2012' de yazın evlenecekler

çamaşır akinesi tavsiyesi olan var mı?bu sıralar araştırma içindeyim de..lg nin bi kaç makinesi hoşuma gitti ama yine de bilemiyorum...

çamaşır akinesi tavsiyesi olan var mı?bu sıralar araştırma içindeyim de..lg nin bi kaç makinesi hoşuma gitti ama yine de bilemiyorum...

Hos geldin mavigul :) Hm marka olarak bilemiycem ben boschtan aldim. Ve 8kg olanini aldim ben. Hayirli olsun mayisa evleniyorsun sanirim simdiden tebrikler :)

Kizlar facete ekli olanlar gelinlik albümü yaptim bi bakinda fikirlerinizi söyleyin olur mu

teşekkür ederim..ya aslında bosh da baktım aynı özellikteki diğer mak. göre pahalı geldi...gelin çiçeklerine bayıldım çok güzel..ben de senin gibi aynı model ama mavi olanından yaptırmak istiyorum..mavi hastasıyım fazlasıyla..offf çok kararsızım ne yapsam ne alsam bilemedim

mavigul canim bende lila hastasiyim :)

beyaz esya konusnda biz arcelik ve bosch arasinda karar verdik ve bosch acik ara kazandi :)

yine de en iyisini sen bilirsin canim.. imkanin varsa magza magza dolas her markayi incele :)

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/483501-yolcunun-dunyasina-hosgeldiniz-7.html

Sayfa 7 ve 8 de diger mobilyalarimizi görebilirsiniz kizlar.

Her zaman söyledigim gibi biz sade ve abarti olmayan seyleri seviyoruz.

Mobilyalarimizi da öyle sectik :)

Salon takimi neden böyle basit diyecek olursaniz: Benim ailem kalabalik ve yatacak yer lazim olacak bir sürü o yüzden böyle bir takim sectik :)

Yorumlarinizi bekliyorum

ayyy aynı benim kafadansın biliyo musun...sade abartısız şeyleri çok severim bende..göz yormamalı eşyalar eve girince içini bir sadelik ferahlık kaplamalı...

herkese iyi akşamlar herşeye bakıyorum mobilya beyaz eşya gelinlik kına yeri vs. ama sadece bakmak istemiyorum yaaaa biran önce gelsin istiyorum o günler

Canim dün bana lamelif bi link atti ordan bunlar göndereyim sana linkini hemen :)
ayy evet istiyorum istiyoruuuum o linki kuzuuum
napıyonusss gelin hanımlarr nirelerdesinizz beaa
selamlar rosam,ders çalıştım geldim
herkese iyi akşamlar herşeye bakıyorum mobilya beyaz eşya gelinlik kına yeri vs. ama sadece bakmak istemiyorum yaaaa biran önce gelsin istiyorum o günler
iyi akşamlar balım peteeem..bende aynı senin gibi bakıp iç geçiriorum ahhh ahhhh

iyi akşamlar canım,günler çabuk geçiyo bir bakmışız o gün gelmiş kendi ailemizin reisi olmuşuz bu zamanlar da güzel

iyi akşamlar canım,günler çabuk geçiyo bir bakmışız o gün gelmiş kendi ailemizin reisi olmuşuz bu zamanlar da güzel

evet güzelde tek başıma sevdiğim olmadan hiç çekilmiyor neyseki az kaldı birde bizim yerleşim alanımız şuan havada. istanbulda olabilir izmir.de ne yapacağımızı bilmiyorum

Ssedoshhum hoşgeldin bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…