Tamam canim sanada atayim hemen :)
yolcum canım sağol geldi ekldim faceten ama ben hala anlamadım canlı mı değil mi bu çiçekler çünkü çok düzgün duruyorlar
balbtb evet canim ekledi oda bak bi
Kizlar sunlar cok hosuma gitti farkli bisey cünkü
Eki Görüntüle 292080
sağol canım benim. bu arada inceliyorum da fiyatlarda uygun gibi. gerçi piyasadaki fiyatlardan bihaberim ama uygun geldi ve değişik alternatifler var. ayrıca kapıda ödeme ürünü teslim aldıktan sonra yapılıyormuş
sağol canım benim. bu arada inceliyorum da fiyatlarda uygun gibi. gerçi piyasadaki fiyatlardan bihaberim ama uygun geldi ve değişik alternatifler var. ayrıca kapıda ödeme ürünü teslim aldıktan sonra yapılıyormuş
Rica ederim ne demek. Benim de begendigim bi kac bisey var canim. Gelecek cumartesi türkiyeye gidiyorum. Bakinicam biraz, bulamazsam burdan siparis verebilirim diye düsünüyorum :)
evet bana da uygun geldi canım...ve anladım yapma bunlar,gerçek değil...çünkü her mevsim böyle güsel ve kusursuz aynı boyutta gülleri nerden bulabilir ki
ay bende taçlara bakıyordum biran önce kınam gelsin takayım takıştırayım istedim
ben hoşgördüm gelen hatunlarda hoşgeldiiiforumda balayıı otellerine baktım önceki ayların gelinlerinin yazılarını okudum davetiyeye ne yazdırsam die düşünüorum,bi tane otel beğendim çok fenaa gidesin geldii yolcucuumm bende bi link alabilirmiyim merak ettim
sedoşumm o çiçekler canlı oluyo genelde dün akşam bende paylaştım ya onlardan iştee..sordum hatta hatunlara solmazmı kopmazmı diye bişi olmuyomuşş:107:
çok güsel canım,hoş olur bence...Kina gecemde ablamlar ve kiz yegenlerim icin ve kendim icin su tarz bileklikler düsündüm kizlar ne dersiniz?
Eki Görüntüle 292100
Eki Görüntüle 292101
rosam akşam paylaştıklarımız canlıydı ama bunlar değil canlı kumaşta değil böle plastik bir maddeden ama gerçek gibi...ben hoşgördüm gelen hatunlarda hoşgeldiiiforumda balayıı otellerine baktım önceki ayların gelinlerinin yazılarını okudum davetiyeye ne yazdırsam die düşünüorum,bi tane otel beğendim çok fenaa gidesin geldii yolcucuumm bende bi link alabilirmiyim merak ettim
sedoşumm o çiçekler canlı oluyo genelde dün akşam bende paylaştım ya onlardan iştee..sordum hatta hatunlara solmazmı kopmazmı diye bişi olmuyomuşş:107:
aldım canım mercii
Hos geldiiin :) Sana özelden yazayim facimde yoksun
Hangi otelmis o merak ettim
çok güsel canım,hoş olur bence...
rosam akşam paylaştıklarımız canlıydı ama bunlar değil canlı kumaşta değil böle plastik bir maddeden ama gerçek gibi...
aldım canım merciiVilla Pine Garden canım otel Ağvada
hakketttt kuzumm baktım şimdi bendee iyicee canlı deill yolcunun paylaştıkları..ben onları akşamki modellerden sandım
aslında benim nasipse 2 düğünüm olacağından böle birşey yaptırmak daha mantıklı,dayanması açısındansizce?
Sahte ciceklerle böyle güzel duracaksa ben yaptiririm sahtesinden ömrü daha uzun olur :)
aslında benim nasipse 2 düğünüm olacağından böle birşey yaptırmak daha mantıklı,dayanması açısındansizce?
evet ya haklısın canım,ama ben atmaya kıyamam bu çiçeği yaaa... hani düğün sonunda arkadaşlarına atıyorsun ya kim tutacak diye? artık canlı ucuz bir çiçek alırız atmalık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?