2012' de yazın evlenecekler

Hos geldin nyu. Eyvah subattan sonra artacaksa ben yandim zaten cok pahali gelinlikler. Sen satin mi almayi düsünüyosun?

Sende hosgeldin canım aramıza ben satın almayı düşünüyorum bende gözümde cok büyütmüştüm gelinlikler cok pahalı sanıyodum sok oldum suana kadar gezdiğim yerlerde en pahalı gelinlik 850ydi özel dikim olursa ne olur onu sormadım ama hazır cok güzel gelinlikler gördüm acaba bu dönemde mi böyle ucuz bilmem??

çok sağol tatlım, beğendiğine sevindim
ben de nişanlığımı diktirdiğim yerde bi gelinlik beğendim,3.500 tl dedi..
ben fuara geçen yıl gidememiştim, sevgilim yeni askere gitmişti hiç biyere çıkmıyordum, bu yılkine gideceğim inşallah

ayy walla çok kızıyorum benimkine, nie bu kadar geçe bıraktın askerliği die, beni bulmadan önce yapaydın ya, şimdi böyle ikimiz de çok acı çekiyoruz, hasretlik gerçekten çok zor
evimiz hazır, yeni yapıldı, mutfak dolapları, parkeleri ve oda kapıları takılacak sadece, bunlar bitince de mobilyalarımızı alacağız. ben şimdi beyaz eşyalarımı alacağım, düğüne kadar taksitleri bitsin en azından.
İnşallah dediğin gibi düğünlerimizi de güzelce atlattığımız günleri de görelim inşallah yaa

allah hep böyle mutlu etsin deryacım hayırlı uğurlu olsun bende iyiyim allaha şükür bugün bitanemi gördüm okuldan kaçıp
aminn canım çok sağol, ohh iyi yapmışsın wallahi, ben de sevdiceğimi bu sabah yolcu ettim

allah kavuştursun cnm

aminnn rosaacımm, çok sağol tatlım, inşallah dediğin gibi olur

ama ben senin fotoğraflarını göremedimm
canım albümümde var, o da 1 tanecik henüz oradan görebilirsin

allah kavuştursun cnm
aminnn canımm

Hosbulduk canim tesekkür ederim. Sahi mi ya? Ama evet bak yaza dogru yaklasalim o zaman pahalilasacaktir eminim. Keske imkanim olsada simdi alsam. Yaza kadar ne kadar cok yeni modeller cikar ki? Sen nerelere baktin? Istanbulda baktin heralde dimi? Ben gerci gebzeye gelicem ama fatihe gidebilsem iyi olurdu. Fatih gelinlikler cenneti diye yazmisti birisi :)

Yasiniz kacti sizin? Olsun bak cogu gitmis azi kalmis :) Bizde öyle yaptik mobilya ve beyaz esyayi aldik kiz tarafi olarak pesin ödedik erkek tarafi dügüne kadar taksitleri bitirecek insaAllah. Ama bizim evimiz hazir degil. Önce kiraya cikicaz en gec bir sene sonra evimizi almak istiyoruz nasipse. Amiiin insaAllah :)

canlarım ben kaçıyorum, eve gidip duş alıp uyuyacağım ve 13 günün yorgunluğunu çıkartacağacım inşallah
hepinizi öpüyorum..

ikimiz de 27 yaşındayız canım biz, askere geç gitti benimki...
Hayırlısı olsun, kendi eviniz de olur inşallah

Ayy hayal edince bile heyecanlaniyor insan ya. :) Hangi tarz gelinlik düsünüyosun peki sen?

Nerde gördün canım o kadar ucuz gelinlik sen ya ben biraz baktım en ucuzu 1650 felan ya.

Canım hayırlı olsun ne güzel olmuş nişanın olmuşr hem sevdiğinide görmüşsün hemde nişnıda yapmışısın. Zaman bir an önce geçsin teskerde gelsin oh ne güzel

Ayy hayal edince bile heyecanlaniyor insan ya. :) Hangi tarz gelinlik düsünüyosun peki sen?

işte bu konuda kafam cok karısık bende tam bilmiyorum sanırım denedikce aklımda birseyler olusucak canım ama prenses model denedim cok güzel durdu sade birseyden yanayım ama o gecenin anlam ve önemini belirtcek kadarda hafif ısıltıda olmalı gelen konukların arasında sönük kalmakta olmaz sen nasıl düşünüyorsun canım varmı örnek gösterecegin modeller

Alt kismi tüllü tüllü olmasini istemiyorum benim hic kosuma gitmiyor :S
Aslinda bende daha cok sade bisey istiyorum begendigim modeller olursa burda paylasirim.

Son düzenleme:

kızlar bu gelinlik nasıl sizce omuza o taslı askılardan yapılcak sadece tek omuza fikirlerinizi merak ediyorum

buarada link vermek yasak canım bilgin olsun zaten son link yasak oldugu için görünmüyor

Alt kismi tüllü tüllü olmasini istemiyorum benim hic kosuma gitmiyor :S
Aslinda bende daha cok sade bisey istiyorum begendigim modeller olursa burda paylasirim.

Ay ben baska türlü fotograf ekleyemiyorum ki ama :S Linkleri sileyim bagri :)

Kizlar bende kaciyorum. Iyi aksamlar hepinize. :)

resmi masütüne kaydet sonra ekle canım görüsürüz iyi aksamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…