2012' de yazın evlenecekler

Cevaplarin icin tesekkür ederim :) Aslinda bende kiralamayi düsünüyordum üzerime göre diktirip. Ama zaman olarak ne kadar sürer ki? 3 hafta 4 hafta? Evet bahcede cok güzel olurdu aslinda ama kendi evimiz olmadigi icin insaAllah baska bi senecek bulurum :) Hehe tamam sultancigi bekleyelim o zaman.

Sen gelinligini sectin mi bile? :)

seçtim gibi canım :34:

bilmiorum ki ne kadar sürer?nasipse düğünümüz temmuzda,gelinlikçi abla güsel birşey ortaya çıksın istiyorsan en geç martta başlamamız lazım provalara dedi 3 ya da 4 prova yapacak...

Hehe yok yok begenme degil yani gelinligi mazgada gigip begenicem ya sonra devamli provaya gitmek gerekiyormus diyolar ama bende türkiyede yasamadigim icin gelinligim (artik satin mi olacak kira mi olacak nasil olacaksa) kisa bir sürede hazir olmasi gerekiyor asilnda ama bunun mümkün olmadigindan korkuyorum. Bir ay türkiyeye gelip kalma ikmanim yok cünkü. :S

diktiriceksen çok uzun zamanını alır ya bence satın al yada kirala öyle bi kaç haftada halledersin:6:

iyi akşamlar canlar:54: yeni arkadaşlar hoşgelmişler:21::21: konumuz gelinlik sanırım. ben satın alacağım hatta ssedoshhumla gezdik dolaştık giydik ve beğendik. aşkım şubatta gelecek o zaman alacağız inşallah:51::51:

Hem aglarim hem giderim misali iste. InsaAllah ailemi sIk sIk görebilirim. Msn facebook sagolsun uzaklari yakin yapacak bize insaAllah :) Anladim canim. Evet haklisin kurulu bir düzen varsa senin icin daha zor olmasi lazim. Hm belki bi kac bisey alirsin kaynanain evindekini muhtac olan birini verip siz yenisini kullanirsiniz olur mu ki acaba? Bende kalabaligi sevmiyorum. Benim evim bile belli degil henüz malesef :) O yüzden cok fazla bisey almayi da düsünmüyorum gerektigi kadar iste. Eksiklerim var benim canim. Ama nasil tamamlayacagim bilmiyorum uzakta olunca zor oluyor. Az önce ceyiz listemi güncelledim zaten. Paylasirim bi ara sanada fikir olur belki. Üsküdar Gebzeye ne kadar uzak bilmiyorum ama insaAllah görüsme sansimiz olur. Burada arkadas edinemedim türkiyede edinirim insaAllah :)

merak etme canm msn face sağolsun bir nemzede olsa özlemimizi dindirecek.cnm benm salon takımı yemek odası takımı yatak odası takımı alınıcak söylemeyi unuttum :17: benm sıkıntım diğer eşyalar.sen kaynananlamı oturacaksın ayrımı oturaksın anlamadm cnm.merak etme cnm allahın izniyle yavaş yavaş tamamlarsın çeyizlerini.çeyiz listen benm işime çok yarar şimdiden teşekkür ederim :) farketmez canm kocaelindede görüşebiliriz hallederiz yani merak etme biz yeterki görüşmek isteyelim :) bence arkadaş edinme konusunda sıkıntı yaşamazsın malum türk insanı çok cana yakındır :)

seçtim gibi canım :34:

bilmiorum ki ne kadar sürer?nasipse düğünümüz temmuzda,gelinlikçi abla güsel birşey ortaya çıksın istiyorsan en geç martta başlamamız lazım provalara dedi 3 ya da 4 prova yapacak...

Hayirli teskereler öncelikle Allah kavustursun :)

diktiriceksen çok uzun zamanını alır ya bence satın al yada kirala öyle bi kaç haftada halledersin:6:

Kizlar kiralayincada ama üzerime göre dikilmesini istiyorum yani bi baskasinin giydigini giymeyi düsünmüyorum :) Of kizlar sanirim bu benim icin büyük bi sorun olacak. Nasil hall edebilirim ki hic bilmiyorum.

iyi akşamlar canlar:54: yeni arkadaşlar hoşgelmişler:21::21: konumuz gelinlik sanırım. ben satın alacağım hatta ssedoshhumla gezdik dolaştık giydik ve beğendik. aşkım şubatta gelecek o zaman alacağız inşallah:51::51:

