2012' de yazın evlenecekler

teşekkürler canım. yarın düğün var yaaaa. kocişin tarafının. aşkım tutturdu kızımı da götürcem diye. kızı kucağında hoplata hoplata düğüne gidip oynycaz dimi kızım diyip durdu. ayy ben korkuyorum. insanların tepkisinden. çok patavatsız insanlar var çünkü. bişey derler de kırarlar kuzumu üzülür diye çok çekiniyorum. ama sürekli de sakınıp göstermemem bi yere götürmemem doğru olmazki illa yanımda olacak. aslında hiç de yanımdan ayırmak istemiyorum sürekli gözümün önünde olsun istiyorum. ne zor bişey yahuu

benim hoşuma gidiyor ne bileyim bu adet....
onca yıl tuttum kendimi,kızoğlan kız paket edip versinler beni hahahahhahahaha

bence götür canım hevesini kırma kocişinin,insanlar ne derse desin siz çok güsel çok harika bir şey yapıyorsunuz.bunun farkına varacaklardır er ya da geç...

ben de ikilemde kalırdım canım sanırım
ama şöyle düşün elbet bir gün gülkız ile birlikte insan içine çıkacaksınız ve illa ki patavatsız birileri çıkıp sana veya o fıstığa lüzumsuz şeyler söyleyecek, keşke olmasa ama olacak maalesef
bence hazır fıstığında yaşı küçükken bu evreleri atlatmanız, hem düğün ortamı en uygunu bu işe adım atmak için..
harala gürele eğlence derken can sıkmaya da çok vakit kalmaz belki, ne dersin?

benim hoşuma gidiyor ne bileyim bu adet....
onca yıl tuttum kendimi,kızoğlan kız paket edip versinler beni hahahahhahahaha
hahahha alemsin kız, işte tam olarak o hediye paketi durumundan rahatsız olucam ben de

hahahha alemsin kız, işte tam olarak o hediye paketi durumundan rahatsız olucam ben de

gasom ben alışığım paket durumlarına,bilmem farkettin mi ya da gördün mü bilmiorum facete,sözümde giydiğim elbisemin önünde de kocaman bir kurdele vardı,o akşam hatta arkadaşlar hediye paketi yaptık verdik seni diye dalga geçtilerdi

ya ne bileyim hoş adetler bunlar yaa...tabi bence...

hahha benden güzel hediye paketi olur diyosun, olur valla öyle de şeker olur ki :13:
ya ben adetleri mümkün mertebe yaşatmaya çalışmak da fayda görürüm zaten, o anlamda gelenekselci bir tarafım da var ama ne bileyim bu adeti sevemedim işte :26:
ama kaçamicam galiba, bari sevmeye çalışayım
ben de kendimi cici bi hediye paketi olarak mı düşünsem ne

saolun canlarımm..fıtık ameliyatı oldu kayınvalidem kilosu var birascık o yüsden korktuk, tedirgin olduk ama şükür iyi şuan.

bence düşünmelisin gasocum...hahahaha bir laf var da söylemeyeyim şimdi hani bişi kaçınılmazsa bişey yapmaya çalışacaksın diye
saolun canlarımm..fıtık ameliyatı oldu kayınvalidem kilosu var birascık o yüsden korktuk, tedirgin olduk ama şükür iyi şuan.
hımm..geçmiş olsun tekrardan kuzum...

Hoşbulduk yavyummmmmmmmmmmm çok hareketliyim :118::118::130::130::129::129::122::122:
sen nasılsınnnnnnnnnnnn

Belli belliiiiiiii Allah'ım keyfini muhabbetini artırsııınn oohhh
iyiyim canım ya nolsun, aslında yatmam lazım, yarın benim yavruşla buluşucaz akşam da yemeğe bize gelicez,
o yüzden sabah evden çıkmadan bi muska böreği falan sarayım bari, herşeyi anneme bırakmiyim diyoruumm, o yüzden çıkıp yatsam iyi olur aslındaaaa

bence götür canım hevesini kırma kocişinin,insanlar ne derse desin siz çok güsel çok harika bir şey yapıyorsunuz.bunun farkına varacaklardır er ya da geç...

öyle yapcaz canım

inşallah dediğin gbi olur canım. bu arada hediye paketi süper laf yani. kocişe söyledim. bayıldı ama o da sevmiyo. ne o öyle kime ne gösteriyoruz yok yatak odasına da gelip baksınlar diyo bence çok mühim değil olup olmaması kafama takmıyorum yani. göstermelik olarak evden çıkarken takacakmışım. aşkım sonra çıkaracakmış. öyle diyo. ben de hiiiiiç karışmıyorum anacım. ne derlerse kabulum sonra kabak başıma patlamasın

geçmiş olsun şekercim

hahah karışmiyim madem ben de
yoksa eniştenin dediği gibi mi yapsak, hatta yatak odasına tur düzenleyip bilette kessek mi, valla düğünden daha çok para kırarız heee
kız sedooooşşşşş bak köşe olmanın yolunu buldum kıııııızzzzz
kızlar koşuunnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…