sağol şekerim, baktım ama benimki zaten standart editördeymiş, yinede yazı karakterim değişmiyooo:26: bidaha bi bakiim ben..
olsun canım önemli değil, ben de arada kopuyorum..canım beniimm göndermiş kadar oldun valla ya
bu arada kusura bakma canım geç yazdım, netten leyla ile mecnun un dünkü bölümünü izliyodum, dalmışım ona koptum yine
ah çağlaamm, elmalı turtayı bol tarçınlı olmak kaydıyla ben de çok severiimm
ayıptır söylemesi ben az önce muzlu pasta yediimm
canım beniimm göndermiş kadar oldun valla ya
bu arada kusura bakma canım geç yazdım, netten leyla ile mecnun un dünkü bölümünü izliyodum, dalmışım ona koptum yine
ah çağlaamm, elmalı turtayı bol tarçınlı olmak kaydıyla ben de çok severiimm
ayıptır söylemesi ben az önce muzlu pasta yediimm
ojjjgeldin şeker
oo dün bilet alındı, bugün bavul hazırlandıı, oohh
Hani bana
hehehe iyi yapmışssın cnm benımde yapmaya gönlüm var aslında ama basım fena
canım onu da biliyorum ama her cevap yazışımda değiştirmem gerekiyor, ben sıkılırım öyle şeylerdenCanim bak o zaman söyle söylim cevap yazdigimiz yerde üc farkli cizgiler var ya en ilk sirada 'Font' ve 'Size' yaziyor. Font'a tikladin mi yazi sekli 'size'a tikladin mi büyüklügü onun yaninda ki büyük 'A' harfine tikladin mi da rengini degisebiliyosun. Bi bak bakalim.
Kızlar bende yazı seklını degıstırmek ıstıyorum sızın yazı seklınız standartmı yoks aher yazdgınız da degstryomusunuz?
Hosbulduk canim sende hos geldin nasilsin? Evet ya 3 saat ugrastim ama esyalarimin cogu gitmis olacak cok az biseyim kaldi burda onlarida daha sonra nikah tarihi almaya gidince götürücem :) Nisanlima hala söylemedim
ay canım benim koly gelsin uzakta olmanında bu zorluğu var. Yolculuk ne zaman canım
işte ben sabit kalmasını istiyorum, yok mu bi yolu yaw:26:Normal üyeler her yazdigi cevapta degistirmesi gerekiyor ama Pro üyelerin galiba sabit kaliyor hep.
Normal üyeler her yazdigi cevapta degistirmesi gerekiyor ama Pro üyelerin galiba sabit kaliyor hep.
aynen aynenhııı anladım aman her gırdıgımde degstrcem mi kalsın ozman
oo hadi sen de al madem bosch bakıyosun, senin modelleri de aklıma yazarım ben, biz bütün eşyaları ev alındıktan sonra alıcaz da, o yüzden henüz net olarak karar vermiş değilim :112:olsun canım önemli değil, ben de arada kopuyorum..
işlerimi bitirdim de, şimdi de bosch'un beyaz eşyalarına bakıyorum..
yorgunluğumu atınca bi haftasonu çamaşır bulaşık makinamı alayım diyorum da:26:
gelince eşyalarını nereye bırakıcaksın şekercim? evin hazır mı?Hosbulduk canim sende hos geldin nasilsin? Evet ya 3 saat ugrastim ama esyalarimin cogu gitmis olacak cok az biseyim kaldi burda onlarida daha sonra nikah tarihi almaya gidince götürücem :) Nisanlima hala söylemedim
aynen öyle canımcım :112:Normal üyeler her yazdigi cevapta degistirmesi gerekiyor ama Pro üyelerin galiba sabit kaliyor hep.
led canım :114:Gasom istedgın tv ye baktım cok hoş led mi lcd mi plazmamı olucak?
kk kart lı pro üye olman lazım sabit kalması için canımcım, ama ben şöyle yapıyorum;
işte ben sabit kalmasını istiyorum, yok mu bi yolu yaw:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?