2012' de yazın evlenecekler

Kaynimda canim. Eltimde bi sorun yokmus. Ben cok üzüldüm. Onlar ne haldedir Allah bilir.

Havincim masAllah o nasil dügünmüs öyle ya

Lila canim o durgunlukta gecer insaAllah :26:
tatlım malesef benmde eltmde sorun var evlılıklerının 4.yılındalar aşılama oldu bı kac gune bellı olucak tutup tutmuycagı ALLAHIM inş saglıcaklı bır bebek verır tum ısteyenlere.

tatlım malesef benmde eltmde sorun var evlılıklerının 4.yılındalar aşılama oldu bı kac gune bellı olucak tutup tutmuycagı ALLAHIM inş saglıcaklı bır bebek verır tum ısteyenlere.

benim kuzeniminde vardı sorun canım. altıncı yıllarında oldu çocukları. kader biraz da valla. inşallah olur herkesin

benimde çok olacak ama bakalım. nişanda takı taktırtmadık biz. sadece aile taktı adettir diye. düğünde çok bekleniyor. aşkım taktırmayalım diyo daa bakalım ne olacak

Neden taktirmak istemiyorsunuz? Ama sanirim siz istemesiniz de yakin cevreniz yine takacaktirlar yani takmayin deseniz de olmaz ki olur mu ki? :) Bizim dügün 300-400 kisilik olacak kalabalik olmiycaz cünkü burda ki arkadaslarimiz dügüne büyük ihtimalle gelmeyecek. Taki olarak fazla bisey hayal etmiyorum. Ki sanirim takilan paralar direk kaynanama gider. Borclar var ödenecek :) Ben TRye gelmeden önce burda bi veda oarganizasyonu düsünüyoruz burada da genelde para takili ama o parayi ben TRye gitmeden direk bankaya yatiricam :)

Ay kiyamam. InsaAllah tutar. Am canim insaAllah Rabbim hepimize nasip eder. Ama abimi düsündükce kötü oluyorum ya. Yegenimi sevisi geliyor gözümün önüne. O baba olmayi hak ediyor. InsaAllah nasip olur insaAllah. Dualarimizla en azindan onlarin yanlarinda olalim.

Tabaklarinda cok güzel canim afiyetle yemeklerinizi yersiniz insaAllah :)

Son düzenleme:

bizim durumumuz çok iyi. nişanlımın epey iyi fazla fazla. o yüzden aile taksın yine yeter diyo. biz düğünü eğlenmek için yapıyoruz. onun düşüncesi de o yönde. gelsinler yiyip içip eğlensinler bizimle yeter diyo nişanlım

kızlarrr merhabaaaa
hepimizzzin ortak bir noktası var 2012! :) inşallah mutlulugumuz katlanarak artar...iyiki Evlenmişizz' deriz:)
size bi sorum olucak benım düğünüm kısmetse 28nisan da olucak sizce hava cok kotu olurmu yağış vs, cok tedırgınım de ben :18:
nisanda evlenecek arkadaslarım ne düşünüorsunuz bu konuda?

hayırlı olsun canım. takma kafana bunları yaaaa. yağmur yağarsa da gelin bereketiyle geldi derler

Havin canim aslinda siz cok güzel düsünmüssünüz ama bana öyle geliyor ki siz takmayin deseniz de sizi sevenler hediyelerini verirler :) InsaAllah dügününüzde bol bol eglenirsiniz.

feverand 2012 gelinler kulubüne hos geldin :) nisan sonu havalar türkiyede nasil olur bilmiyorum ama seni simdiden tebrik ediyorum Allah mutlu mesut bahtiyar eylesin insaAllah

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 293544

bunlarda tabaklarım kızlar 6 lı gunluge ek olarak lazım olur
canım çok kibarmış tabaklar güle güle kullan inşallah
merhabalar hoşgeldin aramıza...
hayırlısı olsun canım
açık havada olmadıktan sonra hava yağışlı olsa da sorun olmaz ki tatlım üzülme çoğu kişi kışın evleniyor yani..

yok canım biz nişanda söyledik böyle rica şeklinde kimse takmadı. yine öyle yapabiliriz. benim abilerimle görümcelerim taksın yeter zaten. altı abi dört görümce var maşallah

Çok mantıkLı bence böLe düşünmek...Ama işte geLenLere de takı takmayın denmez desenizde onLar hediye için gönüLLerinden geLerek bişeyLer takacaktır mutLaka...ÇocukLarınız için bankaya faLan koyarsınız akLıma iLk geLen bu oLdu canım =)

çok tşkr ederim sedoşum bnmmmmmmm

tesekkr ederm tatlım amin bnm kaynımda cocuk hastası eltım ankaradaistnblda sureklı tedavı göryor ınş en kısa zamnda askımı amca benıde yenge yapcklr dua edelm
cnm aramıza hoşgeldın nisanda tabıkı yagmur sansı cok yuksek salonda yaparsın balayınada guneye gıdersnz

bilmemmm canımmyakım çevrem depresyondaa olduğumu söylüyooo
Allah korusun kızz... gerçi depresyonda olmayan yok ya neyse
yok canım biz nişanda söyledik böyle rica şeklinde kimse takmadı. yine öyle yapabiliriz. benim abilerimle görümcelerim taksın yeter zaten. altı abi dört görümce var maşallah
canım bence bırak takan taksın kızınız adına hesaba yatırırsınız ya da bağış yaparsınız durumunuz iyi olsa da...

MasAllah canim Benim de 6 ablam var 5i hayatta 1i vefat etti 4 enistem var 10uncu yegenim bir ay sonra dogacak :) bide 2 Kaynim 1 Eltim var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…