o da kötü beee. için gidecek rahat rahat sarılıp öpüp hasret gideremeyeceksiniz. neyse artık. bitsinde askerliği kazasız belasız gelsin önemli olan o. evlendikten sonra bol bol hasret giderirsiniz zaten hatta istemediğiniz kadar bile olabilir
olduk ki ne olduk bi tek almam gereken aklımda kalan mikrodalgam var ufak ev aletlerindenkızlar çeyiz delisi oldunuz yaaa
sağolasın canım benim daha güselleri senin olsun inşallahCanım çok güzel görunuyor gule gule kulllan hepsını
hayırlısıyla gelsin de kuzum sonra birlikte geçireceğiniz nice güsel günleriniz olacak zatenKızlar askerimle konustum geldım pöffffffffffffffffff bu askeriye ne sıkıntılı teskere tarıhımzde bıletler alınıyormuş otobus bıletlerı ve saat vermemyeyım de aksam burda olucak askerim ALLAHIN iznyle bzde o gun arkdsmzn yanına gdelım dıyorduk buraya yakın bir şehir fakattttttttttt otbs saatlerı uyusmadı ole olursa ta gece cıkmak zorunda kalıyoruz yola 2 de falan buda ımkansızzzzzzzz bu iş sanırım yaşlaşıyorİlk gün sanaha kadar uyumyz muhtemelen eltımlerde bırlesırız ertesı gunde bır suru mısafr olr kayınvaldemlerde oluruz artk
Ve bir sürü insanın içersinde olucaz cnm çok kalabalık olucak ev her gün neyse arada kaçamak yaparız
olduk ki ne olduk bi tek almam gereken aklımda kalan mikrodalgam var ufak ev aletlerindenQUOTE]
al bebişim al. ben almıyorumda ne oluyo sanki
Saol tatlımolduk ki ne olduk bi tek almam gereken aklımda kalan mikrodalgam var ufak ev aletlerinden
sağolasın canım benim daha güselleri senin olsun inşallah
hayırlısıyla gelsin de kuzum sonra birlikte geçireceğiniz nice güsel günleriniz olacak zaten
gözünün önünde olacak kız o da bişeydir boşver takma
sen niye almıyon kız,tamamladın mı yoksam herşeyini...al bebişim al. ben almıyorumda ne oluyo sanki
amin kuzuuummm...Saol tatlımEvet cnm inş yeterki RABBİM sağlıklıömür versn cümlemize.
inşallah canım,çok güselmiş valla...prenses gibi buğulu buğulu bir de resim peri kızı misali
öyle cnm ama stres yapmak ıstemıyorum ben elını bı an olsun bırakmak ıstemıyorum 1 yıl 3 ay ne demek dusun yanı:26:
sen niye almıyon kız,tamamladın mı yoksam herşeyini...
yok be yavrucum. kociş aldırmıyor bana pek bişey. şimdi bak herşeye diyo. en çok hangisini beğenrsen onu alcaz götürüp eve yerleştircez, şimdi alıp sonra başka bişey görüp daha çok beğenirsen ben onu da alırım sonra sen bana niye aldın diye kızarsın uğraştırma beni diyo
ama bu gelin ayakkabıları çok cici ki
Eki Görüntüle 283684 Eki Görüntüle 283685 Eki Görüntüle 283686 Eki Görüntüle 283687 Eki Görüntüle 283688
ewet çok ciciler ama ben gyemicem
Aynen tatlım vallaanlıyorum canım. haklısın tabiki. ama olsun evliliğe az kaldı. ömür boy elele olacaksınız inşallah
yok be yavrucum. kociş aldırmıyor bana pek bişey. şimdi bak herşeye diyo. en çok hangisini beğenrsen onu alcaz götürüp eve yerleştircez, şimdi alıp sonra başka bişey görüp daha çok beğenirsen ben onu da alırım sonra sen bana niye aldın diye kızarsın uğraştırma beni diyo
ama bu gelin ayakkabıları çok cici ki
Eki Görüntüle 283684 Eki Görüntüle 283685 Eki Görüntüle 283686 Eki Görüntüle 283687 Eki Görüntüle 283688
boy sorunu mu var canım:26:
malesef evt tatlım
çokta sewerdim topuklu ayakkabı giymeyi
ama nasip değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?