olsun cnm inş kendi evinizi almakta nasip olur. ya bende klasik ağır şeyler istemiyorum sallonum renkli capcanlı olsun istiyorum nişanlımda bende renkli şeylerden hoşlanıyoruz .koltuk takımım gri perdelerim turkuaz olsun falan diyorum ama bilmiyorum kararsızımyatak odası içinde 2 renk seçeneği olsun diyorum ama renklere karar veremiyorum herşey insanın kendisinde bitiyor cnm merak etme ya bulursun gene kafana göre birilerini
canım yaza kalmadan geldiğinde bulursan alırsın belki gelinliğini daha uygun olur....
Evet bende agir olsun istemedim. Odanin icine girdigim zaman icim acilmasi lazim kendimi rahat hissetmem lazim dedim. Ya herkesin zevki farkli oluyor zaten. Baskasi icin güzel olan bir takim senin hosuna gitmeyebilir. Ama sen yinede senin icine sineni al. Cünkü sen yasayacaksin o evde. Tabi ki misafir agirlayacaksin ama orasi sizin eviniz olacak :) InsaAllah canim.
Ay böyleside nadir rastlanir ama dimi bir giyinirsin tam üzerine oturur :) InsaAllah subata kadar durur.
Istanbulda dimi o dedigin yer? Internette sayfasi var mi acaba bi bakayim. Fabrikasyon olunca hem yeni oluyor hem de üzerime göre olani bulabilirsem direk kiralayabilirim prova yapmadan dogru anladim ben simdi dimi :)
Kizlar bide kira fiyatlari ne kadar? Satin alinca eminim 1bucugu bulur dimi?
Internet sayfalari varmi hatta Kocaelinde de varmis en azindan orada öyle yaziyor bakicam mutlaka. Eyvah bu gelinlik bize cok pahaliya patlayacak desene :) Birde yaza dogru daha da pahalilasiyormuslar herlade dügün sezonu yaklastigi icin.
Selamlar hatunlar
canım imkanın varsa çok ileri tarihlere bırakma derim. çünkü fiyatlar şuan bile çok yüksek. 1800 tl.den aşağı bulamazsın. ayrıca kiralık ile satılık arasında çok fiyat oynamıyor 200 tl.
selam güzelim. nasılsın?
benim düğünüm de 14 temmuzda ve gelinlik konusunda hala bi karar veremedim
olabilirr öyle durumlar canımm senin yine temmuzdaymışBenim düğünüm de 14 temmuzda ve gelinlik konusunda hala bi karar veremedim
Selamlar hatunlar
olabilirr öyle durumlar canımm senin yine temmuzdaymışbenim mayıstaa daha gelinliğiimi düşünmedim bileeee
selam yawruuşumm hoşgeldinnnn
iyyyyim balım sen nasılsınn?
hb şekerrrrrrrrrrrrrrim naslsn?
azıcık üşütmüşümm canımmm:2::2::2: yattım hep bugünnn onun haricindee iyiyim vallasen nassıınnn benimdee çizmee bot falan almam lazım amaa, bakındım vitrinlere hiç beğendiğim bi model yok hep aynıııı
Kızlar gelınlıgın ust kısmı cok hoş ben sade kabarık gelınlıklerden hoşlanıyorum ama çok da sade olmuyck tabı az da olsa bı taşı falan olabılırEki Görüntüle 287740 hiç giymedim belkide fikrim değişir ama muhtemelen değişmez
iyiyim canım netle uğraşıyorum çok yavaş:2: niye beğenemedin kuzum ayakkabı,botkış iyiden iyiye hissettirmeye başladı
canım ben gelinlikte tek omuz beğeniyorum ve gerçekten çok şık ve zarifvee kesinlikle aklındakiyle denediğin arasında belki farklılıklar olacak. deneyeyince anlarsın
geçmş olsn cnm bende baktım baktım bulamadım topuklu begendım ınce topuk almak ıstemedım karda rahat edemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?