2012' de yazın evlenecekler

süpeeeeeeeeer. ama kocişe öldüm burada yaaaa. yatak odasına da gelsinler deyince bittim. çarşaf gösterelim madem öyle dedim. oldu güzelim o zaman ben bi foto çekerim netten herkese yollarım dedi. bak bu da iyi fikir

hahhha işi çığrından çıkarıyoruz elbirliğiyle farkında mısın haviniimmm

hahhha işi çığrından çıkarıyoruz elbirliğiyle farkında mısın haviniimmm

benim kociş uçtu kız napim. sen bana kafayı yedirttin sen beni bu hale getirdn sen beni mecnun ettin kapına kul ettin yetmiyo bi bakışınla öldürüyosun diyo. ayy napim ayol. adam bana dayanamadı delirdi kıııız

oh maşallah aşkı sevgisi mecnunluğu daim olsun inşallah

ay bu arada mecnun deyince leyla ile mecnun geldi aklıma, gece gece diziyi seyredesim geldi, bayılıyorum onlara yaaa

kuşlar saat 1 e geliyo, e ben yatayım artık yaaa

öpüyorum hepinizi, iyi geceleerr

oh maşallah aşkı sevgisi mecnunluğu daim olsun inşallah

ay bu arada mecnun deyince leyla ile mecnun geldi aklıma, gece gece diziyi seyredesim geldi, bayılıyorum onlara yaaa

biz kocişle izlerdik en baştan beri. son zamanlar bozduk. fırsat olmadı neler oldu bilmiyom. neyse izleriz bi ara

amin cnm cümlemizin. Oh yap bı guzel hazırlıklarınıııııııııııı gasom öpüyom seni cok. iyi uykular.
amin yavrular..çağlam hoşgeldinn bacııııııım

hoşbuldummmmm canımcım

hıı neymiş kız o laf, bilemedim bak şimdi
hani şey yaa offf illa söyletecen heee tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın
seeeeeeeeeeeedoşşşşşşşşşş şafagını severimmm
sev beni şafağımı da sev kuzum bende seni severimmmmm
ohh gezin bakalııımmmm kuzummmmm
hahahha tamam köşeyizzzz...
vaaay sözlere baaak enişte de...
kuşlar saat 1 e geliyo, e ben yatayım artık yaaa

öpüyorum hepinizi, iyi geceleerr
iyi geceler gasoooommmmm mujaaaks
bende gideyim artık. ama uyumıycam. kocişle sohbet etcez evle ilgili eksiklere bakcaz. öptüm iyi geceler

iyi geceler havinciiimmmm

Seveyiiiiiiiiiiiiiiiiiiim seveyimmmmmmmmmmmmm muah

ben de 30 haziran diye düşünüyorum düğün tarihimi nişanlım askere gidip gelecek hem özlem çekip hem bi yandan hazırlıkları nasıl sürdüreceğim bakalım

ben de 30 haziran diye düşünüyorum düğün tarihimi nişanlım askere gidip gelecek hem özlem çekip hem bi yandan hazırlıkları nasıl sürdüreceğim bakalım
Üzülme cnm inş zaman su gb geçer kısa dönemse cok sorunda degıl
iyi geceleer hatunlar,iyi uykulaaar öpüyorum hepinizi yanaktan kocaman

öpüldünnn cnmmmmm iyi uykular

kızlar iyi geceler akşam akşam iyi kaynatmışsınız ne güzel :)
kızlar ne hastalıklar atlatmışsınız gencecşk yaşlarda allah tüm hastalıkların şifasını versin ve bundan sonrada güzel günler hepimizle olsun.

iyi geceler cnm sende gececisin sanırım uykumu tutmadı

Canım çok çok geçmiş olsun atlatmışssında RABBİM korusun tüm hastalıklardan. Sedoşum sanada tekrardan gecms olsun
Oyyyyyyyyyyyyyyy pek ciiclermiş bunlar aynı gasom gülerek kulllan cnm .
Eki Görüntüle 287465 kızlar buda benim yatak odamın modeli yeni aldı aşkım
Çok güzel melekcim gülerek kullan inşallah Hatırladınmı beni? İşte şafak panosundan sürekli ordaydım senin dönemindede biz 90/3 siz 90/1 sanırım. Ne güzel kavuştun sevdiceğine darısı hepımıze.
Oooooooooo gözün aydın sedoşşşşşum ne güzel sen baya bi işleri hallediyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…