2012' de yazın evlenecekler

bende evleneceğim için gözüm arkada canım yaa :( kardeşim ve annemi nasıl bırakıcam ben..nişanlımdan ayrılmayı bile düşündüm yani o derece canım sıkılıyor bu duruma..beni anladığını biliyorum benzer şeyler yaşıyoruz :( annen sıkıntı çekti mi kuzum ayrılınca?yakınlarda bi akrabanız oturuyormu size destek olan?bizim kimsemiz yok..tüm akrabalar şehir dışında.

cnm herkesin aile yapısı farklı bizim ailemiz sözde sorun yok ama kimse destek olmadı teyzem dışında birde küçük ilçedeyiz zor oldu seni üzmek istemem ama bu artık aile sorunlarınıza bağlı biz artık babamdan bıkmıştık kardeşimde bende dövme falan yoktu küfür yoktu zararı yoktu ama ilgisizdi eviyle ilgilenöiyırdu zaten ayrılınca bizim için sadece mekan değişikliği oldu memlekete geldik..burda hani öyle büyük sorunlar olmadı annem hep çalışıtığından alışınkındı ama ayrılınca ayrı bi yoruldu çabuk pes etti isyan etti sonra sonra işte annemde evlenmeyi düşünüyordu bizde destek olduk biri çıktı iyiyiydi kabul ettik evlendiler 2,5 sene oldu kendi babamdan daha çok seviyorum allah binkat razı olsun..hem annemin hayatını kurtardı çalışmaktan hemde bize destek oluyor hani maddi açıdan çok matah değiliz ama manevi desteğide yetiyor..ilk illaki bi bocaama süresi oluyor hemen annem evlenincede herşey süper olmadı bi süre laf söz merak oldu sonra oturdu herşey zamanla inan herşey geçiyor..birde annen gençse babandan gerçekten hayır yoksa annenin bundan sonraki günlerini yakmasına izin vermeyin cnm..uzun oldu istediğin cvbı verebildimmi bilmiyorum ama aslında o kadar çok yazılcak şeyler varki yaz yaz bitiremem ama ne yazarsam yazayım kaderdeki oluyor dua et zaman herşeyin ilacı

Senin arkadaslarin mi fotografci kiz? :)

gulsengo Allah yardimciniz olsun insaAllah kisa sürede bu sIkIntili dönemleri atlatirsiniz.
evet canım, benimkinin bi arkadaşı var daha doğrusu bi abimiz diyelim, nişanlımla başka bir işte de ortaklar aynı zamanda, fotoğrafçı kendisi, düğün fotoğrafçımız o abimiz olacak hatta yanında bir de leventte stüdyosu olan bi abimiz olacak, sağolsunlar nişanımızda da işi gücü bırakıp ikisi de gelmişlerdi.. etrafa ışıklar kurup çekim yaptılar :17:

bir de kuzenim var, mesleği öğretmenlik ama aynı zamanda fotoğraf işiyle de uğraşıyo, o da nişanlısıyla artık profesyonel çekim işine girdiler(nişanlısı fotoğrafçı), hatta birkaç tane düğün çekimi de yaptılar son 1 ayda, kuzenim de kına gününden ertesi sabaha ve düğün sabahından kuaför ve evden çıkma anına kadar çekim yapacak..
(evde ve kuaförde erkek olmasını istemediğim için evden çıkma anına kadar kuzenim yapacak çekimi)

iki fotoğrafçıdan ortaya nasıl bir düğün hikayesi çıkacak artık orasını bilmiyorum :9::9:

Son düzenleme:
Kısçelerim yine geldim ben, baharcım ayrıntıları istemiştin, kısaca özetliyim ben :1:

