sedoşummm hatunumm nasılll keyiflerrrrr
Kizlar moralim cok bozuk.Az önce nisanlimla konustuk.
Kaynimdan kaynaklanan bir sorun yüzünden cocugu olmuyormus. Nisanlimi nasil teselli edecegimi bilemedim. Ve suan kendim de korkular icerisindeyim.
Iyi ki kk var. Nisanlima dedim kadinlar kulubünde bu sorunlarla ilgilenen bir doktor var hemen ona sorucam arastiricam dedim.
Kizlar lütfen dua edin kaynim icin olur mu. InsaAllah hemen tedavi olabilir. InsaAllah onlarda bir bebek sahibi olurlar. Nolur dua edin kizlar. :26:
naber şekerler
Lila Havin hos geldiniz.. Dualariniza gönülden Amin diyorum. Amiin insaAllah abimede baba olmak nasip olacak. :26:
Lilam hadi gözün aydin enisteyle araniz düzelmis
lilam ve havinim hoşgeldiniz
ayyy canımm yüzüme bal yumurta maskesi yaptımm çok garip kokuooo pek ii deilimmmmiyiyim rosam sağolasın...
sen nasılsın kuzucum
naber şekerler
selamlar kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Bugun hıc ugrayamadım carsmba doktra gtcektım bgun gıtdım tsh hormonm duzene bınmış cok mutlu oldum tsh yuksek degerlılerde gebelkte sııkıntı ıster ıstemez oluyormus doktor dedıkı gebe kalma şansın yuksekbi heycan yaptımki bi an sormayın.
Çeyizimede bugun canımın içi dayım 6 lı tabak begendım dıye hemen aldı yanımdaydı alısverıs merkezınde bırazdan fotosunu koyarım
Yolcu kaynındadamı sıkıntı varmıs?
yoksa eltındemı. inş olur cnm
Kaynimda canim. Eltimde bi sorun yokmus.Ben cok üzüldüm. Onlar ne haldedir Allah bilir.
Havincim masAllah o nasil dügünmüs öyle ya
Lila canim o durgunlukta gecer insaAllah :26:
Hos geldin caglacim. Tabaklari güle güle kullan insaAllah :) Annecikte olacaksin insaAllah
HoşgeLdinn canımm çok sevindimmm iyi haberinee
GüLe güLe kuLLan tabakLarını =)
kızlaaaar size bişey söylim de azıcık dudağınız uçuklasıniki hafta önce bir yakının düğününe gtmiştik kocişle. çok güzel bir düğündü gerçekten ama takı daha güzeldi şöyle kiii: 36 bilezik, 5 ata altın, 32 tam altın, 51 yarım altın, 59 çeyrek altın, 27bin TL para
ayyy canımm yüzüme bal yumurta maskesi yaptımm çok garip kokuooo pek ii deilimmmm
havin hoşqeldinn canımm,lilamm sendeee hoşqeldin şeref verdinn çok sevindim düzeltmenizee
Kaynimda canim. Eltimde bi sorun yokmus.Ben cok üzüldüm. Onlar ne haldedir Allah bilir.
Havincim masAllah o nasil dügünmüs öyle ya
Lila canim o durgunlukta gecer insaAllah :26:
Waaaooovv maşaLLahhhhDarısı başımızaaa
SaoL rosaammm sende de böLe iyi haberLer bekLiorumm yavruşumm inş..
İnşş canımm inşş...
ayy çok sevindim canım benimselamlar kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Bugun hıc ugrayamadım carsmba doktra gtcektım bgun gıtdım tsh hormonm duzene bınmış cok mutlu oldum tsh yuksek degerlılerde gebelkte sııkıntı ıster ıstemez oluyormus doktor dedıkı gebe kalma şansın yuksekbi heycan yaptımki bi an sormayın.
Çeyizimede bugun canımın içi dayım 6 lı tabak begendım dıye hemen aldı yanımdaydı alısverıs merkezınde bırazdan fotosunu koyarım
anaaam anaaaam uçukladııım heee...maşallaaaahkızlaaaar size bişey söylim de azıcık dudağınız uçuklasıniki hafta önce bir yakının düğününe gtmiştik kocişle. çok güzel bir düğündü gerçekten ama takı daha güzeldi şöyle kiii: 36 bilezik, 5 ata altın, 32 tam altın, 51 yarım altın, 59 çeyrek altın, 27bin TL para
ayyy canımm yüzüme bal yumurta maskesi yaptımm çok garip kokuooo pek ii deilimmmm
havin hoşqeldinn canımm,lilamm sendeee hoşqeldin şeref verdinn çok sevindim düzeltmenizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?