2012' de yazın evlenecekler

Kızlar gelinlik konusunda bende daha karar vermedim çok işli birşey istemiyorum çokda sade olsun istemiyorum istanbulu biraz dolaşmak lazım ama nerde dolaşılacak bilemedim ben. siz nerelere bakıyorsunuz kızlar

Kızlar gelinlik konusunda bende daha karar vermedim çok işli birşey istemiyorum çokda sade olsun istemiyorum istanbulu biraz dolaşmak lazım ama nerde dolaşılacak bilemedim ben. siz nerelere bakıyorsunuz kızlar

güzelim fatihle kadiköyün altını üstüne getir. fatih gelinlik cenneti zaten. orda her yeri iyice gez

hani şey yaa offf illa söyletecen heee:17: ................ zevk almaya bakacaksın :9:

hahahha tamam köşeyizzzz...:9:

iyi geceler gasoooommmmm mujaaaks:16:
:60::60::60::60: ilahi kıııızzzz, tamam hatırladım şimdi :60:

Kuzularrııımmmmmm:38:
Ben geliyorum siz gidiyorsunuz yaa orta yolu bulamadık bir türlü

özlendinizzzzzzz:69:
ben de özlüyorum seni kıızzzz, bir de araya bayram telaşeleri girdi ya, hiç görüşemez olduk kuzucum yaa :27:

Oyyyyyyyyyyyyyyy pek ciiclermiş bunlar aynı gasom :1: :1: gülerek kulllan cnm .
ay canım benim ya, zarif arkadaşım benim, sağooll :17:

günaydın canım önce sana sonra butun arkadaslara günaydın uzun süredir giremiyorum eminim çok sey kacırmısımdır. Okumaya kalksam iki güne bitirimem büyük ihtimal umarım hepiniz iyisinizdir. Çeyizlerine yeni birseyler alanlar mutlu günlerde kullanmak nasip olsun hayırlı olsun eminim hepsi cok güzeldir.... Nişanlanıcak arkadaslar vardı nasıl gecti nisanınız nisan hazırlıkları umarım hersey gönlünüzce olmustur... Buarada geçmiş bayramınız mübarek olsun biraz gec oldu amaaa :43::43::43::43:
ooo olsun canım ya, yine toplanırız, sen de kaçırmaz gelirsin, bağlarız 10 gün öncesine :9:
senin de canım :112:

Evet oldu :)

Gelinliginizi satin mi almayi düsünüyosunuz kizlar? Yoksa diktirmeyimi? Hatta kiralanabiliyormusta duydumga göre. Bu konuda bana yardimci olabilirmisiniz? Gelinligin tam üzerime oturani alabilmem icin ne kadar bir zaman ihtiyacim olacak? Ben yine türkiyeye gelecegim gelinlik almak icin. Ama 2 hafta dan fazla kalabilirmiyim bilmiyorum. 2 hafta icinde gelinlik alabilirmiyim kizlar? Cünkü duyduguma göre devamli provalara gitmek gerekiyormus?
2 hafta içinde diktiremezsin zaten ama 2-3 gününü ayırırsın, fatih in altını üstüne getirirsen rahat rahat bulursun canım, panik yapma :112::70:

Kizlar az önce dügün tarihimiz netlesti. Ablamla babam konustular en sonunda.

08 Temmuz 2012 evleniyorum insaAllah :)
ooo hayırlı olsuunn, hadi inşallah :16::16:

Bu listeye benide alirmisiniz? :)
canım sultanımız bu aralar pek gelemiyo, malum topic onun, o mesajı da ancak o düzenleyebiliyor :1:
bu şekilde arada kaynayabilir ama sultana özel mesaj atarsan geldiğinde görür ve listeye ekleyebilir sanırım :112:

canım en güzeli fatih e gitmen, gelinlikle özdeşleşmiş yer orasıdır, kadıköy ve bakırköy de var
ama bakamayacağın kadar çok gelinlik ve gelinlikçi fatih fevzipaşa caddesinde, oraya gidebilirsin :112:

ayyy nerdesinisssss kızlaarrr yaaa hastayım zatennnnn canım sıkılıooo:2::2::2:
oy kıyamaamm, hayırdır üşüttün mü rosam yaa? :70:

Son düzenleme:
SeLamLar kızLaaar =)

Geçmişi okumaktan bir türLü cevap yazmaya fırsat buLamadım =)
GeçenLerde yazmıştım işLe iLgiLi güzeL geLişmeLer oLdu.Çok iyi bi yerden tekLif aLdım şartLarı ve maaşı da süper:nazar: inşşş anLaşırım kaLıcı oLurum.HeyecanLıyım biraz yarın iLk günüm oLucak =)

*Rosaam kayınvaLideciğine aciL şifa diLiyorum..sana da geçmiş oLsun dikkat et kendine havaLar bayağı soğudu...:16:

*Gasooom güLe güLe kuLLan çok şeker istanbuLLu sürahiin :16:

*KurdeLe oLayına girmişsiniz =) Bende sevmıyorum kırmızı kurdeLe paket yapar gibi öLe bağLamak ama adetse napaLım katLanıcaz :1: ama ben evden cıktıktan snra arabada çıkarıcam saLonda kurdeLesiz oLucam :1::1:

