2012' de yazın evlenecekler

sağol şekerim, baktım ama benimki zaten standart editördeymiş, yinede yazı karakterim değişmiyooo:26: bidaha bi bakiim ben..

Canim bak o zaman söyle söylim cevap yazdigimiz yerde üc farkli cizgiler var ya en ilk sirada 'Font' ve 'Size' yaziyor. Font'a tikladin mi yazi sekli 'size'a tikladin mi büyüklügü onun yaninda ki büyük 'A' harfine tikladin mi da rengini degisebiliyosun. Bi bak bakalim.

olsun canım önemli değil, ben de arada kopuyorum..
işlerimi bitirdim de, şimdi de bosch'un beyaz eşyalarına bakıyorum..
yorgunluğumu atınca bi haftasonu çamaşır bulaşık makinamı alayım diyorum da:26:

Ohhhhhhhhhhhhhhhhh iyi etmişinnnn anacım afiyet olsun bende muzlu pastaya bayılurummmm

Kızlar bende yazı seklını degıstırmek ıstıyorum sızın yazı seklınız standartmı yoks aher yazdgınız da degstryomusunuz?

canım onu da biliyorum ama her cevap yazışımda değiştirmem gerekiyor, ben sıkılırım öyle şeylerden o yüzden vazgeçtim artık değiştirmekten..

Hosbulduk canim sende hos geldin nasilsin? Evet ya 3 saat ugrastim ama esyalarimin cogu gitmis olacak cok az biseyim kaldi burda onlarida daha sonra nikah tarihi almaya gidince götürücem :) Nisanlima hala söylemedim

ay canım benim koly gelsin uzakta olmanında bu zorluğu var. Yolculuk ne zaman canım

yolcucumm buzdolabını sormuşsun markası bosh fiyatı 3 bin civarı..siyahın derdi ayrı, grinin ayrı, beyazın bi ayrı o yüsden teknik özellikleri şıklığı yeterli artık benim için.ayrıntıya inince hepsinin var bi kusuru.bu arada tv fiyatıı çok iyi bencee

olsun canım önemli değil, ben de arada kopuyorum..
işlerimi bitirdim de, şimdi de bosch'un beyaz eşyalarına bakıyorum..
yorgunluğumu atınca bi haftasonu çamaşır bulaşık makinamı alayım diyorum da:26:
oo hadi sen de al madem bosch bakıyosun, senin modelleri de aklıma yazarım ben, biz bütün eşyaları ev alındıktan sonra alıcaz da, o yüzden henüz net olarak karar vermiş değilim :112:

Hosbulduk canim sende hos geldin nasilsin? Evet ya 3 saat ugrastim ama esyalarimin cogu gitmis olacak cok az biseyim kaldi burda onlarida daha sonra nikah tarihi almaya gidince götürücem :) Nisanlima hala söylemedim
gelince eşyalarını nereye bırakıcaksın şekercim? evin hazır mı?

Normal üyeler her yazdigi cevapta degistirmesi gerekiyor ama Pro üyelerin galiba sabit kaliyor hep.
aynen öyle canımcım :112:

Gasom istedgın tv ye baktım cok hoş led mi lcd mi plazmamı olucak?
led canım :114:

işte ben sabit kalmasını istiyorum, yok mu bi yolu yaw:26:
kk kart lı pro üye olman lazım sabit kalması için canımcım, ama ben şöyle yapıyorum;
ilk cevabımı yazarken yukarıdan bold u ve rengi işaretliyorum çıkan şu kodu ctrl+c ile kopyalıyorum, e sonraki bütün cevaplarımda ctrl+v yapmam yani kodu yapıştırmam yeterli oluyor, mesela benim ki bu.. "[ B][ COLOR="#800080"] [ /COLOR][ /B]"

Son düzenleme:
rosa canim bizde boschtan aldik beyaz esyamizi ama beyaz aldik. Renk farki icin arada ki fiyat farki coktu cünkü. Ay kiz bence cok pahali bi cocuk odasi düzerdim o parayla ya :) InsaAllah gercekten uzun seneler dayanir yoksa nisanlimin basinin etini yerim

Gasoline canim benim esyalarimin yarisi suan kaynanamin evinde ama bu ikinci yarisi ablama gidecek yani karisik kurusuk isler anliycan :) Evimiz henüz hazir degil malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…