2012' de yazın evlenecekler

olsun cnm inş kendi evinizi almakta nasip olur. ya bende klasik ağır şeyler istemiyorum sallonum renkli capcanlı olsun istiyorum nişanlımda bende renkli şeylerden hoşlanıyoruz .koltuk takımım gri perdelerim turkuaz olsun falan diyorum ama bilmiyorum kararsızım:50: yatak odası içinde 2 renk seçeneği olsun diyorum ama renklere karar veremiyorum :( herşey insanın kendisinde bitiyor cnm merak etme ya bulursun gene kafana göre birilerini :21:

Evet bende agir olsun istemedim. Odanin icine girdigim zaman icim acilmasi lazim kendimi rahat hissetmem lazim dedim. Ya herkesin zevki farkli oluyor zaten. Baskasi icin güzel olan bir takim senin hosuna gitmeyebilir. Ama sen yinede senin icine sineni al. Cünkü sen yasayacaksin o evde. Tabi ki misafir agirlayacaksin ama orasi sizin eviniz olacak :) InsaAllah canim.

Evet bende agir olsun istemedim. Odanin icine girdigim zaman icim acilmasi lazim kendimi rahat hissetmem lazim dedim. Ya herkesin zevki farkli oluyor zaten. Baskasi icin güzel olan bir takim senin hosuna gitmeyebilir. Ama sen yinede senin icine sineni al. Cünkü sen yasayacaksin o evde. Tabi ki misafir agirlayacaksin ama orasi sizin eviniz olacak :) InsaAllah canim.

kesinlikle haklısın herkes aynı şeyi beğenmek zorunda değil herkesin zevki farklı ben böyle seçtiysem benm seçimime saygı duyulmalı beğenilmese bile. rabbim herşeyi gönlümüze göre versin :)

Ay böyleside nadir rastlanir ama dimi bir giyinirsin tam üzerine oturur :) InsaAllah subata kadar durur.

Istanbulda dimi o dedigin yer? Internette sayfasi var mi acaba bi bakayim. Fabrikasyon olunca hem yeni oluyor hem de üzerime göre olani bulabilirsem direk kiralayabilirim prova yapmadan dogru anladim ben simdi dimi :)

Kizlar bide kira fiyatlari ne kadar? Satin alinca eminim 1bucugu bulur dimi?

Internet sayfalari varmi hatta Kocaelinde de varmis en azindan orada öyle yaziyor bakicam mutlaka. Eyvah bu gelinlik bize cok pahaliya patlayacak desene :) Birde yaza dogru daha da pahalilasiyormuslar herlade dügün sezonu yaklastigi icin.

canım imkanın varsa çok ileri tarihlere bırakma derim. çünkü fiyatlar şuan bile çok yüksek. 1800 tl.den aşağı bulamazsın. ayrıca kiralık ile satılık arasında çok fiyat oynamıyor 200 tl.

Selamlar hatunlar :70:

selam güzelim. nasılsın?

canım imkanın varsa çok ileri tarihlere bırakma derim. çünkü fiyatlar şuan bile çok yüksek. 1800 tl.den aşağı bulamazsın. ayrıca kiralık ile satılık arasında çok fiyat oynamıyor 200 tl.

selam güzelim. nasılsın?

iyyyyim balım sen nasılsınn :70: ?

Kızlar gelınlıgın ust kısmı cok hoş ben sade kabarık gelınlıklerden hoşlanıyorum ama çok da sade olmuyck tabı az da olsa bı taşı falan olabılır $DRAP.webp hiç giymedim belkide fikrim değişir ama muhtemelen değişmez:1:

azıcık üşütmüşümm canımmm:2::2::2: yattım hep bugünnn onun haricindee iyiyim valla:21:sen nassıınnn benimdee çizmee bot falan almam lazım amaa, bakındım vitrinlere hiç beğendiğim bi model yok hep aynıııı :12::12:

geçmş olsn cnm bende baktım baktım bulamadım topuklu begendım ınce topuk almak ıstemedım karda rahat edemıyorum

Kızlar gelınlıgın ust kısmı cok hoş ben sade kabarık gelınlıklerden hoşlanıyorum ama çok da sade olmuyck tabı az da olsa bı taşı falan olabılırEki Görüntüle 287740 hiç giymedim belkide fikrim değişir ama muhtemelen değişmez:1:

canım ben gelinlikte tek omuz beğeniyorum ve gerçekten çok şık ve zarif:34: vee kesinlikle aklındakiyle denediğin arasında belki farklılıklar olacak. deneyeyince anlarsın:54:

canım ben gelinlikte tek omuz beğeniyorum ve gerçekten çok şık ve zarif:34: vee kesinlikle aklındakiyle denediğin arasında belki farklılıklar olacak. deneyeyince anlarsın:54:

bende bu modeli çok beğendim cnm bi ara denemeye başlıycam ama bakalım beğenicem mi beğenmessem oralara gelcem artıkkk :37:

geçmş olsn cnm bende baktım baktım bulamadım topuklu begendım ınce topuk almak ıstemedım karda rahat edemıyorum

yok bana lazım olmuyo topuklu çizmee canım ya..kışın hava güselken giyiyorum topuklu o zamanda platformlardan biriyle idare ediorum.yağmur çamur topuklu zor.:50::50::50:

Back
X