Senlik bı durum yok nasılsa havıncım o kadının yaptıgı ayıp
hem de ne ayıp. Terbiyesizlik. Ben zaten kabullenemiyorum babamın evlendiğini. Gtmek bile zor geliyo. Onun yaptığına bak
amiinnn canım saol hoşbulduk düğün yaza düşünüyoruz kısmetse. senin :)
aşkım cevap yazdı. çok sevdiğimiz bi şiiri yollamış. paylaşıyorum hemen:
Çok Sevmek
Benimde yazin olacak canim Temmuzda nasipse :)
Gasoline cok güzel anlattin hehe
Havin canim gecmisini bilmiyorum ama anladigim kadariyla babanin ikinci esi böyle bir sey yapmis sana. Ama bosver sen aldirma. Askin seni savunmus hatta en güzel cevabida vermis orada. Sen hic canini sIkma.
sağol canım. çok sorunlu bir geçmişim var. amaaan neyse
Ah canim.. Gecmis geride kaldi gelecek cok daha güzel olacak insaAllah böyle düsün ve hep mutlu ol insaAllah.
sekerlerr selam hepınızeeeeeeeeee
şimdi de aradı bana Zaranın sana olsaydı şarkısını söyledi. dinledinizmi bilmiyorum. son albümünden. biz çok seviyoruz zarayı. hem sanatını hem şahsen kendisini gündelik zamanda da. bu şarkı da kendisine ait. çok beğendik. hep dilimzde. aradı söyledi. tüm çalışanlarıma karşı ciddiyetimi bozuyosun sen benim valla olmaz böyle. dalga geçip işi gücü bırakacaklar dedi kapadı sonra deli
Zarayi bende severim :) Hehe ne güzel sarki söylüyor sana eniste
yosun hos geldin :)
zarayı ben de severim, sesini hanımlığını herşeyini severim, ama son albümünü bilmiyorum, merak ettim şimdi şarkıyıı :26:
söylemezse kavga ederiz valla. biz konservatuarı boşuna mı okuduk. orda tanıştık üstelik
ben de ona söylerim hep. o bana sesini duymadan uyuyamıyorum demişti. bende ona cd hazırlamıştım bir sürü şarkı söyleyip cd hazırlamıştım. yıllardır onu dinleyerek uyur hala
bizde böyle yani. ailece sanatla doluyuz büyük küçük cümbür cemaat
ve aleyküm selaaaamm :80:sekerlerr selam hepınızeeeeeeeeee
Konservatuari mi okudunuz ne güzelCok hos ya Allah nazardan saklasin sizi ve sesinizi hehe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?