Hosbulduk tesekkürler :) Peki direk gittiginde hemen alabilecekmisin gelinligi yoksa sende provaya gitmek zorundamisin?

merak etme canm msn face sağolsun bir nemzede olsa özlemimizi dindirecek.cnm benm salon takımı yemek odası takımı yatak odası takımı alınıcak söylemeyi unuttum :17: benm sıkıntım diğer eşyalar.sen kaynananlamı oturacaksın ayrımı oturaksın anlamadm cnm.merak etme cnm allahın izniyle yavaş yavaş tamamlarsın çeyizlerini.çeyiz listen benm işime çok yarar şimdiden teşekkür ederim :) farketmez canm kocaelindede görüşebiliriz hallederiz yani merak etme biz yeterki görüşmek isteyelim :) bence arkadaş edinme konusunda sıkıntı yaşamazsın malum türk insanı çok cana yakındır :)

Yok biz kiraya cikicaz kaynanamlarin evleri var gerci ama yer yok :) Nasil bisey istiyosun peki? Ben mobilyalarimi daha cok spor tarzi sectim mesela. Evet türk insani cana yakin oluyor ama sorun benden kaynaklaniyor ya. Uzun senedir insan icine girmedigim icin biraz güven kaybi oldu karsimda ki insanlara hemen güvenip hemen samimi olamiyorum.

iyi akşamlar balım peteğim... evet konu gelinlik:9: senin giydiğin gelinlik çok güseldi ama yaaaaa...
Hayirli teskereler öncelikle Allah kavustursun :)
Kizlar kiralayincada ama üzerime göre dikilmesini istiyorum yani bi baskasinin giydigini giymeyi düsünmüyorum :) Of kizlar sanirim bu benim icin büyük bi sorun olacak. Nasil hall edebilirim ki hic bilmiyorum.

sağolasın canım:16:

tatlım fabrikasyon çalışan yerler var aysira mesela.biz balım peteğimle oraya bakmıştık.ordan kiralayabilirsin bence bedenine göre.

iyi akşamlar hoşgeldin:39:

hoşbulduk şeker:54:

Hosbulduk tesekkürler :) Peki direk gittiginde hemen alabilecekmisin gelinligi yoksa sende provaya gitmek zorundamisin?

canım gelinlikçideki kadın denediğim gelinliğin kodunu yazmıştı ama şubata kadar hala dururmu bilmem. ve denediğim gelinlik cuk diye oturmuştu. çok içime sinmişti. belki (arkadan çok sıkmamıştı) göğüs bölgesinde rutuş olabilir ama dediğim gibi arkadan sıkmamıştı. yani tek kelimeyle sorunsuz ve aşık olduğum bir gelinlikti:34::34::34:

canım gelinlikçideki kadın denediğim gelinliğin kodunu yazmıştı ama şubata kadar hala dururmu bilmem. ve denediğim gelinlik cuk diye oturmuştu. çok içime sinmişti. belki (arkadan çok sıkmamıştı) göğüs bölgesinde rutuş olabilir ama dediğim gibi arkadan sıkmamıştı. yani tek kelimeyle sorunsuz ve aşık olduğum bir gelinlikti:34::34::34:

Ay böyleside nadir rastlanir ama dimi bir giyinirsin tam üzerine oturur :) InsaAllah subata kadar durur.

tatlım fabrikasyon çalışan yerler var aysira mesela.biz balım peteğimle oraya bakmıştık.ordan kiralayabilirsin bence bedenine göre.

Istanbulda dimi o dedigin yer? Internette sayfasi var mi acaba bi bakayim. Fabrikasyon olunca hem yeni oluyor hem de üzerime göre olani bulabilirsem direk kiralayabilirim prova yapmadan dogru anladim ben simdi dimi :)

Kizlar bide kira fiyatlari ne kadar? Satin alinca eminim 1bucugu bulur dimi?

