2012' de yazın evlenecekler

kızlar şu anda depresyona girdim.

bilen bilir bi ara yazıyodum istemeye gelecekler diye. şu anda inanırmısınız nişanlıyım. nişanlımın ve benim işimizden dolayı söz nişan bir oldu. herşey o kadar çabuk oldu ki ben bile şaşırıyorum.

ufak tefek ayrıntılar dışında çok şükür eksiğim yoktu.

ama şimdi temmuzda düğün var gündemde.

ve benim ne çeyizim ne birikmiş param var. hafiften biriktirmeye başladım. ama hiç bi bilgim yok ne alacağım ne satacağım.

konuya baktım 50 küsür sayfa olmuş. Allahım çok mu geç kaldım... nasıl hazırlanacağım??? :(

cnm herkesin aile yapısı farklı bizim ailemiz sözde sorun yok ama kimse destek olmadı teyzem dışında birde küçük ilçedeyiz zor oldu seni üzmek istemem ama bu artık aile sorunlarınıza bağlı biz artık babamdan bıkmıştık kardeşimde bende dövme falan yoktu küfür yoktu zararı yoktu ama ilgisizdi eviyle ilgilenöiyırdu zaten ayrılınca bizim için sadece mekan değişikliği oldu memlekete geldik..burda hani öyle büyük sorunlar olmadı annem hep çalışıtığından alışınkındı ama ayrılınca ayrı bi yoruldu çabuk pes etti isyan etti sonra sonra işte annemde evlenmeyi düşünüyordu bizde destek olduk biri çıktı iyiyiydi kabul ettik evlendiler 2,5 sene oldu kendi babamdan daha çok seviyorum allah binkat razı olsun..hem annemin hayatını kurtardı çalışmaktan hemde bize destek oluyor hani maddi açıdan çok matah değiliz ama manevi desteğide yetiyor..ilk illaki bi bocaama süresi oluyor hemen annem evlenincede herşey süper olmadı bi süre laf söz merak oldu sonra oturdu herşey zamanla inan herşey geçiyor..birde annen gençse babandan gerçekten hayır yoksa annenin bundan sonraki günlerini yakmasına izin vermeyin cnm..uzun oldu istediğin cvbı verebildimmi bilmiyorum ama aslında o kadar çok yazılcak şeyler varki yaz yaz bitiremem ama ne yazarsam yazayım kaderdeki oluyor dua et zaman herşeyin ilacı

ah kuzummmm yaaa aynı bizimkide ilgisiz bize karşı..annem bıktı artık bizde bıktık..ben birgünden bir güne bize sevgi gösterdiğini hatırlamıyorum..başka çocukara karşı öyle değil ama .,aynı söylediklerin yaaa umarım annem pes etmez..allah yardımcımız olsun.. yaşayan biliyor ne kötü olduğunu..umarım hayırlısı ne ise o olur.. neyse paydos verildi çıkıyoruz kuzum..bu arada müdürüm fark etmiş bugün durgun olduğumu sordu üstü kapalı söyledim..dertleşme gibi oldu biraz daha iyiyim..iyi akşamlar tüm kızçelere....

ah kuzummmm yaaa aynı bizimkide ilgisiz bize karşı..annem bıktı artık bizde bıktık..ben birgünden bir güne bize sevgi gösterdiğini hatırlamıyorum..başka çocukara karşı öyle değil ama .,aynı söylediklerin yaaa umarım annem pes etmez..allah yardımcımız olsun.. yaşayan biliyor ne kötü olduğunu..umarım hayırlısı ne ise o olur.. neyse paydos verildi çıkıyoruz kuzum..bu arada müdürüm fark etmiş bugün durgun olduğumu sordu üstü kapalı söyledim..dertleşme gibi oldu biraz daha iyiyim..iyi akşamlar tüm kızçelere....

Canım üzülme bukadar ya her ailede oluyor zaman zaman böyle dönemler bizde zamanında neler atlattık anneciğine destek ol hakkınızdada hayırlısı neyse o olsun güzelim bende izmirdeyim biliyorsun nezamn dertlesmek istersen yada birseye ihtiyacın olursa cekinmeden arayabilirsin özelden bana istersen face yaz ekleyim seni ordan daha iyi görüsürüz öpüyorum kocaman

$320857_2378357892727_1064019321_32356402_1910311258_n.webp $320640_2253973423193_1064019321_32261035_747485748_n.webp $284200_2074863385554_1064019321_32066567_4237073_n.webp $216319_1811244075236_1064019321_31783029_2438123_n.webp $217475_1811243795229_1064019321_31783027_6808797_n.webp

3resimdeki gelinin sacı cok hosuma gitti birde gelinlikler hakkında fikirlerinizi bekliyorum kızlar fikrimi sizin fikirlerinize göre yönlendiricem

Kizlar az önce dügün tarihimiz netlesti. Ablamla babam konustular en sonunda.

