Canım çok çok geçmiş olsun atlatmışssında RABBİM korusun tüm hastalıklardan. Sedoşum sanada tekrardan gecms olsun
Oyyyyyyyyyyyyyyy pek ciiclermiş bunlar aynı gasomgülerek kulllan cnm .
Çok güzel melekcim gülerek kullan inşallahHatırladınmı beni? İşte şafak panosundan sürekli ordaydım senin dönemindede biz 90/3 siz 90/1 sanırım. Ne güzel kavuştun sevdiceğine darısı hepımıze.
Oooooooooo gözün aydın sedoşşşşşum ne güzel sen baya bi işleri hallediyon
hayırlısı olsun canım,Allah kavuştursun diyeyim şimdiden...ben de 30 haziran diye düşünüyorum düğün tarihimi nişanlım askere gidip gelecek hem özlem çekip hem bi yandan hazırlıkları nasıl sürdüreceğim bakalım
yavrukuşum sen harbici gece kuşusun,çok geç gelion kuzum bi karşılaşamıyoruz valla...Kuzularrııımmmmmm
Ben geliyorum siz gidiyorsunuz yaa orta yolu bulamadık bir türlü
özlendinizzzzzzz
amin canım benim,inşallah...kızlar iyi geceler akşam akşam iyi kaynatmışsınız ne güzel :)
kızlar ne hastalıklar atlatmışsınız gencecşk yaşlarda allah tüm hastalıkların şifasını versin ve bundan sonrada güzel günler hepimizle olsun.
sağol canımcım tekrardanCanım çok çok geçmiş olsun atlatmışssında RABBİM korusun tüm hastalıklardan. Sedoşum sanada tekrardan gecms olsun
Oooooooooo gözün aydın sedoşşşşşum ne güzel sen baya bi işleri hallediyon
günaydın canım...günün ilk günaydın mesajı benden....
günaydınnnnn kızlarrrrrrrrrr
günün ilk günaydın mesajı benden....
günaydınnnnn kızlarrrrrrrrrr
hımm bu sıkıntılı bir durum biraz, eğer kalacak tek yerin oralarsa yani akraba yanı ise herşeyi duymicaksın
boşver 3-5 gün misafir ediversinler seni, yaptıkları yorumları, söylediklerini falan da duyma sen, nasılsa yakında kendi evin olacak inşallah, bu arada yurtdışından türkiye ye mi gelin geliyosun?
[/COLOR][/B]
çünkü kısmetse gelin çıkarken ben evden, fotoğrafçı olmayacak ve ben gelinliğimle çıkmayacağım galiba yol gideceğim için başka şehire..
o evden çıkış anımı çeksin diye fotoğrafçı çektirmek istedim...abes olmaz di mi gasocum...
kaynaşmış buralar selam kızlar. sedoshcum hiç abes olmaz ben de kızlara katılıyorum.
işte bizde yemek yedik kızlar. bayramda kociş yoktu yaaa abim dediki herkes bize geliyo. bayram damatsız olmaz. tekrar etcez dedi. ben yine boy gösterdim yani. kocişin ailesine halasına teyzesine falan. çok kalabalıktık. yeni dağıldı herkes. kocişe kurban kestirtmedim ben bayramda. adettir kescem sizin için dedi bi de bilezik alcam sana dedi. abinlere de hediye alcam dedi. ben bırakmadımo da bana yüzük almış. herkesin içinde taktı. çok utandım ben yine bayıldım yüzüğe de. canevimden vuruyo biliyo sevdiğim tasarımcıları hep onlardan alıyo yada onlara yaptırıyo. halayla teyze de süze süze bitiremedi beni yine. kociş de çok bakmayın nazar değdireceksiniz diyo. bu arada halası ve teyzesi de kızımızla tanışmış oldular
saolun canlarımm..fıtık ameliyatı oldu kayınvalidem kilosu var birascık o yüsden korktuk, tedirgin olduk ama şükür iyi şuan.
Cok gecmis olsun. Allah sifaa versin. Neden ameliyat oldu?
saol yolcu amin canım.yeni görüorum burda seni hoşgeldin..
Kizlar izmit gebze arasinda kina gecesi düzenleyebilecegim ufak bir mekan taniyormusunuz? Eger uygun bir mekan bulamazsam akrabalarimin evinde olacak. Yani bahcede olmasinda hic bir sakinca görmüyorum. Yalniz o evde olmamasini tercih ederim. O yüzden acilen bir mekan bulmam gerekir.
canım hoşgeldin öncelikle. Tam olarak nerelere bakıyorsun çünkü gebze ve kocaeli arası nerden bakarsan 45-50 dakika o yüzden eviniz nerde olacaksa yani nişanlının akrabaları ne tarafta olduğunu söylersen ben belki yardımcı olabilirim. Ben kocaeli merkezde oturuyorum çünkü
Kizlar az önce dügün tarihimiz netlesti. Ablamla babam konustular en sonunda.
08 Temmuz 2012 evleniyorum insaAllah :)
oh hadee bakalım hayırlı olsun canımmm...ben o tarihlerde nasipse yaklaşık 2 aylık evli olucammm
Tesekkür ederim canim. Ne güzel ben daha o heyecanlari yasarken sen coktan rahata ermis olacaksin :)
evetttt vuslatıııı görmüşşş olucammmm ayyyyyyy çok merak ediorum neler olucak yaaa vallaaa az kaldıııı günlerrr geçiooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?