idare eder canım özel sektör bizim de,arada sıkıntı oluyor tabi ama yapıcak bişy yok,birde bizim fabrika çok uzak her gün 1 saat yol gidiyorum,2 yıldır çalışıyorum durmak yok yola devamizmirde işçievlerinde oturuyoruz sen nerde oturuyosun?
markasını bilmiorum ki kuzucum facete bi sayfada bulduydumSedoşumm sonuncuya bayıLdımmm nerden buLdunn hangi marka??
markasını bilmiorum ki kuzucum facete bi sayfada bulduydum
nyucum ve gulsengocum güle güle kullanın yeni cicişlerinizi
Selam ciğerlerim
Beyaz eşya klonusunda ben de kararsızım fakat yeni evli ve tecrübeli hiçbir arkadaşım gri ve siyah eşyaları tavsiye etmedi.Siyahın çabuk çizildiğini biliyordum o yüzden de gride karar kılmıştım ama onda da ufak bir dokunuşta bile parmak izi oluyormuş,özel şeylerle silinmelymiş,hemen çiziliyormuş ki çok azımız kendi evine oturcak,kirada olacağımız için biraz geniş düşünemmiz şart bence.Bu yüzden ben beyaz eşyayı adı üstünde beyazını almaya karar verdim
Çağlacım prenses modellerini ben çok çok sevmiyorum ama eklediğin gerçekten harikaymış
Ayakkabılardan da en sondakini beğendim de ben ayakkabı konusunda kararsızım yaa,değişiklik olsun pembe falan alayım diyorum,nasıl olsa görünmüyor hiçbir de facede yapay çiçek yapan bir yere üye oldum ordan da pembeli beyazlı çiçek siparişi vermek istiyorum,kombin olarak kafama çok yattı benim ama tabi o zamana ne fikirler değişir bilemiyorum
bu arada bugün kayınvalidem,annem ve ben alışverişe çıktık,çok da içime sinen şeyler aldık ama çok utandım parayı o öderken valla,yarın da çanta almaya gidicez,iç çamaşırı alalım dedi ama utandım değilse beni iç çamaşırını boğsa gıkım çıkmaz
Ben de şimdilik gelişmeler böyleeYarın görüşmek üzere herkese iyi geceler
Kızlar pizza yaptım çok güzel olduuuuuuuuuuuuuuu
eline sağlık kuzuuuummmmm,afiyet olsuuuuun...
2 gündür giremiyorumm, bayram temizliğiydi misafirdi derken açamıyorum bilg.ı
annemle carrefourdan alışveriş yaptık, hazır bilg. açılmışken o vesileyle size de bakim dedim
eee nabıyonuz hatunlaarr? keyfiniz ahvaliniz, sağlığınız sıhhatiniz nasııll?
Özledikkkkkkkkkkkkkkkkkk seni şekerimmmmmmmm
hoşgeldinkendi adıma iyyim bildiğin gb işte
2 gündür giremiyorumm, bayram temizliğiydi misafirdi derken açamıyorum bilg.ı
annemle carrefourdan alışveriş yaptık, hazır bilg. açılmışken o vesileyle size de bakim dedim
eee nabıyonuz hatunlaarr? keyfiniz ahvaliniz, sağlığınız sıhhatiniz nasııll?
canım valla ben de özlediimm
Allah daha iyi etsin canımay bu arada eline sağlııkk
evet canım büyük alışverişlerimizi carrefour(sen-al market veya migros un online alışverişinden(kangurum) yapıyoruzhoşgeldin gasocum... netten mi alışveriş yaptınız kız carrefourdan?
olmuştur olmuştuuurr, gayet de güzel olmuştuurrramin cnm cümlemizi
kız bı deneyım dedım fena olmadı işte
evet canım büyük alışverişlerimizi carrefour(sen-al market veya migros un online alışverişinden(kangurum) yapıyoruz
taşıma derdi yok, valla büyük kolaylık
canım ben de bayılıyorumm, ama evde araba olmayınca büyük market alışverişleri çok zor oluyoriyiymiş aslında he...
hiç denemedim ama ben market gezmeye bayılıyorum yaa
yok canım ben hiç bakmadım, bilmiyorum:26:kızlar teleset mobilyaya bakanınız oldu mu hiç fiyatları nasıl?
geçen bir resimde yatak odası gördüm bembeyaz çok hoşuma gitti de...
Yok cnm ben mayaladım hazır almadımevet canım büyük alışverişlerimizi carrefour(sen-al market veya migros un online alışverişinden(kangurum) yapıyoruz
taşıma derdi yok, valla büyük kolaylık
olmuştur olmuştuuurr, gayet de güzel olmuştuurrr
hamurunu fırından mı aldın kendin mi mayaladın kız?
kızlar teleset mobilyaya bakanınız oldu mu hiç fiyatları nasıl?
canım ben de bayılıyorumm, ama evde araba olmayınca büyük market alışverişleri çok zor oluyor
yoksa mesela benimkiyle ben bayılırız carrefour praktiker falan gezmeye, en fazla 15günde bir gider gezeriz
annemle de canımız sıkılınca gider gezeriz büyük marketleri
yok canım ben hiç bakmadım, bilmiyorum:26:
kızlar teleset mobilyaya bakanınız oldu mu hiç fiyatları nasıl?
Yok cnm ben mayaladım hazır almadım
Yok valla cnm ben duymadım görmedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?