Lavanta canim bende iyiyim cok sükür türkiyeye gelicem yakinda o yüzden mutluyum bende :)
Gasolince canim sende alinti yapmissin ama cevabini göremedim hehe :)
Pinar sende hos geldin, nasilsin? :)
Kizlar müsadenizle konuda ki arkadaslara arkadaslik teklifi ediyorumBenimle arkadas olurmusunuz
canım benim tarih net değil ama bir aksilik olmazsa yaz başı yani mayıs gibi istiyoruz ama bakalım
evet canım araştırıp kılı kırk yarmadan almam mümkün değil, diyorum ya zaten evimizi alalım bi ondan sonra ben psikopata bağlicam
canım ben yılbaşından sonra hatta şubatta falan almaya başlarım diye tahmin ediyorum ama işte hepsi tahmin, bakalım
Kızlar biliyosunuz beyaz eşyadaki siyah hastalığımı
Bosch yada siemens düşünüyoduk dün arçeliğin siyah bulaşık makinasını gördüm çok hoşuma gitti cam yüzeyli buzdolabında oldugu gibiii napcam ben yaaa
Eki Görüntüle 289217
Gasoline bende iyiyim canim dün aksam nisanlima söyledim gelicemi cok sevindi herifim :)
Pinar tesekkür ederim canim. Söz fotograflarina bakiyorum bende simdi hayirli olsun canim cok güzel fotograflar :) Bileklikleri satin aldin heralde dimi? Iyi fikir :) Sende benim gibi kitap kurdumusun yoksa :) Annem bana derdi ceyizinden cok kitaplarin var senin
ayy çok güzelmiş cnm fiyatı ne kadar acaba çizilme durumu nasıl acaba gerçi ilk etapta bulaşık makinası almıcaz sanıyorum..
yolcu onayladım cnm
aaa est. canım olur muu ne yüzsüzlüğü, eğer bu aralar araştırabilirsem sana fikirlerimi söylerim tabiki, ne demek canım benimbizde mayıs gibi düşünüyoruz düğünü gasocum..benim eşyaları erkek tarafı alıcağı için model marka vermem gerek sen iyice araştırsam bende hemencecik hazıra konsam senin fikirlerine çok güveniyorum şu sanal alemde bu güveni bana enjekte ettiğin için seni kutluyorum..bende başlıcam araştırmaya ama hem üşeniyorum hem nerden başlasam bilemiyorumçok yüzsüzüm demi sen o kadar kafa patlat ben hemen çalayım
fırını ben alıcam evime bağlı alacağım fırın set üstü olucak kesinde altına ankastemi olsun mini fırınmı ona göre alıcam eve göre set üstümüde gömme almak istiyorum ama ev alana kadar kiradaki ev nasıl olur alıcamız ev nasıl olur bilemiyorum ya çok kararsızım ama fırında mini fırın alırsam arçelik bosh beko uygun 300 e kadar bakıcam turbo falan varmı yokmu bilmiyorum hep araştırıcam bakalım..nasıl yapayım ya ev tutulsun alayım diyorum öylesi mantıklı ama bu sefer kendi evime uydurmak için yeni almak isticem yazık günah valla füzili para
ay çok şııııkkkkk, rosacım da siyah bi buzdolabı paylaşmıştı ya, çok şık anacım bu siyahlar daa :114:Kızlar biliyosunuz beyaz eşyadaki siyah hastalığımı
Bosch yada siemens düşünüyoduk dün arçeliğin siyah bulaşık makinasını gördüm çok hoşuma gitti cam yüzeyli buzdolabında oldugu gibiii napcam ben yaaa
Eki Görüntüle 289217
ay çok şııııkkkkk, rosacım da siyah bi buzdolabı paylaşmıştı ya, çok şık anacım bu siyahlar daa :114:
Pinar hehe ne güzel bende cok severim. Bu sefer türkiyeye gelince kitaplarimin bi kacini getirebilicem digerleride daha sonraya kalacak. Ama ceyizliklerden cok onlarin gelmesini isterdim :)
Lavanta seninde albümüne baktim cok güzel olmussun gercekten. Özellikle makyajlarinizin sade olmasi cok hosuma gitti. Benim nisanimda makyajim cok koyu olmustu
hayda hos geldin aramiza simdiden tebrik ederim Allah tamamina erdirsin insaAllah :)
Günaydınnnnnn kızlarrrr cok kırıldımm beni hiç özleyen yokkk demekkkk
Sagol canım hosbuldummm iyi işte ne oldun biyandan iş biyandan size yetişmeye calısyorumnyu sende hos geldin sefalar getirdin :) nasilsin ?
Bende seni özledimmmmm pınarcım nerelerdeydin sennnn senle bi görüsme yapmamız lazım naptın gelinlik işini hiç baktın mı nerelre bakcann bi koalisyon olusturalım hepberaber
Sagol canım hosbuldummm iyi işte ne oldun biyandan iş biyandan size yetişmeye calısyorumbuarada davetini kabul ettim canım face varsa arkadaslardan benide ekleyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?