tatlım malesef benmde eltmde sorun var evlılıklerının 4.yılındalar aşılama oldu bı kac gune bellı olucak tutup tutmuycagı ALLAHIM inş saglıcaklı bır bebek verır tum ısteyenlere.Kaynimda canim. Eltimde bi sorun yokmus.Ben cok üzüldüm. Onlar ne haldedir Allah bilir.
Havincim masAllah o nasil dügünmüs öyle ya
Lila canim o durgunlukta gecer insaAllah :26:
tatlım malesef benmde eltmde sorun var evlılıklerının 4.yılındalar aşılama oldu bı kac gune bellı olucak tutup tutmuycagı ALLAHIM inş saglıcaklı bır bebek verır tum ısteyenlere.
benimde çok olacak ama bakalım. nişanda takı taktırtmadık biz. sadece aile taktı adettir diye. düğünde çok bekleniyor. aşkım taktırmayalım diyo daa bakalım ne olacak
SaoL rosaammm sende de böLe iyi haberLer bekLiorumm yavruşumm inş..
tatlım malesef benmde eltmde sorun var evlılıklerının 4.yılındalar aşılama oldu bı kac gune bellı olucak tutup tutmuycagı ALLAHIM inş saglıcaklı bır bebek verır tum ısteyenlere.
Neden taktirmak istemiyorsunuz? Ama sanirim siz istemesiniz de yakin cevreniz yine takacaktirlar yani takmayin deseniz de olmaz ki olur mu ki? :) Bizim dügün 300-400 kisilik olacak kalabalik olmiycaz cünkü burda ki arkadaslarimiz dügüne büyük ihtimalle gelmeyecek. Taki olarak fazla bisey hayal etmiyorum. Ki sanirim takilan paralar direk kaynanama gider. Borclar var ödenecek :) Ben TRye gelmeden önce burda bi veda oarganizasyonu düsünüyoruz burada da genelde para takili ama o parayi ben TRye gitmeden direk bankaya yatiricam :)
kızlarrr merhabaaaa
hepimizzzin ortak bir noktası var 2012! :) inşallah mutlulugumuz katlanarak artar...iyiki Evlenmişizz' deriz:)
size bi sorum olucak benım düğünüm kısmetse 28nisan da olucak sizce hava cok kotu olurmu yağış vs, cok tedırgınım de ben :18:
nisanda evlenecek arkadaslarım ne düşünüorsunuz bu konuda?
kız sende habire maskeler bakımlar kokoşsun herhal sen
canım çok kibarmış tabaklar güle güle kullan inşallah
merhabalar hoşgeldin aramıza...kızlarrr merhabaaaa
hepimizzzin ortak bir noktası var 2012! :) inşallah mutlulugumuz katlanarak artar...iyiki Evlenmişizz' deriz:)
size bi sorum olucak benım düğünüm kısmetse 28nisan da olucak sizce hava cok kotu olurmu yağış vs, cok tedırgınım de ben :18:
benim kuzeniminde vardı sorun canım. altıncı yıllarında oldu çocukları. kader biraz da valla. inşallah olur herkesin
Havin canim aslinda siz cok güzel düsünmüssünüz ama bana öyle geliyor ki siz takmayin deseniz de sizi sevenler hediyelerini verirler :) InsaAllah dügününüzde bol bol egleniriz.
feverand 2012 gelinler kulubüne hos geldin :) nisan sonu havalar türkiyede nasil olur bilmiyorum ama seni simdiden tebrik ediyorum Allah mutlu mesut bahtiyar eylesin insaAllah
evet cnm kımı hıpo troıd bnde normlden cok az bı yukseklk oldgndn sorun görlmedı hmn duzene bınmş
bizim durumumuz çok iyi. nişanlımın epey iyi fazla fazla. o yüzden aile taksın yine yeter diyo. biz düğünü eğlenmek için yapıyoruz. onun düşüncesi de o yönde. gelsinler yiyip içip eğlensinler bizimle yeter diyo nişanlım
çok tşkr ederim sedoşum bnmmmmmmmcanım çok kibarmış tabaklar güle güle kullan inşallah
merhabalar hoşgeldin aramıza...
hayırlısı olsun canım
açık havada olmadıktan sonra hava yağışlı olsa da sorun olmaz ki tatlım üzülme çoğu kişi kışın evleniyor yani..
tesekkr ederm tatlım amin bnm kaynımda cocuk hastası eltım ankaradaistnblda sureklı tedavı göryor ınş en kısa zamnda askımı amca benıde yenge yapcklr dua edelmAy kiyamam. InsaAllah tutar. Am canim insaAllah Rabbim hepimize nasip eder. Ama abimi düsündükce kötü oluyorum ya. Yegenimi sevisi geliyor gözümün önüne. O baba olmayi hak ediyor. InsaAllah nasip olur insaAllah. Dualarimizla en azindan onlarin yanlarinda olalim.
Tabaklarinda cok güzel canim afiyetle yemeklerinizi yersiniz insaAllah :)
cnm aramıza hoşgeldın nisanda tabıkı yagmur sansı cok yuksek salonda yaparsın balayınada guneye gıdersnzkızlarrr merhabaaaa
bilmemmm canımmyakım çevrem depresyondaa olduğumu söylüyooo
canım bence bırak takan taksın kızınız adına hesaba yatırırsınız ya da bağış yaparsınız durumunuz iyi olsa da...yok canım biz nişanda söyledik böyle rica şeklinde kimse takmadı. yine öyle yapabiliriz. benim abilerimle görümcelerim taksın yeter zaten. altı abi dört görümce var maşallah
sevindim canım. geçmiş olsun
yok canım biz nişanda söyledik böyle rica şeklinde kimse takmadı. yine öyle yapabiliriz. benim abilerimle görümcelerim taksın yeter zaten. altı abi dört görümce var maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?