evetttttttt hşgeldın
yaaaaaaaaaaaaaa nıye ? aaa
tabi rosam yaa bi o eksikti o da gelince tamam olacak, dolayısıyla keyfimiz de yerine gelecek merak etme senayyy o maske bu maske derken acıkmıştım valla bişiler yedim..şimdiiiiğğğ gelenlerrr hoşgeldiiiiiiiigidenlereee güle gülee
anahtarlıklar gelsin artıkın tabii yaa her şey tamam bi onlarr eksikk
ayyy gasomm bende çok karmakarışığım yaaa böyle gülüorum falan ama sinirliyim kırgınım kızgınımm aslındaaaabayılazaaammm
canım haklısın tabi onu da düşünmek lazım, ben normalde de yerde bir siyah nokta görsem yere yapışıp onu aldığım için -özellikle temizlik yaptığım günlerdecnm haklısın ama ıste ıster ıstemez ben yere cok eglırsem sorun yasarım ki belımden. Ve ben kendımı bılıyorum nerde bse göryum sureklı calıştırırım ozman belım kopar bu 2 sekılde kullananları var arnicada ama rengını begenmedım yesıldı. Bakayım bıraz daha ıyı arastırayım
evet cnm aynısını nısanlımda dedı ama bı deneyelım cok hesaplı dedım guya bende onuda az arastryım sayfanın en ustune cık sna soru sordum kuzum arzum supurge el supurgesı sarjlı
hoşbulduk :)
benim daha çok var ama bakıyorum hafif hafif :)
özellikle evim.net çok güzel bir site kızlarrrrrrrrrrrr
nie kız hayırdır?arayamadı mı yoksa sizde mi bozuksunuz?
çağlam ya ben sorunu bulamadım ne sordun ki...
ama arzum prego tost makinem
şarjlı dikey süpürgem de kenwood
2gündür çok as msj yazıyo ve bu saln felan tutulma olaylarında inanılmaz tek kaldım sevincimi bile paylaşamadım sinirimi ondan çıkardımevetttttttt hşgeldın
yaaaaaaaaaaaaaa nıye ? aaa
Eneee ne güüzelmiş bu kızzz güle güle kullan
Ben Rowentanınkilerden istiyodum fıkrınız var mı hatunlar
ayy çıkamadım ayol kızlar muhabbetiniz sardı mı sarıyooor
çağlam bence en iyisi para ya da altın taksın arkadaşın sen istediğini alırsın
iyi geceler canlar öpüyorum kocamaaaaan bu kez gidiyorum inşallah uyumaya
pınar cnm bzde roventa norml elktrk supurgesı var ama malesef hc ıyı bı urun cıkmadı genel ıtıbarıyle tabıkı kalıteli yalnz ben arastrdm fakir ıyı dıyorlar onuda arkdsm alck cok pahalı bse olmasın dıyorum güya arzum aldırablrm ama ıste ayaklı
tabi rosam yaa bi o eksikti o da gelince tamam olacak, dolayısıyla keyfimiz de yerine gelecek merak etme sen
yani atalarımızın da dediği gibi, iş kaldı üç nalla bir ata
ya rosam benimkiyle tartışmalarımız bizim maksimum 1-2 saat sürüyo, sonra düzeliyoruz ama üzeri örtülmüş şekilde oluyo, yani bişeyleri pek çözdüğümüz yok aslında
o 'bitti, bu böyle' diyo, ben de uzatmıyorum ama ne bileyim, içimden gelerek peki demediğim için de kendimi mutlu ve huzurlu hissetmiyorum işte, pooofff
düzeliriz inşallah
canım haklısın tabi onu da düşünmek lazım, ben normalde de yerde bir siyah nokta görsem yere yapışıp onu aldığım için -özellikle temizlik yaptığım günlerde- yere yapışmalara alışığım :)) şunu da söyliyim, bir yengem de fakirin saplısını kullanıyor, mesela o da bana onu tavsiye ediyo çok memnun çünkü
sen ayaklılara bak tabi, sadece mümkün mertebe kaliteli olmasına dikkat et, bu süpürgeler başa bela olabiliyo, bu bizimkinden önce gelen bir hediyeyi annem sadece 1-2 ay kullanıp atmak zorunda kalmıştı :114:
sağol beybicaaanEneee ne güüzelmiş bu kızzz güle güle kullan
Ben Rowentanınkilerden istiyodum fıkrınız var mı hatunlar
hoşbulduk :)
benim daha çok var ama bakıyorum hafif hafif :)
özellikle evim.net çok güzel bir site kızlarrrrrrrrrrrr
çok sık bakmıyorum cnm oraya ama bakarım artık
İyi geceler canım öptüm kocamannnn
O zaman fakir bakıyım ben hemıde kırmızıymış
Kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun dimi
ayol sende benım gbısın
kıyafetde cok sık kırmızı gıymem pek sevmem amaaaaaaaaaaaaaaaa ürüne gelınce bayılıyorem
vala bızım kı haşat cıktı yavrular nednse kırılmadık cıkmadık yerı yok.2gündür çok as msj yazıyo ve bu saln felan tutulma olaylarında inanılmaz tek kaldım sevincimi bile paylaşamadım sinirimi ondan çıkardım
benim minik süpürgemde ev süpürgemde rowenta tüm ailemde ondan kullanıyo çok memnunlar
evmanya ya bakıyrm cnm mutluluklar dlerm RABBİM tamamna erdrsnbir de evmanya.com var. o da güzel. ama evim.net de günlük kampanyalar var markafoni vs gibi.
