kalıp olarak çok şık da, işte ben leopar pek sevemiyorum yaakızlar yeni aldım nasıl??????
Eki Görüntüle 284420
madem o kadar beğeniyosun, inşallah en kısa zamanda kendi evinin resimlerinde görürüz biz de bu sehpalardan canım benim :)Nerde hangi sitede buldugumuda bılmıyorum cnm ama cok begendımmmmmmm
aaa hazır baklava yufkasına bayılırıımm
annem kendi de açar ama bununla da yapar, tabi bununla yapınca ev baklavası gibi değil hazır baklava gibi oluyor, iyi de oluyor, en azından içine koyduğumuz cevizini fıstığını biliyoruz, tereyağını biliyoruz, daha sağlıklı ve güzel oluyoo
burmasını bir kez yaptık ama daha çok normal tepsi baklavası yapıyoruz
ay canım çektiiiiiii
bu arada ben baklava yufkasından tahinli cevizli küçük çörekler de yapıyorum
bir de börek yapıyorum, kol böreği gibi, o da güzel oluyor, belki yapıyorsundur sen de :112:
Çok güzel gulerek gıy cnm
kalıp olarak çok şık da, işte ben leopar pek sevemiyorum yaa
sen güle güle kullan canım
aaa hazır baklava yufkasına bayılırıımm
annem kendi de açar ama bununla da yapar, tabi bununla yapınca ev baklavası gibi değil hazır baklava gibi oluyor, iyi de oluyor, en azından içine koyduğumuz cevizini fıstığını biliyoruz, tereyağını biliyoruz, daha sağlıklı ve güzel oluyoo
burmasını bir kez yaptık ama daha çok normal tepsi baklavası yapıyoruz
ay canım çektiiiiiii
bu arada ben baklava yufkasından tahinli cevizli küçük çörekler de yapıyorum
bir de börek yapıyorum, kol böreği gibi, o da güzel oluyor, belki yapıyorsundur sen de :112:
canım eline sağlık,çok güsel görünüyor...
çok seksi kuzum,güle güle giy woowwwkızlar yeni aldım nasıl??????
Eki Görüntüle 284420
oh maşallah hamarat hatuna :112:ben yapmıştım börek güzel olmuştu. ama kendim açmayı tercih ediyorum çoğunlukla
teşekkür ederim tatlım
en güzeli :112:ben hiç ayırt etmem valla. hangisi yakışıyosa giyerim
hmmmmmmm yok bende onu blmiorum gel birlikte yiyelim ttlımbugün oktay ustada baklava yufkasından kıymalı börek yaptı çıtır çıtır... bir gün onu da deneyeceğim
dene mutlakaa, onun da tadı ayrı bir güzel oluyor :114:
inşaaaaaaaaaaaaaaaaalah kuzumkalıp olarak çok şık da, işte ben leopar pek sevemiyorum yaa
Sen güle güle kullan canım
madem o kadar beğeniyosun, inşallah en kısa zamanda kendi evinin resimlerinde görürüz biz de bu sehpalardan canım benim :)
kızlaaar alyanlarınızın resmini koysanıza
benimkinin hazırda resmi yok, modeli anne alyansı, yani klasik bombeli alyans
örnek resim için bknz. :)
Eki Görüntüle 284426
çok seksi kuzum,güle güle giy woowww
oh maşallah hamarat hatuna :112:
ben de işi bıraktıktan sonra başladım tekrar açmaya yapmaya, elim alışkındır :114:
en güzeli :112:
inşaaaaaaaaaaaaaaaaalah kuzum
cnm benımkı el yapımı markasını bılemıyorumdaBakıyorum öyle sımdı
kuşlar ben yorgunum, o sebepten mütevellit erken kaçıyorum
ve hepinize iyi geceler diliyor, ayrı ayrı öpüyorumm
iyi geceler gasocum...kuşlar ben yorgunum, o sebepten mütevellit erken kaçıyorum
ve hepinize iyi geceler diliyor, ayrı ayrı öpüyorumm
selam rosacııımmm hoşgeldiiinn...ohh maşallah kaynamışıs yine kaç gündür yoğunumm yazamadım baktım ara sıra sakindi..selam olsun aydındann herkeseeee
ohh maşallah kaynamışıs yine kaç gündür yoğunumm yazamadım baktım ara sıra sakindi..selam olsun aydındann herkeseeee
Kızlar bayram alışverişimi de daha yapmadık neler alsak ki? Diğer bayram etek ceket gıyınmıştım fotolarını koyucam bırazdan etegımın ceketımın falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?