2012' de yazın evlenecekler

Son düzenleme:

ben yapmıştım börek güzel olmuştu. ama kendim açmayı tercih ediyorum çoğunlukla

Çok güzel gulerek gıy cnm

teşekkür ederim tatlım

hmmmmmmm yok bende onu blmiorum gel birlikte yiyelim ttlım bugün oktay ustada baklava yufkasından kıymalı börek yaptı çıtır çıtır... bir gün onu da deneyeceğim

hmmmmmmm yok bende onu blmiorum gel birlikte yiyelim ttlım bugün oktay ustada baklava yufkasından kıymalı börek yaptı çıtır çıtır... bir gün onu da deneyeceğim

dene mutlakaa, onun da tadı ayrı bir güzel oluyor :114:

inşaaaaaaaaaaaaaaaaalah kuzum
kızlaaar alyanlarınızın resmini koysanıza

cnm benımkı el yapımı markasını bılemıyorumda Bakıyorum öyle sımdı

kuşlar ben yorgunum, o sebepten mütevellit erken kaçıyorum
ve hepinize iyi geceler diliyor, ayrı ayrı öpüyorumm

ohh maşallah kaynamışıs yine kaç gündür yoğunumm yazamadım baktım ara sıra sakindi..selam olsun aydındann herkeseeee

kuşlar ben yorgunum, o sebepten mütevellit erken kaçıyorum
ve hepinize iyi geceler diliyor, ayrı ayrı öpüyorumm
iyi geceler gasocum...tatlı rüyalar!
ohh maşallah kaynamışıs yine kaç gündür yoğunumm yazamadım baktım ara sıra sakindi..selam olsun aydındann herkeseeee
selam rosacııımmm hoşgeldiiinn...

Kızlar bayram alışverişimi de daha yapmadık neler alsak ki? Diğer bayram etek ceket gıyınmıştım fotolarını koyucam bırazdan etegımın ceketımın falan

selamlaaaaar

Kızlar bayram alışverişimi de daha yapmadık neler alsak ki? Diğer bayram etek ceket gıyınmıştım fotolarını koyucam bırazdan etegımın ceketımın falan

elbise al canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…