Hos geldin :) Dügün ne zaman kismetse? Ve Allah kavustursun canim.
görüşürüz canımm
beyaz eşyalarımı ben de beyaz alıcam sanırım ama eğer diğer renkleri de seviyor olsaydım açıkçası farkını verir alırdım
yani sevdiğim eşyalar konusunda eğer param yetiyorsa mantığım pek işlemez, veririm farkı neyse
yani rosacıma katılıyorum, siyah seviyosam hiç acımam veririm, yeterki beni mutlu etsin kullandığım eşyam da :)) temizliği ve parası için de şunu söylerim, her nimetin bir külfeti vardır :)
oooooooooofff işimin içine e... resmen yaaa. gerginlikten müşteri almadım bugün. inşallah sorun olmaz
naber kızlar. sizde ne var ne yok nasılsınız
işte canım hep tercih meselesi bunlar yaa,Vallla cnm bende senın gbiyim beğendiğim olsun içime 4 4lük sinsin istiyorum ama tabıkı rahatlıgıda önemli sonucta sımdı grıler el ızı bırakıyor dıyolar ben kafayı oynatırımsürekli silmekten eee beyaz da cabuk kırlenıyor aslında en iyisi inox ama çok aşırıysada gıdıp aldırtmam yanı beyaz-gri varken bakıcam artık sımdı elım kolum baglı ck fazla arastramıyorum dısarı cıktımda katolog falan alıyorum nişanlım gelsin tv de bakalım samsung,lg falan.
iyidir şeker nolsun, senin hayırdır dünde canın sıkkındı?oooooooooofff işimin içine e... resmen yaaa. gerginlikten müşteri almadım bugün. inşallah sorun olmaz
naber kızlar. sizde ne var ne yok nasılsınız
ayyyyyyyyyyyyyyyyy süpersin gasoooo hayal gücüne aşık oldum bak şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişte canım hep tercih meselesi bunlar yaa,
Mesela ayşe bir çamaşır mak. için parayı gözden çıkarır, çünkü onun için o eşya önemlidir
ama fatma da 'aa ona o kadar para veremem, aynı işi gören şu var, hem fiyatı da daha uygun, onu alırım' der
lakin fatma da elektrik süpürgesi için fazla parayı gözden çıkarır, çünkü süpürge onun için daha önemlidir, 200liraya süpürge varken kalkıp 1000lirayı verir, halbuki fatma çam.mak. için demiştir ki 'aaa o kadar para vermeye ne gerek var aynı işi yapan şu var daha uygun fiyatlıı'
yani bunların hepsi kişisel tercih meselesidir işte :114:
ay nasıl anlattım ama
aayy zaten ben bu eşya işinin içine girince kafayı yicem biliyorum
iyidir şeker nolsun, senin hayırdır dünde canın sıkkındı?
canımmmm baban almamış sanırım nişanlının anneliği almış ayıp etmıs cidden neyse boşverdün akşam babamlardaydık. yemeğe gittik. nişanlım, babası ve ben birlikte. gittik oturduk yemek yedik. düğünle ilgili evle ilgili konuşuldu. babam yapılacak bişey varmı falan diye sordu. buraya kadar tamam. babamın eşi bi sandık getirdi sonra. çatal bıçak seti almış. çeyizime hediyeymiş. bir açtık ki resmen teneke. kıpkırmızı kesildim resmen nişanlımla kayınpederime rezil oldum çok utandım. babamın da haberi yokmuş görmemiş bişey aldığını falan. ki asla almaz öyle adi bişey biliyorum. öyle kötü oldum ki. ellerinde olmasa da öyle almış olsa düşünmesi yeter deyip alırım kullanmasam bile koyarım kenara. ama gayette iyi durumlarımız. insan yabancıya almaz yaaa. koca takım ama yemin ederim 100 lira etmez. aşkım çok bozuldu ben kötü olunca da kızdı. aşkolsun baba bu ne böyle ben böyle şeyleri layık görmem eşime dedi, havin bu tenekelere değil altınlara layıktır. çok üzdünüz bizi dedi. ben ağzımı açamadım zaten o kadar kötü oldum gözlerim doldu. kayınpederim hadi kalkalım dedi. tuttular elimden çıkardılar beni de döndük
havincim bence böyle birşey için can sıkmaya değmez,
hele ki böyle bu kadar uzun süre takılmaya, hayatını etkileyecek boyutta önemsemeye hiç değmez, şayet başka bir sıkıntın yoksa..
Allah daha büyük dert, sıkıntı vermesin
canımmmm baban almamış sanırım nişanlının anneliği almış ayıp etmıs cidden neyse boşver
ay hayal gücüme şuanda ben de aşık oldum galibaayyyyyyyyyyyyyyyyy süpersin gasoooo hayal gücüne aşık oldum bak şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiöyle tatlım ya kişisel ama yani para saçan bi insan gıder alır 11mılyarada bir tv yi Yok artıkkkkkkkkk dedim.
canımmmm baban almamış sanırım nişanlının anneliği almış ayıp etmıs cidden neyse boşver
canım benim anlıyorum da, işte düşünemiyor, bilmiyor veya beceremiyor demek ki ne kadar özenmesi gerektiğini veya ince düşünmesi gerektiğini :26:olur mu canım yaa. o kadar basit değil. benim annem ölmüş bu kadınla evlenmiş babam. ve ben herşeye özen göstermişim onlar evlendiğinde. kabul edemesem de saygı duymuşum yardımcı olmuşum. reva mı bana yani bu. ben ne yaptım da beni küçük düşürdü öyle
nişanlımın değil benim babamın eşi
ay hayal gücüme şuanda ben de aşık oldum galiba
canım benim anlıyorum da, işte düşünemiyor, bilmiyor veya beceremiyor demek ki ne kadar özenmesi gerektiğini veya ince düşünmesi gerektiğini :26:
neyse yine de üzme sen tatlı canını, bak ne güzel kıymetini bilen bir nişanlın var, seni pamuklara sarıp sarmalıyor
nişanlım, babası ve ben birlikte yemekteydık dıyınce kayınpederinin eşi sandım. Sesını cıkarmamakla ıyı etmıssın
ben de seni yavyuuuuuuuuuseviyummmmmmmmm seni gazooooooooooooo
bak şimdi o da ayıp mı ediyor ne, sana niye bozuk atıyor ki? neyse canım belki yoğundur, kendi canı sıkılıyor diye seni de sıkmak istemediğinden çok aramamıştır belki, günahını da almayalım eniştenin :114:çok bozuk o da ama. akşam beni getirdi bıraktı gtti sonra. bugün de bi kere aradı sadece. mesaj falan da atmadı hiç
ben de seni yavyuuuuuuuuu
bak şimdi o da ayıp mı ediyor ne, sana niye bozuk atıyor ki? neyse canım belki yoğundur, kendi canı sıkılıyor diye seni de sıkmak istemediğinden çok aramamıştır belki, günahını da almayalım eniştenin :114:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?