İlk gün sevdiceğim geldi, terminalden karşıladım kuzumu, kalbim yerinden çıkacaktı otobüsü terminale girerken..
sonra otobüs geldi, indi, bi sarıldık... bidaha bu sabaha kadar ayrılmadık:31:
ben onlarda kaldım, o bizde kaldı, dolu dolu geçti her günümüz gecemiz...:69:
bohça alışverişine çıktık 2 gün..
sonra 1 gün onlar bohça getirdi, ertesi gün biz götürdük...
1 gün boşluk oldu, doyasıya gezdik aşkımla..:31:
sonra bayram seyran girdi araya..
veeeeee nişan günümüz müthişti, herşey harikaydı..
herkes bayıldı, böyle nişan görmedik biz dediler hep, herkes çok eğlendi... Salonu, ikramları, hizmeti, müzikleri, damadımı ve beniii, kısaca bütün organizasyonu herkes çok beğendi:32:
herşey yolunda gitti, salona girişimiz, ilk dansımız fln herkesi büyüledi..
sonra yüzükler takıldı, nişanlı olarak ilk dansımızı da yaptık, sonra pasta kesildi, takılar takıldı... vee sonra gece boyunca hiç oturmadan dance dance dance:64::64::32::32::32:
çok mutluydum o gece, hala öyleyim de tabi:69:
ama yetmedi, keşke tekrar nişanım olsa diyorum walla:60:

Lavanta ve Deryaww hayırlı olsun kızlar :)
sağol canım:34:

evet canım, benimkinin bi arkadaşı var daha doğrusu bi abimiz diyelim, nişanlımla başka bir işte de ortaklar aynı zamanda, fotoğrafçı kendisi, düğün fotoğrafçımız o abimiz olacak hatta yanında bir de leventte stüdyosu olan bi abimiz olacak, sağolsunlar nişanımızda da işi gücü bırakıp ikisi de gelmişlerdi.. etrafa ışıklar kurup çekim yaptılar :17:

bir de kuzenim var, mesleği öğretmenlik ama aynı zamanda fotoğraf işiyle de uğraşıyo, o da nişanlısıyla artık profesyonel çekim işine girdiler(nişanlısı fotoğrafçı), hatta birkaç tane düğün çekimi de yaptılar son 1 ayda, kuzenim de kına gününden ertesi sabaha ve düğün sabahından kuaför ve evden çıkma anına kadar çekim yapacak..
(evde ve kuaförde erkek olmasını istemediğim için evden çıkma anına kadar kuzenim yapacak çekimi)

iki fotoğrafçıdan ortaya nasıl bir düğün hikayesi çıkacak artık orasını bilmiyorum :9::9:

Ay ne güzel desene fotografci isi tamam sende :) Hadi bakalim eminim sonuc cok güzel olacaktir. :)

DeryaW tebrik ettim mi bilmiyorum ama hayirli olsun tebrikler :)

Ay ne güzel desene fotografci isi tamam sende :) Hadi bakalim eminim sonuc cok güzel olacaktir. :)

sağol Yolcu41, çok teşekkürler..
sen yenisin galiba, hoşgeldin aramıza:34:
düğün ne zaman kısmetse?

Kısçelerim yine geldim ben, baharcım ayrıntıları istemiştin, kısaca özetliyim ben :1:

İlk gün sevdiceğim geldi, terminalden karşıladım kuzumu, kalbim yerinden çıkacaktı otobüsü terminale girerken..
sonra otobüs geldi, indi, bi sarıldık... bidaha bu sabaha kadar ayrılmadık:31:
ben onlarda kaldım, o bizde kaldı, dolu dolu geçti her günümüz gecemiz...:69:
bohça alışverişine çıktık 2 gün..
sonra 1 gün onlar bohça getirdi, ertesi gün biz götürdük...
1 gün boşluk oldu, doyasıya gezdik aşkımla..:31:
sonra bayram seyran girdi araya..
veeeeee nişan günümüz müthişti, herşey harikaydı..
herkes bayıldı, böyle nişan görmedik biz dediler hep, herkes çok eğlendi... Salonu, ikramları, hizmeti, müzikleri, damadımı ve beniii, kısaca bütün organizasyonu herkes çok beğendi:32:
herşey yolunda gitti, salona girişimiz, ilk dansımız fln herkesi büyüledi..
sonra yüzükler takıldı, nişanlı olarak ilk dansımızı da yaptık, sonra pasta kesildi, takılar takıldı... vee sonra gece boyunca hiç oturmadan dance dance dance:64::64::32::32::32:
çok mutluydum o gece, hala öyleyim de tabi:69:
ama yetmedi, keşke tekrar nişanım olsa diyorum walla:60:

