2012' de yazın evlenecekler

hem de ne ayıp. Terbiyesizlik. Ben zaten kabullenemiyorum babamın evlendiğini. Gtmek bile zor geliyo. Onun yaptığına bak

sen hanfendiliğini korumuşssun nişanlında bi güzel arka cıkmış smdı sıkma canını en kısa zmanda nişanlnda mesaj atar sana o da öle gunde 1 kez arama falan yapmassın sonucta senlık bı durum degıl utanılması gereken sizde değilsiniz babanın eşi neden bole bısey yapmış ürünmü seçememiş,yoksa bılerek mı almış orasını anlamadım canım aman boşver

aşkım cevap yazdı. çok sevdiğimiz bi şiiri yollamış. paylaşıyorum hemen:

Çok Sevmek

Bizi kandıran o şarkılar, o mavi gece
O sıcaklığı beyaz ellerin, o ilk bakış
Sebepsizliğin sebep olduğu şafak vakti
O çok sevmek gecelerde o çaresiz aldanış.
Uzayan saçlar, alnında avuçlarımızın
İşte o, insanın bir yerde, aşka boyun eğmesi
Kırılmak, bölünmek, o hep bütünlenmek
O çok sevmek, tenin bir başka tene değmesi.
Yanmak mı o eski çağlarda yanmak
Kül olup savrulmak rüzgara karşı
İlk kesilmişliği mağrur ellerimizin
O çok sevmek, kanımızın o ilk akışı.
İşte pınarlar, testiler, ırmaklar, çeşmeler
Kanlı avuçlarla içmek aşkı kanmadan
O kıyılarımızdaki denizin ilk coşkunluğu
O çok sevmek büyütmek onu hep, orada o zaman

Kazımak ulu ağaç gövdelerine adımızı
Yazmak her şeyi bir bir kumların üstüne
O her işkenceye mahkum olmuşluğumuz
O çok sevmek, daha çok sevmek günden güne.

Öyle delicesine, öyle korkunç, öyle çılgın
O çok sevmek o yanardağ, o ateş, o yangın.

Ümit Yaşar OĞUZCAN

amiinnn canım saol hoşbulduk düğün yaza düşünüyoruz kısmetse. senin :)

Benimde yazin olacak canim Temmuzda nasipse :)

Gasoline cok güzel anlattin hehe

Havin canim gecmisini bilmiyorum ama anladigim kadariyla babanin ikinci esi böyle bir sey yapmis sana. Ama bosver sen aldirma. Askin seni savunmus hatta en güzel cevabida vermis orada. Sen hic canini sIkma.

sağol canım. çok sorunlu bir geçmişim var. amaaan neyse

şimdi de aradı bana Zaranın sana olsaydı şarkısını söyledi. dinledinizmi bilmiyorum. son albümünden. biz çok seviyoruz zarayı. hem sanatını hem şahsen kendisini gündelik zamanda da. bu şarkı da kendisine ait. çok beğendik. hep dilimzde. aradı söyledi. tüm çalışanlarıma karşı ciddiyetimi bozuyosun sen benim valla olmaz böyle. dalga geçip işi gücü bırakacaklar dedi kapadı sonra deli

zarayı ben de severim, sesini hanımlığını herşeyini severim, ama son albümünü bilmiyorum, merak ettim şimdi şarkıyıı :26:

hosbulduuum saoluuuun kızlar yıne bıssuru saya olmus yaaaa okuyamadım bıde bugun cok yogundum cok yoruldum( ıyıgeceler hepınıze guzel muhabbetler ıyı bakın kendınızeeee

Zarayi bende severim :) Hehe ne güzel sarki söylüyor sana eniste

yosun hos geldin :)

söylemezse kavga ederiz valla. biz konservatuarı boşuna mı okuduk. orda tanıştık üstelik
ben de ona söylerim hep. o bana sesini duymadan uyuyamıyorum demişti. bende ona cd hazırlamıştım bir sürü şarkı söyleyip cd hazırlamıştım. yıllardır onu dinleyerek uyur hala
bizde böyle yani. ailece sanatla doluyuz büyük küçük cümbür cemaat

Konservatuari mi okudunuz ne güzel Cok hos ya Allah nazardan saklasin sizi ve sesinizi hehe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…