bende evleneceğim için gözüm arkada canım yaakardeşim ve annemi nasıl bırakıcam ben..nişanlımdan ayrılmayı bile düşündüm yani o derece canım sıkılıyor bu duruma..beni anladığını biliyorum benzer şeyler yaşıyoruz
annen sıkıntı çekti mi kuzum ayrılınca?yakınlarda bi akrabanız oturuyormu size destek olan?bizim kimsemiz yok..tüm akrabalar şehir dışında.
cnm herkesin aile yapısı farklı bizim ailemiz sözde sorun yok ama kimse destek olmadı teyzem dışında birde küçük ilçedeyiz zor oldu seni üzmek istemem ama bu artık aile sorunlarınıza bağlı biz artık babamdan bıkmıştık kardeşimde bende dövme falan yoktu küfür yoktu zararı yoktu ama ilgisizdi eviyle ilgilenöiyırdu zaten ayrılınca bizim için sadece mekan değişikliği oldu memlekete geldik..burda hani öyle büyük sorunlar olmadı annem hep çalışıtığından alışınkındı ama ayrılınca ayrı bi yoruldu çabuk pes etti isyan etti sonra sonra işte annemde evlenmeyi düşünüyordu bizde destek olduk biri çıktı iyiyiydi kabul ettik evlendiler 2,5 sene oldu kendi babamdan daha çok seviyorum allah binkat razı olsun..hem annemin hayatını kurtardı çalışmaktan hemde bize destek oluyor hani maddi açıdan çok matah değiliz ama manevi desteğide yetiyor..ilk illaki bi bocaama süresi oluyor hemen annem evlenincede herşey süper olmadı bi süre laf söz merak oldu sonra oturdu herşey zamanla inan herşey geçiyor..birde annen gençse babandan gerçekten hayır yoksa annenin bundan sonraki günlerini yakmasına izin vermeyin cnm..uzun oldu istediğin cvbı verebildimmi bilmiyorum ama aslında o kadar çok yazılcak şeyler varki yaz yaz bitiremem ama ne yazarsam yazayım kaderdeki oluyor dua et zaman herşeyin ilacı