hahah karışmiyim madem ben de
yoksa eniştenin dediği gibi mi yapsak, hatta yatak odasına tur düzenleyip bilette mi kessem, valla düğünden daha çok para kırarız heee
kız sedooooşşşşş bak köşe olmanın yolunu buldum kıııııızzzzz
kızlar koşuunnn
süpeeeeeeeeer. ama kocişe öldüm burada yaaaa. yatak odasına da gelsinler deyince bittim. çarşaf gösterelim madem öyle dedim. oldu güzelim o zaman ben bi foto çekerim netten herkese yollarım dedi. bak bu da iyi fikir
hahhha işi çığrından çıkarıyoruz elbirliğiyle farkında mısın haviniimmm
benim kociş uçtu kız napim. sen bana kafayı yedirttin sen beni bu hale getirdn sen beni mecnun ettin kapına kul ettin yetmiyo bi bakışınla öldürüyosun diyo. ayy napim ayol. adam bana dayanamadı delirdi kıııız
oh maşallah aşkı sevgisi mecnunluğu daim olsun inşallah
ay bu arada mecnun deyince leyla ile mecnun geldi aklıma, gece gece diziyi seyredesim geldi, bayılıyorum onlara yaaa
kuşlar saat 1 e geliyo, e ben yatayım artık yaaa
öpüyorum hepinizi, iyi geceleerr
iyiii , keyifli , huzurluuuuuu qecelerrr 2012 yaz qelinleriiiiii
amin cnm cümlemizin. Oh yap bı guzel hazırlıklarınıııııııııııı gasom öpüyom seni cok. iyi uykular.Belli belliiiiiiii Allah'ım keyfini muhabbetini artırsııınn oohhh
iyiyim canım ya nolsun, aslında yatmam lazım, yarın benim yavruşla buluşucaz akşam da yemeğe bize gelicez,
o yüzden sabah evden çıkmadan bi muska böreği falan sarayım bari, herşeyi anneme bırakmiyimdiyoruumm, o yüzden çıkıp yatsam iyi olur aslındaaaa
amin yavrular..çağlam hoşgeldinn bacııııııım
iyiii , keyifli , huzurluuuuuu qecelerrr 2012 yaz qelinleriiiiii
hani şey yaa offf illa söyletecen heeehıı neymiş kız o laf, bilemedim bak şimdi
sev beni şafağımı da sev kuzum bende seni severimmmmmseeeeeeeeeeeedoşşşşşşşşşş şafagını severimmm
ohh gezin bakalııımmmm kuzummmmmBelli belliiiiiiii Allah'ım keyfini muhabbetini artırsııınn oohhh
iyiyim canım ya nolsun, aslında yatmam lazım, yarın benim yavruşla buluşucaz akşam da yemeğe bize gelicez,
o yüzden sabah evden çıkmadan bi muska böreği falan sarayım bari, herşeyi anneme bırakmiyimdiyoruumm, o yüzden çıkıp yatsam iyi olur aslındaaaa
hahahha tamam köşeyizzzz...hahah karışmiyim madem ben de
yoksa eniştenin dediği gibi mi yapsak, hatta yatak odasına tur düzenleyip bilette kessek mi, valla düğünden daha çok para kırarız heee
kız sedooooşşşşş bak köşe olmanın yolunu buldum kıııııızzzzz
kızlar koşuunnn
vaaay sözlere baaak enişte de...benim kociş uçtu kız napim. sen bana kafayı yedirttin sen beni bu hale getirdn sen beni mecnun ettin kapına kul ettin yetmiyo bi bakışınla öldürüyosun diyo. ayy napim ayol. adam bana dayanamadı delirdi kıııız
iyi geceler gasoooommmmm mujaaakskuşlar saat 1 e geliyo, e ben yatayım artık yaaa
öpüyorum hepinizi, iyi geceleerr
bende gideyim artık. ama uyumıycam. kocişle sohbet etcez evle ilgili eksiklere bakcaz. öptüm iyi geceler
hani şey yaa offf illa söyletecen heeetecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın
sev beni şafağımı da sev kuzum bende seni severimmmmm
ohh gezin bakalııımmmm kuzummmmm
hahahha tamam köşeyizzzz...
vaaay sözlere baaak enişte de...
iyi geceler gasoooommmmm mujaaaks
iyi geceler havinciiimmmm
Üzülme cnm inş zaman su gb geçer kısa dönemse cok sorunda degılben de 30 haziran diye düşünüyorum düğün tarihimi nişanlım askere gidip gelecek hem özlem çekip hem bi yandan hazırlıkları nasıl sürdüreceğim bakalım
iyi geceleer hatunlar,iyi uykulaaar öpüyorum hepinizi yanaktan kocaman
kızlar iyi geceler akşam akşam iyi kaynatmışsınız ne güzel :)
kızlar ne hastalıklar atlatmışsınız gencecşk yaşlarda allah tüm hastalıkların şifasını versin ve bundan sonrada güzel günler hepimizle olsun.
Canım çok çok geçmiş olsun atlatmışssında RABBİM korusun tüm hastalıklardan. Sedoşum sanada tekrardan gecms olsunbende rahim kanseri tedavisi oldumdoktor çok zor çocuk diyo. ölümden döndürdüler beni. üç kere yoğunbakıma girdim hatta. hala her ay regl günümü beklerken ödüm kopuyo olmazsam bişey çıkarsa diye
Oyyyyyyyyyyyyyyy pek ciiclermiş bunlar aynı gasombayramdan önce teyzem mudo dan hediye almıştı bana, buyrunuz..
istanbulumun martıları camileri başucumda olacak
Eki Görüntüle 287362 Eki Görüntüle 287363 Eki Görüntüle 287365
bir de bugün temizlik yaparken kapı çaldı, kargoyla 2012 taç dergim geldi,
diafondan adam kargoo deyince annem diyo ki, yine ne aldın :)) yok valla dedim bişey almadım ben
sonra gelince anladık ki dergiymiş :))
çok güzel şeyler var ama artık nevresim alacak yüzüm yok da, yatak örtülerine alıcı gözüyle bakıcam artık
Eki Görüntüle 287368
ama hepsi çooook güzel yaaaaaa
Çok güzel melekcim gülerek kullan inşallahEki Görüntüle 287465 kızlar buda benim yatak odamın modeli yeni aldı aşkım
Oooooooooo gözün aydın sedoşşşşşum ne güzel sen baya bi işleri hallediyonkızlar size bir haberim var...
ben düğün hikayesi çekimi için nasipse fotoğrafçımı buldum,dış mekan çekimlerini,kuafördeki hazırlıkları,bütün günü ve İstanbul'daki düğünümde yani daha doğrusu kınamda da,kına yakılırken falan çekecek kısmetse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?