2012' de yazın evlenecekler

Sekerler uyku tutmadi telefondan gırıp yazdıklarınızı okuyodum:) hatta dayanamadım bısılerde yazayım dedim.tabı gelırmı bilmem.kızlar sabah is varya uyumam lazım gozume uyku girmiyo gun saymaya baslayan varmı? 206gun sonra evlı olucam kısmetse:) ay da hıc bıseyım hazır degıl:/ panık oldum gine ya.opuyorum sizleri

cnm hoşgeldın kayınvalıdenın ıyı olmasına cok sevndm
saol canım benimm hoşqördümmm
oo çok sevindim iyi olmasına, tekrar geçmiş olsun canomm
iyi nabalım, senin kulaklarını çınlatıyoduk

saol canım benimmm okudum evettt dün sen çıktın ben geldimmboş kalmasın buralaaarrrr

öyleymiş, gecemkuşum tutturmuş ya gece gece, bulun benim kırmızı sehpalarımıııı diye [/QUOTE]

dün gecee sen beni görcektin patt tvv resmiii pattt bozdolabııı resmii sankiii her şeyee karar vermiş gibiiii

Son düzenleme:

bana kalırsa sayma cnm yoksa gecmez ben saymayı dusunmuyorum zaten 14 aydır nişanlım askerde şafak saya saya usandım

kayınvalideciğime giderken patatesli poğacaa ve muffin yapıp gitmiştim orda süzülmekten yiyemedim pek şimdi acıktım yiorum bendee gelsinn kilolar gelsin yağlarr
bende istiyorummmmmmmmmmmmmmm ühüüüüüüüü:44::44::44::44:
akşama köfte-pattes yaptım hepsi bıtmıs gıdıp yıycek bıse bulum anacım bariiiiiiiiiiiii.
afiiiiiiiit olsunnn

herkese sardım o sehpayı gazommmmmmmmmmmm
sardın valla yavruşum yaa

acıktım öfffffffffffffffffffffffffffff
ay ben de bu saate kadar oturunca kazınıyorum ama tuttum kendimi atıştırmicam, gerçi yesem de en fazla 2 bisküvi yiyorum başka bişey yemem ama onu da yemicem

benim günüm belli olmadığı için gün sayamıyorum
ama mayıs dersek eğer, bir 5,5 ayım kalmış gibi, 30günden hesap edersek deeee, 160-170 gün gibi görünüyor, hadi bakalımm
biz de az önce benimkiyle konuşuyoduk, seneye bu zamanlar ne yapıyor olucaz diye, artık evimize yeni hayatımıza alışmış oluruz diyorduk, hatta gaza gelip bebek yapsak mı artık falan diye düşünürüz belki dedim ben de
normalde 1 sene düşünmüyoruz ya güya, gerçi önümüzdeki sene sonu yaparız belki diye de düşünüyodum ben ama malum yaş meselesi

hahha gördüm, çılgın çılgın paylaşıyomuşsunuz birşeyler

msj karıştı yine gasoom gussura bakma anladın senn
no problem, anladım ben, hatta alıntımı yaparken düzelttim de

kayınvalideciğime giderken patatesli poğacaa ve muffin yapıp gitmiştim orda süzülmekten yiyemedim pek şimdi acıktım yiorum bendee gelsinn kilolar gelsin yağlarr
ay biz de var ya bitiremedik şu süzülmeyi, süzül süzül bi hal olduk
yi yavruşum yarasın

bende istiyorummmmmmmmmmmmmmm ühüüüüüüüü:44::44::44::44:
akşama köfte-pattes yaptım hepsi bıtmıs gıdıp yıycek bıse bulum anacım bariiiiiiiiiiiii.
afiiiiiiiit olsunnn
yaa ama siz insanı yoldan çıkarırsınız yaaa

ama yok ben yemiyim dimii, yok yok yemiyim

pınaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :44::44: gündüzde gördümmmm pınarıı neden yazmıyokiii:44:

sedoşum olsa üşeniyodur dicem ama pınarrr niye yazmıyosun kıızz
gerçi pınar daha çok okuyor gibi, genelde aşağıda adını görüyorum ama arada bir yazıyor :114:

bu arada bu sedoş nerde kız? ders çalışıp uyicam muhabbeti dün akşam mıydı bu akşam mıydı?

ay bu adamın hasretinden midir nedir iyice beynim sulandı benim yaaa

Son düzenleme:
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

1. Gasoline,
2. rosaa+,
3. pnrkrdnz+,
4. cagla22+

hadi buyruuunn işte "fantastic four"
aa bir de bonusumuz var

ay biz de var ya bitiremedik şu süzülmeyi, süzül süzül bi hal olduk
yi yavruşum yarasın

sormaaaaa canımmm yaaa noluyo bilmiorum banaa bi haller oluyo orda yaaabayılaazaaammmalıştım aslında kasılmak falan değildee böylee bi kibarlaşıorum narinleşiorum sankii ayolll

yokk anacımm dündüüü ogözün körolmasınnn gasooooosıkı dur kızzzz sağlam tut beynini meyninii görecekk günlerimiss erecek vuslatımıss varr dahaa

sormaaaaa canımmm yaaa noluyo bilmiorum banaa bi haller oluyo orda yaaabayılaazaaammmalıştım aslında kasılmak falan değildee böylee bi kibarlaşıorum narinleşiorum sankii ayolll
aynen kız ayooll
hakkaten ben de çok rahatım aslında artık, ama yine de dediğin gibi insan bir kibarlaşıyor, bir zarafet akıyor paçalarımızdan dimi

yokk anacımm dündüüü ogözün körolmasınnn gasooooosıkı dur kızzzz sağlam tut beynini meyninii görecekk günlerimiss erecek vuslatımıss varr dahaa
dündü dimi, ayn ne bilem işte şaşırdım artık

var kuzum var, inşallah göreceğiz hep birlikte o günleri

bana bakın önümüzdeki sene eylülde burda sayım yapıcam, daha doğrusu yoklama, burada olmayanı fururum yeminle
kocayı bulup burayı bırakanı gelir bulurum ona göre, kocayı da dünyadı da dar ederim

Son düzenleme:
Koçişle konuşuyodum kızlarrr
Sayfa açık olduğu için online gözüküyodum
Nasılsınız bakalımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…