Kizlar tam net bilgilere sahip degilim. Nisanliminda morali cok bozuldu. Irsi bisey sey olamaz diyor ama ya onda da ayni sorun olursa? Elimde ki bilgiler sadece 700 olmasi gereken bir deger 400müs (sperm hücreleri heralde) birde %20 islev gören spermler. Cocukken kaynim menecit hastaligi gecirmis cok fazla igne vurulmus kaynanam acaba bu yüzden mi diye üzülüyormus. InsaAllah bir yolu bulunur kizlar. Evet tip cok ilerledi ve %20 sperm islevi de bir umut demektir dimi kizlar. Hic islev görmiyor da olabilirdi. Of.. Allahim insaAllah ona baba olmayi nasip eder. Görseniz o kadar cana yakin o kadar samimi o kadar iyi bir insan ki. :26: Nisanlima internetten arastiricam dedim ama kendimi toparlayamiyorum nerden baslamali nereye bakmali kime sormali bilmiyorum. Nisanlima tembihledim abine destek ol ona moral ver dedim. Bi kac doktora hastanelere gidin dedim. Bi taneyle kalmayin dedim. InsaAllah tez zamanda iyi haberlerini alirim.
canım bizim bir tanıdığın kocasında da aynı durum vardı,hatta sıfırdı sperm sayısı.
keçiboynuzu kaynatıp içirdi hep kocasına,şimdi çok tatlı bir erkek bebişleri var. keçiboynuzu kürü işe yarıyor canım ben söyleyeyim onu araştır söyle bence denesinler,dün Türkiye'de alternatif tıbbı kabul ettiler düşün yani ve bazen insanlar gerçekten faydalanıyor bundan,müthiş birşey.inşallah onlarda da işe yarar,hayırlısıyla bebişleri olur
bu arada selamlar kızlaaaar
Ah canim bende sorunun tam ne oldugunu bilmiyorum nisanlimda üzüntüsünden kaynanami tam dinlememis o kadar bilgi verebildi. Eltimde bir sorun yokmus. Tüp bebek yöntemi uygulanabilir diyorsun yani öyle mi? InsaAllah öyledir insaAllah. :26:
düzelir canım sıkma canını Allah yardımcıları olsun.kimseye evlat özlemi çektirmesin Rabbim.
yolcu allah acıl sıfa versın yenıden..
kızlar ben bısey soylıycem valla bır haftadır acayıp dert edıyorum ıcıme..bakın 9 hazırada dugunu var kısmetse..hanı bazen dıyorum yaaa hepınız lıste yapmıssınız gorduklerınızı bırer ıkıser alıyosunuz ben hala sallanıyorum dıye..aslında bunun bı sebebı var soyle kı kızlar evlenınce oturcagımız evın yapılması gerekıyo yanı ev hazır ama parke kapı mutfak dolabı .haa bırde ben bı duvarın kırılmasını ıstıyorum..ve hala baslamadı sevgılı nısanlım bugun baslıcam bayramdan sonra baslıcam dıye dıye bugune geldık ve ben artık gercekten sınır olmaya basladım..dedıgım zamanda sen merak etme o ılser kolay hallederız deyıp duruyo ve bız bu yuzden kavga edıyoruz.en sonundada azımı acıp tek laf etmıcem artık yetısmıyosa yetısmez senın sorunun dedım....altı ay yaaa cok uzun bı sure degıl.ben mı gereksız yere panık yapıyorum?
canım sana en kısa yolundan şöyle cevap vereyim,benim nerde oturacağım bile belli değil:26: kira mı olacak,ev mi alacağız hatta hep Edirne diyorum ama bakalım iş durumlarımız ne olacak?o nedenle üzülme sana daha başka nasıl moral verebilirim bilemedim ki:26:
evet çeyizimi tamamladım çok şükür ama kız çeyizi adına alacaklarımı tamamladım,aşkımda buzdolabı ve bulaşık makinemizi aldı.. yani hepsi o kadar tabi ki çok şükür bunları almamızada binlerce şükürler...ama dediğim gibi ev olayına çok takılma nişanlın demek ki yetiştirebileceğine inanıyor ve kendine güveniyor. sen kendi alabileceklerini almaya başla en azından onlar sıkışmasın son ana...
