2012' de yazın evlenecekler

Warya inanılmazzzz mutlu olurum canımm etrafta fikir vercek kimsem yok herkes iş güç derdinde bende kısın almak isityorum subata kadar alalım canım yoksa 2 ye katlıcakmıs fiyatlar bilgin olsun seninde msnde görüselim bu konuyu bi gün kararlastıralım ortaklasa cok gec olmadan gidelim birde fotograf işini hallettin mi sen canım??

Hehe kolay gelsin canim :) Tesekkür ederim kabul ettiginiz icin kizlar :13: Faceim var da sedosh hatta bana ismini söyledi ekle diye ama bulamadiiim
Ben seni ekledim sanırm canım ö.... y..... ben

hoşgeldin şekerrr, ankaralı olmadığım için bilemiyorum canım :26:

Günaydınnnnnn kızlarrrr cok kırıldımm beni hiç özleyen yokkk demekkkk
aşkool, o nasıl laf öyleee
özlemez miyizz
naber yavruş?

Kizlar bende aslinda bu sefer gittigimde gelinlik almayi düsünüyorum ama zaman olarak yetismez sanirim bakalim hayirlisi. Evet evet koleksiyon yapalim kizlar benimde fikirlere ihtiyacim var :)
hahha ilahi kız koleksiyon mu sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün
kızlar izmirdeler de, biraraya gelelim koalisyon yapalım diyolar, hani gelinlik falan bakmak için
ama olsun gel seninle biz de sanal koleksiyon yapalım, ayıpsın
sen Türkiye de nereye geliyosun yolcumcumm?

oo pınarıımm coşmuşsun yinee, güle güle kullan kuzucumm

Pinar canim güle güle kullan aldiklarini hepsi cok güzeller

nyu bana teklif gelmedi :26: özelden yazayim dur :)

Hahaha ay gasoline cok güldüm ya kusura bakmayin yanlis anlamisim ben pardon hehehe :))) Ben aslen karadenizliyim ama gebzeye gelicem canim :)

Son düzenleme:

ay yok canım ne pardon diyosun aşkol :))
hoşuma gitti de yazdım, diğer kızlar farketmemiştir belki de, benim hoşuma gitti de yazdım
mucckk
ya dooğru 41 di dimi :))

Evet Gelinlik fuarından sonra fiyatlar artcak canım senınle gelınlık fuarına da gideriz istersen davetiyeleri her sene geliyo bana yengem sağolsun
Görüşelim biz bi msn de bu konuyu senın uygun oldugun bı gun gıderız ben nede olsa evdeyim
Fotoğrafçı işini halletcem Allah izin verirse biz yine ZMYASA yı istiyoruz ama bakalım bi tane daha fotoğrafçı buldum onlarlada görüşmek istiyorumm

kızlaarrrrrrrrrrrr nasılsınızzz bakimmm lavantacımm kimseyi takma bak sen çok mutlusun onların senin mutluluğunu bozmasına izin verme...

nyucumm ben özledim senii denk gelemiyoruz bir türlüü :)

pınarrcımm fotoğrafların çok güzel ne kadara kaç poz çektiler ?biz halen bi karar veremedik fotoğrafçı konusunda.fiyatlar çok yüksek geliyo :) toplu anlaşma yapalım indirim de olur belki :) :)

kızlar ben gece de tuttum kendimi birşey yemedim, sabah da kahvaltı etmedim, acıkmaya başladım galiba

ben gidim de tıkınacak iki lokma birşeyler bulayım

pınarrcımm fotoğrafların çok güzel ne kadara kaç poz çektiler ?biz halen bi karar veremedik fotoğrafçı konusunda.fiyatlar çok yüksek geliyo :) toplu anlaşma yapalım indirim de olur belki :) :)

