2012' de yazın evlenecekler

hımmm demek gerçekten öle oluomuş,sağol canım

ben geldımmmmm kızlaaar akşama kadar dershanedeydım sonra arkdsn dogum gunune gectmmmmm daha sonraaa nişanlmn ikizi kaynım yanı enştem bze geldııııııııııııııııı yemek yedık sohbet etdık anca gelebıldımmmm nişanlıma kavusma partısı yapalım dıyoruz şirin bi salonda kurtları dökmek lazım
Migrosa ugradım guzel seyler vardı çay koymaya kutu begendım ama ufak dıye almadım keske alaymısım

iyi geceler kızlar...

gecenin ilerleyen saatlerinde ya da sabahtopice girecek hatunlara da mesajım olsun

1)mor kombinlerim (nikah şekeri-gelin buketi-ayakkabı vs.) hakkında yorum bekliyorum

2)şu 2 düğün ve takı olayıma bir çözüm ya da fikir bekliyorum

şimdiden teşekkür ediyorum hepicinizi öpüyoruuuuum

acaba bensız neler kaynatdınız az sora gecmıse döneceeeeeeeeeğim
Bugun arkdsa hedıye iç mamşr takımı geldı pek hoşuma gtdı sıyah krmzı puantıyelı pek şirinnnnnnnndi

çağlamm hoşqeldinn...
sedoşummm güle güleeee...

hb cnm benm ıns en kısa zmanda duzelır aranız kı emnmkı hemencek duzelck
sedoşum öpyommmmm cok mor cıcek bende begenmstm olblr dıyorum ama ben renklı kullanmak ıcın kararsızım takı ısını anlamadm

ayyy bayılazaaaıımmmmson sess teomanın soy beni şarkısınıı dinliodumm kulaklıkları taktımm,meğer ses dışada açıkmışş annemlerr uyandıııı

tuttuğum balıkları denize attım açlıktann ölüyorumm,,
bana gülmeyi armağan ettin, ama nereye koydum bulamıyorum..
soy benii yatır uykuya..şuan sanki evimdeyimm..
bul beni aramana gerek yok,beni koyduğun yerdeyim...

Allah seniiiii
rosaaam plan yapmaya calşyrm nsanlm geldgı gun napsam dıyeeeeee o gun hep onunla olblsm

buqün pek bi sakin ortalık kaçtım bende..gelip görenlere huzurlu geceler..sabah ekibinee günaydıınnn,huzurluu haftalarr herkesee.

17 mi şafakkkkk kıss şaka maka çok az kaldııı bitirdiniss vallaaa

buqün pek bi sakin ortalık kaçtım bende..gelip görenlere huzurlu geceler..sabah ekibinee günaydıınnn,huzurluu haftalarr herkesee.

18 canım tickerim bi gun az
az kaldı cıdden bende ınanamıyorum.öpyrm cnm görşş

günaydıınnnn bacılar :) çağla çok az kaldı kıss ne güzell :98::98:,rosam günaydın

Son düzenleme:
günaydın kızlar naıslsını bakalım..

dün akşam nişanlım düğn solanu için bi araştırmaya girmiş sefaköyde yağmur düğün salonunda bizim istediğimiz tarihler arasında 16 haziran birde 28 nisan varmış nisan erken haziran iyi ama aşkımda herkes tatile gidicek olmaz geç diyor..bakalım klas düğün salonuna ve şölen2 mi ne varmış onlara bakıcaklar arıcaklar bugün ayy allahım yaa heyecanlandım..açıkcası çok abartılı biyer olmasına gerek yok temiz ferah olsun yeterli sonuçta 4 saat durucaz yada durmucaz.ama çok heyecanladım birde kızlar moralim çok bozuk ya kuzenlerimle konuşmuyorum nişanımdan beri konu ise kuaföre çağırmamış arayıp sormamış olmam annem cumartesi akşamı aramış işte konuşmuşlar ben çok hatalımışım ve nişanlanınca havalanmışım..şimdi faceboktan uzun bi yazı yazmayı düşünüyorum ama biyandanda boşver ne halleri varsa görsünler diyorum çok kararsızım neyse temizlik yapayımda geliyorum canım arkadaşlarım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…