Bı yandan uzuluyorum kızlar bı salon ıcın 2o mılyar cok fazla ama yemeklı olucak dedıler eee zaten bura kucuk bı sehır 1ooo kişi sıgdırmak ıstersek mecburen pahalı yerlerı olması gerekıyor ıns 2o mılyardan baya bı ınerler
akrabalardan herkese mahalleden 2 kişilik davetyeler vermeye karar verdik...7nisan 8 eylül burda söz verces
Eki Görüntüle 293569
akrabalardan herkese mahalleden 2 kişilik davetyeler vermeye karar verdik...7nisan 8 eylül burda söz verces
Eki Görüntüle 293569
Eki Görüntüle 293569
vaaay masa muhteşem bubacuumm
20bin mi ooooooo
biz nişan düğüne 6500 anlaştık kokteyl menü kuaför araba süsüde içinde
vaaaaaaaaaaaaaay pek bı guzel cnmmmmm
Çok güzel canım güzel günlerinizin başlangıcına söz vercenız hayırlısıyla
aynen rosam, diyorum ki ona ben sana ne kadar kızsam da kıyamam sana böyle söyleyemem diyorum ama o söylüyo mesela.. hala beni kırmaya devam ediyosun diyorum gözümden yaş süzülerek ama yok, ben doğru olanı söylüyorum diyo adam.. beni ne kadar sevdiğini biliyorum, evlendiğimizde ne kadar mutlu olacağımızı biliyorum o yüzden sabredebiliyorum, çünkü biliyorum ki insanlar değişiyo.. ben de değiştim o da değişti, hele askerden geldikten sonra, offf çok kötüydü çok zordu..
7 sene boyunca bir kez bile tartışmayan biz son 5 senedir işler artık ciddiye binince adam bi tuhaflaştı, klasik erkek olmaya başladı, kalp kırmaya başladı..
belki çok kötü bişey söylicem ama var ya alıştım galiba..
ama yaşadığımız sıkıntılar senin bahsettiğin ikinci sebepten, yani yaşlar ilerliyo, hep 20 yaşındaki başımızdaki kavak yelleriyle elele gezmiyoruz artık, hayatın içindeyiz, bin türlü şeyle uğraşıyoruz ama paşalar da öyle.. artık hayatın, yaşın, yaş almanın da verdiği yorgunluklar var, ben buna inanıorum, o yüzden biran önce evlenelim istiyorum, yoksa bitirirdim zaten..
emin ol düzelecek..
ay ölümü öp, ölümü ye, ölümü yala, yapmaaaÖyle avutuyorum zaten kendımı
Bilemiyorummm
koy gülüm bakalım nasılmış senin düşüdüğün mekanlar :112:> Kuru Pasta
> Düğün Pastası
> Kuruyemiş
> Meşrubat
> Orkestra
kişi başı 15 tl yuh dıyorum ya bızımkı yemeklı baya bı fark atıcak ama otel salonları buranın fotosunu atmamıstım sıze grandı atdım şehrazatı atmıştım burada fena degıl artık sıze bı ara hepsnı dızerım sızde fıkırlerınızı yazarsınız ama hesapda anlaşmkta önemlı baksanıza yemeksız halı ne kadaaaaaaaaaaaaaaa
beğenmenize çok sevindim kızlar...pınarcım evi ne zaman bakıyosunuz
saol gasoooom
geçen dua ederek yatarken bişe farkettim dualarımda artık sizlerde varsınız...hepimiz çok mutlu olcas burdaki arkadaşlar gibi bebişlerimizle toplancas bakalım ilk kim hamiş olcak
buralar pahalı cnm otel yemekli pasta orkestra falan ıcınde ıns daha hesaplısını buluruz
bak saat kaç oldu aramadı yinee..artık bunu yapabiliyo iştee gaso bu beni korkutuyo.bugün -napıosun yazdı..iyidir sen napıosun dedim,-çalışıorum,hep aklımdasın yazdı bana..sonra benim tlf a kredi yüklemiş bilerek bakiye yüklemiodum tlf a aramak istemediğim için.gerek yoktu dedim bana gereken TL deil dedim.2 dk önce aklımdasın hep diyen adam bana hemen-yaa boşş konuşmaaa diyooo zıkkm yaa zıkkm dioo.hemen bi çemkirmee,hemen silip süpürme..aşk yaşamaya gelince ölüyoo bitiyoo ağzından ismim çıkmazz..ama iştee saniyesindede kırıyoo....
dedim ya yine diorum tek dileğim kazasızzz belasıızzz başınııı yemedennn evlenelimmm..yan yana gelincee paylaşımlar artıncaa sanırım düzelicess.
ay ölümü öp, ölümü ye, ölümü yala, yapmaaa
koy gülüm bakalım nasılmış senin düşüdüğün mekanlar :112:
menü fiyatları böyle canım yaa, bakırköydeki mado da burda kına yapıyor birçok kişi, ama şimdi Allah için hizmetinden de çok memnun kalıyolarmış
ama menü fiyatı, menüsü aynen yukarıdaki gibi kurupasta meşrubat vs. 31 liramıydı neydi
lan ben nişanımı yemekli 35ten yaptım, yuh, kına gecesinde kurupastaya 31 lira verilir mi çööşşş
mekanlar da delirmiş kuzucum yaa
hiç mi yok istte tanıdık canım yada gelmicekmi birileri sizinle...sana dediğim semtlere bak netten bakıp git direk emlakçıları dolanmanada gerek yok eskisi gibiEvi Haziran sonu gibi bakmak istiyoruz canım ama nerelerden bakcaz hiç bilmiyoruz
ağzın bal yesin kuzucuumm, Allah da razı olsun ayrıca duanda unutmadığın için
bak saat kaç oldu aramadı yinee..artık bunu yapabiliyo iştee gaso bu beni korkutuyo.bugün -napıosun yazdı..iyidir sen napıosun dedim,-çalışıorum,hep aklımdasın yazdı bana..sonra benim tlf a kredi yüklemiş bilerek bakiye yüklemiodum tlf a aramak istemediğim için.gerek yoktu dedim bana gereken TL deil dedim.2 dk önce aklımdasın hep diyen adam bana hemen-yaa boşş konuşmaaa diyooo zıkkm yaa zıkkm dioo.hemen bi çemkirmee,hemen silip süpürme..aşk yaşamaya gelince ölüyoo bitiyoo ağzından ismim çıkmazz..ama iştee saniyesindede kırıyoo....
dedim ya yine diorum tek dileğim kazasızzz belasıızzz başınııı yemedennn evlenelimmm..yan yana gelincee paylaşımlar artıncaa sanırım düzelicess.
Eki Görüntüle 293570 Eki Görüntüle 293571
bu salonda seceneklerımın arasında kızlar cok otantik bı yer bakalım bura ne kadar ısteyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?