2012' de yazın evlenecekler

Sölicem seni enişteye

Allah nasip ederse kısa dönem yapcak canım

doğrudur canım da yazık ona da ya, çıkarma ondan sinirini, bak mesaj falan atıyomuş ya, azına çoğuna bakma sen, orada çok zordur eminim katlanması
sen yine de ona karşı biraz anlayışlı ol kuzum yaa

anam nıye gııı=)
napım cnm ya hormon önemlı bılıyon
tuttuğumuz salon 600 kişilik 300 kişi bizden olması lazım benim anam öle liste yaptıki sırf biz 600 dedim ele bunu olmaz dio o zaman bu düğün nasıl olcak

ah kuzuuum senle aynıyıs desene atlatcas ama as kaldı sabr ediyom ben gelsin fitil fitil getircem...
en çok üzen ne biliyuomusunuz ben bunları hissedeken salona kapora vermeye gitmemis

tatlım bızdede o sekılde o yuzden 1ooo kişilikten az salon tutmuycaz keske önce lıste cıkarsaydnz

Sölicem seni enişteye

kuzuuum kaçırdım ben askere mi gidiyoooo

ooof ooof bunu bende biliyom ama salon bakılıyo msj yazıyom cvp yok tutuldu cvp yok bu kazayı atlattm msj yok işte o zaman banada geliyola herşeyle ben uğraşıyom die

inş güzel uygun bi salon buluruz kızlar ya askerım gelır gelmez hemen salon işlerine atılmak ıstemıyorum bı rahat nefes alsın

tatlım bızdede o sekılde o yuzden 1ooo kişilikten az salon tutmuycaz keske önce lıste cıkarsaydnz

kuzum istte 10 salona gittim bu salon gibisi gündüze 6bin diyo düşün bak ..bura tanıdık çıktı adam 2500 a indi nişanı tam hayalimdeki gibi biyer...akrabalar ve en yakın misafirlerde sığar ama annem her tanıdığa verim diyo...ayrıca tutulan yer anadolu yakasında biz avrupa daha dervis tutulcak 2tane büyük otobüs lazım düşün halimiii

Ahhhh kuzum öylede evlıyken cok zor olcak yaaa

2 sene sonra gıtcek canım
5 ay neki canım 15 ay olmamasını düşün bide hem evlenip düzenini kurmuş olcaksın üzülmeee
inş güzel uygun bi salon buluruz kızlar ya askerım gelır gelmez hemen salon işlerine atılmak ıstemıyorum bı rahat nefes alsın

aaaah aaah bizde o yusden tuttuk...2012de fiyatlar en az 500 artcakmış ve 10 salondan 4ü eylülde bide boş değildi ki daa 9 ay var höööös artık dedik ve tuttuk

çok hesaplı en ıyısı elıyecek cnm annen

aynen rosam, diyorum ki ona ben sana ne kadar kızsam da kıyamam sana böyle söyleyemem diyorum ama o söylüyo mesela.. hala beni kırmaya devam ediyosun diyorum gözümden yaş süzülerek ama yok, ben doğru olanı söylüyorum diyo adam.. beni ne kadar sevdiğini biliyorum, evlendiğimizde ne kadar mutlu olacağımızı biliyorum o yüzden sabredebiliyorum, çünkü biliyorum ki insanlar değişiyo.. ben de değiştim o da değişti, hele askerden geldikten sonra, offf çok kötüydü çok zordu..
7 sene boyunca bir kez bile tartışmayan biz son 5 senedir işler artık ciddiye binince adam bi tuhaflaştı, klasik erkek olmaya başladı, kalp kırmaya başladı..
belki çok kötü bişey söylicem ama var ya alıştım galiba..
ama yaşadığımız sıkıntılar senin bahsettiğin ikinci sebepten, yani yaşlar ilerliyo, hep 20 yaşındaki başımızdaki kavak yelleriyle elele gezmiyoruz artık, hayatın içindeyiz, bin türlü şeyle uğraşıyoruz ama paşalar da öyle.. artık hayatın, yaşın, yaş almanın da verdiği yorgunluklar var, ben buna inanıorum, o yüzden biran önce evlenelim istiyorum, yoksa bitirirdim zaten..
emin ol düzelecek..

hahahahhahahahahh senınkıde bı hayli zor bı işmiş be cnm neysekı atlatılmış amaaaaaaaaaaaaan boşver.
Gecms olsn tatlım bu arada kalpten ıyısın inş
6 ayda bir rutin kontrolüm var tatlım, yani kontrol altında olduğum müddetçe ilerleyen bir durum yok şükür ama bu sene ihmal ettim

Sölicem seni enişteye

ay gözünün yağını yiyim pınarım

Bı yandan uzuluyorum kızlar bı salon ıcın 2o mılyar cok fazla ama yemeklı olucak dedıler eee zaten bura kucuk bı sehır 1ooo kişi sıgdırmak ıstersek mecburen pahalı yerlerı olması gerekıyor ıns 2o mılyardan baya bı ınerler

kız nıyeeeeeeeeeeeee ıhmal edıyon aaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…