hadi yaaçok güzel o foto cidden gerçekten eğlenerek çekilmiştir özellikle o fotoğraf isimleri ve telefonlarını bana yazarmısın canım özelden,bir konuşalım olmazsa bizde
hadi hayırlısıyla gel bakalım :114:
yap yap görelim
hoşgeldin gulseniim
sağol canım, evlisin sanırım :114: Allah senin de mutluluğunu daim etsin diyelim biz de :112:kızlar ya birden atladım böyle kusura bakmayın ama 1,5 sene önce kendi yaşadığım telaşlarım geldi aklıma ne güzel günlerdi. Allah hepinizin gönlüne göre versin, hiç keşkeniz olmasın tüm dleklerinizi yapın düğüne evliliğe dair.
bakalım bakalımBende bi albüm ekledim kizlar isteyen bakabilir :)
sağol canım, evlisin sanırım :114: Allah senin de mutluluğunu daim etsin diyelim biz de :112:
bakalım bakalım
Evet canım çok yardım ettiler bize o gün
Damadın pantolonu olmadı yanlış vermişler damat da burda olmadıgı ıcın sonra hiç deneyememişti kuafördeyken ben aradılar bız gıdıyoruz değiştirmeye diye mekanlarımız farklıydı aslında ama vakıt kaybettıgımız ıcın bizi yine en iyi şekilde kurtardılar
Yakın yerlerde çekim yaparak
Facen varsa ekle canım
canım güle güle kullan aldıklarını hepsi çok güzelmiş
face var canım ama işyerinden filtre faceyi açmıyor,evde de şuan net yok.adresimi vereyim ama gizlilik ayarından dolayı bulunamıyorum :2:fırsat bulduğum ilk anda eklicem face ye girip,özelden msn adresimi yazıyorum kuzum sende adresini yaz girebildiim anda eklicem çünkü
sağol canım seen?hoşbuldum kuzuummnasılsın?
amin canım sağolasın, senin de Allah sağlıkla mutlulukla kucağına almak nasip etsin :114:çok teşekkürler bebek bekliyorum şimdide darısı size inşallah
sağol canım seen?
amin canım sağolasın, senin de Allah sağlıkla mutlulukla kucağına almak nasip etsin :114:
oo lilacımm, hoşgeldin nerdesin sen yaaSeLam kızLar nasıLsınızz???
Geçmişi okuyamadım ne var ne yok =)
görüşürüz fıstıkiyiyim canım müdürle köşe kapmaca oynuyoruz bi gün yakalıcak netteallah korusun şimdilik kaçıyorum kızlar ben,gün içinde fırsat buldukça girerim yine öptüm hepiniziiii
oo lilacımm, hoşgeldin nerdesin sen yaa
görüşürüz fıstık
Ayıp ediyosun canımm davetiye sorun değil yeterki gidelim deee
Tamam canım ismi ne görüşeceğiniz yerin bide külahçıya sorabilirsin canım onlarda işinin ehli insanlar
Ben nişan için o kadar çok araştırdım kii anlatamam
ZMYASA'ya cektıren arkasının ismi ne canım bakayım bi fotolarına
HoşbuLdukk canımmm yaa işLe İLgiLi bazı sıkıntıLarım vardı onLarLa boğuşuyodum evdeyim şimdiLik bakiim dedim bizim kızLar napıo =)
Bu arada ben face'den birini ekLedim ortak arkLardan ama kim oLdugunu biLmıorumm
iyiyim canım müdürle köşe kapmaca oynuyoruz bi gün yakalıcak netteallah korusun şimdilik kaçıyorum kızlar ben,gün içinde fırsat buldukça girerim yine öptüm hepiniziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?