2012' de yazın evlenecekler

otel niye bakıyosunuz canım yokmu başka düğün yerleri hesaplı bizde
PASTA KOKTEYL MENÜ

......................

olucak işte nişan düğün 6500 anlaştk:26::26:
ben pek bilmiyorum düğün salonu fiyatlarını ama bunun fiyatı çok uygun galiba verdiği hizmetlere göre canım yaa:26:
nere kız bura?

Eki Görüntüle 293570 Eki Görüntüle 293571
bu salonda seceneklerımın arasında kızlar cok otantik bı yer bakalım bura ne kadar ısteyecek
ben bunu çok beğendim çağlamm, özellikle tepedeki orta yuvarlağın iç süslemesi (ay bu nasıl bir tarif oldu, saat 2ye geliyo, benim yumuşadı galiba yine ) çok hoş görünüyor :114:

otel niye bakıyosunuz canım yokmu başka düğün yerleri hesaplı bizde

olucak işte nişan düğün 6500 anlaştk:26::26:

hayyyyy maşşalllllaaahhhhhhhhhhhhh kebaaapppppp kebapppppppppppp ohaaaa beeeeee çüşşşşş yuuuhh vallaaa daha ne desemm bilemedim çokkk ucuzzzz kızzzz

Son düzenleme:
Tanıdık yok canım yaa kociş öğrenır yaza kadar inşallahh

Güzelmişş hatun burası heee

çok otantık kuzular ama havuzun ustu pist fotolarda cok ıyı dıkkat ettıysenız yuvarlak bır ustte pist var
bu arada cok guzel bı tarıf oldu gazom valla bakkkkkk yumusak yumusacıkkkkkk hahahahah
parası 18 falan dıyolar ne kadar dogru bılemıyorum

hayyyyy maşşalllllaaahhhhhhhhhhhhh kebaaapppppp kebapppppppppppp ohaaaa beeeeee çüşşşşş yuuuhh vallaaa daha ne desemm bilemedim çokkk ucuzzzz kızzzz

hahhha ben duygularımı doğru ifade edememiştim yavruşum, sen tercüman olmuşsun, yok yok mübarek hizmette

kızlar facemde albumumde yıln balosu var bakın dedıgım mekan orasıııııııııııııııııııııı daha net foto

sıkı pazarlıkla 3-5 daha inerler onlar inerleeerrr, inmezlerse bana alo de (hahha vallaha da yumuşadı billaha da yumuşadı)
şaka bi yana canım eğer orada 15e yemekli düğün yapabilirsen hemen yap derim, çünkü değer gibi görünüyor, tabi yakından da bakmak lazım ama :26:

çokkk hoşmuuşş canımm vallaa ama bizim çoluk çocuk düşerr bu havuzaa burnumdan gelir valla
yok tatlım ole buyuk bı havuz degıl sadece kenarları su anladın
hahhah belki dansöz çıkıyodur

ay kubbeli mubbeli ne hoş kıızz, inşallah çok istemezler, ama ben bu mekanın sahibi olsam çok isterim
onlarda cok ıstyor zten kuzum duyduma göre

kız burası ıstanbul degıl 5oo kısılık salona bızde verıırız 6.500 ama neye yarar kalabalık cevre sıgmazlarki

canım cok lüks cok farklı bır yer duvarlar olsun tavan olsun cok çekici...
bakalım hayırlsı . albumumde en sonda bı foto var ordada az cok tavan falan gözkuyor merdıvenle piste cıkılıyor sonra tahtadan yokuş gb bse yapmslr ama ben ordan hep kayıyorum bıde duserımde aboooooooooooooooooo

kuzuum bak resimlere de beenirsen özelden atımmsj olarak adını adam 6000diye sırf düğüne dedi akraba çıktı 6500a ikisinide yapıyos kuzenimde 3haziranda orda evlencek
Tanıdık yok canım yaa kociş öğrenır yaza kadar inşallahh

Güzelmişş hatun burası heee

inşallah canım bizlerde yardım ederis....rosaaam sen fiyatı .ok mu buldun anlamadım

kızlar facemde albumumde yıln balosu var bakın dedıgım mekan orasıııııııııııııııııııııı daha net foto
baktım canım şimdi, hakkaten güzel mekan :114:

Eki Görüntüle 293573
Eki Görüntüle 293574
pasta ve masaların görüntüsü kızlar...masalar büyüyüp 8 kişilik yapılmış
masa süslemesi de genel süsleme de gayet hoş görünüyor canım :114:

Heee bak oda olabülüüüü
Benimki kurupastasız oluversin daha şalvar gecesi var altından kalkılmaz ben alırım 1 kilo kurupasta kendım yerım
hahha dimi kız

çok zor işin canım bizde 600 kşi en yakınlarla koktyl yapcas işte yemekli altından kalkamayıs

Çok güzel bi yer Çağlam yaa İnşallah anlaşırsınızda tutarsınızz

Benim devreler yanmaya başladı dumanlar çıkıyo artıkın
Yatak beni çağırıyo
İyi geceler tatlı rüyalar güzel hatunlarım
Sabah görüşmek dileğiyle (bu saatte yatıp sabah kalkamıcam ama olsun)
Öpüyorummm kocamannn
Sizi seviyorummm
Hepimiz çok mutlu olcazzzz

yok tatlım ole buyuk bı havuz degıl sadece kenarları su anladın

kız burası ıstanbul degıl 5oo kısılık salona bızde verıırız 6.500 ama neye yarar kalabalık cevre sıgmazlarki

heee anladım kuzum çok şık valla..aynen 1500 kişilik bizim salon,daha doğrusu bahçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…