saol canım benimm hoşqördümmmcnm hoşgeldın kayınvalıdenın ıyı olmasına cok sevndm
oo çok sevindim iyi olmasına, tekrar geçmiş olsun canomm
iyi nabalım, senin kulaklarını çınlatıyoduk
acıktım öfffffffffffffffffffffffffffff
Sekerler uyku tutmadi telefondan gırıp yazdıklarınızı okuyodum:) hatta dayanamadım bısılerde yazayım dedim.tabı gelırmı bilmem.kızlar sabah is varya uyumam lazım gozume uyku girmiyogun saymaya baslayan varmı? 206gun sonra evlı olucam kısmetse:) ay da hıc bıseyım hazır degıl:/ panık oldum gine ya.opuyorum sizleri
bende istiyorummmmmmmmmmmmmmm ühüüüüüüüü:44::44::44::44:kayınvalideciğime giderken patatesli poğacaa ve muffin yapıp gitmiştim orda süzülmekten yiyemedim pek şimdi acıktım yiorum bendee gelsinn kilolar gelsin yağlarr
sardın valla yavruşum yaa
herkese sardım o sehpayı gazommmmmmmmmmmm
ay ben de bu saate kadar oturunca kazınıyorum ama tuttum kendimi atıştırmicam, gerçi yesem de en fazla 2 bisküvi yiyorum başka bişey yemem ama onu da yemicemacıktım öfffffffffffffffffffffffffffff
benim günüm belli olmadığı için gün sayamıyorumSekerler uyku tutmadi telefondan gırıp yazdıklarınızı okuyodum:) hatta dayanamadım bısılerde yazayım dedim.tabı gelırmı bilmem.kızlar sabah is varya uyumam lazım gozume uyku girmiyogun saymaya baslayan varmı? 206gun sonra evlı olucam kısmetse:) ay da hıc bıseyım hazır degıl:/ panık oldum gine ya.opuyorum sizleri
hahha gördüm, çılgın çılgın paylaşıyomuşsunuz birşeylersaol canım benimm hoşqördümmm
saol canım benimmm okudum evetttdün sen çıktın ben geldimm boş kalmasın buralaaarrrr
dün gecee sen beni görcektin patt tvv resmiii pattt bozdolabııı resmii sankiii her şeyee karar vermiş gibiiii
no problem, anladım ben, hatta alıntımı yaparken düzelttim demsj karıştı yine gasoom gussura bakma anladın senn
ay biz de var ya bitiremedik şu süzülmeyi, süzül süzül bi hal oldukkayınvalideciğime giderken patatesli poğacaa ve muffin yapıp gitmiştim orda süzülmekten yiyemedim pek şimdi acıktım yiorum bendee gelsinn kilolar gelsin yağlarr
yaa ama siz insanı yoldan çıkarırsınız yaaabende istiyorummmmmmmmmmmmmmm ühüüüüüüüü:44::44::44::44:
akşama köfte-pattes yaptım hepsi bıtmıs gıdıp yıycek bıse bulum anacım bariiiiiiiiiiiii.
afiiiiiiiit olsunnn
pınaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :44::44: gündüzde gördümmmm pınarıı neden yazmıyokiii:44:
kızlar ben bıseler atıştırıp hemen gelıyorum burda olursanız devam ederiz öpüldnz çokcana
ay biz de var ya bitiremedik şu süzülmeyi, süzül süzül bi hal olduk
yi yavruşum yarasın
sedoşum olsa üşeniyodur dicem ama pınarrr niye yazmıyosun kıızz
gerçi pınar daha çok okuyor gibi, genelde aşağıda adını görüyorum ama arada bir yazıyor :114:
bu arada bu sedoş nerde kız? ders çalışıp uyicam muhabbeti dün akşam mıydı bu akşam mıydı?
ay bu adamın hasretinden midir nedir iyice beynim sulandı benim yaaa
aynen kız ayoollsormaaaaa canımmm yaaa noluyo bilmiorum banaa bi haller oluyo orda yaaabayılaazaaammm alıştım aslında kasılmak falan değildee böylee bi kibarlaşıorum narinleşiorum sankii ayolll
yokk anacımm dündüüü ogözün körolmasınnn gasooooo sıkı dur kızzzz sağlam tut beynini meyninii görecekk günlerimiss erecek vuslatımıss varr dahaa
hımm ben de bazen açık bırakıyorum sayfayı, oluyo öyle :114:Koçişle konuşuyodum kızlarrr
Sayfa açık olduğu için online gözüküyodum
Nasılsınız bakalımmmm
Koçişle konuşuyodum kızlarrr
Sayfa açık olduğu için online gözüküyodum
Nasılsınız bakalımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?