2012' de yazın evlenecekler

canım her aşamanın farklı sorunları stresleri var işte, bak biz mayısta evlenelim diyoruz ama ortada ne ev var, ne tarih var nede başka bişey
ben delir miyim de kim delirsin yaa
işte senin de mesela günün falan belli mekan belli ama seni de farklı stresler sardı şimdi
eskiler çok doğru söylüyo var ya, bu işleri uzatmamak lazım 3-4 ayda kıymak lazım nikahı derler ya, çok doğru derlermiş meğer..

aynen rosam, ben bitirmeyi bile düşündüm çünkü ileri de mutsuz olucam diye düşündüm ve sen anlarsın beni, benim bütün hayatım o, 17-18 yaşımdan beri onunlayım ben, 12,5 yıl oldu.. onsuz bir hayatı ben gerçekten bilmiyorum, ha yapamaz mıyım yaparım tabi nolucak, ben 26yıllık babamı vermişim toprağa ondan mı vazgeçemicem.. hani böyle melankolilerim yoktur çok şükür, ama seviyorum ve kaybetmek istemiyorum.. ailelerden yana ufacık bir sorunumuz yok, onlar bana aşık benim annem damadını çok seviyo, tek bir kötü bakış bile olmadı bugüne kadar karşılıklı, işte herşey bu kadar iyi gidiyorken ikimizin arasındaki 1-2 problemi büyütmek istemiyorum ben o yüzden geri adım atıyorum hep.. ama içime de sinmiyo çünkü ben böyle biri değilim.. işte bu yüzden de dediğin gibi öpüşüp koklaşıp eski halimize dönüyoruz ama bıraktığımız konu bıraktığımız gibi öööyle duruyo olduğu yerde, taaaki tekrar karşımıza çıkana kadar...
dediğin gibi artık evlenmemiz lazım, başka türlü olmayacak bu, biliyorum ben, o yüzden hiçbirşeyi büyütmeden biranönce şu imzayı atmak istiyorum artık

Şaka bi yana bu şekilde kendinizi yıpratmayın kızlar konuşup çözmeye çalışın sorun neyse ki ben sorun oldugunu sanmıyorum şu an bi stres var üstümüzde ve bu onun getirisi düğün telaşı çeyiz sorumluluk yenı bı yuva bunlar bence bu kadar keyıfsız olmanızın nedenı ama böyle düşünerek kendınızı uzmeyın bız sevdıklerımıze kavusmayı ıstemedık mı ondan bu yola cıkmadık mı hadı kızlar kurtulun artık su sıkıntıdan

cnm özlem artıyor ıster ıstemez ıkınızdede stres vardır aman gelır gecer
ya bubaburum bugun cok moralım atdı bılıyomsun doktorum dedıkı evlenme bı kez daha dusun erken daha dedı ve bunu rahat 3 kez bastırdı

10 gündür telefonda konuşmuyorus ve 7 gündürde görmedim arada gerektiğinde msjlaştık o kadar durum vaziyet bu bubaburum.

nasılda dayanabldnzzzz rosam ya en kısa zmanda bulusun ben 1 gun dayanamıyorum cıldırıyorum vala

Son düzenleme:

kurtulucaz inşallah pınarım
Rabbim hepimize huzurlu mutlu yuvalar nasip etsin, hepimize.. amin

Son düzenleme:
Vuslata erince bişiciğiniz kalmaz kızlar
kuzuuum o zaman gelene kadar nasıl olcak
bende 18 yaşımdan beri onlayım 5 sene oluyos evlendiğimizde 6 bazı şeleri görmezden geliyorum ama şuan tarhler alınıyo bişeyler yapılıyo o askerde eşlik edemiyo bi msj ble atamıyo ya o sinirimi ondan çıkarıyorum

10 gündür telefonda konuşmuyorus ve 7 gündürde görmedim arada gerektiğinde msjlaştık o kadar durum vaziyet bu bubaburum.
3gündür aramazı 2 gndür toplam 7 msj attı3haftadırda görmedimmmmmmm
geçsin artık şu 76 gün
ne dr u kıs

kurtulucaz inşallah pınarım
Rabbim hepimize huzurlu mutlu yuvalar nasip etsin, hepimize.. amin

Tabiii yaaa kurtulalım bu kasvetli havadann
Biz sevdiklerimizle çoooo....kkkk mutlu olcaz Allahın izniyle hepimizin huzurlu mutlu yuvaları olcakk burda akşam ne yemek yapalım diye fikir alışverişinde buluncaz
Yıldönümümüz yaklaşıyo neler yapalım diye sorcaz birbirimize

