2012' de yazın evlenecekler

yolcum canım sağol geldi ekldim faceten ama ben hala anlamadım canlı mı değil mi bu çiçekler çünkü çok düzgün duruyorlar

balbtb evet canim ekledi oda bak bi

Kizlar sunlar cok hosuma gitti farkli bisey cünkü

Eki Görüntüle 292080

sağol canım benim. bu arada inceliyorum da fiyatlarda uygun gibi. gerçi piyasadaki fiyatlardan bihaberim ama uygun geldi ve değişik alternatifler var. ayrıca kapıda ödeme ürünü teslim aldıktan sonra yapılıyormuş

Rica ederim ne demek. Benim de begendigim bi kac bisey var canim. Gelecek cumartesi türkiyeye gidiyorum. Bakinicam biraz, bulamazsam burdan siparis verebilirim diye düsünüyorum :)

evet bana da uygun geldi canım...ve anladım yapma bunlar,gerçek değil...çünkü her mevsim böyle güsel ve kusursuz aynı boyutta gülleri nerden bulabilir ki

Rica ederim ne demek. Benim de begendigim bi kac bisey var canim. Gelecek cumartesi türkiyeye gidiyorum. Bakinicam biraz, bulamazsam burdan siparis verebilirim diye düsünüyorum :)

ay bende taçlara bakıyordum biran önce kınam gelsin takayım takıştırayım istedim

evet bana da uygun geldi canım...ve anladım yapma bunlar,gerçek değil...çünkü her mevsim böyle güsel ve kusursuz aynı boyutta gülleri nerden bulabilir ki

evet kuzum bende yapay olduğunu düşündüm yani çok canlılar ve kusursuz duruyorlar

ben hoşgördüm gelen hatunlarda hoşgeldiiiforumda balayıı otellerine baktım önceki ayların gelinlerinin yazılarını okudum davetiyeye ne yazdırsam die düşünüorum,bi tane otel beğendim çok fenaa gidesin geldiiyolcucuumm bende bi link alabilirmiyim merak ettim

sedoşumm o çiçekler canlı oluyo genelde dün akşam bende paylaştım ya onlardan iştee..sordum hatta hatunlara solmazmı kopmazmı diye bişi olmuyomuşş:107:

Hos geldiiin :) Sana özelden yazayim facimde yoksun

Hangi otelmis o merak ettim

Kina gecemde ablamlar ve kiz yegenlerim icin ve kendim icin su tarz bileklikler düsündüm kizlar ne dersiniz?

Eki Görüntüle 292100

Eki Görüntüle 292101
çok güsel canım,hoş olur bence...
rosam akşam paylaştıklarımız canlıydı ama bunlar değil canlı kumaşta değil böle plastik bir maddeden ama gerçek gibi...

Hos geldiiin :) Sana özelden yazayim facimde yoksun

Hangi otelmis o merak ettim
aldım canım mercii Villa Pine Garden canım otel Ağvada
çok güsel canım,hoş olur bence...

rosam akşam paylaştıklarımız canlıydı ama bunlar değil canlı kumaşta değil böle plastik bir maddeden ama gerçek gibi...

hakketttt kuzumm baktım şimdi bendee iyicee canlı deill yolcunun paylaştıkları..ben onları akşamki modellerden sandım

aldım canım mercii Villa Pine Garden canım otel Ağvada

hakketttt kuzumm baktım şimdi bendee iyicee canlı deill yolcunun paylaştıkları..ben onları akşamki modellerden sandım

aslında benim nasipse 2 düğünüm olacağından böle birşey yaptırmak daha mantıklı,dayanması açısından sizce?

Sahte ciceklerle böyle güzel duracaksa ben yaptiririm sahtesinden ömrü daha uzun olur :)

evet ya haklısın canım,ama ben atmaya kıyamam bu çiçeği yaaa... hani düğün sonunda arkadaşlarına atıyorsun ya kim tutacak diye? artık canlı ucuz bir çiçek alırız atmalık :))

Son düzenleme:
aslında benim nasipse 2 düğünüm olacağından böle birşey yaptırmak daha mantıklı,dayanması açısından sizce?

canımm bencee canlıları ne kadar dayanıklı olsada 2 gece dayanmaz tek gecelik bencee onlarr..eğer tek el çiçeği istiosan kesinlikle yapay bişy yaptırmalısın.benim 2 gece olucak cumartesi-pazar ben sadece pazar gecesi için canlı düşünüorum cumartesi kınamda elime çiçek almıcam yada kırmızı güllerden yaptırıcam kırmızı konsept düşünüorum kınama uygun kırmızı gül uyar sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…