08 Temmuz 2012 evleniyorum insaAllah :)

hayırlı olsun canım bnımde dugun tarıhım 7 temmudu bastan ama ogun kpss var ve butun arkadslarımda kpssye gırceklerı ıcın ve sehır dısından gelıcek arkadslarım oldugundan tarıhı degıstırmıstık

çok sağol gasocum, nasılsın görüşmeyeli?

senin az kalmış, benim sevdiceğim askerde, son 6 ayı kaldı.:72:
henüz kesin tarih belli değil çünkü salonu tutamadık henüz, ama tahminen eylül başı gibi olacak kısmetse:69:
sağol canım iyiyim çok şükür, karşılıklı bayram ziyaretleri, gelin süzülmeleri misafir ağırlamak falan güzeldi, bayağı bayağı aşkımın ailesinin evinde de evin kızı gibi oldum :1:

bilen bilir bi ara yazıyodum istemeye gelecekler diye. şu anda inanırmısınız nişanlıyım. nişanlımın ve benim işimizden dolayı söz nişan bir oldu. herşey o kadar çabuk oldu ki ben bile şaşırıyorum.

ve benim ne çeyizim ne birikmiş param var. hafiften biriktirmeye başladım. ama hiç bi bilgim yok ne alacağım ne satacağım.

konuya baktım 50 küsür sayfa olmuş. Allahım çok mu geç kaldım... nasıl hazırlanacağım??? :(
50 yazmışım sayfa 1000 e yakın :)
hahha öyle olmuş dimi, accuk gevezeyiz galiba :1::1:
hayırlı olsun bu arada, temmuza daha var aslında, eğer yapabiliyosan hafiften değil de ciddi ciddi para biriktirmeye veya takside girmeye çalış
o zamana kadar ne alabilirsen kardır :112:

Eki Görüntüle 288282 Eki Görüntüle 288281 Eki Görüntüle 288280 Eki Görüntüle 288278 Eki Görüntüle 288279

3resimdeki gelinin sacı cok hosuma gitti birde gelinlikler hakkında fikirlerinizi bekliyorum kızlar fikrimi sizin fikirlerinize göre yönlendiricem
canım saç gerçekten hoş, birde sonraki resimdeki duvağı beğendim
ama gelinlikleri bilemedim ki, özellikle şurası çok güzel diyemedim ben bunlar için canım yaa :26:

Öncelikle tebrik ederim paytakpengus hayirli olsun Rabbim tamamina erdirsin insaAllah. Depresyona girecek bi durum yok canim sakin ol :) Önce bi ceyiz listesi hazirla kendine. Forumda ceyiz konularina bak istersen yardimci olucaktir sana. Maddi durumun biraz zorluyorsa o zaman en basta en önemli olanlar neymis onlara bak. Yavas yavas almaya basla kampanyalari indirimleri takip et. Gerekirse magza magza dolas uygun olanini bul ve al. Temmuza kadar daha zaman var bence kolaylikla hall edebilirsin tamam mi canim :) Cünkü bende iki ay gibi bi süre icinde ceyizimi tamamlak zorunda kaldim. Hala biraz eksiklerim var ama onlarida yavas yavas alicam. Maddi acidan imkanin neye el veriyorsa onu alirsin canim. Sakin kendini hersesyin markalisini pahalisini almak zorundaymissin gibi hissetme. Herkes kendi imkaninca biseyler hazirliyor iste. Allah herseyden önce bize mutlu bir yuva kurmayi nasip etsin. Esyalar sonradan da tamamlanir :)

hayırlı olsun canım bnımde dugun tarıhım 7 temmudu bastan ama ogun kpss var ve butun arkadslarımda kpssye gırceklerı ıcın ve sehır dısından gelıcek arkadslarım oldugundan tarıhı degıstırmıstık

Cok tesekkür ederim canim. Peki simdi hangi tarihte evleneceksiniz? Senide tebrik ederim simdiden. :)

nyu gelinlikler güzel canim zevk meselesi tabi benim hayal ettigim tarz degil ama insan denemeden bilemez iste :)

günaydın kızlar....

taze nişanlı geldi...facebokta arkadaşım olanlar 2 tane video yükledim onları izleyebilirler.hatta resimde eklicem ordan görebilirsiniz canlarım..özlemişim sizleri geçmişi okuyamadım ..

ve albüm yapıcam profilden bakabilirsiniz.kızlar öptüm hepinizi

lavantaaa facede benım arkadsım dıılsın ama bende coook merak ettttııım:26:

Ben geldimmmmm :43::43::43:
Koçişimi uğurladım bugünnn :43::43::43:
Çok güzel geçmişti 12 günümüzzz:16:
Doyasıya gezdik eğlendikk:16:
Gelinlik baktıkk bende kışın alcam gelinliği fuardan sonra zamlanıcak çünkü :6::10:

canım hıc uzulme hıc panık yapma benım dugunum hazıranda ama bende senın gıbıyım okadar cok eksıgım varkı vede param yok ama allah bı sekılde evlenene yardım edermıss

Ben geldimmmmm :43::43::43:
Koçişimi uğurladım bugünnn :43::43::43:
Çok güzel geçmişti 12 günümüzzz:16:
Doyasıya gezdik eğlendikk:16:
Gelinlik baktıkk bende kışın alcam gelinliği fuardan sonra zamlanıcak çünkü :6::10:

oo pinarımm gelmiişş :3:
oh ne güzel olmuş, hasret giderdiniz ne güzel :16:
ya evet zamlanacaktır tabi yeni sezona da girerken zam gelmesi normal aslında..
ben de mi yılbaşından hemen sonra baksam ne :26:

Back
X