2012' de yazın evlenecekler

hadi yaa çok güzel o foto cidden gerçekten eğlenerek çekilmiştir özellikle o fotoğraf isimleri ve telefonlarını bana yazarmısın canım özelden,bir konuşalım olmazsa bizde

Evet canım çok yardım ettiler bize o gün
Damadın pantolonu olmadı yanlış vermişler damat da burda olmadıgı ıcın sonra hiç deneyememişti kuafördeyken ben aradılar bız gıdıyoruz değiştirmeye diye mekanlarımız farklıydı aslında ama vakıt kaybettıgımız ıcın bizi yine en iyi şekilde kurtardılar
Yakın yerlerde çekim yaparak
Facen varsa ekle canım

kızlar bu arada biz düğün fotoğrafçısıyız bikaç örnek koydum düşünürseniz iletişime geçebilrsiniz 7/24

sağol canım, evlisin sanırım :114: Allah senin de mutluluğunu daim etsin diyelim biz de :112:

Bende bi albüm ekledim kizlar isteyen bakabilir :)
bakalım bakalım

face var canım ama işyerinden filtre faceyi açmıyor,evde de şuan net yok.adresimi vereyim ama gizlilik ayarından dolayı bulunamıyorum :2:fırsat bulduğum ilk anda eklicem face ye girip,özelden msn adresimi yazıyorum kuzum sende adresini yaz girebildiim anda eklicem çünkü

Tamam canım bekliyorum

sağol canım seen?

amin canım sağolasın, senin de Allah sağlıkla mutlulukla kucağına almak nasip etsin :114:

iyiyim canım müdürle köşe kapmaca oynuyoruz bi gün yakalıcak nette allah korusun şimdilik kaçıyorum kızlar ben,gün içinde fırsat buldukça girerim yine öptüm hepiniziiii

oo lilacımm, hoşgeldin nerdesin sen yaa

görüşürüz fıstık

HoşbuLdukk canımmm yaa işLe İLgiLi bazı sıkıntıLarım vardı onLarLa boğuşuyodum evdeyim şimdiLik bakiim dedim bizim kızLar napıo =)

Bu arada ben face'den birini ekLedim ortak arkLardan ama kim oLdugunu biLmıorumm

kaya otelin içindeymiş canım yerleri murat tunç ismi web sitesini sana msnden kopyalarım birde sen incele bakalım begenicekmisin neymiş bu ucuk fikirlerrrr bakalımmm acayip merak ettimm

anladım canım, işle ilgili bahsetmiştin birşeylerden, hayırlısı olsun canım benim :112:

ooo kızlaar bu arada 500.sayfaya gelmişiiizzz, (ben bir sayfada 20mesaj görüntülüyorum da)
sayfadaki mesaj sayısı 10 olanlar için de 1.000inci sayfaaaaa

hey maşallah ne geveze insanlarız ayooll, 1,5 aylık bir topikte 1000. sayfa, hey maşallaaahh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…