2012' de yazın evlenecekler

Hos geldin nyu. Eyvah subattan sonra artacaksa ben yandim zaten cok pahali gelinlikler. Sen satin mi almayi düsünüyosun?

Sende hosgeldin canım aramıza ben satın almayı düşünüyorum bende gözümde cok büyütmüştüm gelinlikler cok pahalı sanıyodum sok oldum suana kadar gezdiğim yerlerde en pahalı gelinlik 850ydi özel dikim olursa ne olur onu sormadım ama hazır cok güzel gelinlikler gördüm acaba bu dönemde mi böyle ucuz bilmem??

slm kızlar sabahtan beri yazdıklarınızı okumaya claısyorum bir geliyo telefon geliyo hadiii en başa dönüyorum baktım böyle olmucak en iyisi aksam okurum dedim eeee ne var ne yok lavantayı ve deryayı gördüm faceden cok güzel olmusslarr yaa masallah bir ömür boyu mutluluklar kızlarr bende c.tesi gelinlik bakmaya gittim 4 model denedim ilk gittiğim yerde ilk 2 si cok hosumuza gitti ama malesef resim cektirmediler sonra bir yere daha gittik magazada resim yoktu face adresinden secicem begendiğim olursa onu yapıcaklar bugün arkadas oldum ordan bakın kızlar sizde begendiğiniz model olursa ne olur yardım edin cok kararsız kaldım hepsi güzel gelio bana nedn bilmem beyazın büyüsümüdür nedir karmakarısık oldum sizede söyleyim subata kadar alalım gelinliklerimizi subattan sonra zam geliyormus gelinlk fuarı olucakmıs ondan sonra fiyatlar artıcakmıs bana öyle söylediler bilginize benden simdilik bukadar :49::49:
çok sağol tatlım, beğendiğine sevindim:16:
ben de nişanlığımı diktirdiğim yerde bi gelinlik beğendim,3.500 tl dedi..
ben fuara geçen yıl gidememiştim, sevgilim yeni askere gitmişti hiç biyere çıkmıyordum, bu yılkine gideceğim inşallah:52:

Adas oluyoruz o halde :P:)

DeryaW benim nisanlim kibrista yapmisti askerligini. Allahtan o zamanlar birlikte degildik hasretine dayanamazdim :) Ki simdi de hasret cekiyoruz ama az kaldi Allahin izniyle. Eviniz hazri o halde dimi? Mobilya ve beyaz esya alis verisi cok yorucu bisey gercekten. Bizde daha yani atlattik cok sükür. Gec olsun güc olmasin derler bak sonunda nisanin mükemmel olmus ne güzel :) Dügününü - dügünlerimizi - anlattigimiz günleride görürüz insaAllah kizlar. :)
ayy walla çok kızıyorum benimkine, nie bu kadar geçe bıraktın askerliği die, beni bulmadan önce yapaydın ya, şimdi böyle ikimiz de çok acı çekiyoruz, hasretlik gerçekten çok zor:43::14:
evimiz hazır, yeni yapıldı, mutfak dolapları, parkeleri ve oda kapıları takılacak sadece, bunlar bitince de mobilyalarımızı alacağız. ben şimdi beyaz eşyalarımı alacağım, düğüne kadar taksitleri bitsin en azından.
İnşallah dediğin gibi düğünlerimizi de güzelce atlattığımız günleri de görelim inşallah yaa:31::31:

allah hep böyle mutlu etsin deryacım hayırlı uğurlu olsun bende iyiyim allaha şükür bugün bitanemi gördüm okuldan kaçıp:46:
aminn canım çok sağol, ohh iyi yapmışsın wallahi, ben de sevdiceğimi bu sabah yolcu ettim:5:

çok sağol tatlım, beğendiğine sevindim:16:
ben de nişanlığımı diktirdiğim yerde bi gelinlik beğendim,3.500 tl dedi..
ben fuara geçen yıl gidememiştim, sevgilim yeni askere gitmişti hiç biyere çıkmıyordum, bu yılkine gideceğim inşallah:52:

ayy walla çok kızıyorum benimkine, nie bu kadar geçe bıraktın askerliği die, beni bulmadan önce yapaydın ya, şimdi böyle ikimiz de çok acı çekiyoruz, hasretlik gerçekten çok zor:43::14:
evimiz hazır, yeni yapıldı, mutfak dolapları, parkeleri ve oda kapıları takılacak sadece, bunlar bitince de mobilyalarımızı alacağız. ben şimdi beyaz eşyalarımı alacağım, düğüne kadar taksitleri bitsin en azından.
İnşallah dediğin gibi düğünlerimizi de güzelce atlattığımız günleri de görelim inşallah yaa:31::31:

aminn canım çok sağol, ohh iyi yapmışsın wallahi, ben de sevdiceğimi bu sabah yolcu ettim:5:

allah kavuştursun cnm:16::nazar:

