canımm bencee canlıları ne kadar dayanıklı olsada 2 gece dayanmaz tek gecelik bencee onlarr..eğer tek el çiçeği istiosan kesinlikle yapay bişy yaptırmalısın.benim 2 gece olucak cumartesi-pazar ben sadece pazar gecesi için canlı düşünüorum cumartesi kınamda elime çiçek almıcam yada kırmızı güllerden yaptırıcam kırmızı konsept düşünüorum kınama uygun kırmızı gül uyar sanırım.
bende bindallı mı mürdüm ya da mor düşünüyorum...ehh gelin çiçeğimi de öyle düşünüyorum,ayakkabılarımı da inşallah hatta bugün nişanlıma söyledim gösterdim de resimleri netten,süper olur öyle yapalım aşkıcım dedi
kararlısınnn yanii canım ayakkabılarr morr olucakk öylemiii
Kizlar ben cikiyorum film izlicez :) hos sohbetler dilerim iyi geceler simdidenDipnot: Mobilyalarima bakmayanlar baksinlar
rosaaam, o pink room un köşesindeki jakuzi ne anam öyleeealdım canım merciiVilla Pine Garden canım otel Ağvada
hakketttt kuzumm baktım şimdi bendee iyicee canlı deill yolcunun paylaştıkları..ben onları akşamki modellerden sandım
rosaaam, o pink room un köşesindeki jakuzi ne anam öyleeeaman sabahlar olmasııııınnnnnn
cümleten merabayın hatunlarıımm
merhabalar gasom..
ben size bir otel söyleyeyim de bakın bi,benim acaip hoşuma gitmişti resimleri
ay şu odaya baak, senin jakuzine kurban
gördüğün gibi sedoşum, ben odanın köşesinde jakuziyi gördüm mü kopuyorum
selam kızlaarrrr beni mmoralim bozuk yaaa
Nişanlım kaza yapmış bugün,sesi iyi geliyordu ama çaktırmaz o bana
aklım onda kaldııı
selam kızlaarrrr beni mmoralim bozuk yaaa
Nişanlım kaza yapmış bugün,sesi iyi geliyordu ama çaktırmaz o bana
aklım onda kaldııı
merhabaaa gasomm hoşgeldin
odalarr faciiaaaaa cannnn yakııooooo vallaaaaa gidecemmmmmmmm billaaaa gidecemmm o jakuzilereee
Eki Görüntüle 292165
anam anam anam, tukuvazın güzelliğine jakuzinin yakıcılığına bakar mısınıızzz
bu arada hoşbulduk canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?