sağol canım:34:
canımm çok mutlu oldum güzel geçmesine, ne güzel yaa ne mutluu :nazar::nazar::nazar:

sağol canım, inşallah hepimizinki :70::70:

canımm çok mutlu oldum güzel geçmesine, ne güzel yaa ne mutluu :nazar::nazar::nazar:
çok sağol gasocum, nasılsın görüşmeyeli?

Hosbulduk bende cok tesekkür ederim :) Nasipse 08 Temmuz'da dügünümüz olacak :) Peki senin?
senin az kalmış, benim sevdiceğim askerde, son 6 ayı kaldı.:72:
henüz kesin tarih belli değil çünkü salonu tutamadık henüz, ama tahminen eylül başı gibi olacak kısmetse:69:

senin az kalmış, benim sevdiceğim askerde, son 6 ayı kaldı.:72:
henüz kesin tarih belli değil çünkü salonu tutamadık henüz, ama tahminen eylül başı gibi olacak kısmetse:69:

Ay Allah kavustursun hayirli teskereler. Nerde yapiyor askerligini? Son bahara dogruda cok güzel olur eminim :) Bizim dügün tarihimiz daha dün netlesti cok sükür. Haklisin, zaman su gibi akip gidiyor farkina varamiyosun bile.

a.s melekkk hosgeldin :) melek senin gercek ismin mi?

Son düzenleme:
Ay Allah kavustursun hayirli teskereler. Nerde yapiyor askerligini? Son bahara dogruda cok güzel olur eminim :) Bizim dügün tarihimiz daha dün netlesti cok sükür. Haklisin, zaman su gibi akip gidiyor farkina varamiyosun bile.

hoşbulduk evet gerçek ismim :27:

selam melekkkcimmm, nasılsın?
ben süperimmm:32::32::52:

sağol canım, istanbulda yapıyor askerliğini, çok şükür yakında, ama yinede asker ocağı işte, hasretlik dayanılmıyor bazen:14:
mayısta aşkım gelince mobilyalarımızı alıp evimizi düzenleyeceğiz, eylüle kadar anca hazırlanırız die düşünüyoruz..
biz 1,5 yıldır sözlüyüz, ne zamandır nişan yapmak istiyorduk, aşkım izin aldı geldi ve 10 kasımda nişanlandık, bugün de tekrar birliğine teslim oldu:5:

slm kızlar sabahtan beri yazdıklarınızı okumaya claısyorum bir geliyo telefon geliyo hadiii en başa dönüyorum baktım böyle olmucak en iyisi aksam okurum dedim eeee ne var ne yok lavantayı ve deryayı gördüm faceden cok güzel olmusslarr yaa masallah bir ömür boyu mutluluklar kızlarr bende c.tesi gelinlik bakmaya gittim 4 model denedim ilk gittiğim yerde ilk 2 si cok hosumuza gitti ama malesef resim cektirmediler sonra bir yere daha gittik magazada resim yoktu face adresinden secicem begendiğim olursa onu yapıcaklar bugün arkadas oldum ordan bakın kızlar sizde begendiğiniz model olursa ne olur yardım edin cok kararsız kaldım hepsi güzel gelio bana nedn bilmem beyazın büyüsümüdür nedir karmakarısık oldum sizede söyleyim subata kadar alalım gelinliklerimizi subattan sonra zam geliyormus gelinlk fuarı olucakmıs ondan sonra fiyatlar artıcakmıs bana öyle söylediler bilginize benden simdilik bukadar :49::49:

hoşbulduk evet gerçek ismim :27:

