2012' de yazın evlenecekler

Afiyet olalim artik bende smiley ekleyebiliyorum Bende simdi internetten fotograflara bakiyorum eklerim sonra konuma bulduklarimi )

Kizlar herkese iyi aksamlar görüsürüz :)

Son düzenleme:
kızlar çok iyisiniz sağolun moral oldunuz.
alıntılayamadım herkesi cevap verenler teşekkğr ediyorum.
haklısınız zaman var olur. takside girme konusunda kararsızım.
şimdilik sadece bakınıyorum.

Vallla cnm bende senın gbiyim beğendiğim olsun içime 4 4lük sinsin istiyorum ama tabıkı rahatlıgıda önemli sonucta sımdı grıler el ızı bırakıyor dıyolar ben kafayı oynatırım sürekli silmekten eee beyaz da cabuk kırlenıyor aslında en iyisi inox ama çok aşırıysada gıdıp aldırtmam yanı beyaz-gri varken bakıcam artık sımdı elım kolum baglı ck fazla arastramıyorum dısarı cıktımda katolog falan alıyorum nişanlım gelsin tv de bakalım samsung,lg falan.

oooooooooofff işimin içine e... resmen yaaa. gerginlikten müşteri almadım bugün. inşallah sorun olmaz
naber kızlar. sizde ne var ne yok nasılsınız

oooooooooofff işimin içine e... resmen yaaa. gerginlikten müşteri almadım bugün. inşallah sorun olmaz

Canım neden gergınsın ne oldu? Bende ıyı olmaya calışıyorum işte korkuyorum zaman gecmıycek dıye o yuzden rahat olmaya gayret gösterıyorum

işte canım hep tercih meselesi bunlar yaa,
Mesela ayşe bir çamaşır mak. için parayı gözden çıkarır, çünkü onun için o eşya önemlidir
ama fatma da 'aa ona o kadar para veremem, aynı işi gören şu var, hem fiyatı da daha uygun, onu alırım' der
lakin fatma da elektrik süpürgesi için fazla parayı gözden çıkarır, çünkü süpürge onun için daha önemlidir, 200liraya süpürge varken kalkıp 1000lirayı verir, halbuki fatma çam.mak. için demiştir ki 'aaa o kadar para vermeye ne gerek var aynı işi yapan şu var daha uygun fiyatlıı'
yani bunların hepsi kişisel tercih meselesidir işte :114:
ay nasıl anlattım ama

aayy zaten ben bu eşya işinin içine girince kafayı yicem biliyorum

iyidir şeker nolsun, senin hayırdır dünde canın sıkkındı?

dün akşam babamlardaydık. yemeğe gittik. nişanlım, babası ve ben birlikte. gittik oturduk yemek yedik. düğünle ilgili evle ilgili konuşuldu. babam yapılacak bişey varmı falan diye sordu. buraya kadar tamam. babamın eşi bi sandık getirdi sonra. çatal bıçak seti almış. çeyizime hediyeymiş. bir açtık ki resmen teneke. kıpkırmızı kesildim resmen nişanlımla kayınpederime rezil oldum çok utandım. babamın da haberi yokmuş görmemiş bişey aldığını falan. ki asla almaz öyle adi bişey biliyorum. öyle kötü oldum ki. ellerinde olmasa da öyle almış olsa düşünmesi yeter deyip alırım kullanmasam bile koyarım kenara. ama gayette iyi durumlarımız. insan yabancıya almaz yaaa. koca takım ama yemin ederim 100 lira etmez. aşkım çok bozuldu ben kötü olunca da kızdı. aşkolsun baba bu ne böyle ben böyle şeyleri layık görmem eşime dedi, havin bu tenekelere değil altınlara layıktır. çok üzdünüz bizi dedi. ben ağzımı açamadım zaten o kadar kötü oldum gözlerim doldu. kayınpederim hadi kalkalım dedi. tuttular elimden çıkardılar beni de döndük

havincim bence böyle birşey için can sıkmaya değmez,
hele ki böyle bu kadar uzun süre takılmaya, hayatını etkileyecek boyutta önemsemeye hiç değmez, şayet başka bir sıkıntın yoksa..

Allah daha büyük dert, sıkıntı vermesin

Son düzenleme:
ayyyyyyyyyyyyyyyyy süpersin gasoooo hayal gücüne aşık oldum bak şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii öyle tatlım ya kişisel ama yani para saçan bi insan gıder alır 11mılyarada bir tv yi Yok artıkkkkkkkkk dedim.
canımmmm baban almamış sanırım nişanlının anneliği almış ayıp etmıs cidden neyse boşver

olur mu canım yaa. o kadar basit değil. benim annem ölmüş bu kadınla evlenmiş babam. ve ben herşeye özen göstermişim onlar evlendiğinde. kabul edemesem de saygı duymuşum yardımcı olmuşum. reva mı bana yani bu. ben ne yaptım da beni küçük düşürdü öyle

canımmmm baban almamış sanırım nişanlının anneliği almış ayıp etmıs cidden neyse boşver

nişanlımın değil benim babamın eşi

ay hayal gücüme şuanda ben de aşık oldum galiba

canım benim anlıyorum da, işte düşünemiyor, bilmiyor veya beceremiyor demek ki ne kadar özenmesi gerektiğini veya ince düşünmesi gerektiğini :26:

neyse yine de üzme sen tatlı canını, bak ne güzel kıymetini bilen bir nişanlın var, seni pamuklara sarıp sarmalıyor

Son düzenleme:
nişanlım, babası ve ben birlikte yemekteydık dıyınce kayınpederinin eşi sandım. Sesını cıkarmamakla ıyı etmıssın

çok bozuk o da ama. akşam beni getirdi bıraktı gtti sonra. bugün de bi kere aradı sadece. mesaj falan da atmadı hiç

seviyummmmmmmmm seni gazooooooooooooo
ben de seni yavyuuuuuuuuu

çok bozuk o da ama. akşam beni getirdi bıraktı gtti sonra. bugün de bi kere aradı sadece. mesaj falan da atmadı hiç
bak şimdi o da ayıp mı ediyor ne, sana niye bozuk atıyor ki? neyse canım belki yoğundur, kendi canı sıkılıyor diye seni de sıkmak istemediğinden çok aramamıştır belki, günahını da almayalım eniştenin :114:

o bana kızmaz. muhtemelen olana bozuldu bana yansıtmak istemiyor ama çok üzüldüm. mesaj attım bekliyorum ne zaman cevap verecek bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…