Canım tiroid hormonım en yuksek 4 olması gerekırken benmkı 6 olmuş ilaç verdı kullandım cok sukur 2.81 e ınmıs cok heycn yaptım

kuzuuum o zaman gelene kadar nasıl olcak

Sabretcez canımmm
Ben deliyorum göremıyorum dıye 6 aydır uzakta daha dugune kadarda orda ve bız daha askerlıkte yapmadık ama kavuscaz ya o gunu dusunerek katlanabılıyorum.
Hiçbirimiz kolay gelmedık dımı bu aşamaya hepimizin farklı bi hikayesi var

Canım benimmm üzgün görmek istemiyorum sizi lütfenn

nasılsa dayanabldnzzzz rosam ya en kısa zmanda bulusun ben 1 gun dayanamıyorum cıldırıyorum vala

olunca oluyo valla çağlam, biz de bir kez oldu ama o on günün sonunda da herşeyde bir hayır var demiştim
şöyle ki, çalışıyodum o zamanlar ve şirketimizde halletmemiz gereken temizlememiz gereken pürüzlerimiz vardı
ve bunu sadece fabrika müdürüm ve ben halledebilirdik, bir de bir arkadaşımız bana yardım ediyordu
yani 2 erkek ve ben, 1 hafta boyunca fabrikada sabahladık, bazı geceler 2ye 3 e kadar bazı geceler 5e kadar çalıştık
beni eve bırakıyodu müdürüm, 1-2 saat uyuyup tekrar işe gidiyodum, çok zor bir 10 gün geçirdik (hatta benim kalp rahatsızlığım o dönemden sonra çıktı, o denli zordu yani)
neyse tesadüf o ya, tam da o dönemde başka bi sebepten aramadık birbirimizi, benim zaten onu arayacak vaktim de yoktu, o da inadından aramamıştı ama eğer o ara görüşüyo olsaydık kesin ayrılırdık biz, çünkü ben işimi bırakamazdım, yani bana güvenen patronumu ve müdürümü ben kalamam yapamam deyip bırakamazdım, o da ya işin ya ben derdi ve biz ayrılırdık yani
ona 1 sene sonra söyledim o dönemde benim nasıl çalıştığımı falan, çok kızdı, bir daha sakın demişti
hatta o gecelerden birinde gece 4te müdürümle kınacı ya (ünlü bir işkembeci) gittiğimizi falan bilmiyo hala bilse yeminle boşar beni

hersey yolundaaaaa pınarım ama özlem mahvedıyorrrrrrrrrrr cok özluyorum cok gercı bıtdı artık özlem askerlk konularını hc acmak ıstemıyorum gercekten herkes bu ne güç dıyor ama ALLAH sabrnı verıyor kısa dönem yapıcaksa hıc sorun dgl cnm uzunsada sabrnı verıyor hem gıdıp görursunde dogu olmzsa.

sinirlerim inanılmaz yıprandı

oturup ağlarım,onsuz ölürüm mantığı değil aynen benide tutan ama seviyorum aileler anlaşıyor missler gibii.çook uğraştık buralara gelmek içinn 10 yıldır bi mücadele içindeyis.14 yaşında onu gördüm yanımda.hep erkek tek erkek tek ten bunlara kıyamıyorum.çook üzüldüümmm bu ilişkiiide nelerrr yaşadımm anlatılmazzz..ama çokta sevdim, sevildim..seviyorumdaa ama içten içe bu şekilde olmaz diye dürtüyo beni bi şeyler.nişanlılık dönemimm çok zor geçiyor,ne yapmam gerekli inanki bilmiyorum gaso..hep hayırlısı diye dua ettim Allahım bana bi şeyleri göstermekmi istiyo diye düşünüyorum bazen,bazendee artık yaşlar ilerledi,yorgunluk,yoğunluk,düğün stresi bize bunları yaşatan diyorum.ama işte bu ikiiilemmm hep ensemde..emin olamıyorum bu kadar severken aşıkken emin olamıyorumm..çünkü çooookk üzüyoo benii..çok kırıcı artık Paşa.

hahahahhahahahahh senınkıde bı hayli zor bı işmiş be cnm neysekı atlatılmış amaaaaaaaaaaaaan boşver.
Gecms olsn tatlım bu arada kalpten ıyısın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…