2012' de yazın evlenecekler

Evet bende agir olsun istemedim. Odanin icine girdigim zaman icim acilmasi lazim kendimi rahat hissetmem lazim dedim. Ya herkesin zevki farkli oluyor zaten. Baskasi icin güzel olan bir takim senin hosuna gitmeyebilir. Ama sen yinede senin icine sineni al. Cünkü sen yasayacaksin o evde. Tabi ki misafir agirlayacaksin ama orasi sizin eviniz olacak :) InsaAllah canim.

kesinlikle haklısın herkes aynı şeyi beğenmek zorunda değil herkesin zevki farklı ben böyle seçtiysem benm seçimime saygı duyulmalı beğenilmese bile. rabbim herşeyi gönlümüze göre versin :)

Internet sayfalari varmi hatta Kocaelinde de varmis en azindan orada öyle yaziyor bakicam mutlaka. Eyvah bu gelinlik bize cok pahaliya patlayacak desene :) Birde yaza dogru daha da pahalilasiyormuslar herlade dügün sezonu yaklastigi icin.

canım imkanın varsa çok ileri tarihlere bırakma derim. çünkü fiyatlar şuan bile çok yüksek. 1800 tl.den aşağı bulamazsın. ayrıca kiralık ile satılık arasında çok fiyat oynamıyor 200 tl.

Selamlar hatunlar

selam güzelim. nasılsın?

iyyyyim balım sen nasılsınn ?

Kızlar gelınlıgın ust kısmı cok hoş ben sade kabarık gelınlıklerden hoşlanıyorum ama çok da sade olmuyck tabı az da olsa bı taşı falan olabılır hiç giymedim belkide fikrim değişir ama muhtemelen değişmez

geçmş olsn cnm bende baktım baktım bulamadım topuklu begendım ınce topuk almak ıstemedım karda rahat edemıyorum

canım ben gelinlikte tek omuz beğeniyorum ve gerçekten çok şık ve zarif vee kesinlikle aklındakiyle denediğin arasında belki farklılıklar olacak. deneyeyince anlarsın

canım ben gelinlikte tek omuz beğeniyorum ve gerçekten çok şık ve zarif vee kesinlikle aklındakiyle denediğin arasında belki farklılıklar olacak. deneyeyince anlarsın

bende bu modeli çok beğendim cnm bi ara denemeye başlıycam ama bakalım beğenicem mi beğenmessem oralara gelcem artıkkk

geçmş olsn cnm bende baktım baktım bulamadım topuklu begendım ınce topuk almak ıstemedım karda rahat edemıyorum

yok bana lazım olmuyo topuklu çizmee canım ya..kışın hava güselken giyiyorum topuklu o zamanda platformlardan biriyle idare ediorum.yağmur çamur topuklu zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…