2012' de yazın evlenecekler

> Kuru Pasta
> Düğün Pastası
> Kuruyemiş
> Meşrubat
> Orkestra

kişi başı 15 tl yuh dıyorum ya bızımkı yemeklı baya bı fark atıcak ama otel salonları buranın fotosunu atmamıstım sıze grandı atdım şehrazatı atmıştım burada fena degıl artık sıze bı ara hepsnı dızerım sızde fıkırlerınızı yazarsınız ama hesapda anlaşmkta önemlı baksanıza yemeksız halı ne kadaaaaaaaaaaaaaaa

20bin mi ooooooo
biz nişan düğüne 6500 anlaştık kokteyl menü kuaför araba süsüde içinde

bak saat kaç oldu aramadı yinee..artık bunu yapabiliyo iştee gaso bu beni korkutuyo.bugün -napıosun yazdı..iyidir sen napıosun dedim,-çalışıorum,hep aklımdasın yazdı bana..sonra benim tlf a kredi yüklemiş bilerek bakiye yüklemiodum tlf a aramak istemediğim için.gerek yoktu dedim bana gereken TL deil dedim.2 dk önce aklımdasın hep diyen adam bana hemen-yaa boşş konuşmaaa diyooo zıkkm yaa zıkkm dioo.hemen bi çemkirmee,hemen silip süpürme..aşk yaşamaya gelince ölüyoo bitiyoo ağzından ismim çıkmazz..ama iştee saniyesindede kırıyoo....
dedim ya yine diorum tek dileğim kazasızzz belasıızzz başınııı yemedennn evlenelimmm..yan yana gelincee paylaşımlar artıncaa sanırım düzelicess.

Öyle avutuyorum zaten kendımı

Bilemiyorummm
ay ölümü öp, ölümü ye, ölümü yala, yapmaaa

koy gülüm bakalım nasılmış senin düşüdüğün mekanlar :112:
menü fiyatları böyle canım yaa, bakırköydeki mado da burda kına yapıyor birçok kişi, ama şimdi Allah için hizmetinden de çok memnun kalıyolarmış
ama menü fiyatı, menüsü aynen yukarıdaki gibi kurupasta meşrubat vs. 31 liramıydı neydi
lan ben nişanımı yemekli 35ten yaptım, yuh, kına gecesinde kurupastaya 31 lira verilir mi çööşşş
mekanlar da delirmiş kuzucum yaa

saol gasoooom
geçen dua ederek yatarken bişe farkettim dualarımda artık sizlerde varsınız...hepimiz çok mutlu olcas burdaki arkadaşlar gibi bebişlerimizle toplancas bakalım ilk kim hamiş olcak

ağzın bal yesin kuzucuumm, Allah da razı olsun ayrıca duanda unutmadığın için

buralar pahalı cnm otel yemekli pasta orkestra falan ıcınde ıns daha hesaplısını buluruz

otel niye bakıyosunuz canım yokmu başka düğün yerleri hesaplı bizde
PASTA KOKTEYL MENÜ

· KARŞILAMA ( Kolonya-Badem Şekeri )
· HOŞGELDİNİZ KOKTEYL ( Alkolsüz )
· KATLI GELİN PASTA ( SeÇenekli )
· TATLI KURABİYE.
· TUZLU KURABİYE
· BÖREK
· BATONSALE BUSKÜVİ
· YAŞ PASTA ( Kendi İmalatımız )
· İKRAMLARIMIZ KİŞİYE ÖZEL SERVİS
· İÇECEKLERİMİZ ( Soft )

· PROGRAMLAR
· PİYANİST ( Canlı Performans )
· HALK MüZİK ( Başlama, Nefesli, Çift Ritim Solist Oluşan Grup
· POP MüZİK
· DJ

· HEDİYELERİMİZ
· SABİT SALON GİYDİRMESİ (Sandalye Masa Beyaz Saten Bağlamalar Lila
· ŞAMDAN ALTI ÇİÇEK ARAJMAN
· MASALARDA RENKLİ PUL VE TAŞLAR
· TAKİP IŞIĞI
· 10 POZ 20 ADET AİLE RESMİ
· VİDEO ÇEKİMİ
· NİKAH MASASI
· NİKAHLARIMIZ’DA KONFETİ YAĞMURU
· GELİN YOLU
· BARKOVİZYON GÖSTERİSİ ( Çiftlerimizin aile albümünden oluşan klip )
· MAYTAP SHOW
· MİSAFİR SERVİS ARACI
· GELİN ODASINA AÇIK BüFE SERVİS
· ANI STANDI -ANI DEFTERİ
· 3 ADET AFİŞ
· ÇOCUKLARA YÖNELİK ANİMASYON (PAMUK PRENSES )
· WIRELESS

olucak işte nişan düğün 6500 anlaştk:26::26:

altına imzamı atıyorum rosacım, ben inanıyorum dediğin gibi olacağına, inşallah kazasız belasız görelim o günleri..

ay ölümü öp, ölümü ye, ölümü yala, yapmaaa

:90::82::18:
Çok karşık duygular içindeyim şu an

Heyyy maşallahhhhh altın mı çıkıyomus kurupastaların içinden

Evi Haziran sonu gibi bakmak istiyoruz canım ama nerelerden bakcaz hiç bilmiyoruz
hiç mi yok istte tanıdık canım yada gelmicekmi birileri sizinle...sana dediğim semtlere bak netten bakıp git direk emlakçıları dolanmanada gerek yok eskisi gibi
ağzın bal yesin kuzucuumm, Allah da razı olsun ayrıca duanda unutmadığın için

ne demek canımmm sizle paylaşıyorum bn herşeyimi en özellerimi....hepimiz anlıyorus halimizden

Olucak canım bi bakmışın 1 aylık evlisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…