geldim facese yükledim şimdi albümede yüklücem pek güzel poz verememişiz ama olsun ..ben mutluyum ya gerisi boş..
nişanı anlatayım misafirlerimiz geldi yemeğe gittiler snr isteme için hepsi içeriye girdi tam 30 kişi ev zaten küçük kahve yapıyormuş fotosuna aldanmayın kahve falan içilmedi bi amca herkesin adına içiyorum dedi ayaküstü içti o kadar..
bizim buralarda halay yoktur çiftetelli roman havası..aşkımlarda halaycı e bi çiftetelli bi halay çektik durduk ben eğlendim ama can dediklerim ilgilenmesi gerekirken yüz çevirdiler ya en çok onlara üzüldüm..beni ilk kez gören insanlar çok güzel olmussun maşallah derken kendi canlarım bi güzel olmussun sözünü esirgediler onların çok güzel olmussun sözüne ihtiyacım yok ben kendimi çok beğendim ama ağızlarına mühür vurulmucakya yalancıktanda olsa dese gönül yapsalar ya yapmadılar benim akrabalarım daha çok kuaföre neden çağırmamışım tantanası oldu kimse arayıpta napıcaksın arkadaş gelelimmi demedi ama benden telefon beklemişler ..yani en çok beni üzen kendi canlarım onun haricinde kötü bişey olmadı çok şükür.
ya kızlar nişandan sonra yemeğe gittik..kuzenim aileme demişki 2 kez masada tartışmısız sevgilim beni evlenince yiyip bitircekmiş ben pişman olucakmışım..aileme ve akrabalarıma öyle söylemiş ki gerçekten 1 kez bile tartışssaydık da söyleseydi ne tartışma oldu ne bşey ki öyle bişey olsa bile bizi aileme karşı zor durumda bırakmaya hakkı yok çok sinirliyim hala bunları yüzüne vuramadım ama zamanı geldiğinde hepsini çat çat çok üzdüler beni ama mutluluğuma gölge olamadılar.
canım benim üzülme hiç böyle zamanlarda canım dediğin insanlardan kötülük dersin zaten. Bencede onların sana güzel demesine ihtiyacın yok çünkü gerçektede çok güzel olmuşsun ve mutluluğun gözlerinden okunuyor fotoğraflardan bile belli olurken yanında daha bir belli oluyordur. Sen bunlara takılma zatende takılmamışsın sen mutluluğunun tadını çıkar. başkalarının ne dediğine takılırsak mutlu olmamız imkansız.
Buraya eklediğin kadarıyla fotoğraflara baktım çok güzeller emin ol. benimde nişan fotoğrafların böyle acemilik işte düğünde usta olucaz inş.
geldim facese yükledim şimdi albümede yüklücem pek güzel poz verememişiz ama olsun ..ben mutluyum ya gerisi boş..
nişanı anlatayım misafirlerimiz geldi yemeğe gittiler snr isteme için hepsi içeriye girdi tam 30 kişi ev zaten küçük kahve yapıyormuş fotosuna aldanmayın kahve falan içilmedi bi amca herkesin adına içiyorum dedi ayaküstü içti o kadar..
bizim buralarda halay yoktur çiftetelli roman havası..aşkımlarda halaycı e bi çiftetelli bi halay çektik durduk ben eğlendim ama can dediklerim ilgilenmesi gerekirken yüz çevirdiler ya en çok onlara üzüldüm..beni ilk kez gören insanlar çok güzel olmussun maşallah derken kendi canlarım bi güzel olmussun sözünü esirgediler onların çok güzel olmussun sözüne ihtiyacım yok ben kendimi çok beğendim ama ağızlarına mühür vurulmucakya yalancıktanda olsa dese gönül yapsalar ya yapmadılar benim akrabalarım daha çok kuaföre neden çağırmamışım tantanası oldu kimse arayıpta napıcaksın arkadaş gelelimmi demedi ama benden telefon beklemişler ..yani en çok beni üzen kendi canlarım onun haricinde kötü bişey olmadı çok şükür.
