çokk deliii oteller varyaa odalarr çokk güzelllllben sanırımm Türkiyede geçiricem ball ayımıııı ball günleriimiii
vaaay moru severim, kombinimi de yaparım diyosuunn, yakışıırrrrseçimlerim
Eki Görüntüle 292178
Eki Görüntüle 292179
Eki Görüntüle 292180
Eki Görüntüle 292181
Eki Görüntüle 292182 bu kına kutusu ama morlusu olacak
Eki Görüntüle 292177
ah rosam sormaaa, biz de bugün balayı konusunu masaya yatırdık enine boyunaçokk deliii oteller varyaa odalarr çokk güzelllllben sanırımm Türkiyede geçiricem ball ayımıııı ball günleriimiii
haklısın rosam aslında yaa.nasılsa odadan çıkmayacağız dünyanın bir ucuna gitmeye gerek yok
vallaa öylee yawruşum yurttıdışınaa gidipp gezmedenn, yemedennn, içmedenn, alışveriş yapmadann dönmek istemiorum bennbana güsel sessiz sakin bi yer lazımm,güsell bi odaa lazımm yolaa vereceğim parayıı orda muhteşem bi suitee verirr hafızalara kazınacakk anlarr yaşarımmm
yurtdışıı için çokk güsell bayram yılbaşı turları falan oluyoo o zaman gideriss
evet kombinimi de yaparım gasom Allah gerçekleştirmeyi de nasip etsin inşallah...vaaay moru severim, kombinimi de yaparım diyosuunn, yakışıırrrr
ah rosam sormaaa, biz de bugün balayı konusunu masaya yatırdık enine boyuna
balayımızı yurtiçinde geçirmeye karar verdik, işten izin alma süremiz maksimum 1 hafta olacak, o da maksimum, bu da bizi uzak doğu sahillerinden uzaklaştıracak şuan için (gerçi yurtiçinde, bu sefer de uçakla mı gidicez, arabayla mı, yoksa uçakla gidip araba mı kiralarız, ona karar veremedik, çünkü gidip bir tatil köyüne kapanmayız, butik otel tercih ederiz diye düşünüyoruz, en azından şimdilik)
yavrum benim, evlendikten sonraki ilk tatillerimizden birinde seni italya ya mutlaka götürücem dedi, biliyo çok istediğimi
bali, maldiv,phi phi veya ibizaya da yine sonraki tatilimizde inşallah gidicez, yıllık izni 15 gün olacak zaten o zaman, Allah ımdan bir mani çıkmazsaa
hahhaha...bilmiorum ben pek deniz sevdalısı değilim,değişik yerleri göreyim daha çok seviyorum gasom ama bu kumsalda insanı baştan çıkarmıyor değil haniseni seniiiiiiiii
doğru diyosun sedoşum da, şimdi şu sahilde kumların üzerinde aşkımla kendimi düşünüyorum daaa....
ay düşünemiyoruumm
çok fenaaaa
Eki Görüntüle 292188
evet bak valla bende aynı şeyi düşündüm şu an...vallaa öylee yawruşum yurttıdışınaa gidipp gezmedenn, yemedennn, içmedenn, alışveriş yapmadann dönmek istemiorum bennbana güsel sessiz sakin bi yer lazımm,güsell bi odaa lazımm yolaa vereceğim parayıı orda muhteşem bi suitee verirr hafızalara kazınacakk anlarr yaşarımmm
yurtdışıı için çokk güsell bayram yılbaşı turları falan oluyoo o zaman gideriss
hıı anladım canım, işte ben biraz deniz manyağıyım da ondan oluyo galibaevet kombinimi de yaparım gasom Allah gerçekleştirmeyi de nasip etsin inşallah...
haklısın gasom ya bizim de büyük ihtimal 1 hafta olur izin:26:
inşallah sonraki tatillerimizeee
hahhaha...bilmiorum ben pek deniz sevdalısı değilim,değişik yerleri göreyim daha çok seviyorum gasom ama bu kumsalda insanı baştan çıkarmıyor değil hani
evet bak valla bende aynı şeyi düşündüm şu an...
hıı anladım canım, işte ben biraz deniz manyağıyım da ondan oluyo galiba
işte o gezme görme işleri için biz italya, çek cum daha doğrusu prag, ispanya, fransa, hatta belki güney amerika ve kuzey afrika istiyoruzzz
inşallah gerçekleştirirz hepimiz bunları, Rabbim ömür ve imkan versin inşallah :114:
Eki Görüntüle 292204 Eki Görüntüle 292205
aşkımın evlilik teklifi sürprizinden kareleeeer...yine o ana gitmek istediiim
abbooowwwww çokkk güselllll canımm
selam kızlar. nasılısnız
çok güzel olmuş sedoscum
vaay güzelmiş sedoşummEki Görüntüle 292204 Eki Görüntüle 292205
aşkımın evlilik teklifi sürprizinden kareleeeer...yine o ana gitmek istediiim
selam kızlar. nasılısnız
çok güzel olmuş sedoscum
selam kızlar. nasılısnız
ya kızlar birşey soracağım şimdi nasipse benim 2 düğünüm olacak,takı işini nasıl yapmak lazım acaba?farklı takı alacak halimiz yok 2 düğün içinde di mi
ilkinde takı merasiminde annemler falan takı takacak olsa bu sefer öbür düğünde takmıcaklar,yoksa geri verip tekrar öbür düğünde de mi taktırayım
selam cnm hoşqeldin..daha iyi olmak istiorum kendi adıma..sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?