Çok sağol canım benimmm
Tamam söylüyorum ama tabi biz geçen sene tuttuk fotocuyu 750 TL ye anlaştık
1000 i geçti fotolarımız fotoğrafçılarımızı da çok sevdik çok tatlı insanlar çok eğlendik çekimlerde koçişim şemsiyeli fotoğrafı çekilirken tabure kırıldı gül gül öldük
Tekrar onları düşünüyoruz ama bakalım
Aklımda çılgın bi plan oldugu için onu gerçekleştirebilecek bi fotocu buldum onunla görüşmek istiyorum

aşkool, o nasıl laf öyleee
özlemez miyizz
naber yavruş?

sevindirik oldum bak şincikk

hahha ilahi kız koleksiyon mu sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün
kızlar izmirdeler de, biraraya gelelim koalisyon yapalım diyolar, hani gelinlik falan bakmak için
ama olsun gel seninle biz de sanal koleksiyon yapalım, ayıpsın
sen Türkiye de nereye geliyosun yolcumcumm?

Haketttenn sende gül walla bende cok güldümmm alemsin wallahiii

nyu bana teklif gelmedi :26: özelden yazayim dur :)

yaz bakalım canım ekleyim bende seni

[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]

İstemezmiiyimmmmmm dört gözle bekliyorum o fuarıııı davetiye nerden bulcam die düşünüodum walla süpersin kuzum yaa fotograf ben bi yer buldum c.tesi günü fiyatı konuscaz ugynsa sanada öneririm canım ZMYASA da bi arkadasım cektirdi düğün resimlerini süperdii fiyatları nasıl onu bilmiyorum nisanda kaca yaptrdın canım??Buarada aldıkların yine herzamnki gibi mükemmel güle güle kullan canım

nyucumm ben özledim senii denk gelemiyoruz bir türlüü :)[/QUOTE]
Evett kuzum yaa sende katıl bize pınarcımla cıkınca süpr üçlü oluruz walla

hadi yaa çok güzel o foto cidden gerçekten eğlenerek çekilmiştir özellikle o fotoğraf isimleri ve telefonlarını bana yazarmısın canım özelden,bir konuşalım olmazsa bizde

Ayıp ediyosun canımm davetiye sorun değil yeterki gidelim deee
Tamam canım ismi ne görüşeceğiniz yerin bide külahçıya sorabilirsin canım onlarda işinin ehli insanlar
Ben nişan için o kadar çok araştırdım kii anlatamam
ZMYASA'ya cektıren arkasının ismi ne canım bakayım bi fotolarına

kızlar ya birden atladım böyle kusura bakmayın ama 1,5 sene önce kendi yaşadığım telaşlarım geldi aklıma ne güzel günlerdi. Allah hepinizin gönlüne göre versin, hiç keşkeniz olmasın tüm dleklerinizi yapın düğüne evliliğe dair.

Hehe sagol canim Evet 41'e YoLcuyum tabiri caizse
Kizlar bende albüm yapayim hemi heves ettim görünce
hadi hayırlısıyla gel bakalım :114:
yap yap görelim

hoşgeldin gulseniim

Son düzenleme:

İstemezmiiyimmmmmm dört gözle bekliyorum o fuarıııı davetiye nerden bulcam die düşünüodum walla süpersin kuzum yaa fotograf ben bi yer buldum c.tesi günü fiyatı konuscaz ugynsa sanada öneririm canım ZMYASA da bi arkadasım cektirdi düğün resimlerini süperdii fiyatları nasıl onu bilmiyorum nisanda kaca yaptrdın canım??Buarada aldıkların yine herzamnki gibi mükemmel güle güle kullan canım

nyucumm ben özledim senii denk gelemiyoruz bir türlüü :)[/QUOTE]
Evett kuzum yaa sende katıl bize pınarcımla cıkınca süpr üçlü oluruz walla[/QUOTE]

olur kuzum valla ayarlayalım işin gücün olmadığı bi gün iyi olur ama ben daha gelinlik denemedim hiç,ilk denemeyi nişanlımla çıktığımızda yapim sonrasında gidip deneriz hepbirlikte,gelinlik fuarı nasıl oluyo hiç gitmedim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…