ya kızlar nişandan sonra yemeğe gittik..kuzenim aileme demişki 2 kez masada tartışmısız sevgilim beni evlenince yiyip bitircekmiş ben pişman olucakmışım..aileme ve akrabalarıma öyle söylemiş ki gerçekten 1 kez bile tartışssaydık da söyleseydi ne tartışma oldu ne bşey ki öyle bişey olsa bile bizi aileme karşı zor durumda bırakmaya hakkı yok çok sinirliyim hala bunları yüzüne vuramadım ama zamanı geldiğinde hepsini çat çat çok üzdüler beni ama mutluluğuma gölge olamadılar.
hiiiç takma kafana canım. siz mutlu olduktan sonra gerisi önemli değil. çoğu insan yapıyo böyle şeyler. boşver. allah tamamına erdirsin inşallah
kuzum sen gerçekten saat olayını değiştir, hiç buluşup konuşamıyoruz seninle deBenim düzeni değiştirmem lazım yaaa ben ne zaman gelsem kimsecikler olmuyo burda
Konularda fikrimi belirtemiyorum bişi soramıyorum offff
hay ağzını öpiyim kuzum yaaa, boşver salla gitsin hepsini, duyma bilegeldim facese yükledim şimdi albümede yüklücem pek güzel poz verememişiz ama olsun ..ben mutluyum ya gerisi boş..
................................ çok üzdüler beni ama mutluluğuma gölge olamadılar.
canım çamaşır makinesinde mutlaka kısa program olmalı, genelde programlar 29dk veya 30k. - boschta süper kısa 15' var bir dekızlar size bişey danışmak istiyorum..
ben çamaşır makinesinde özellik olarak battaniye yıkayabileğim büyüklükte kaç kg olması gerek ve 15 dkve 30 dk gibi kısa programları olsun istiyorum yazın bi tşörtü giyiyoruz hemen makinayı yani 1 saat falan yıkanıp yıpranmasını istemiyorum ve dün akşam duydum birinin mak.nda ütü programı varmış tülleri atıyormuş hiç ütülemeden aslıyormuş ne güzel dimi sizden çamaşır makinası önerileri bekliyorum kızlar özellikle dediğim özelliklerde varsa çok mutlu olurum bildiğiniz model marka ona göre bakarım..birde sizin başınıza geldi bilmem ama bizim evdeki makinaya annem yumşatıcı atıyor ama hiç kokmuyor yumuşatıcı deterjan çok sinir oluyorum :26:
canım benim tarih net değil ama bir aksilik olmazsa yaz başı yani mayıs gibi istiyoruz ama bakalımşu ütüleme olayı varya onun ki ariston sanırım gidip görmek lazım emin değilim..bende 5 kg dan fazla istiyorum battaniye yıkayabileğim en azından hazır yorganlarımıda atarım istanbulda heleki yeni binalarda balkon bile yok açıp güneşlendiremem ama en azından atıp yıkayayım diye 7-8 kg istiyorum birde senin dediğin o hvalandırma özelliğide süpermiş kurutmalı düşünmem belki ama tülden perdeden kurtarıcak bişey isterim..
gasocum senin düğün ne zman sen beyaz eşyalarını al ben senden kopya çekerim bilirim sen araştırmadan almassın
Merhaba kizlar, nasilsiniz? :)
hoşgeldiinnMerhaba kizlar, nasilsiniz? :)
pinarıımmm ojjgeldin muckMerhaba kızlarr
Nasılsınızzz
Lavanta canim bende iyiyim cok sükür türkiyeye gelicem yakinda o yüzden mutluyum bende :)
Gasolince canim sende alinti yapmissin ama cevabini göremedim hehe :)
Pinar sende hos geldin, nasilsin? :)
Kizlar müsadenizle konuda ki arkadaslara arkadaslik teklifi ediyorumBenimle arkadas olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?