2012' de yazın evlenecekler

düzelttim şeker :112:
teklifini de onaylıyorum hemen

bizde mayıs gibi düşünüyoruz düğünü gasocum..benim eşyaları erkek tarafı alıcağı için model marka vermem gerek sen iyice araştırsam bende hemencecik hazıra konsam senin fikirlerine çok güveniyorum şu sanal alemde bu güveni bana enjekte ettiğin için seni kutluyorum..bende başlıcam araştırmaya ama hem üşeniyorum hem nerden başlasam bilemiyorum çok yüzsüzüm demi sen o kadar kafa patlat ben hemen çalayım

fırını ben alıcam evime bağlı alacağım fırın set üstü olucak kesinde altına ankastemi olsun mini fırınmı ona göre alıcam eve göre set üstümüde gömme almak istiyorum ama ev alana kadar kiradaki ev nasıl olur alıcamız ev nasıl olur bilemiyorum ya çok kararsızım ama fırında mini fırın alırsam arçelik bosh beko uygun 300 e kadar bakıcam turbo falan varmı yokmu bilmiyorum hep araştırıcam bakalım..nasıl yapayım ya ev tutulsun alayım diyorum öylesi mantıklı ama bu sefer kendi evime uydurmak için yeni almak isticem yazık günah valla füzili para

Gasoline bende iyiyim canim dün aksam nisanlima söyledim gelicemi cok sevindi herifim :)
Pinar tesekkür ederim canim. Söz fotograflarina bakiyorum bende simdi hayirli olsun canim cok güzel fotograflar :) Bileklikleri satin aldin heralde dimi? Iyi fikir :) Sende benim gibi kitap kurdumusun yoksa :) Annem bana derdi ceyizinden cok kitaplarin var senin

Kızlar biliyosunuz beyaz eşyadaki siyah hastalığımı
Bosch yada siemens düşünüyoduk dün arçeliğin siyah bulaşık makinasını gördüm çok hoşuma gitti cam yüzeyli buzdolabında oldugu gibiii napcam ben yaaa

Lavanta camasir makinesini ben mesela 8kg aldim battaniye yikayabilmek icinde uygundur diye düsündüm. InsaAllah öyledir :) Kolay gelsin arastirmalarinda. :)

ayy çok güzelmiş cnm fiyatı ne kadar acaba çizilme durumu nasıl acaba gerçi ilk etapta bulaşık makinası almıcaz sanıyorum..

yolcu onayladım cnm

Çok sağol canım evet satın almıştım
Evet kitap kurduyuz koçişle ikimiz annemde çok söyler bana yeter bu kıtapları kaldır diye evde sırf kitap olcak herhalde

Merhaba kızlar,

Ankara'dan aranıza yeni katılıyorum:) Bende 9 Haziranda evleneceğim kısmetse. Mamaktaki Aina Düğün Salonunu düşünüyoruz. Lila salon çok hoşuma gitti, zaten 2 sene önce bir arkadaşım orda evlenmişti bizde pazar günü bakmaya gideceğiz, fiyatları paylaşırım. Bu salon hakkında fikri olan var mı hiç?

AINA TOPLANTI VE DN SALONLARI

aaa est. canım olur muu ne yüzsüzlüğü, eğer bu aralar araştırabilirsem sana fikirlerimi söylerim tabiki, ne demek canım benim ben severim araştırmayı her türlü, biliyosun :112:

ya evin tutulsun öyle alın eşyaları dicem ama nasıl olur bilmiyorum ki, en azından fırın ve ocak, riskli çünkü onlar, şimdi sen alırsın set üstü falan ama bir tutarsın evi, hoop mutfakta ankastre ocak var, nolcak, hatta alacağın evde de var ankastre ocak, kaldı mı şimdi aldığın ocak elinde

ama şimdiden çamaşır mak., bul.mak., buzdolabı gibi şeylere karar verip belirleyebilirsin :114:

ay çok şııııkkkkk, rosacım da siyah bi buzdolabı paylaşmıştı ya, çok şık anacım bu siyahlar daa :114:

Pinar hehe ne güzel bende cok severim. Bu sefer türkiyeye gelince kitaplarimin bi kacini getirebilicem digerleride daha sonraya kalacak. Ama ceyizliklerden cok onlarin gelmesini isterdim :)

Lavanta seninde albümüne baktim cok güzel olmussun gercekten. Özellikle makyajlarinizin sade olmasi cok hosuma gitti. Benim nisanimda makyajim cok koyu olmustu

hayda hos geldin aramiza simdiden tebrik ederim Allah tamamina erdirsin insaAllah :)

ay çok şııııkkkkk, rosacım da siyah bi buzdolabı paylaşmıştı ya, çok şık anacım bu siyahlar daa :114:

Rosanın paylaştıgı buzlodabını begenıyoruz işte bızle koçişle Bosch Siemens ve Arçelikte aynı siyah buzdolabları var
Bulaşık makınasının dıs yuzeyının cam olması benım çok hoşuma gitti Bosch un ki öyle değil çünküüü
Offffffffffff napcam yaaa

Benimkilerde İzmirden İstanbula gitcek

Günaydınnnnnn kızlarrrr cok kırıldımm beni hiç özleyen yokkk demekkkk

Canım benımmm hoşgeldinnnnnnnnn benn özledimmmmmmmmmmmmmm

nyu sende hos geldin sefalar getirdin :) nasilsin ?
Sagol canım hosbuldummm iyi işte ne oldun biyandan iş biyandan size yetişmeye calısyorum buarada davetini kabul ettim canım face varsa arkadaslardan benide ekleyebilirsin

Canım benımmm hoşgeldinnnnnnnnn benn özledimmmmmmmmmmmmmm [/QUOTE]

Bende seni özledimmmmm pınarcım nerelerdeydin sennnn senle bi görüsme yapmamız lazım naptın gelinlik işini hiç baktın mı nerelre bakcann bi koalisyon olusturalım hepberaber

Bende seni özledimmmmm pınarcım nerelerdeydin sennnn senle bi görüsme yapmamız lazım naptın gelinlik işini hiç baktın mı nerelre bakcann bi koalisyon olusturalım hepberaber

Bende onu dicektim bizim acilen buluşmamız lazımmmm
Biz koçişle Miss Defne'ye baktık orda bi gelinlik denedim
Bide nişanlığımı aldıgım yer olan Relactive'e baktık
Biz kışın alcaz karar verdik
Relactive'deki Esra hanım gelmeden 1 gün önce ara dedi 2012 modellerınden göstermek istediklerim var onları çıkarayım dedi nişanda çok yardımcı olmuştu bize.
Siparişini alır yavaş yavaş hazırlarız dedi istersen beraber gidelimmm canım benimmm gezelim Mimar Kemalettinde

Son düzenleme:
Sagol canım hosbuldummm iyi işte ne oldun biyandan iş biyandan size yetişmeye calısyorum buarada davetini kabul ettim canım face varsa arkadaslardan benide ekleyebilirsin

Hehe kolay gelsin canim :) Tesekkür ederim kabul ettiginiz icin kizlar :13: Faceim var da sedosh hatta bana ismini söyledi ekle diye ama bulamadiiim

Kizlar bende aslinda bu sefer gittigimde gelinlik almayi düsünüyorum ama zaman olarak yetismez sanirim bakalim hayirlisi. Evet evet koleksiyon yapalim kizlar benimde fikirlere ihtiyacim var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…