2012' de yazın evlenecekler

Ay iyi fiki

hımm anladım canım, e zor olur tabi birazı orda birazı burda ama artık evin yerleşinceye kadar sen de onlar da idare edeceksiniz artık biraz biraz, neticede sonu büyük mutluluukk

evet canım renkten dolayı baya bir fiyat farkı oluyor. bende beyaz eşyalarımı beyaz aldım renkten dolayı o kadar para vermek istemedim bende yaptığı işlem aynı diye.
nişanlımda tv bakıyor ve baktığımız fiyatlar 2000 civarında ben karışmıyorum diye oda bütün özellikleri çok iyi olacakmış. film izlerken küçük tv'de izleyemezmiş. nasıl istiyorsa öyle olsun dedim.

Gaso canim evet idare edecekler artik baska care yok. Gerci ablamlara gidince kaynanamla nisanlim gelirler. Eger kendi arabalariyla gelirseler yine tüm esyalarimi onlarla gönderebilirim en azindan hepsi toplu halde olur ama suan bilmiyorum nasil gelirler diye. InsaAllah sonu cok güzel olacak :)

fatovas canim bize hatta magza sahibi kendisi hic bir fark olmadigini söyledi sadece rengine parasini veriyorsunuz ve buna degmez dedi hem adi üzerinde 'beyaz' esya dedi. Aldigimiz ürünler gayet kaliteli ve fonksiyonlu ürünler. Bu yüzden de sirf görünüsü icin daha fazla para vermeye gerek duymadik. TVye gelince bende yine ayni senin gibi karari nisanlima birakmistim. Ha bana kalsa cok daha uygununu alirdim ama o öyle istemis öyle oldu :)

Bennnn cıkıyorum kızlar öpüyorum siziiiiiiiiiiiiiiii gelirimmmmmmm yine

görüşürüz canımm

beyaz eşyalarımı ben de beyaz alıcam sanırım ama eğer diğer renkleri de seviyor olsaydım açıkçası farkını verir alırdım
yani sevdiğim eşyalar konusunda eğer param yetiyorsa mantığım pek işlemez, veririm farkı neyse
yani rosacıma katılıyorum, siyah seviyosam hiç acımam veririm, yeterki beni mutlu etsin kullandığım eşyam da :)) temizliği ve parası için de şunu söylerim, her nimetin bir külfeti vardır :)

Son düzenleme:
Gasoline canim paran varsa al tabi ki. Ama bizim maddi acidan imkanlarimiz buna el vermezdi. Aldigimiz buzdolabi 2400TL. Gri yada Celik kapi olsaydi yani sadece görüntü icin en az bi 1000TL daha fazla ödeyecektik. Bu bizim büccemizi fazlasiyla asardi. Ama ben memnunum hem rengiyle hem kalite acisindan :) Sende haklisin canim. Ama ben beyaz ve acik renkleri cok sevdigim icin sectigim esyalar beni mutlu ediyor hehe :)

Son düzenleme:
tabi işte aynen dediğim gibi bütçeyle de alakalı, ne güzel canım benim, güle güle kullan :112:
benim alacağım da büyük ihtimalle senin ki gibi olacak 2000-2300lira civarı baktığım modeller çünkü beyaz seviyorum ben :114:

Son düzenleme:
Fatovas görüsürüz canim cagla sanada iyi aksamlar. :)

Gasoline evet canim öyle iste :) Burda bi yerde okumustum sanirim 'lüksün sonu gelmez' yazmisti birisi. :) Herkes kendi imkaninca biseyler yapmaya calisiyor iste. Ama herseyden önemli olan evde ki huzur ve mutluluk. InsaAllah hepimiz böyle bir yuva kurabiliriz.

aynen öyle :) amin Rabbim kimsenin ağzının tadını bozmasın, evinden huzuru mutluluğu eksik etmesin, sağlık sıhhat versin, en önemlisi bu :114:

Forumda mi? Hemen bakayim bende :)

Yaz ciz karala en sonunda neyi aldim neyi alicam diye sasiricamdan korktum ama sonunda düzene sokabildim
forumda yok canım, benim bilgisayarımda
benimki excel listesi canım, ben en başında yapmıştım, zamanla gelişti şekillendi falan işte

lüksün sonu gelmez...mutfak ihtiyaçlarından hatta mutfağın en kadim işçileri olan ''beyaz eŞya''lardan bahsediyorus..beyaz eşya alanların lüks alamadığı siyah alanların lüks yaşadığı aldığı gibi bi konu sapması olmuş.ben çamaşır makinamı banyo dekoruma daha çok uyacağı için beyaz,buzdolabımı canım siyah almak istediği için siyah,fırınımı ankastre olduğu için metal-siyah karışımı alıcam.biraz araştırdıysan yolcucumm bazı modellerde beyaz ürünlerin grilerden daha pahalı olanlarıda olduğunu görmüşsündür

Amin camin insaAllah :) Ben en basta internette farkli sayfalardan en az 5 tane liste cikardim sonra onlarin icinden bana neler lazim olabilir diye yine bi liste cikardim ama o liste 40 kere degismistir kesinlikle :) son hali bu iste :) Ama bu listeler olmadan hayatta yapamazdim bu isi. Ev kurmak meger ne kadar zormus ya. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Lüksün sonu gelmez sönüzü genel olarak ev kurmak icin gereken eysalari düsünerek söyledim yanlis anladin sanirim :) Markalarin ve modellerin siniri yok, ki iyi ki yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…