benide aranıza alırmısınız :) bende haziran sonu diye düşünüyoruz bu ayın sonunda günüde belli olur heralde sizce gün için erkenmi biraz
Hos geldin :) simdiden mutluluklar dilerim. Allah hepimizi sevdiklerimize kavustursun insaAllah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benide aranıza alırmısınız :) bende haziran sonu diye düşünüyoruz bu ayın sonunda günüde belli olur heralde sizce gün için erkenmi biraz
ben geldim kızlaaar kimse merak etmiyomu beni![]()
Bende yurt disinda yasiyorum dügünden sonra türkiyede kalicam ama. Biz hepimiz bir aradaydik. Gecen sene bir ablam türkiyeye dönüs yapti ailesiyle. Gelecek sene sira bendeymis demek ki :)
aa aşkol olur mu hiiçç, ayrıca senin şimdi çok mutlu çok keyifli olman gerekmiyor muuuu![]()
gasolıne deneme msjı attım sana ama on dakka ara vermek gerekıyomus msjlara ah bılsem bosa harcarmıydım msjımıııı :))) kızlar yaaaa dun kahve dunyasına gıttık sevgılımlen cıkolata aldı bana ve ben burdakı yazıları okuken bır ıkı bır ıkı yemısım yarım kılo cıkolatayı farketmeden sımdı mıdem nasıl agrıyo var ya anlatamam yaaaaaa ufff
kızlaaaaaar hadi iyi geceleeer sizlere.öpüyorum hepinizi...
ders çalışacağımsonra da yatarım...
![]()
valla hiiiç merak eden yok
bugün annem evimizi gördü çok beğendi nisan 7 si için nişan yeri bakıyorus
şubatta söz oluyo bildiğiniz gibi eşyalar felan çiziliyo yoğunuz anlıcanız![]()
nasıl fark etmedin kız. gerçi çikolata normaldir. ben bir kilo da yesem dokunmaz. bi bitki çayı falan iç canım
havııııın ne guzel bunyen var senın ole yaaaaaa:))))))))))===== msjın kısa dıyo yaa bNaaa
oh maşallah, nasıl yedin kız yarım kilogasolıne deneme msjı attım sana ama on dakka ara vermek gerekıyomus msjlara ah bılsem bosa harcarmıydım msjımıııı :))) kızlar yaaaa dun kahve dunyasına gıttık sevgılımlen cıkolata aldı bana ve ben burdakı yazıları okuken bır ıkı bır ıkı yemısım yarım kılo cıkolatayı farketmeden sımdı mıdem nasıl agrıyo var ya anlatamam yaaaaaa ufff
görüşürüz sedoşuummmkızlaaaaaar hadi iyi geceleeer sizlere.öpüyorum hepinizi...
ders çalışacağımsonra da yatarım...
![]()
oh ne güzel sevindim annenin de görüp beğenmesine :114:valla hiiiç merak eden yok
bugün annem evimizi gördü çok beğendi nisan 7 si için nişan yeri bakıyorus
şubatta söz oluyo bildiğiniz gibi eşyalar felan çiziliyo yoğunuz anlıcanız![]()
nasıl fark etmedin kız. gerçi çikolata normaldir. ben bir kilo da yesem dokunmaz. bi bitki çayı falan iç canım
havııııın ne guzel bunyen var senın ole yaaaaaa:))))))))))===== msjın kısa dıyo yaa bNaaa
valla canım bende boy var. zayıfım da. midemin maşallahı var. ne yesem de kilo almıyorum rahatsız da olmuyorum
valla canım bende boy var. zayıfım da. midemin maşallahı var. ne yesem de kilo almıyorum rahatsız da olmuyorum
ne guzel yaaa ben azıcık yemek yesem kılo alırım tabı bu yarım kılo cıkolatada bana yol su ekmek olarak gerı donucek:))
aldın mı biletiiii26 Kasim'da geliyorum kizlar :)
aman efenim kimleri göroooruumm, çağla hanımlar da gelmişler efenimmSelam kızlaarrrrrrrrrrrrr![]()
aldın mı biletiiii![]()
aman efenim kimleri göroooruumm, çağla hanımlar da gelmişler efenimm![]()
aldın mı biletiiii![]()
herkese merhaba
Hazır herkez buradayken bana bir nikah kombini yapalım lütfen
Nikahım Allah izin verirse ocak'ın ilk haftası olcak,benim aklımda beyaz bir elbise vardı ama kış olunca düşünmeye başladım:18: