ateş almaya mı geldin kız :))hosbulduuum saoluuuun kızlar yıne bıssuru saya olmus yaaaa okuyamadım bıde bugun cok yogundum cok yoruldum( ıyıgeceler hepınıze guzel muhabbetler ıyı bakın kendınızeeee
aaaaaaa dinle kız hemen. albüm yine süper. ekimde çıktı zaten yeni daha
anacım ne okumadık kiii. ben konservatuar + moda tasarım + halkla ilişkiler (master) okudum. kociş de konservatuar + mimarlık + içmimarlık (master) okudu
ay çok pis gaza geldim, 2 saattir sesini duymadım mesajlaştık sadece, bi duyuyim sesini yavrumunnNişanlımla konuştum geldimsesine doyamıyorum özledim uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
İşte ben büle getiririm çok pis gaza gazoay çok pis gaza geldim, 2 saattir sesini duymadım mesajlaştık sadece, bi duyuyim sesini yavrumunn
Ay ben istesem bile duyamam sesini. Benimki rüyalar aleminde dolasiyordur suan *kiyamam* bende ona eslik edeyim dimi kizlar hadi herkese hayirli huzurlu geceler :)
ohh duydum geldiimm, gerçi şimdi de msn den devam ediyoruzİşte ben büle getiririm çok pis gaza gazoduy aşkının sesını bi güzel
hahahhahahet cnm et iyi uykular
ohh duydum geldiimm, gerçi şimdi de msn den devam ediyoruz
rosacım zaten dün de ben çıktıktan sonra gelmişti :)
hııı sabah geçmişe baktım da gördüm, yine çıkmış ortaya kırmızı sehpalar, beyaz yatak odalarıevet cnm sen erken kaçtın dun rosiş geldi sehpa ,tv, yatak odası baktık
hııı sabah geçmişe baktım da gördüm, yine çıkmış ortaya kırmızı sehpalar, beyaz yatak odaları
kaynanaaacığımaa gittiimmm gördümmm paşacığımıdaa gördümmmm çoook şükürrrr çokk iyiiiii kayınvalidemmm dün çıktı hastaneden gidememiştim dün onadaa nezle geçirmiyeyim diye.bu akşam gittik annem babam benn..güsel bi akşamdııı beeeesizler napıosunus hatunlar
allah mutlu etsin şimdiden canım ..
oo çok sevindim iyi olmasına, tekrar geçmiş olsun canommkaynanaaacığımaa gittiimmm gördümmm paşacığımıdaa gördümmmm çoook şükürrrr çokk iyiiiii kayınvalidemmm dün çıktı hastaneden gidememiştim dün onadaa nezle geçirmiyeyim diye.bu akşam gittik annem babam benn..güsel bi akşamdııı beeeesizler napıosunus hatunlar
öyleymiş, gecemkuşum tutturmuş ya gece gece, bulun benim kırmızı sehpalarımııııayyyyyyyyyyyyy herkesin favorisiiiiiiiiiiiiii
oo çok sevindim iyi olmasına, tekrar geçmiş olsun canomm
iyi nabalım, senin kulaklarını çınlatıyoduk
öyleymiş, gecemkuşum tutturmuş ya gece gece, bulun benim kırmızı sehpalarımııııdiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?