2012' de yazın evlenecekler

YoLcu canımm sıkma canını Allah aciL şifa versin..arkadaşLar detayLı yazmış zaten dedikLeri gibi artık herşeyin bir çaresi var..Allah yardımcınız oLsun canım...

Ev konusu bizimde karışık vaLLa ama napiim bi de o yüzden moraL bozamam yaa 2-3 ay oturucam nişanLımın kiradaki evinde ev aLınınca da düşücem eşya derdine fLn Ben yinede kız tarafına düşen çeyizdi eşyaydı aLıorum...Yeni evde açıcam ama herşeyimi...

Bu arada benimki aradı akşam nişanLımm napıosun fLn dio..C.tesi bize geLicekmiş öLe dedı...PişmanLık beLirtiLeri kendini göstermeye başLadı Kızıorum , küsüorum , kırıLıorum ama seviyorumm yaaa

allah şifa versin canım. tıp çok ilerledi bu konuda. eminim olur çocukları

Lila Havin hos geldiniz.. Dualariniza gönülden Amin diyorum. Amiin insaAllah abimede baba olmak nasip olacak. :26:

Lilam hadi gözün aydin enisteyle araniz düzelmis

selamlar kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Bugun hıc ugrayamadım carsmba doktra gtcektım bgun gıtdım tsh hormonm duzene bınmış cok mutlu oldum tsh yuksek degerlılerde gebelkte sııkıntı ıster ıstemez oluyormus doktor dedıkı gebe kalma şansın yuksek bi heycan yaptımki bi an sormayın.
Çeyizimede bugun canımın içi dayım 6 lı tabak begendım dıye hemen aldı yanımdaydı alısverıs merkezınde bırazdan fotosunu koyarım

iyiyiz demek adetten oLmuşş sen nasıLsınnn??

Lila Havin hos geldiniz.. Dualariniza gönülden Amin diyorum. Amiin insaAllah abimede baba olmak nasip olacak. :26:

Lilam hadi gözün aydin enisteyle araniz düzelmis

SağoL canımm ama diorum ya benım kendı ıcımde bi durgunLuk var buna biLe sevinemıorum :S

lilam ve havinim hoşgeldiniz

HoşbuLduk yavruşşş

kızlaaaar size bişey söylim de azıcık dudağınız uçuklasın iki hafta önce bir yakının düğününe gtmiştik kocişle. çok güzel bir düğündü gerçekten ama takı daha güzeldi şöyle kiii: 36 bilezik, 5 ata altın, 32 tam altın, 51 yarım altın, 59 çeyrek altın, 27bin TL para

HoşgeLdinn canımm çok sevindimmm iyi haberinee

GüLe güLe kuLLan tabakLarını =)

Kaynimda canim. Eltimde bi sorun yokmus. Ben cok üzüldüm. Onlar ne haldedir Allah bilir.

Havincim masAllah o nasil dügünmüs öyle ya

Lila canim o durgunlukta gecer insaAllah :26:

benimde çok olacak ama bakalım. nişanda takı taktırtmadık biz. sadece aile taktı adettir diye. düğünde çok bekleniyor. aşkım taktırmayalım diyo daa bakalım ne olacak

Hos geldin caglacim. Tabaklari güle güle kullan insaAllah :) Annecikte olacaksin insaAllah

HoşgeLdinn canımm çok sevindimmm iyi haberinee

GüLe güLe kuLLan tabakLarını =)

kızlar cok tşk ederım ıster ıstemez korkmustum kk da arastrdm ımkansız bırsey degıl bı cok kişi gebe kalabılmıs tsh degerıne aıt topc acılmıs benımkı cok az yukselmıstı neysekı sımdı tam duzene bınmıs ama 3 ay dha ılac kullanmam gerekıyor cıkmaması için bu yuzden hastaneye gtdınızde kesnlkle tsh degerınızı ölçtrun erken tedavı her zaman önemli.

tabaklarım ıcınde tesekkur edrm sızlrde her aldgnızı agız tadıyla gule gule kullanın inşşşşşş

Waaaooovv maşaLLahhhh Darısı başımızaaa

ayyy canımm yüzüme bal yumurta maskesi yaptımm çok garip kokuooo pek ii deilimmmm

havin hoşqeldinn canımm,lilamm sendeee hoşqeldin şeref verdinn çok sevindim düzeltmenizee

SaoL rosaammm sende de böLe iyi haberLer bekLiorumm yavruşumm inş..

Kaynimda canim. Eltimde bi sorun yokmus. Ben cok üzüldüm. Onlar ne haldedir Allah bilir.

Havincim masAllah o nasil dügünmüs öyle ya

Lila canim o durgunlukta gecer insaAllah :26:

İnşş canımm inşş...

çağlamm gelmişşş hoşqelmişşşş leyy leyyy lemi lemii leyyyyy değerlerideee düsellmişşşşşş leyyy leyy lemi lemi leyyy

ayy çok sevindim canım benimgözünaydın...
tabaklarınıda güle güle kullan inşallah,resimleri bekliyoruz
bir de hoşgeldin kuşuuum

anaaam anaaaam uçukladııım heee...maşallaaaah
ayyy canımm yüzüme bal yumurta maskesi yaptımm çok garip kokuooo pek ii deilimmmm

havin hoşqeldinn canımm,lilamm sendeee hoşqeldin şeref verdinn çok sevindim düzeltmenizee

kız sende habire maskeler bakımlar kokoşsun herhal sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…