Adas oluyoruz o halde :P:)

DeryaW benim nisanlim kibrista yapmisti askerligini. Allahtan o zamanlar birlikte degildik hasretine dayanamazdim :) Ki simdi de hasret cekiyoruz ama az kaldi Allahin izniyle. Eviniz hazri o halde dimi? Mobilya ve beyaz esya alis verisi cok yorucu bisey gercekten. Bizde daha yani atlattik cok sükür. Gec olsun güc olmasin derler bak sonunda nisanin mükemmel olmus ne güzel :) Dügününü - dügünlerimizi - anlattigimiz günleride görürüz insaAllah kizlar. :)

sağol canım, istanbulda yapıyor askerliğini, çok şükür yakında, ama yinede asker ocağı işte, hasretlik dayanılmıyor bazen:14:
mayısta aşkım gelince mobilyalarımızı alıp evimizi düzenleyeceğiz, eylüle kadar anca hazırlanırız die düşünüyoruz..
biz 1,5 yıldır sözlüyüz, ne zamandır nişan yapmak istiyorduk, aşkım izin aldı geldi ve 10 kasımda nişanlandık, bugün de tekrar birliğine teslim oldu:5:

allah hep böyle mutlu etsin deryacım hayırlı uğurlu olsun bende iyiyim allaha şükür bugün bitanemi gördüm okuldan kaçıp:46:

slm kızlar sabahtan beri yazdıklarınızı okumaya claısyorum bir geliyo telefon geliyo hadiii en başa dönüyorum baktım böyle olmucak en iyisi aksam okurum dedim eeee ne var ne yok lavantayı ve deryayı gördüm faceden cok güzel olmusslarr yaa masallah bir ömür boyu mutluluklar kızlarr bende c.tesi gelinlik bakmaya gittim 4 model denedim ilk gittiğim yerde ilk 2 si cok hosumuza gitti ama malesef resim cektirmediler sonra bir yere daha gittik magazada resim yoktu face adresinden secicem begendiğim olursa onu yapıcaklar bugün arkadas oldum ordan bakın kızlar sizde begendiğiniz model olursa ne olur yardım edin cok kararsız kaldım hepsi güzel gelio bana nedn bilmem beyazın büyüsümüdür nedir karmakarısık oldum sizede söyleyim subata kadar alalım gelinliklerimizi subattan sonra zam geliyormus gelinlk fuarı olucakmıs ondan sonra fiyatlar artıcakmıs bana öyle söylediler bilginize benden simdilik bukadar :49::49:

Hos geldin nyu. Eyvah subattan sonra artacaksa ben yandim zaten cok pahali gelinlikler. Sen satin mi almayi düsünüyosun?

Adas oluyoruz o halde :P:)

DeryaW benim nisanlim kibrista yapmisti askerligini. Allahtan o zamanlar birlikte degildik hasretine dayanamazdim :) Ki simdi de hasret cekiyoruz ama az kaldi Allahin izniyle. Eviniz hazri o halde dimi? Mobilya ve beyaz esya alis verisi cok yorucu bisey gercekten. Bizde daha yani atlattik cok sükür. Gec olsun güc olmasin derler bak sonunda nisanin mükemmel olmus ne güzel :) Dügününü - dügünlerimizi - anlattigimiz günleride görürüz insaAllah kizlar. :)

:29: :29: :29:

Deryacımmmm hoşqeldinnn okudum geçmişiiiii her şeyin güzelll geçmesineee çokk sewindimmmm hayırlı uğurlu olsun canım benim...ömrün boyunca parmağındaki o yüzük sana ve paşanaa huzurr getirsinn aşşşkkkk getirsinnn Nazar Nazar Nazar

ama ben senin fotoğraflarını göremedimm:43::43:

Back
X