olunca oluyo valla çağlam, biz de bir kez oldu ama o on günün sonunda da herşeyde bir hayır var demiştim
şöyle ki, çalışıyodum o zamanlar ve şirketimizde halletmemiz gereken temizlememiz gereken pürüzlerimiz vardı
ve bunu sadece fabrika müdürüm ve ben halledebilirdik, bir de bir arkadaşımız bana yardım ediyordu
yani 2 erkek ve ben, 1 hafta boyunca fabrikada sabahladık, bazı geceler 2ye 3 e kadar bazı geceler 5e kadar çalıştık
beni eve bırakıyodu müdürüm, 1-2 saat uyuyup tekrar işe gidiyodum, çok zor bir 10 gün geçirdik (hatta benim kalp rahatsızlığım o dönemden sonra çıktı, o denli zordu yani)
neyse tesadüf o ya, tam da o dönemde başka bi sebepten aramadık birbirimizi, benim zaten onu arayacak vaktim de yoktu, o da inadından aramamıştı ama eğer o ara görüşüyo olsaydık kesin ayrılırdık biz, çünkü ben işimi bırakamazdım, yani bana güvenen patronumu ve müdürümü ben kalamam yapamam deyip bırakamazdım, o da ya işin ya ben derdi ve biz ayrılırdık yani
ona 1 sene sonra söyledim o dönemde benim nasıl çalıştığımı falan, çok kızdı, bir daha sakın demişti
hatta o gecelerden birinde gece 4te müdürümle kınacı ya (ünlü bir işkembeci) gittiğimizi falan bilmiyo halabilse yeminle boşar beni
hersey yolundaaaaa pınarım ama özlem mahvedıyorrrrrrrrrrr cok özluyorum cok gercı bıtdı artık özlem askerlk konularını hc acmak ıstemıyorum gercekten herkes bu ne güç dıyor ama ALLAH sabrnı verıyor kısa dönem yapıcaksa hıc sorun dgl cnm uzunsada sabrnı verıyor hem gıdıp görursunde dogu olmzsa.
doğrudur canım da yazık ona da ya, çıkarma ondan sinirini, bak mesaj falan atıyomuş ya, azına çoğuna bakma sen, orada çok zordur eminim katlanmasıkuzuuum o zaman gelene kadar nasıl olcak
bende 18 yaşımdan beri onlayım 5 sene oluyos evlendiğimizde 6 bazı şeleri görmezden geliyorum ama şuan tarhler alınıyo bişeyler yapılıyo o askerde eşlik edemiyo bi msj ble atamıyo ya o sinirimi ondan çıkarıyorum
3gündür aramazı 2 gndür toplam 7 msj attı3haftadırda görmedimmmmmmm
geçsin artık şu 76 gün
ne dr u kıs
tuttuğumuz salon 600 kişilik 300 kişi bizden olması lazım benim anam öle liste yaptıki sırf biz 600 dedim ele bunu olmaz dio o zaman bu düğün nasıl olcakanam nıye gııı=)
napım cnm ya hormon önemlı bılıyon
oturup ağlarım,onsuz ölürüm mantığı değil aynen benide tutan ama seviyorum aileler anlaşıyor missler gibii.çook uğraştık buralara gelmek içinn 10 yıldır bi mücadele içindeyis.14 yaşında onu gördüm yanımda.hep erkek tek erkek tek ten bunlara kıyamıyorum.çook üzüldüümmm bu ilişkiiide nelerrr yaşadımm anlatılmazzz..ama çokta sevdim, sevildim..seviyorumdaa ama içten içe bu şekilde olmaz diye dürtüyo beni bi şeyler.nişanlılık dönemimm çok zor geçiyor,ne yapmam gerekli inanki bilmiyorum gaso..hep hayırlısı diye dua ettim Allahım bana bi şeyleri göstermekmi istiyo diye düşünüyorum bazen,bazendee artık yaşlar ilerledi,yorgunluk,yoğunluk,düğün stresi bize bunları yaşatan diyorum.ama işte bu ikiiilemmm hep ensemde..emin olamıyorum bu kadar severken aşıkken emin olamıyorumm..çünkü çooookk üzüyoo benii..çok kırıcı artık Paşa.
tuttuğumuz salon 600 kişilik 300 kişi bizden olması lazım benim anam öle liste yaptıki sırf biz 600 dedim ele bunu olmaz dio o zaman bu düğün nasıl olcak
ah kuzuuum senle aynıyıs desene atlatcas ama as kaldı sabr ediyom ben gelsin fitil fitil getircem...