*Sedoşumm ve Gasom ne güzeL foto oLayını da haLLetmişsiniz...Benim bu konuda hiçbi fikrim yok yaa bana da yardım ediinn :43: Hatta ben kuaför oLayını biLe napıcagımı düşünüyorum..Güvendiğim ve sürekLi gittiğim bi yer yok..İsim yapmış yerLere fiyat sormaya çekiniorum 400'den baŞLıo sadece saç..Makyajımı kryolan ya da mac gibi yerlerde yaptırmak ıstıorum çok önem verıorum ama bi yerde makyaj baska bi yerde saç nası gıdıp geLincek biLmıorum kafam karışıo :44::44:

*Yeni geLen arkadaşLar da hoşşgeLmişLerr (:

lilaam sen de hoşgeldin, sağol tatlımm :70:

bu aradaaa yepisyeni arkadaşlar, evlilik hazırlığı içinde olan hatunlar gelmişler..
hoşgelmişleerrr :71::71::71::71:

*KurdeLe oLayına girmişsiniz =) Bende sevmıyorum kırmızı kurdeLe paket yapar gibi öLe bağLamak ama adetse napaLım katLanıcaz :1: ama ben evden cıktıktan snra arabada çıkarıcam saLonda kurdeLesiz oLucam :1::1:

*Sedoşumm ve Gasom ne güzeL foto oLayını da haLLetmişsiniz...Benim bu konuda hiçbi fikrim yok yaa bana da yardım ediinn :43: Hatta ben kuaför oLayını biLe napıcagımı düşünüyorum..Güvendiğim ve sürekLi gittiğim bi yer yok..İsim yapmış yerLere fiyat sormaya çekiniorum 400'den baŞLıo sadece saç..Makyajımı kryolan ya da mac gibi yerlerde yaptırmak ıstıorum çok önem verıorum ama bi yerde makyaj baska bi yerde saç nası gıdıp geLincek biLmıorum kafam karışıo :44::44:
kurdelayı zaten ben de ilk iş çıkarırım heralde arabada :))

ya makyaj kuaför işi benim de kafamı karıştırıyo, benim pek kuaförlük işim olmaz ama olduğunda gittiğim bir yer var
fatih te serap kuaför diye bir yer, face te var sayfaları
çok temiz,şık ve birçok kuaföre göre büyük sayılabilecek bir yer, bayan kuaförü
kınalar için ve nişanım için yaptırdığım saçları çok beğendim ama nişandaki makyajımı çok da beğendiğim söylenemez
yani o makyaj işi çok karışık, tabi gelin başı provasız olmaz ama ne bileyim ya provada da beğenmezsem napıcam diye düşünüyorum ben de kara kara, hani ayrı ayrı yerde de olmaz ki dimi :31::31::31:

oy kıyamaamm, hayırdır üşüttün mü rosam yaa? :70:
offff evettttt sanırımmmmmm canım yaaa burnum acıo artık :2::2::2: hoşşgeldinnn balım bu aradaa :71:

SeLamLar kızLaaar =)

*Rosaam kayınvaLideciğine aciL şifa diLiyorum..sana da geçmiş oLsun dikkat et kendine havaLar bayağı soğudu...:16:

selam cnımm hoşgeldin:71: çok saol sorma 2 gündür çok soğuk ve ben 2. gün anında hasta oldum..hiç kaçırmam yani maşallah bana:9::9::9::9::2::9::9::9:

offff evettttt sanırımmmmmm canım yaaa burnum acıo artık :2::2::2: hoşşgeldinnn balım bu aradaa :71:

selam cnımm hoşgeldin:71: çok saol sorma 2 gündür çok soğuk ve ben 2. gün anında hasta oldum..hiç kaçırmam yani maşallah bana:9::9::9::9::2::9::9::9:

hoşbuldum canım :54:
dikkat et kendineee :20:

ayyy nerdesinisssss kızlaarrr yaaa hastayım zatennnnn canım sıkılıooo:2::2::2:

geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine

SeLamLar kızLaaar =)

Geçmişi okumaktan bir türLü cevap yazmaya fırsat buLamadım =)
GeçenLerde yazmıştım işLe iLgiLi güzeL geLişmeLer oLdu.Çok iyi bi yerden tekLif aLdım şartLarı ve maaşı da süper:nazar: inşşş anLaşırım kaLıcı oLurum.HeyecanLıyım biraz yarın iLk günüm oLucak =)

*Gasooom güLe güLe kuLLan çok şeker istanbuLLu sürahiin :16:

*Yeni geLen arkadaşLar da hoşşgeLmişLerr (:

hayırlı olsun canım. inşallah kalıcı olur ve huzurla çalışırsın

ben makyajımı kendim yapcam kızlar. saçımı da bilmiyorum. herkes kendin yap diyo. çevremde altı yedi kişinin ben yaptım hep saç ve makyajını. saçta kararsızım ama makyaj, manikür kesinlikle kendim yapcam her zamanki gbi. hiç kimseye yaptırmadım şu zamana kadar bundan sonra da yaptırmam:9:

ben makyajımı kendim yapcam kızlar. saçımı da bilmiyorum. herkes kendin yap diyo. çevremde altı yedi kişinin ben yaptım hep saç ve makyajını. saçta kararsızım ama makyaj, manikür kesinlikle kendim yapcam her zamanki gbi. hiç kimseye yaptırmadım şu zamana kadar bundan sonra da yaptırmam:9:

fatihin gelinlik cenneti olduğunu biliyorum ama hiç bilnediğim bir yerde nasıl güvenicem onu bilmiyorum. o Yüzden kafam biraz karıştı.
kızlar siz istanbulda bakmıştınız orda fiyatlar nasıl . Kocaelinde 1650-2500 arası

Back
X