kızlar ben bısey soylıycem valla bır haftadır acayıp dert edıyorum ıcıme..bakın 9 hazırada dugunu var kısmetse..hanı bazen dıyorum yaaa hepınız lıste yapmıssınız gorduklerınızı bırer ıkıser alıyosunuz ben hala sallanıyorum dıye..aslında bunun bı sebebı var soyle kı kızlar evlenınce oturcagımız evın yapılması gerekıyo yanı ev hazır ama parke kapı mutfak dolabı .haa bırde ben bı duvarın kırılmasını ıstıyorum..ve hala baslamadı sevgılı nısanlım bugun baslıcam bayramdan sonra baslıcam dıye dıye bugune geldık ve ben artık gercekten sınır olmaya basladım..dedıgım zamanda sen merak etme o ılser kolay hallederız deyıp duruyo ve bız bu yuzden kavga edıyoruz.en sonundada azımı acıp tek laf etmıcem artık yetısmıyosa yetısmez senın sorunun dedım....altı ay yaaa cok uzun bı sure degıl.ben mı gereksız yere panık yapıyorum?
seda sevgılımden ornekler vereyım gecen sene mayısta arskerden geldı..iş durumu net degıldı ..ya bıyer kıralaması gerekıyodu yada satın alması..kıralasammı satınmı alsam derken 3 ay gectı..ve bıyer satın aldı. tabı ıcının yapılması gerekoıyodu ( bıseyler yoluna gırdıgındede ıstemeye gelıceklerdı) ıkı ay gectı eee nezaman baslıyosun dedım kurban bayramından sonra baslıcam dedı bayram gectıııı artık ıyıce sınırlerım oynamay baslamıstı..buro bıtcekte ıcıne gecekte işi duzee gırcekte....te te te...neyse bı ıc mımar buldu bır ayda bıtırır dedık kız ıkı ayda zor cızım yaptı..ve sevgılım bana hep en kotu nısan bıter yok olmadı en son mayıs bıter yok hazıranda buronun ıcıne gırmıs olurum...yanı anlıcan buro olayında okadar oyalandı kı sankı ev olayındada boyle olucak dıye cok korkuyorum seda sonra hıc bısey yetısmıcek sasaırdım valla yaaaa bunları hatırlatıncada tamam madem sen karısma bunlar benım sorumlulugumda dıyıp bırakıyo..valla yaaa krız gecırcem..kıraya gıtsem seda ewn azından derım kı kıra en kotu ıkı ay varken ev tutulcak ne parkesıyle ne kapısıyla ugarscam ama bu eve bıldıın aklına gelebılcek hersey lazım nezaman yetıscek yaa valla oyuzdende ıste bende su mantık olustu amaaan banne o nekadar rahatsa sende okadar rahat ol yavas yavas tamamla eksıklerını kalanda kalsın.cok yazdım ama vallahı bıllahı sınır oluyorum artık ya
seda sevgılımden ornekler vereyım gecen sene mayısta arskerden geldı..iş durumu net degıldı ..ya bıyer kıralaması gerekıyodu yada satın alması..kıralasammı satınmı alsam derken 3 ay gectı..ve bıyer satın aldı. tabı ıcının yapılması gerekoıyodu ( bıseyler yoluna gırdıgındede ıstemeye gelıceklerdı) ıkı ay gectı eee nezaman baslıyosun dedım kurban bayramından sonra baslıcam dedı bayram gectıııı artık ıyıce sınırlerım oynamay baslamıstı..buro bıtcekte ıcıne gecekte işi duzee gırcekte....te te te...neyse bı ıc mımar buldu bır ayda bıtırır dedık kız ıkı ayda zor cızım yaptı..ve sevgılım bana hep en kotu nısan bıter yok olmadı en son mayıs bıter yok hazıranda buronun ıcıne gırmıs olurum...yanı anlıcan buro olayında okadar oyalandı kı sankı ev olayındada boyle olucak dıye cok korkuyorum seda sonra hıc bısey yetısmıcek sasaırdım valla yaaaa bunları hatırlatıncada tamam madem sen karısma bunlar benım sorumlulugumda dıyıp bırakıyo..valla yaaa krız gecırcem..kıraya gıtsem seda ewn azından derım kı kıra en kotu ıkı ay varken ev tutulcak ne parkesıyle ne kapısıyla ugarscam ama bu eve bıldıın aklına gelebılcek hersey lazım nezaman yetıscek yaa valla oyuzdende ıste bende su mantık olustu amaaan banne o nekadar rahatsa sende okadar rahat ol yavas yavas tamamla eksıklerını kalanda kalsın.cok yazdım ama vallahı bıllahı sınır oluyorum artık ya
anladım canım üzülme...