Deryacımmmm hoşqeldinnn okudum geçmişiiiii her şeyin güzelll geçmesineee çokk sewindimmmm hayırlı uğurlu olsun canım benim...ömrün boyunca parmağındaki o yüzük sana ve paşanaa huzurr getirsinn aşşşkkkk getirsinnn Nazar Nazar Nazar
aminnn rosaacımm, çok sağol tatlım, inşallah dediğin gibi olur:69::nazar:

ama ben senin fotoğraflarını göremedimm:43::43:
canım albümümde var, o da 1 tanecik henüz:1: oradan görebilirsin:34:

allah kavuştursun cnm:16::nazar:
aminnn canımm:31:

Sende hosgeldin canım aramıza ben satın almayı düşünüyorum bende gözümde cok büyütmüştüm gelinlikler cok pahalı sanıyodum sok oldum suana kadar gezdiğim yerlerde en pahalı gelinlik 850ydi özel dikim olursa ne olur onu sormadım ama hazır cok güzel gelinlikler gördüm acaba bu dönemde mi böyle ucuz bilmem??

Hosbulduk canim tesekkür ederim. Sahi mi ya? Ama evet bak yaza dogru yaklasalim o zaman pahalilasacaktir eminim. Keske imkanim olsada simdi alsam. Yaza kadar ne kadar cok yeni modeller cikar ki? Sen nerelere baktin? Istanbulda baktin heralde dimi? Ben gerci gebzeye gelicem ama fatihe gidebilsem iyi olurdu. Fatih gelinlikler cenneti diye yazmisti birisi :)

Yasiniz kacti sizin? Olsun bak cogu gitmis azi kalmis :) Bizde öyle yaptik mobilya ve beyaz esyayi aldik kiz tarafi olarak pesin ödedik erkek tarafi dügüne kadar taksitleri bitirecek insaAllah. Ama bizim evimiz hazir degil. Önce kiraya cikicaz en gec bir sene sonra evimizi almak istiyoruz nasipse. Amiiin insaAllah :)

canlarım ben kaçıyorum, eve gidip duş alıp uyuyacağım ve 13 günün yorgunluğunu çıkartacağacım inşallah:1:
hepinizi öpüyorum..:54:

Hosbulduk canim tesekkür ederim. Sahi mi ya? Ama evet bak yaza dogru yaklasalim o zaman pahalilasacaktir eminim. Keske imkanim olsada simdi alsam. Yaza kadar ne kadar cok yeni modeller cikar ki? Sen nerelere baktin? Istanbulda baktin heralde dimi? Ben gerci gebzeye gelicem ama fatihe gidebilsem iyi olurdu. Fatih gelinlikler cenneti diye yazmisti birisi :)

Yasiniz kacti sizin? Olsun bak cogu gitmis azi kalmis :) Bizde öyle yaptik mobilya ve beyaz esyayi aldik kiz tarafi olarak pesin ödedik erkek tarafi dügüne kadar taksitleri bitirecek insaAllah. Ama bizim evimiz hazir degil. Önce kiraya cikicaz en gec bir sene sonra evimizi almak istiyoruz nasipse. Amiiin insaAllah :)
ikimiz de 27 yaşındayız canım biz, askere geç gitti benimki...
Hayırlısı olsun, kendi eviniz de olur inşallah:34:

Ben izmirdeyim canım burdada türkiyedeki en büyük gelinlik magazası var madam burcu belki duymusundur gaztelere falnda cıktı ilk orda baktım zten bikerede 300 den fazla modeli manken üzerinde görüyorsn begendiklerini seciyorsun sonra yukarda podyum var giyinip oraya cıkıyorsun sen cıkarken müzik acıyorlar duman salıyorlar müthiş bi duygu sanki düğün gününmüş gibi hissdiosun nisanlımda karsımda bekliyodu ben cıkarken oda bende sok olduk beklemiyorduk böyle birsey güzeldi yani ilk deneyimim :16::16:

canlarım ben kaçıyorum, eve gidip duş alıp uyuyacağım ve 13 günün yorgunluğunu çıkartacağacım inşallah:1:
hepinizi öpüyorum..:54:

kendine iyi bak canım simdiden sıhatler olsun öpüldünn:17::17::17:

