Warya inanılmazzzz mutlu olurum canımm etrafta fikir vercek kimsem yok herkes iş güç derdinde bende kısın almak isityorum subata kadar alalım canım yoksa 2 ye katlıcakmıs fiyatlar bilgin olsun seninde msnde görüselim bu konuyu bi gün kararlastıralım ortaklasa cok gec olmadan gidelim birde fotograf işini hallettin mi sen canım??Bende onu dicektim bizim acilen buluşmamız lazımmmm
Biz koçişle Miss Defne'ye baktık orda bi gelinlik denedim
Bide nişanlığımı aldıgım yer olan Relactive'e baktık
Biz kışın alcaz karar verdik
Relactive'deki Esra hanım gelmeden 1 gün önce ara dedi 2012 modellerınden göstermek istediklerim var onları çıkarayım dedi nişanda çok yardımcı olmuştu bize.
Siparişini alır yavaş yavaş hazırlarız dedi istersen beraber gidelimmm canım benimmm gezelim Mimar Kemalettinde
Ben seni ekledim sanırm canım ö.... y..... ben
Hehe kolay gelsin canim :) Tesekkür ederim kabul ettiginiz icin kizlar :13: Faceim var da sedosh hatta bana ismini söyledi ekle diye ama bulamadiiim
hoşgeldin şekerrr, ankaralı olmadığım için bilemiyorum canım :26:Merhaba kızlar,
Ankara'dan aranıza yeni katılıyorum:) Bende 9 Haziranda evleneceğim kısmetse. Mamaktaki Aina Düğün Salonunu düşünüyoruz. Lila salon çok hoşuma gitti, zaten 2 sene önce bir arkadaşım orda evlenmişti bizde pazar günü bakmaya gideceğiz, fiyatları paylaşırım. Bu salon hakkında fikri olan var mı hiç?
AINA TOPLANTI VE DN SALONLARI
aşkool, o nasıl laf öyleeeGünaydınnnnnn kızlarrrr cok kırıldımm beni hiç özleyen yokkk demekkkk
hahha ilahi kız koleksiyon muKizlar bende aslinda bu sefer gittigimde gelinlik almayi düsünüyorum ama zaman olarak yetismez sanirim bakalim hayirlisi. Evet evet koleksiyon yapalim kizlar benimde fikirlere ihtiyacim var :)
oo pınarıımm coşmuşsun yinee, güle güle kullan kuzucumm
Pinar canim güle güle kullan aldiklarini hepsi cok güzeller
nyu bana teklif gelmedi :26: özelden yazayim dur :)
Hahaha ay gasoline cok güldüm ya kusura bakmayin yanlis anlamisim ben pardon hehehe :))) Ben aslen karadenizliyim ama gebzeye gelicem canim :)
Warya inanılmazzzz mutlu olurum canımm etrafta fikir vercek kimsem yok herkes iş güç derdinde bende kısın almak isityorum subata kadar alalım canım yoksa 2 ye katlıcakmıs fiyatlar bilgin olsun seninde msnde görüselim bu konuyu bi gün kararlastıralım ortaklasa cok gec olmadan gidelim birde fotograf işini hallettin mi sen canım??
kızlaarrrrrrrrrrrr nasılsınızzz bakimmm lavantacımm kimseyi takma bak sen çok mutlusun onların senin mutluluğunu bozmasına izin verme...
nyucumm ben özledim senii denk gelemiyoruz bir türlüü :)
ay yok canım ne pardon diyosun aşkol :))
hoşuma gitti de yazdım, diğer kızlar farketmemiştir belki de, benim hoşuma gitti de yazdım
mucckk
ya dooğru 41 di dimi :))
pınarrcımm fotoğrafların çok güzel ne kadara kaç poz çektiler ?biz halen bi karar veremedik fotoğrafçı konusunda.fiyatlar çok yüksek geliyo :) toplu anlaşma yapalım indirim de olur belki :) :)
Evet Gelinlik fuarından sonra fiyatlar artcak canım senınle gelınlık fuarına da gideriz istersen davetiyeleri her sene geliyo bana yengem sağolsun
Görüşelim biz bi msn de bu konuyu senın uygun oldugun bı gun gıderız ben nede olsa evdeyim
Fotoğrafçı işini halletcem Allah izin verirse biz yine ZMYASA yı istiyoruz ama bakalım bi tane daha fotoğrafçı buldum onlarlada görüşmek istiyorumm
Çok sağol canım benimmm
Tamam söylüyorum ama tabi biz geçen sene tuttuk fotocuyu 750 TL ye anlaştık
1000 i geçti fotolarımız fotoğrafçılarımızı da çok sevdik çok tatlı insanlar çok eğlendik çekimlerde koçişim şemsiyeli fotoğrafı çekilirken tabure kırıldı gül gül öldük
Tekrar onları düşünüyoruz ama bakalım
Aklımda çılgın bi plan oldugu için onu gerçekleştirebilecek bi fotocu buldum onunla görüşmek istiyorum
İstemezmiiyimmmmmm dört gözle bekliyorum o fuarıııı davetiye nerden bulcam die düşünüodum walla süpersin kuzum yaa fotograf ben bi yer buldum c.tesi günü fiyatı konuscaz ugynsa sanada öneririm canım ZMYASA da bi arkadasım cektirdi düğün resimlerini süperdii fiyatları nasıl onu bilmiyorum nisanda kaca yaptrdın canım??Buarada aldıkların yine herzamnki gibi mükemmel güle güle kullan canım
hadi hayırlısıyla gel bakalım :114:Hehe sagol canimEvet 41'e YoLcuyum tabiri caizse
Kizlar bende albüm yapayim hemi heves ettim görünce
hoşgeldin gulseniimpınarrcımm fotoğrafların çok güzel ne kadara kaç poz çektiler ?biz halen bi karar veremedik fotoğrafçı konusunda.fiyatlar çok yüksek geliyo :) toplu anlaşma yapalım indirim de olur belki :) :)
aşkool, o nasıl laf öyleee
özlemez miyizz
naber yavruş?
sevindirik oldum bak şincikk
hahha ilahi kız koleksiyon musen beni güldürdün Allah da seni güldürsün
kızlar izmirdeler de, biraraya gelelim koalisyon yapalım diyolar, hani gelinlik falan bakmak için
ama olsun gel seninle biz de sanal koleksiyon yapalım, ayıpsın
sen Türkiye de nereye geliyosun yolcumcumm?
Haketttenn sende gül walla bende cok güldümmm alemsin wallahiii
nyu bana teklif gelmedi :26: özelden yazayim dur :)
yaz bakalım canım ekleyim bende seni
[/COLOR][/SIZE][/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?