2012' de yazın evlenecekler

ben geldim kızlaaar kimse merak etmiyomu beni:19::19::19:

hoşgeldin canım. neler yapıyosun bakem nerelerdesin

Bende yurt disinda yasiyorum dügünden sonra türkiyede kalicam ama. Biz hepimiz bir aradaydik. Gecen sene bir ablam türkiyeye dönüs yapti ailesiyle. Gelecek sene sira bendeymis demek ki :)

hayırlısı olsun canım

gasolıne deneme msjı attım sana ama on dakka ara vermek gerekıyomus msjlara ah bılsem bosa harcarmıydım msjımıııı :))) kızlar yaaaa dun kahve dunyasına gıttık sevgılımlen cıkolata aldı bana ve ben burdakı yazıları okuken bır ıkı bır ıkı yemısım yarım kılo cıkolatayı farketmeden sımdı mıdem nasıl agrıyo var ya anlatamam yaaaaaa ufff

aa aşkol olur mu hiiçç, ayrıca senin şimdi çok mutlu çok keyifli olman gerekmiyor muuuu :23::23:

valla hiiiç merak eden yok:31::31:
bugün annem evimizi gördü çok beğendi nisan 7 si için nişan yeri bakıyorus:23::23:
şubatta söz oluyo bildiğiniz gibi eşyalar felan çiziliyo yoğunuz anlıcanız:42:

gasolıne deneme msjı attım sana ama on dakka ara vermek gerekıyomus msjlara ah bılsem bosa harcarmıydım msjımıııı :))) kızlar yaaaa dun kahve dunyasına gıttık sevgılımlen cıkolata aldı bana ve ben burdakı yazıları okuken bır ıkı bır ıkı yemısım yarım kılo cıkolatayı farketmeden sımdı mıdem nasıl agrıyo var ya anlatamam yaaaaaa ufff

nasıl fark etmedin kız. gerçi çikolata normaldir. ben bir kilo da yesem dokunmaz. bi bitki çayı falan iç canım

kızlaaaaaar hadi iyi geceleeer sizlere.öpüyorum hepinizi...:54::16:
ders çalışacağım:52:sonra da yatarım...:37:

iyi geceler canım

oh maşallah, nasıl yedin kız yarım kilo :1:
ben kahve dünyasının kahve çekirdekli çikolatasını severim, hele kahvenin yanında oohh miiss, ay canım çekti :1:
mideni sakinleştirecel birşeyler içsen?

kızlaaaaaar hadi iyi geceleeer sizlere.öpüyorum hepinizi...:54::16:
ders çalışacağım:52:sonra da yatarım...:37:
görüşürüz sedoşuummm :3:

valla hiiiç merak eden yok:31::31:
bugün annem evimizi gördü çok beğendi nisan 7 si için nişan yeri bakıyorus:23::23:
şubatta söz oluyo bildiğiniz gibi eşyalar felan çiziliyo yoğunuz anlıcanız:42:
oh ne güzel sevindim annenin de görüp beğenmesine :114:

nasıl fark etmedin kız. gerçi çikolata normaldir. ben bir kilo da yesem dokunmaz. bi bitki çayı falan iç canım

havııııın ne guzel bunyen var senın ole yaaaaaa:))))))))))===== msjın kısa dıyo yaa bNaaa

valla canım bende boy var. zayıfım da. midemin maşallahı var. ne yesem de kilo almıyorum rahatsız da olmuyorum

herkese merhaba

Hazır herkez buradayken bana bir nikah kombini yapalım lütfen:1:
Nikahım Allah izin verirse ocak'ın ilk haftası olcak,benim aklımda beyaz bir elbise vardı ama kış olunca düşünmeye başladım:18:

herkese merhaba

Hazır herkez buradayken bana bir nikah kombini yapalım lütfen:1:
Nikahım Allah izin verirse ocak'ın ilk haftası olcak,benim aklımda beyaz bir elbise vardı ama kış olunca düşünmeye başladım:18:

Canım geçenlerde bi beyaz elbise görmüştüm çok beğenmiştim bulabılırsem buraya koyarım guzel bi kürk falan bıseyler gıyersın nıkah ne zaman?

Yeni arkdslr gelmş sanırım topiğimize hoşgelmişler. Bubaaaaaaaaam sedoşum nereye gıtdınız hhhhhhhh:10::10:

Back
X