bizim de ailemle yeni evimize taşınalı 1 sene oldu ve bu evi aldığımızda içinde yaşlı bir teyze oturduğu için çok bakımsızdı.mutfak dolaplarını,genel banyoyu,ebeveyn banyosunu,4 odanın laminantlarını,kapılarını,portmantosunu aklına gelebilecek her şeyini boyasını badanasını sıfırdan yaptık,yeniden yaptırdık ve sadece 2 ay sürdü.üzülme halloluuuur kuzucummmnişanlın galiba biraz rahat biri ama sende kendini üzme yetişir biraz daha bekle,yine de harekete geçmezse söylediği tarihte o zaman çemkirmeye başlarsın
sda bosverdım bende yaaaa nezaman baslarsa baslasın...saol canım yaaaa bıde :=))
olmasssss, cısssss, kötüüüüü, yanlışşşşşonun eeksik olduğu yerlerde sen, senin eksik olduğun yerlerde o tamamlamalı canım.o rahatsa sen sıkı tut madem.senin rahat olduğun konulardada o tutmalı.karşımızdaki kişiler -o onu yapıosa bende bunu yaparım diyebileceğimis kişiler deil.yuva kurmayı çabaladığımız hayat arkadaşlarımız
canımm senin alacağın eşyaların parkeyle kapıyla alakası yokki...sen çeyiz için gerekli olan mutfak eşyalarını, tekstil ürünlerini hallet.bizim evimiz hazır teslim edildi ama ben eşyalarımı alırken evi göz önünde bulundurmadım.tabi mobilya,perde o tarz şeyler eve göre alınabilirde ama zaten onları çoğumuz en son almayı düşünüyorus zaten ev hazırsa parkeyle mobilyanında pek bağlantısı yokk..bu konudan sorun çıkarma canım bence,benim düğünüm mayısta bizde peteğin yerini değiştiricess duvar kağıdı döşeticess duvarları kazıtıp lamba döşeticesss ooooo çok iş varr ama zamanda var daha başına geçince hallolur.başına geçilmediğinden sana yetişmicek gibi geliodurr dert etmee
rosaacım kapıyla parkeyle alakası yoktaa hevesım kacıyo anladınmı? ama otursun konussun benımle bak ıkı gun sonra baslıyorum eve falan dedıgı andada onu bırakıp alısverıe gıdesım gelıyo :)) tuhaaf yaaa... valla sacma bır ruh halı ıcerısındeyım..bekar arkadslarıma anlatıyorum yapma yaaaa sacmalıyosun artık dıyolar bende ıcımden tabı canım tabı sende evlen senıde gorcezz anlamıyo sımdı bunlar benı dıyorum :)) valla onu bunu bırakındaaaaa ben acayıp rahatladım yaaaa ıcımı doktum yaaaaa
rahatlamana sevindim o zaman nişanlının söz verdiği tarih gelene kadar bize burda çemkirebilirsin kuzum,aranızı bozma üzülme sendee...ama eğer enişte bey söz verdiği tarihte yapmazsa bana da bildir birlikte çemkirelimkarıkoca arasına girilmez gerçi
hayırlısı olsun inşallah canım,Allah yardım etsin inşallah...Kizlar bi kac hastaneye ve doktora mail attim. Hayirlisi olsun insaAllah.
elinde balyoz enişte duvar kırıyorheeee bıraz oncede cemkırdım dısradyadı sımdı eve gıdıyrum duvar kırmaya sabah kadar duvar kırcam gor bak dedı pıs yalancıııı yaaaa :)))
rosaacım kapıyla parkeyle alakası yoktaa hevesım kacıyo anladınmı? ama otursun konussun benımle bak ıkı gun sonra baslıyorum eve falan dedıgı andada onu bırakıp alısverıe gıdesım gelıyo :)) tuhaaf yaaa... valla sacma bır ruh halı ıcerısındeyım..bekar arkadslarıma anlatıyorum yapma yaaaa sacmalıyosun artık dıyolar bende ıcımden tabı canım tabı sende evlen senıde gorcezz anlamıyo sımdı bunlar benı dıyorum :)) valla onu bunu bırakındaaaaa ben acayıp rahatladım yaaaa ıcımı doktum yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?