kk kart lı pro üye olman lazım sabit kalması için canımcım, ama ben şöyle yapıyorum;
ilk cevabımı yazarken yukarıdan bold u ve rengi işaretliyorum çıkan şu kodu ctrl+c ile kopyalıyorum, e sonraki bütün cevaplarımda ctrl+v yapmam yani kodu yapıştırmam yeterli oluyor, mesela benim ki bu.. "[ B][ COLOR="#800080"] [ /COLOR][ /B]"
rosa canim bizde boschtan aldik beyaz esyamizi ama beyaz aldik. Renk farki icin arada ki fiyat farki coktu cünkü. Ay kiz bence cok pahali bi cocuk odasi düzerdim o parayla ya :) InsaAllah gercekten uzun seneler dayanir yoksa nisanlimin basinin etini yerim
Gasoline canim benim esyalarimin yarisi suan kaynanamin evinde ama bu ikinci yarisi ablama gidecek yani karisik kurusuk isler anliycan :) Evimiz henüz hazir degil malesef.
Bennnn cıkıyorum kızlar öpüyorum siziiiiiiiiiiiiiiii gelirimmmmmmm yine
tabi işte aynen dediğim gibi bütçeyle de alakalı, ne güzel canım benim, güle güle kullan :112:Gasoline canim paran varsa al tabi ki. Ama bizim maddi acidan imkanlarimiz buna el vermezdi. Aldigimiz buzdolabi 2400TL. Gri yada Celik kapi olsaydi yani sadece görüntü icin en az bi 1000TL daha fazla ödeyecektik. Bu bizim büccemizi fazlasiyla asardi. Ama ben memnunum hem rengiyle hem kalite acisindan :)
kızlar görüşürüz ben işten çıkıyorum. öpüldünüz
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...unun-dunyasina-hos-geldiniz.html#post21695475
Kizlar simdilik sadece listemi ekledim cünkü hic fotografim yok :) Ama internetten bulduklarimi yavas yavas eklerim. Hehe yanlis link ekledim bu dogrusu :)
bayılırım çeyiz listelerine, ben biraz deliyim o konuda, bende de var bitane
bakıyorum hemen
aynen öyle :) amin Rabbim kimsenin ağzının tadını bozmasın, evinden huzuru mutluluğu eksik etmesin, sağlık sıhhat versin, en önemlisi bu :114:Fatovas görüsürüz canim cagla sanada iyi aksamlar. :)
Gasoline evet canim öyle iste :) Burda bi yerde okumustum sanirim 'lüksün sonu gelmez' yazmisti birisi. :) Herkes kendi imkaninca biseyler yapmaya calisiyor iste. Ama herseyden önemli olan evde ki huzur ve mutluluk. InsaAllah hepimiz böyle bir yuva kurabiliriz.
forumda yok canım, benim bilgisayarımdaForumda mi? Hemen bakayim bende :)
Yaz ciz karala en sonunda neyi aldim neyi alicam diye sasiricamdan korktum ama sonunda düzene sokabildim
Fatovas görüsürüz canim cagla sanada iyi aksamlar. :)
Gasoline evet canim öyle iste :) Burda bi yerde okumustum sanirim 'lüksün sonu gelmez' yazmisti birisi. :) Herkes kendi imkaninca biseyler yapmaya calisiyor iste. Ama herseyden önemli olan evde ki huzur ve mutluluk. InsaAllah hepimiz böyle bir yuva kurabiliriz.
aynen öyle :) amin Rabbim kimsenin ağzının tadını bozmasın, evinden huzuru mutluluğu eksik etmesin, sağlık sıhhat versin, en önemlisi bu :114:
forumda yok canım, benim bilgisayarımda
benimki excel listesi canım, ben en başında yapmıştım, zamanla gelişti şekillendi falan işte
lüksün sonu gelmez...mutfak ihtiyaçlarından hatta mutfağın en kadim işçileri olan ''beyaz eŞya''lardan bahsediyorus..beyaz eşya alanların lüks alamadığı siyah alanların lüks yaşadığı aldığı gibi bi konu sapması olmuş.ben çamaşır makinamı banyo dekoruma daha çok uyacağı için beyaz,buzdolabımı canım siyah almak istediği için siyah,fırınımı ankastre olduğu için metal-siyah karışımı alıcam.biraz araştırdıysan yolcucumm bazı modellerde beyaz ürünlerin grilerden daha pahalı olanlarıda olduğunu görmüşsündür
Lüksün sonu gelmez sönüzü genel olarak ev kurmak icin gereken eysalari düsünerek söyledim yanlis anladin sanirim :) Markalarin ve modellerin siniri yok, ki iyi ki yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?