Ay böyleside nadir rastlanir ama dimi bir giyinirsin tam üzerine oturur :) InsaAllah subata kadar durur.
Istanbulda dimi o dedigin yer? Internette sayfasi var mi acaba bi bakayim. Fabrikasyon olunca hem yeni oluyor hem de üzerime göre olani bulabilirsem direk kiralayabilirim prova yapmadan dogru anladim ben simdi dimi :)

Kizlar bide kira fiyatlari ne kadar? Satin alinca eminim 1bucugu bulur dimi?

evet İstanbul'da canım ama belki başka şehirde de vardır...
kira ve satılık arasında çok fark yok canım 200 falan oynuyor.
beğendiğin gelinliğe göre fiyat değişiyor canım,1.5 civarı gelinlik bulmak zor yalnız... 1800den aşağı pek yok güsel olanlarda...

evet İstanbul'da canım ama belki başka şehirde de vardır...
kira ve satılık arasında çok fark yok canım 200 falan oynuyor.
beğendiğin gelinliğe göre fiyat değişiyor canım,1.5 civarı gelinlik bulmak zor yalnız... 1800den aşağı pek yok güsel olanlarda...

Internet sayfalari varmi hatta Kocaelinde de varmis en azindan orada öyle yaziyor bakicam mutlaka. Eyvah bu gelinlik bize cok pahaliya patlayacak desene :) Birde yaza dogru daha da pahalilasiyormuslar herlade dügün sezonu yaklastigi icin.

canım benim nişanlım askerde ve ben 7 Temmuzda kpss ye gireceğim nasipse,daha tam olarak net olmamakla birlikte 15 Temmuz düşüncesindeyiz

allah nişanlını korusun sağ salim askerliğini bitrip gelmeyi nasip etsin inş canm (tüm asker yolu gözleyenler için geçerlidir :1:)
sınavında başarılar hayrlı olsun canm herşey dilediğin gibi olur inş:)

Yok biz kiraya cikicaz kaynanamlarin evleri var gerci ama yer yok :) Nasil bisey istiyosun peki? Ben mobilyalarimi daha cok spor tarzi sectim mesela. Evet türk insani cana yakin oluyor ama sorun benden kaynaklaniyor ya. Uzun senedir insan icine girmedigim icin biraz güven kaybi oldu karsimda ki insanlara hemen güvenip hemen samimi olamiyorum.

olsun cnm inş kendi evinizi almakta nasip olur. ya bende klasik ağır şeyler istemiyorum sallonum renkli capcanlı olsun istiyorum nişanlımda bende renkli şeylerden hoşlanıyoruz .koltuk takımım gri perdelerim turkuaz olsun falan diyorum ama bilmiyorum kararsızım:50: yatak odası içinde 2 renk seçeneği olsun diyorum ama renklere karar veremiyorum :( herşey insanın kendisinde bitiyor cnm merak etme ya bulursun gene kafana göre birilerini :21:

fatovas bugün nisanlimla konustum da gebzede mesela onun askerlik icin düzenledigi bir eglenceyi bir dernegin cati katinda yapmislar 170TL ödemis kirasi icin. Böyle dernek izmitte de varmidir acaba? En son ihtimal babamlarla konusmaya calisicam gebzede o dernekte yapilmasini istiycem kina gecemizin. Pek sicak bakacagini düsünmüyorum ama bir umut iste.

canım benim 170 tl ödeyebilevceğin bir dernek varmı bilmiyorum canım çünkü yaz zamanı olduğu için herkes ne koparabilirsem kardır diyorlar. Merkezde müsiad var öğretmen evi felan var fiyatlarıda çok pahalı değil

Internet sayfalari varmi hatta Kocaelinde de varmis en azindan orada öyle yaziyor bakicam mutlaka. Eyvah bu gelinlik bize cok pahaliya patlayacak desene :) Birde yaza dogru daha da pahalilasiyormuslar herlade dügün sezonu yaklastigi icin.
canım yaza kalmadan geldiğinde bulursan alırsın belki gelinliğini daha uygun olur....

allah nişanlını korusun sağ salim askerliğini bitrip gelmeyi nasip etsin inş canm (tüm asker yolu gözleyenler için geçerlidir :1:)
sınavında başarılar hayrlı olsun canm herşey dilediğin gibi olur inş:)
amiiiiiin canım inşallaaah sağolasıııın:16:

canım benim 170 tl ödeyebilevceğin bir dernek varmı bilmiyorum canım çünkü yaz zamanı olduğu için herkes ne koparabilirsem kardır diyorlar. Merkezde müsiad var öğretmen evi felan var fiyatlarıda çok pahalı değil

Yani oda dogru. Yaza dogru herseye zam geliyor :) Izmitte bildigin baska mekanlar var mi ama? Müsiad'i da google de bi sorayim :) Tesekkür ederim.

Back
X