Ben izmirdeyim canım burdada türkiyedeki en büyük gelinlik magazası var madam burcu belki duymusundur gaztelere falnda cıktı ilk orda baktım zten bikerede 300 den fazla modeli manken üzerinde görüyorsn begendiklerini seciyorsun sonra yukarda podyum var giyinip oraya cıkıyorsun sen cıkarken müzik acıyorlar duman salıyorlar müthiş bi duygu sanki düğün gününmüş gibi hissdiosun nisanlımda karsımda bekliyodu ben cıkarken oda bende sok olduk beklemiyorduk böyle birsey güzeldi yani ilk deneyimim :16::16:

Ayy hayal edince bile heyecanlaniyor insan ya. :) Hangi tarz gelinlik düsünüyosun peki sen?

Nerde gördün canım o kadar ucuz gelinlik sen ya ben biraz baktım en ucuzu 1650 felan ya.

selam melekkkcimmm, nasılsın?
ben süperimmm:32::32::52:

sağol canım, istanbulda yapıyor askerliğini, çok şükür yakında, ama yinede asker ocağı işte, hasretlik dayanılmıyor bazen:14:
mayısta aşkım gelince mobilyalarımızı alıp evimizi düzenleyeceğiz, eylüle kadar anca hazırlanırız die düşünüyoruz..
biz 1,5 yıldır sözlüyüz, ne zamandır nişan yapmak istiyorduk, aşkım izin aldı geldi ve 10 kasımda nişanlandık, bugün de tekrar birliğine teslim oldu:5:

Canım hayırlı olsun ne güzel olmuş nişanın olmuşr hem sevdiğinide görmüşsün hemde nişnıda yapmışısın. Zaman bir an önce geçsin teskerde gelsin oh ne güzel

Ayy hayal edince bile heyecanlaniyor insan ya. :) Hangi tarz gelinlik düsünüyosun peki sen?

işte bu konuda kafam cok karısık bende tam bilmiyorum sanırım denedikce aklımda birseyler olusucak canım ama prenses model denedim cok güzel durdu sade birseyden yanayım ama o gecenin anlam ve önemini belirtcek kadarda hafif ısıltıda olmalı gelen konukların arasında sönük kalmakta olmaz sen nasıl düşünüyorsun canım varmı örnek gösterecegin modeller

işte bu konuda kafam cok karısık bende tam bilmiyorum sanırım denedikce aklımda birseyler olusucak canım ama prenses model denedim cok güzel durdu sade birseyden yanayım ama o gecenin anlam ve önemini belirtcek kadarda hafif ısıltıda olmalı gelen konukların arasında sönük kalmakta olmaz sen nasıl düşünüyorsun canım varmı örnek gösterecegin modeller

Alt kismi tüllü tüllü olmasini istemiyorum benim hic kosuma gitmiyor :S
Aslinda bende daha cok sade bisey istiyorum begendigim modeller olursa burda paylasirim.

Son düzenleme:
$377787_2383735347160_1064019321_32359628_1213118953_n.webp

kızlar bu gelinlik nasıl sizce omuza o taslı askılardan yapılcak sadece tek omuza fikirlerinizi merak ediyorum

Istedigim tarzda bi model yok ama kesinlikle olmasin dedigim modeller söyle:
http://www.kadinvehobi.com/wp-content/uploads/gelinlik-101.jpg
http://img37.imageshack.us/img37/8191/gelinlik2008031fb6.jpg
Alt kismi bu sekilde yada buna benzer tüllüt tüllü olmasini istemiyorum benim hic kosuma gitmiyor :S
Aslinda bende daha cok sade bisey istiyorum begendigim modeller olursa burda paylasirim.
aynen sana katılıyorum o modeli hiç düşünmüyorum canım
Mesela söyle olanlar daha cok hosuma gidiyor. Cok mu sade olur kizlar?
http://www.orgumoda.com/wp-content/uploads/2011/03/2012-gelinlik-modeli.jpg

Buda hos bence.
http://www.guzelresimler.net/data/media/27/gelin_fotograflari.jpg

buarada link vermek yasak canım bilgin olsun zaten son link yasak oldugu için görünmüyor

Alt kismi tüllü tüllü olmasini istemiyorum benim hic kosuma gitmiyor :S

Ay ben baska türlü fotograf ekleyemiyorum ki ama :S Linkleri sileyim bagri :)

Kizlar bende kaciyorum. Iyi aksamlar hepinize. :)

resmi masütüne kaydet sonra ekle canım görüsürüz iyi aksamlar...

Back
X