en çok üzen ne biliyuomusunuz ben bunları hissedeken salona kapora vermeye gitmemis
Sölicem seni enişteye
Allah nasip ederse kısa dönem yapcak canım
kuzuuum kaçırdım ben askere mi gidiyooooSölicem seni enişteye
doğrudur canım da yazık ona da ya, çıkarma ondan sinirini, bak mesaj falan atıyomuş ya, azına çoğuna bakma sen, orada çok zordur eminim katlanması
sen yine de ona karşı biraz anlayışlı ol kuzum yaa
5 ay gelır gecer cnm 15 ay bı hayli zor
kuzuuum kaçırdım ben askere mi gidiyoooo
tatlım bızdede o sekılde o yuzden 1ooo kişilikten az salon tutmuycaz keske önce lıste cıkarsaydnz
Ahhhh kuzum öylede evlıyken cok zor olcak yaaa
2 sene sonra gıtcek canım
orası öyle cnm evlı arkdslrmda ole dusunuyor ama ıste kesnlkle ALLAH sabrını vercktr
5 ay neki canım 15 ay olmamasını düşün bide hem evlenip düzenini kurmuş olcaksın üzülmeeeAhhhh kuzum öylede evlıyken cok zor olcak yaaa
2 sene sonra gıtcek canım
inş güzel uygun bi salon buluruz kızlar ya askerım gelır gelmez hemen salon işlerine atılmak ıstemıyorum bı rahat nefes alsın
kuzum istte 10 salona gittim bu salon gibisi gündüze 6bin diyo düşün bak ..bura tanıdık çıktı adam 2500 a indi nişanı tam hayalimdeki gibi biyer...akrabalar ve en yakın misafirlerde sığar ama annem her tanıdığa verim diyo...ayrıca tutulan yer anadolu yakasında biz avrupa daha dervis tutulcak 2tane büyük otobüs lazım düşün halimiii
aynen rosam, diyorum ki ona ben sana ne kadar kızsam da kıyamam sana böyle söyleyemem diyorum ama o söylüyo mesela.. hala beni kırmaya devam ediyosun diyorum gözümden yaş süzülerek ama yok, ben doğru olanı söylüyorum diyo adam.. beni ne kadar sevdiğini biliyorum, evlendiğimizde ne kadar mutlu olacağımızı biliyorum o yüzden sabredebiliyorum, çünkü biliyorum ki insanlar değişiyo.. ben de değiştim o da değişti, hele askerden geldikten sonra, offf çok kötüydü çok zordu..oturup ağlarım,onsuz ölürüm mantığı değil aynen benide tutan ama seviyorum aileler anlaşıyor missler gibii.çook uğraştık buralara gelmek içinn 10 yıldır bi mücadele içindeyis.14 yaşında onu gördüm yanımda.hep erkek tek erkek tek ten bunlara kıyamıyorum.çook üzüldüümmm bu ilişkiiide nelerrr yaşadımm anlatılmazzz..ama çokta sevdim, sevildim..seviyorumdaa ama içten içe bu şekilde olmaz diye dürtüyo beni bi şeyler.nişanlılık dönemimm çok zor geçiyor,ne yapmam gerekli inanki bilmiyorum gaso..hep hayırlısı diye dua ettim Allahım bana bi şeyleri göstermekmi istiyo diye düşünüyorum bazen,bazendee artık yaşlar ilerledi,yorgunluk,yoğunluk,düğün stresi bize bunları yaşatan diyorum.ama işte bu ikiiilemmm hep ensemde..emin olamıyorum bu kadar severken aşıkken emin olamıyorumm..çünkü çooookk üzüyoo benii..çok kırıcı artık Paşa.
6 ayda bir rutin kontrolüm var tatlım, yani kontrol altında olduğum müddetçe ilerleyen bir durum yok şükür ama bu sene ihmal ettimhahahahhahahahahh senınkıde bı hayli zor bı işmiş be cnm neysekı atlatılmış amaaaaaaaaaaaaanboşver.
Gecms olsn tatlım bu arada kalpten ıyısın inş
ay gözünün yağını yiyim pınarımSölicem seni enişteye
aynen rosam, diyorum ki ona ben sana ne kadar kızsam da kıyamam sana böyle söyleyemem diyorum ama o söylüyo mesela.. hala beni kırmaya devam ediyosun diyorum gözümden yaş süzülerek ama yok, ben doğru olanı söylüyorum diyo adam.. beni ne kadar sevdiğini biliyorum, evlendiğimizde ne kadar mutlu olacağımızı biliyorum o yüzden sabredebiliyorum, çünkü biliyorum ki insanlar değişiyo.. ben de değiştim o da değişti, hele askerden geldikten sonra, offf çok kötüydü çok zordu..
7 sene boyunca bir kez bile tartışmayan biz son 5 senedir işler artık ciddiye binince adam bi tuhaflaştı, klasik erkek olmaya başladı, kalp kırmaya başladı..
belki çok kötü bişey söylicem ama var ya alıştım galiba..
ama yaşadığımız sıkıntılar senin bahsettiğin ikinci sebepten, yani yaşlar ilerliyo, hep 20 yaşındaki başımızdaki kavak yelleriyle elele gezmiyoruz artık, hayatın içindeyiz, bin türlü şeyle uğraşıyoruz ama paşalar da öyle.. artık hayatın, yaşın, yaş almanın da verdiği yorgunluklar var, ben buna inanıorum, o yüzden biran önce evlenelim istiyorum, yoksa bitirirdim zaten..
emin ol düzelecek..
6 ayda bir rutin kontrolüm var tatlım, yani kontrol altında olduğum müddetçe ilerleyen bir durum yok şükür ama bu sene ihmal ettim
ay gözünün yağını yiyim pınarım
kız nıyeeeeeeeeeeeee ıhmal edıyon aaaaaaaaaa
5 ay neki canım 15 ay olmamasını düşün bide hem evlenip düzenini kurmuş olcaksın üzülmeee
aynen rosam, diyorum ki ona ben sana...................
ay gözünün yağını yiyim pınarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?