2012' de yazın evlenecekler

Ve bir sürü insanın içersinde olucaz cnm çok kalabalık olucak ev her gün neyse arada kaçamak yaparız

kızlar çeyiz delisi oldunuz yaaa
olduk ki ne olduk bi tek almam gereken aklımda kalan mikrodalgam var ufak ev aletlerinden
Canım çok güzel görunuyor gule gule kulllan hepsını
sağolasın canım benim daha güselleri senin olsun inşallah
hayırlısıyla gelsin de kuzum sonra birlikte geçireceğiniz nice güsel günleriniz olacak zaten

Saol tatlım Evet cnm inş yeterki RABBİM sağlıklıömür versn cümlemize.
gözünün önünde olacak kız o da bişeydir boşver takma

öyle cnm ama stres yapmak ıstemıyorum ben elını bı an olsun bırakmak ıstemıyorum 1 yıl 3 ay ne demek dusun yanı:26:

öyle cnm ama stres yapmak ıstemıyorum ben elını bı an olsun bırakmak ıstemıyorum 1 yıl 3 ay ne demek dusun yanı:26:

anlıyorum canım. haklısın tabiki. ama olsun evliliğe az kaldı. ömür boy elele olacaksınız inşallah

sen niye almıyon kız,tamamladın mı yoksam herşeyini...

yok be yavrucum. kociş aldırmıyor bana pek bişey. şimdi bak herşeye diyo. en çok hangisini beğenrsen onu alcaz götürüp eve yerleştircez, şimdi alıp sonra başka bişey görüp daha çok beğenirsen ben onu da alırım sonra sen bana niye aldın diye kızarsın uğraştırma beni diyo

hımm..o da güselama kadınlar doyumsuzdur hep aldığı birşeyin üstüne beğenecek başka birşey bulur

Aynen tatlım valla

Çok çokkkk ciciiii

merhabalar:) öncelikle hepimize Hayırlı olsun..bende nişanlıyım..bizde 22aralık 2006dan beri birlikteyiz..bu sene 5haziran da söz ve nişanımız aynı gün oldu:) babam 1seneye yakın nişanlımın ailesiyle tanışmamakta ısrar etti..fakat nişandan 1ay önce tanışıldı iadeyi ziyarete gidildi ve 1hafta içinde isteme ve söz nişan gerçekleşti..bizimde Allah nasip ederse Seneye haziranda düğünümüz olacak.bu arada nr 39a ait olan kenarında fırfıra benzeyen süsü olan ayakkabı gerçekten çok güzel ama malesef ben giyemicem

Selam ciğerlerim

Beyaz eşya klonusunda ben de kararsızım fakat yeni evli ve tecrübeli hiçbir arkadaşım gri ve siyah eşyaları tavsiye etmedi.Siyahın çabuk çizildiğini biliyordum o yüzden de gride karar kılmıştım ama onda da ufak bir dokunuşta bile parmak izi oluyormuş,özel şeylerle silinmelymiş,hemen çiziliyormuş ki çok azımız kendi evine oturcak,kirada olacağımız için biraz geniş düşünemmiz şart bence.Bu yüzden ben beyaz eşyayı adı üstünde beyazını almaya karar verdim

Çağlacım prenses modellerini ben çok çok sevmiyorum ama eklediğin gerçekten harikaymış

Ayakkabılardan da en sondakini beğendim de ben ayakkabı konusunda kararsızım yaa,değişiklik olsun pembe falan alayım diyorum,nasıl olsa görünmüyor hiç bir de facede yapay çiçek yapan bir yere üye oldum ordan da pembeli beyazlı çiçek siparişi vermek istiyorum,kombin olarak kafama çok yattı benim ama tabi o zamana ne fikirler değişir bilemiyorum

bu arada bugün kayınvalidem,annem ve ben alışverişe çıktık,çok da içime sinen şeyler aldık ama çok utandım parayı o öderken valla,yarın da çanta almaya gidicez,iç çamaşırı alalım dedi ama utandım değilse beni iç çamaşırını boğsa gıkım çıkmaz
Ben de şimdilik gelişmeler böylee Yarın görüşmek üzere herkese iyi geceler

malesef evt tatlım
çokta sewerdim topuklu ayakkabı giymeyi
ama nasip değilmiş

bizim de çok boy farlı var canım :) ben 1.65 im o 1.83 ama gel gör ki topuklu ayakkabı giyemiyorum çok acıtıyor ayaklarımı,önceden çok giyiyordum ama ayağımda baş parmağının yanında kemik büyümesi oldu ve dayanılmaz bir acı oluyor,ne yapıcam bilmiyorum..keşke boylar yakın olsa da converse giyip gitsem :) bu arada GÜ-NAY-DINNNNNNNNNN TÜM KIZÇELERE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…