çamaşır akinesi tavsiyesi olan var mı?bu sıralar araştırma içindeyim de..lg nin bi kaç makinesi hoşuma gitti ama yine de bilemiyorum...
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/483501-yolcunun-dunyasina-hosgeldiniz-7.html
Sayfa 7 ve 8 de diger mobilyalarimizi görebilirsiniz kizlar.
Her zaman söyledigim gibi biz sade ve abarti olmayan seyleri seviyoruz.
Mobilyalarimizi da öyle sectik :)
Salon takimi neden böyle basit diyecek olursaniz: Benim ailem kalabalik ve yatacak yer lazim olacak bir sürü o yüzden böyle bir takim sectik :)
Yorumlarinizi bekliyorum
ayyy aynı benim kafadansın biliyo musun...sade abartısız şeyleri çok severim bende..göz yormamalı eşyalar eve girince içini bir sadelik ferahlık kaplamalı...
Yorumlarinizi aliyim kizlar
Eki Görüntüle 291859
Eki Görüntüle 291860
ayy canım ya bunlar çok güsel canlı mı bu çiçekler ya:26:
nerden buldun tatlım bunları?satan bir siteden sanki???
ayy evet istiyorum istiyoruuuum o linki kuzuuum
Canim dün bana lamelif bi link atti ordan bunlar göndereyim sana linkini hemen :)
selamlar rosam,ders çalıştım geldimnapıyonusss gelin hanımlarr nirelerdesinizz beaa
iyi akşamlar balım peteeem..bende aynı senin gibi bakıp iç geçiriorum ahhh ahhhhherkese iyi akşamlar herşeye bakıyorum mobilya beyaz eşya gelinlik kına yeri vs. ama sadece bakmak istemiyorum yaaaa biran önce gelsin istiyorum o günler
Hehe bugün baya sessizdi buralar ben tek basina costumHos geldiniz kizlar
herkese iyi akşamlar herşeye bakıyorum mobilya beyaz eşya gelinlik kına yeri vs. ama sadece bakmak istemiyorum yaaaa biran önce gelsin istiyorum o günler
iyi akşamlar canım,günler çabuk geçiyo bir bakmışız o gün gelmiş kendi ailemizin reisi olmuşuzbu zamanlar da güzel
hoşbulduk güzelimşu linki bende öğrenmek istiyorum ama:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?