkıntılı teskere tarıhımzde bıletler alınıyormuş otobus bıletlerı ve saat vermemyeyım de aksam burda olucak askerim ALLAHIN iznyle bzde o gun arkdsmzn yanına gdelım dıyorduk buraya yakın bir şehir fakattttttttttt otbs saatlerı uyusmadı ole olursa ta gece cıkmak zorunda kalıyoruz yola 2 de falan buda ımkansızzzzzzzz bu iş sanırım yaşlaşıyorİlk gün sanaha kadar uyumyz muhtemelen eltımlerde bırlesırız ertesı gunde bır suru mısafr olr kayınvaldemlerde oluruz artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?