ben daha 2012 de nişanlanacağım :)
aaa kenwood mu kız bu, güzelmiş iki şekilde de olmasıevet hayırlısı kuzum senin işler karışık Allah kolaylık versiiin
tühh ben 1. gibi istiyordum ama,2.nin etekleri daha hoş ama ayy off bilemedim
çağla benim aldığımdan alabilirsin bence canım 2 şekilde de kullanılıyor hem ayaklı hem elde,biz evde de kullanıyoruz
Eki Görüntüle 293564
yok anacım vallaha nazar var bizde, biliyorum ayol ben nazar bu, cümleten kurşun mu döktürsek nebu arada benimkile 2 gündür konuşmuyom
sağol beybicaaan
evim.net deme bana canım ya nefret ediyorum o siteden çok sorumsuzlar benceeee
gasom bizimkine anahtarlıkları gösterdim nette konuşurken resimlerini,bayıldı sonra da dio ki aşkım kapı koluyla tokmağıda al tamam mı
bir de evmanya.com var. o da güzel. ama evim.net de günlük kampanyalar var markafoni vs gibi.
ben daha 2012 de nişanlanacağım :)
vala bızım kı haşat cıktı yavrular nednse kırılmadık cıkmadık yerı yok.
Bubam az mesaj atıyor dıye nıye kzııyon asker ıste demekkı ısı cok
evmanya ya bakıyrm cnm mutluluklar dlerm RABBİM tamamna erdrsn
vala bızım kı haşat cıktı yavrular nednse kırılmadık cıkmadık yerı yok.
Bubam az mesaj atıyor dıye nıye kzııyon asker ıste demekkı ısı cok
evmanya ya bakıyrm cnm mutluluklar dlerm RABBİM tamamna erdrsn
aaa kenwood mu kız bu, güzelmiş iki şekilde de olması
benim evimin durumuna bakayımda düşüneyim ben de madem
eğer evimde yerim olusa belki böyle bakarım ben de :26:
yok anacım vallaha nazar var bizde, biliyorum ayol ben nazar bu, cümleten kurşun mu döktürsek ne
tamam çok güzel söylemiş, çok güldüm ama o tokmağı senin kafanda patlatırım aşkım desseydin sen yine de
ben de benimkine gösterdim, güldü
Bende kıyafette falan gıymem ama bı kırmızı hastalıgı basladı mutfak esyalarımda kırmızı çok fazla elektronıkler hep kırmızı
tabi rosam yaa bi o eksikti o da gelince tamam olacak, dolayısıyla keyfimiz de yerine gelecek merak etme sen
yani atalarımızın da dediği gibi, iş kaldı üç nalla bir ata
ya rosam benimkiyle tartışmalarımız bizim maksimum 1-2 saat sürüyo, sonra düzeliyoruz ama üzeri örtülmüş şekilde oluyo, yani bişeyleri pek çözdüğümüz yok aslında
o 'bitti, bu böyle' diyo, ben de uzatmıyorum ama ne bileyim, içimden gelerek peki demediğim için de kendimi mutlu ve huzurlu hissetmiyorum işte, pooofff
düzeliriz inşallah
yaniii...yaniii....sorun aramak, aramamak, msj, adım bunlar deil..arasam,yada gitsem öpüşsem koklaşsamm geçer gider ama sorun bu deill..bu aralarr aynı sebeplerden tartışıorus gasom,çünkü çözmüoruzki öpüş,kokuş,barış sonra yine aynı...sanırım evlenmemiz lazım artık..bu süreci kazasız belasız atlatmak tek dileğim..ani kararlardan korkuyorum.kendimden korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?